Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 492
  1. Retired
    שם: Ashar
    אביב - פקוספור אוק' : " שלום אביב מה שלומך? אהםם , הנה צ'ארמנדר שלך מחכה לך בפוקדור הנה קח אותו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה אביב! " אתה מוציא את צ'ארמנדר שמבולבל ולא מבין למה הוציאו אותו מן הפוקדור.

נאולנדו - ג'יודוד מסביר והוא וסקוירטל מתחילים לצחוק , כנראה שזה היה בצחוק מה תעשה?

ברי - אתה הולך לפלטיניום כאשתה מגיע לכניסה את רואה משהו עם תחפשות של מגמר והוא אומר לך : " שלו םאדוני לאיפה תרצה ללכת? לאזורי הקרבות? אימוני מתקפות? אימנוי פיזיות? "

קני - אתה מרפא את הפוקימונים ווהלך ליער ורידיאן , אתה נכנס פנימה ואתה רואה פארצ'ד , הפוקדע : " פארצ'ד פוקימון הברווז העצבני , פארצ'ד פוקימון דיי מבודד וכשהוא בצרה הוא צורק את המקל שלו לא כדי להתעסק איתו כל כך שהוא עצבני " , אתה מסתכל עליו כמה שניות פתאום אתה רואה ניצוץ בעיניים שלו והוא רץ לעברך מה תעשה?

לרן - הקרב מתחיל !
    הקרב :
    אקנס מתקרב לעבר אקנס וסקווירטל מתחרק לפתע אקנס יורד למתחת לאדמה , סקווירטל מסתכל לצדדים ולא רואה אותו ואז אקנס יוצא מלמעטה ומכה בסקווירטל , סקווירטל עומד על הרגליים ומצליף באקנס ומעיף אותו , אקנס מתקרב שוב אל סקווירטל אבל הפעם סקווירטל משיג אוות ומשתמש בבועות ומעיף אותו , אקנס מתעתע בסקווירטל וחונק אותו.

סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 22/35

רמה 1 , חיים : 32/44

מה תעשה?

קאי - אתה עוקב אחרי קלאפרי ואתם מגיעים למקום כזה ואתה רואה שם את קלאפרי מלטפת משהו שוכב ופצוע מה תעשה?

זאק - סקווירטל מחייך ומתקדם , אתם ממשיכים להתקדם ואתם מגיעי ם סוף סוף לעיר ורידיאן מה תעשה בעיר?
    - מרכז פוקימונים

- מגדל ורידיאן
    - בית המוות
    - בית גידול לפוקימונים
    - מרקט
    או להמשיך ליער ורידיאן.

לי - גרי מהנהן עם הראש ואתם רצים ליער ורידיאן , אתם מתחילים לחפש שם את צוות רוקט שלפתע אתם מבחינים בבלון שלהם , אתה עוקבים אחריו ואתם מגיעים לבקתה מה תעשה?

ג'קסון - האישה : " צוות רוקט גנבו לי את פידג'י שלי וברחו ליער " מה תעשה?

ג'ים - הקרב מתחיל !
    הקרב :
    באלבזור משתמש בהצלפת גפן כאשר תופס ברגליים של בלספורט ומעיף אותו לאוויר ומפיל אותו! באלבזור לא מרפה ורץ אל עבר בלספורט כדי לבלום אותו , בלספורט מתחמק וקלות ומכה את באלבזור ומפיל אותו על הרצפה
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 38/50

רמה 1 , חיים : 37/45

מה תעשה?
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    לרן - הקרב מתחיל !
    הקרב :
    אקנס מתקרב לעבר אקנס וסקווירטל מתחרק לפתע אקנס יורד למתחת לאדמה , סקווירטל מסתכל לצדדים ולא רואה אותו ואז אקנס יוצא מלמעטה ומכה בסקווירטל , סקווירטל עומד על הרגליים ומצליף באקנס ומעיף אותו , אקנס מתקרב שוב אל סקווירטל אבל הפעם סקווירטל משיג אוות ומשתמש בבועות ומעיף אותו , אקנס מתעתע בסקווירטל וחונק אותו.

סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 22/35

רמה 1 , חיים : 32/44

מה תעשה?

"קדימה סקווירטל תכנס לתוך הקונכייה שלך ותשתמש בבועות ותסתובב כך שתיצוטר מערבולת בועות שיפגע בכל הכוח על אקנס ואם הוא עדיין נישאר עומד תשתמש בבלימה בכל הכוח"

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה

ג'קסון - האישה : " צוות רוקט גנבו לי את פידג'י שלי וברחו ליער " מה תעשה?

' או או טוב צאו פידג'י ובאלבזור פידג'י חפש את האיש מלמעלה ובלבזור תחפש אתה אותו באדמה עכשיו ' אומר ואוציא את שניהם
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    קאי - אתה עוקב אחרי קלאפרי ואתם מגיעים למקום כזה ואתה רואה שם את קלאפרי מלטפת משהו שוכב ופצוע מה תעשה?
    אני מתקרב לשם לראות אם זה בן אדם או פוקימון.

5. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=#800080]
    ג'ים - הקרב מתחיל !
    הקרב :
    באלבזור משתמש בהצלפת גפן כאשר תופס ברגליים של בלספורט ומעיף אותו לאוויר ומפיל אותו! באלבזור לא מרפה ורץ אל עבר בלספורט כדי לבלום אותו , בלספורט מתחמק וקלות ומכה את באלבזור ומפיל אותו על הרצפה
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 38/50

מה תעשה?
    ----------------------------
    "בלבאזור אל תוותר,תחפש בסביבתך דברים חזקים אך לא כל-כך כבדים,תתפוס אותם בגפן מצליפה ותשליך אותם לעבר בלספורט!"אני אומר בביטחון רב,ומתחיל לחשוב על הניצחון בקרב הראשון שלי.

6. משתמש מנוסה

זאק - סקווירטל מחייך ומתקדם , אתם ממשיכים להתקדם ואתם מגיעי ם סוף סוף לעיר ורידיאן מה תעשה בעיר?
    - מרכז פוקימונים
    - מגדל ורידיאן
    - בית המוות
    - בית גידול לפוקימונים
    - מרקט
    או להמשיך ליער ורידיאן.

אני הולך למרכז הפוקימונים ולאחר מכן לחפש פוקימונים

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נאולנדו - ג'יודוד מסביר והוא וסקוירטל מתחילים לצחוק , כנראה שזה היה בצחוק מה תעשה?
    "כן כנראה היה משחק...תגיד בה לך להצטרף?"אני אומר ומוציא מפוקדור.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי - גרי מהנהן עם הראש ואתם רצים ליער ורידיאן , אתם מתחילים לחפש שם את צוות רוקט שלפתע אתם מבחינים בבלון שלהם , אתה עוקבים אחריו ואתם מגיעים לבקתה מה תעשה?

אני אומר לגרי" יש סיכוי שהרטטה נמצא פה" אני נכנכס לבקתה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - אתה הולך לפלטיניום כאשתה מגיע לכניסה את רואה משהו עם תחפשות של מגמר והוא אומר לך : " שלו םאדוני לאיפה תרצה ללכת? לאזורי הקרבות? אימוני מתקפות? אימנוי פיזיות? "

"אני אלך לאזור הקרבות" אני יגיד לאיש בתחפושת המגמר

10. Retired
    שם: Ashar
    זאק - אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן אתה נכנס פנימה ובדיוק בכניסה אתה רואה את שאומר לך : " שלום זאק תרצה קרב אימון 2 על 2 ? "

ג'ים - הקרב מתחיל !
    הקרב :

באלבזור מסתכל ימינה ורואה אבן וזורק אותה לאוויר ואף אחד לא מבין למה , באלבזור רץ אל עבר בלספורט ומשתמש בהצלפת גפן אך בלספורט מתחמק והאבן נופלת לו על הראש! מהלך חכם של באלבזור , בלבזור על הרצפה זה יתרון של באלבזור!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 24/50

מה תעשה?

קאי - אתה מקתרב ואתה רואה נער צעיר שוכב על הרצפה פצוע מה תעשה?

ג'קסון - שניהם מקשיבים לך ונכנסים ליער ואתה אחריהם , כעבור חמש דקות אתה מעבד אותם ואתה מתחיל לצעוק ולפתע אתה שומע קולות ואתה רץ והם מתחזקים ואתה רואה שהם כבר בקרב!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 23/35 רמה 1 , חיים : 28/40
    רמה 3 , חיים : 33/44 רמה 1 , חיים : 38/45

מה תעשה?

לרן - הקרב ממשיך
    הקרב :
    אקנס משתמש בנעיצה וןזה לא משפיע על סקווירטל שנכנס לקונכיה! , אקנס קופץ על סקווירטל ונושך אותו אבל הוא בתוך הקונכיה , סקווירטל משתמש בבועות ממרחק מטר מאקנס ומעיף אותו ומכניע את אקנס! ( סקוירטל מקבל 17 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 )
    מה תעשה?

נאולנדו - ג'יודוד מהנהן בראשו כנראה שהוא מסכים.

לי - אתם נכנסים לבקתה ואתם מגלים שהיא ריקה ואז פתאום אתם רואים שנעלו את הבקתה וזה צוו תרוקט , ג'סי : " חה חהחה חה ניסתם לתופס אותנו? חהחהחה " מה תעשה?

ברי - אתה הולך לאזור הקרבות ואתה מוצא ילד קטן וחמוד שמזמין אותך לקרב 1 ע ל1 האם תסכים?
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    זאק - אתה הולך למרכז הפוקימונים ואז אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן אתה נכנס פנימה ובדיוק בכניסה אתה רואה את שאומר לך : " שלום זאק תרצה קרב אימון 2 על 2 ? "
    אני יגיד: "לא" וילך לחפש פוקימונים

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

נאולנדו - ג'יודוד מהנהן בראשו כנראה שהוא מסכים.
    "אוקי!"אני אומר וזורק עלי פוקדור.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    ג'ים - הקרב מתחיל !
    הקרב :[/COLOR][/B]
    באלבזור מסתכל ימינה ורואה אבן וזורק אותה לאוויר ואף אחד לא מבין למה , באלבזור רץ אל עבר בלספורט ומשתמש בהצלפת גפן אך בלספורט מתחמק והאבן נופלת לו על הראש! מהלך חכם של באלבזור , בלבזור על הרצפה זה יתרון של באלבזור!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 24/50

[/COLOR][/B][/QUOTE]

----------------------------------
    "קדימה בלבאזור,תשתמש בגפן מצליפה על הרצפה בשביל לקחת תנופה,ואז תתקוף את בלספורט בבלימה בעודך נופל מהשמיים!"אני אומר.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי - אתם נכנסים לבקתה ואתם מגלים שהיא ריקה ואז פתאום אתם רואים שנעלו את הבקתה וזה צוו תרוקט , ג'סי : " חה חהחה חה ניסתם לתופס אותנו? חהחהחה " מה תעשה?

אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו" גחלת על הדלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=#800080
    קני - אתה מרפא את הפוקימונים ווהלך ליער ורידיאן , אתה נכנס פנימה ואתה רואה פארצ'ד , הפוקדע : " פארצ'ד פוקימון הברווז העצבני , פארצ'ד פוקימון דיי מבודד וכשהוא בצרה הוא צורק את המקל שלו לא כדי להתעסק איתו כל כך שהוא עצבני " , אתה מסתכל עליו כמה שניות פתאום אתה רואה ניצוץ בעיניים שלו והוא רץ לעברך מה תעשה?

מה תעשה?
    "אוי לא פיקאצ'ו קדימה שוק רעם!" אומר לו

עמוד 18 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •