אביב - פקוספור אוק' : " שלום אביב מה שלומך? אהםם , הנה צ'ארמנדר שלך מחכה לך בפוקדור הנה קח אותו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה אביב! " אתה מוציא את צ'ארמנדר שמבולבל ולא מבין למה הוציאו אותו מן הפוקדור.
נאולנדו - ג'יודוד מסביר והוא וסקוירטל מתחילים לצחוק , כנראה שזה היה בצחוק מה תעשה?
ברי - אתה הולך לפלטיניום כאשתה מגיע לכניסה את רואה משהו עם תחפשות של מגמר והוא אומר לך : " שלו םאדוני לאיפה תרצה ללכת? לאזורי הקרבות? אימוני מתקפות? אימנוי פיזיות? "
קני - אתה מרפא את הפוקימונים ווהלך ליער ורידיאן , אתה נכנס פנימה ואתה רואה פארצ'ד, הפוקדע : " פארצ'ד פוקימון הברווז העצבני , פארצ'ד פוקימון דיי מבודד וכשהוא בצרה הוא צורק את המקל שלו לא כדי להתעסק איתו כל כך שהוא עצבני " , אתה מסתכל עליו כמה שניות פתאום אתה רואה ניצוץ בעיניים שלו והוא רץ לעברך מה תעשה?
לרן - הקרב מתחיל !
הקרב :
אקנס מתקרב לעבר אקנס וסקווירטל מתחרק לפתע אקנס יורד למתחת לאדמה , סקווירטל מסתכל לצדדים ולא רואה אותו ואז אקנס יוצא מלמעטה ומכה בסקווירטל , סקווירטל עומד על הרגליים ומצליף באקנס ומעיף אותו , אקנס מתקרב שוב אל סקווירטל אבל הפעם סקווירטל משיג אוות ומשתמש בבועות ומעיף אותו , אקנס מתעתע בסקווירטל וחונק אותו.
סטטיסטיקה :
רמה 1 , חיים : 22/35
רמה 1 , חיים : 32/44![]()
מה תעשה?
קאי - אתה עוקב אחרי קלאפרי ואתם מגיעים למקום כזה ואתה רואה שם את קלאפרי מלטפת משהו שוכב ופצוע מה תעשה?
זאק - סקווירטל מחייך ומתקדם , אתם ממשיכים להתקדם ואתם מגיעי ם סוף סוף לעיר ורידיאן מה תעשה בעיר?
- מרכז פוקימונים
- מגדל ורידיאן
- בית המוות
- בית גידול לפוקימונים
- מרקט
או להמשיך ליער ורידיאן.
לי - גרי מהנהן עם הראש ואתם רצים ליער ורידיאן , אתם מתחילים לחפש שם את צוות רוקט שלפתע אתם מבחינים בבלון שלהם , אתה עוקבים אחריו ואתם מגיעים לבקתה מה תעשה?
ג'קסון - האישה : " צוות רוקט גנבו לי את פידג'י שלי וברחו ליער " מה תעשה?
ג'ים - הקרב מתחיל !
הקרב :
באלבזור משתמש בהצלפת גפן כאשר תופס ברגליים של בלספורט ומעיף אותו לאוויר ומפיל אותו! באלבזור לא מרפה ורץ אל עבר בלספורט כדי לבלום אותו , בלספורט מתחמק וקלות ומכה את באלבזור ומפיל אותו על הרצפה
סטטיסטיקה :
רמה 1 , חיים : 38/50
רמה 1 , חיים : 37/45
מה תעשה?