"אוקי פיקאצ'ו קדימה רעם הלם בכול הכוח!" אני אומר בקול.דסו - כמעט כן , לפעמים יהיה מדור 2 ו3 . אבל הרוב מ1 ( עד שתסיים את קנטו ואז תעבור לג'וטו )
------------------------------------------------------------
דסו - הקרב מתחיל
הקרב :
פיקאצ'ו משתמש ברעם הלם ופוגע זה ממש אפקטיבי על ספירו , ספירו מתנשף ומנקר את פיקאצ'ו
סטטיסטיקה :
רמה 1 , חיים : 22/40
רמה 1 , חיים : 28/35
מה תעשה?
"עוד פעם אחת או פעמיים והוא מחוסל" אני חושב לעצמי
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
לרן - הקרב מתחיל
הקרב:
סקווירטל משתמש בהצלפת זנה ומוריד לסטריו את ההגנה , סטריו משתמש בספירלה ומצליח לפגוע בסקווירטל , סטריו מנסה שוב אך סקווריטל מתחמק ומשתמש בבועות שמעיפות את סטריו
סטטיסטיקה:
רמה 1 , חיים : 21/30
רמה 1 , חיים : 38/44
"קדימה תשתמש בזנב שלך כדי לקפוץ ומהאויר תשתמש בבלימה וישר גמור אותו בהצלפת זנב לתוך אחד הסלעים"
שם : אביב
תמונה : אין לי אשמח עם תוסיף לי לא משנה לי איזה....
פוקימון בחירה : צ'ארמנדר
חברים למסע :לא
מס' פוקימונים בPokedex :
תגים :
ציוד :חקה מעולה,מפה,פוקדקס,פוקדורים,אופנים,נעלי ריצה,
הערות/הארות : לתפוס אבסול\להשיג וויביל
קרדיט ענק לרועי!
בויזל - שוטרת ג'ני : " יש קרה רשעים בעיר אנחנו לא נותנים לאף אחד לעבור בלי אישור , בבקשה אתה יכול לעבור "
לרן - הקרב מתחיל
הקרב:
סטריו מתקדם אל עבר סקוירטל בספירלה , אך סקווירטל מצליח להתחמק בכך שקופץ לאוויר.
סקווריטל נוחת על סטריו בבלימה ופוגע קשות בסטריו שבקושי קם , סקווירטל משיב עוד מלחמה וצולף בסטריו שמעיף אותו על האדמה , סטריו מהבהב ומפסיד בקרב. ( סקווירטל קיבל 27 נקודות ניסיון ) . המאמן : " חזור סטריו , קרב טוב " מה תעשה עכשיו?
קני - אתה מגיע לעיר ורידיאן נכנס למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימנים , כשאתה יוצא החוצה אתה רואה אתשאומר לך : " שלום קני מה שלומך? רוצה קרב קטן של 2 פוקימונים? "
ג'ים - רשום , אתה קם בבוקר ויש חיוך על פניך אתה מתארגן יוצא מהבית והלך לכיוון המעבדה של פרופסור אוק' , אתה עולה במדרגות מגיע לדלת ומתנשף , איך תכנס? מה תעשה?
דסו - הקרב ממשיך
הקרב :
ספירו עף למעלה ומתחיל להסתובב ולהתקרב לפיקאצ'ו עם ניקור חזק במיוחד , אך פיקאצ'ו משיג אותו ושלוח רעם הלם חזק ביותר שפוגע בספירו ובקריטיקל ומשתק את ספירו על הרצפה שלא מצליח לקום. ( פיקאצ'ו קיבל 15 נקודות ניסיון ) , מה תעשה?
דארקון - צ'ארמנדר מהנהן עם הראש ומתחיל להשתמש בגחלת ולאט לאט המד מתחיל לעלות , התחיל ה44 עכשיו הוא מגיע 58 , כעבור דקה זה מגיע ל62 ואז זה מתחיל לרדת וצקארמנדר מתעייף , כעבור כמה שניות בא אליך המדריך ואומר : " הצ'ארמנדר שלך מאוד חזק אין ספק שבחרת בטוב ביותר מקווה שתהנו ממה שאתם יכולים כי הוא יהפוך לחזק מאוד "
ג'קסון - אתה נכנס לבית גידול לפוקימונים ואתה רואה 3 פוקימנים פידג'י, פוקדע : " פידג'י פוקימון הציפור , פידג'י תמיד אוהב לחיות בשיחים למרות ששאר הציפורים חיות על העצים , פידג'י אוהב להתחנף ואף פעם לא תראה אותו עצבני בלי סיבה " , הפוקימון השני שראית זה רטטה
, והפוקימון השלשי ספירו
, והפוקדע : " ספירו פוקימון הציפור הנקר , לספירו יש פתיל די קצר והוא לא אוהב שמעצבנים אותו , יש לו מקור מאוד דוקרת ואף פעם לא תראה אחד כזה לבד " . אחרי שאתה מתבונן בהם באה אליך המדריכה ואומרת לך : " שלום אדוני הגעת לכאן לתרום פוקימון או לגדל פוקימון? "
זאק - אתה מתקרב לעץ ואודיש מתחיל לפחד , אתה מוריד אותו למעטה ואז הוא לוקח כמה צעדים אחורה , מה תעשה?
נאורלנדו - ג'יודוד מסכים ונותן ומקרב את שתי הידיים שלו ומוכן .
קאי - הפוקדע : " קלאפרי , לפעמים קלאפרי יכולה לעצבן בני אדם יותר מדי עם הנחמדות שלה , אך ששוברים לה את הלב זה כואב. " אחרי שאתה מקשיב לפוקדע קלאפרי תופסת לך בידיים ומתחילה להסתובב איתך במקום מה תעשה?
לי - אתה מחכה 10 דקות וצ'ארמנדר יוצא כמו רענן ומוכן להמשך , מה תעשה?
אביב - רשום אחי תחלק את 10 האפשרויות
פרישה
לרן - הקרב מתחיל
הקרב:
סטריו מתקדם אל עבר סקוירטל בספירלה , אך סקווירטל מצליח להתחמק בכך שקופץ לאוויר.
[B][COLOR=#4169e1]סקווריטל נוחת על סטריו בבלימה ופוגע קשות בסטריו שבקושי קם , סקווירטל משיב עוד מלחמה וצולף בסטריו שמעיף אותו על האדמה , סטריו מהבהב ומפסיד בקרב. ( סקווירטל קיבל 27 נקודות ניסיון ) . המאמן : " חזור סטריו , קרב טוב " מה תעשה עכשיו?[/COLOR
"כל הכבוד סקווירטל הניצחון הראשון שלנו קדימה בוא נלך לחפש כמה פוקימונים חדשים לצוות שלנו" אני אומר לו והולך לכיוון היער לחפש פוקימונים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)