Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 492
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    נאולנדו - אתה הולך להלחם באזור הקרבות , אתה מגיע לאזור ואתה רואה נער צעיר שמחפש ען משהו להלחם ובסוף מוצא אותך , הנער : " רוצה קרב של 1 על 1 או 2 על 2 ? "
    "שתיים על שתיים...סקוירטל,ג'דוד קדימה לקרב!"אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה

זאק - הפוקדע : " מאנקי פוקימון הקוף מאנקי הוא פוקימון בעל פתיל מואד קצר והוא מתעבן מהר , לא כדי הלרגיז פוקימון כזה ביחוד אחרי איומנים או זיעה " מה תעשה עכשיו?
    אני ממשיך לחפש פוקימונים

3. Retired
    שם: Ashar
    נאולנדו - " צאו סקווירטל וג'יודוד " המאמן : " סקווירטל וג'יודוד אה .... צאו מגנמייט ופוליוג , הפוקדע : " מגנמייט פוקימון המגנט מגנמייט הוא למדנט דברים ממתכת ותמיד לעשות בערים קצרים חשמליים " , הפוקדע : " פוליוג פוקימון הסנפיר פוליוג הוא פוקימון מאוד רגיש לא כדי להעליב אותו אחרת זה בכי נורא , פוליוג אוהב חיבה ולשחו תבמים רדודים " , הקרב מתחיל עכשיו!

זאק - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ונכנס ליער ורידיאן לפתע אתה שומע קול אישה וקול של גבר מקדימה שאומרים : " בו נגנוב לו את הפוקימונים "
    פרישה

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נאולנדו - " צאו סקווירטל וג'יודוד " המאמן : " סקווירטל וג'יודוד אה .... צאו מגנמייט ופוליוג , הפוקדע : " מגנמייט פוקימון המגנט מגנמייט הוא למדנט דברים ממתכת ותמיד לעשות בערים קצרים חשמליים " , הפוקדע : " פוליוג פוקימון הסנפיר פוליוג הוא פוקימון מאוד רגיש לא כדי להעליב אותו אחרת זה בכי נורא , פוליוג אוהב חיבה ולשחו תבמים רדודים " , הקרב מתחיל עכשיו!
    "סקוירטל תשתמש בבועות נגד מגנמיט וג'דוד תשתמש בהתקשות אבנים מול פוליוג!"אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    ג'ים - אתה הולך לדרך מס' 1 ושם אתה רואה פידג'י אוכל תולעים באדמה , הפוקדע : " פידג'י פוקימון הציפור הקטן , פידג'י אוהב לחיות בין שיחים ששאר הפוקימונים המעופפים על עצים פידג'י אוהב להיות בקרבת בני האדם "
    [/COLOR][/B]
    ------------------
    'זה פוקימון מעופף נחמד...'אני חושב לעצמי,"צא בלבאזור,ותשתמש בגפן מצליפה בשביל לתפוס את פידג'י חזק בכנפיים,-כדי שלא יוכל לעוף,ואז תתקוף אותו בבלימה!"אני אומר בביטחון רב.

6. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

ג'קסון - שניהם מקשיבים לך ונכנסים ליער ואתה אחריהם , כעבור חמש דקות אתה מעבד אותם ואתה מתחיל לצעוק ולפתע אתה שומע קולות ואתה רץ והם מתחזקים ואתה רואה שהם כבר בקרב!
    סטטיסטיקה :
    רמה 1 , חיים : 23/35 רמה 1 , חיים : 28/40
    רמה 3 , חיים : 33/44 רמה 1 , חיים : 38/45

מה תעשה?
    ' יופי עכשיו בלבזור הצלפת גפן על קופינג ופידג'י השמש במתקפת חול על אקנס ואז חבטה ' אומר לשתיהם
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה

זאק - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ונכנס ליער ורידיאן לפתע אתה שומע קול אישה וקול של גבר מקדימה שאומרים : " בו נגנוב לו את הפוקימונים "
    אני רץ משם מהר

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - הילד " אוקיי צא וולפיקס " , פוקדע : " וולפיקס פוקימון השועל הקטן , וולפיקס אוהב לחיות עם קבוצות של וולפיקסים בהרים גבוהים וכמעט לא מראה את עצמו בפני בני אדם " מה תעשה?
    "צ'ארמנדר אני בוחר בך" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור

9. משתמש מנוסה
    [QUOTE=SnitchKick;647982]לרן - אתה מתקדם לעבר יער ורידיאן ולפתע אתה שומע קול מאחורה של והוא שואל אותך : " שלום לרן תרצה קרב אימון 1 על 1 ?

"כן אני אשמח לקרב קדימה סקווירטל צא החוצה" אני אומר ומחכה שהוא יוציא את הפוקימון

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=royalblue]

קני - אתה ממשיך ביער ורידיאן ופתאום אתה שומע קול מוזר של בחורה : " היי ילד תביא לנו את הקאטרפי הזה! " אתה מסתכל עליה ואתה מגלה שזאת ומאחוריה מה תעשה?

[/B]
    "כן בטח! למה אתם חושבים שאביא את הקאטרפי שלי לצמד מפגרים כמו שניכם?" אומר להם בגאווה ואלחש לפיקאצ'ו ולקאטרפי "התכוננו לקרב"

11. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - שוטרת ג'ני : " יש קרה רשעים בעיר אנחנו לא נותנים לאף אחד לעבור בלי אישור , בבקשה אתה יכול לעבור "
    -------------
    "תודה רבה לך" אני אומר לה וממשיך ללכת

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    קאי - הילד : " אני בסדר אבל צוות רוקט גנבו לי את הקראבי שלי והרחו ליער ורידיאן אני לא יודע מה לעשות "
    "קודם צריך לטפל בך."אני אומר לו וסוחב אותו עד מרכז פוקימונים הקרוב.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=royalblue]

לי - אתה וגרי רצים לעבר הבלון שנפל ומצאים אותם שוכבים על הרצפה ורטטה בתוך הכלוב מה תעשה?

אני אומר לצ'רמנדר" תשתמש בגחלת על הכלוב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. Retired
    שם: Ashar
    לי - צ'ארמנדר אתה מצליח להוציא את רטטה מהלכלוב אך צוות רוקט מתעוררים , ג'סי : , חצופים צא אקנס " , ג'יימס : " צא קופינג " מה תעשה?

קאי - את מגיע לעיר ורידיאן ומכניס אותו למרכז הפוקימונים , ג'וי : " מה קרה? תניח אותו פה " מה תעשה עכשיו?

בויזל - אתה ממשיך לדרך מס' 1 ואתה רואה ספירו , הפוקדע : " ספירו פוקימון ציפור הנקר , ספירו מתעצבן דיי בקלות ויש לו פתיל די קצר , לא כדי לעצבן אותו אחרת הוא משתמש במקור שלו " עצבני והוא מסתכל עליך ואתה רואה נוצץ בעינייםם שלו מה תעשה?

קני - ג'יימס : " אז תתכונן לקרב צא קופינג " , ג'סי : " צא אקנס " מה תעשה?

לרן - " צא סקווירטל! " גרי : " צא איווי " , הפוקדע : " איווי פוקימון השועל החמוד , איווי הוא פוקימון דיי רגיש ואוהב חיבה של בני אדם ולכן קל מאוד לתפוס אחד כזה , השאלה היא מוצאי םאחד כזה." הקרב מתחיל!

ברי - הקרב בין וולפיקס לצ'ארמנדר מתחיל עכשיו!

זאק - אתה מתחיל לרוץ משם ומצילח אתה מתעייף ומתנשף שלפתע אתה רואה ספירו עף לעבריך מה תעשה?

ג'קסון - הקרב ממשיך!
    הקרב :
    באלבזור משתמש בהצלפת גפן על קופינג ומצליח לפגוע , אקנס נכנס למתחת לאדמה! קופינג משתמש במסך עשן וממלא את האזור בעשן ופידג'י ובאלבזור לא רואים כלום , אקנס יוצא ממתחת לאדמה ופוגע בבלבאזור , פידג'י לא רואה כלום ומשתמש במתקפת חול ופוגע באקנס וגם בבאלבוזר!
    באלבזור מנסה לפגוע בבלימה בקופינג ומצליח
    סטטיסטיקה :

רמה 1 , חיים : 11/35 רמה 1 , חיים : 12/40
    רמה 3 , חיים : 28/44 רמה 1 , חיים : 20/45

מה תעשה?

ג'ים - באלבזור מפתיע את פידג'י בהצלפת גפן ומפיל אותו על הרצפה ואז משתמש בבלימה ופידג'י שוכב על הרצפה! ( באלבזור קיבל 13 נקודות ניסיון ) מה תעשה?

נאולנדו - הקרב מתחיל !
    הקרב :

סקווירטל משתמש בבועת על מגנמייט ופוגע אבל זה לא כל כך אפקטיבי עליו! , מגנמייט משתמש בבלימה ובולם את ג'יודוד , ג'יודוד משתמש התקשחות אבנים על סקווירטל ופוגע אבל זה לא כל כך אפקטיבי עליו! , סקווירטל מתמש בבועות של ג'יודוד אך הוא מצליח להחמק!
    סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 20/25 רמה 1 , חיים : 33/40

רמה 2 , חיים : 42/44 רמה 1 , חיים : 36/44

מה תעשה?

פרישה

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - הקרב בין וולפיקס לצ'ארמנדר מתחיל עכשיו!

"צ'ארמנדר צא גחלת על וולפיקס" אני אומר בהתלהבות

עמוד 20 מתוך 33 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •