Pokemon GO
עמוד 22 מתוך 33 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 492
  1. Retired
    שם: Ashar
    קני - אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר פיוטר! , שלפתע אתה שועמ קול של איש זקן : " היי ילד תקשיב רואים עליך שאתה הולך להלחם בברוק קבל עצה , תנסה לתפוס פוקימון מים ותאמן את הפוקימונים טוב טוב לפני! ותזדקק ל3 פוקימונים " מה תעשה?

ג'ים - אתה משמיך בדרך מס' 1 ואתה רואה עוד פוקימון שתלוי על העץ וזה מאנקי ,הפוקדע : " מאנקי פוקימו ןהקוף העצבני , את מאנקי לא כדי לעצבן יש לו פתיל מאוד מאוד קצר ואז הוא משתמש בידיים שלו הוא פוקימון לחימה אז תזהרו " מה תעשה?

ברי - הקרב ממשיך
    הקרב :
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת ופוגע בוולפיקס אך הוא עדיין על הרצפה ,ואז כרי : " עכשיו ולפיקס" וולפיקס משתמש בלהבה אכזרית ומעיף את צ'ארמנדר! איזו מתקפה!
    סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 10/35
    רמה 1 , חיים : 18/39

מה תעשה?

ג'קסון - אתה מחזיר אותם לפוקדורים ואתה רואה את הפידג'י של הילדה על הרצפה מה תעשה?

נאולנדו - אתה שם בגד ים ונכנס למים ואחריך סקווירטל , ג'יודוד מחוץ למים עם מבט מוזר ואז צוחק חופר בחול ונשכב מה תעשה?
    פרישה

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    קני - אתה ממשיך בדרכך לעבר העיר פיוטר! , שלפתע אתה שועמ קול של איש זקן : " היי ילד תקשיב רואים עליך שאתה הולך להלחם בברוק קבל עצה , תנסה לתפוס פוקימון מים ותאמן את הפוקימונים טוב טוב לפני! ותזדקק ל3 פוקימונים " מה תעשה?
    [/COLOR][/B]
    "נקודה טובה למחשבה.." אחשוב לעצמי ואתחיל לחפש מקורות מים שיש שאולי יהיה בהם פוקימוני מים "קדימה חברים בואו נחפש פוקימון מים מתאים לצוות! אני מקווה שאמצא אולי סקווירטל" אומר לעצמי ואחפש פוקימונים מתאימים

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - הקרב ממשיך
    הקרב :
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת ופוגע בוולפיקס אך הוא עדיין על הרצפה ,ואז כרי : " עכשיו ולפיקס" וולפיקס משתמש בלהבה אכזרית ומעיף את צ'ארמנדר! איזו מתקפה!
    סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 10/35
    רמה 1 , חיים : 18/39

מה תעשה?
    "צ'ארמנדר מהר תישתמש בגחלת בכל הכוח"

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נאולנדו - אתה שם בגד ים ונכנס למים ואחריך סקווירטל , ג'יודוד מחוץ למים עם מבט מוזר ואז צוחק חופר בחול ונשכב מה תעשה?
    "מעניין מה הוא חשב...טוב לא משנה כרגע!"אני אומר ומתחיל לשחות להנתי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי - צ'ארמנדר אתה מצליח להוציא את רטטה מהלכלוב אך צוות רוקט מתעוררים , ג'סי : , חצופים צא אקנס " , ג'יימס : " צא קופינג " מה תעשה?

אני אומר לצ'רמנדר"גחלת על אנקס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה

ג'ים - אתה משמיך בדרך מס' 1 ואתה רואה עוד פוקימון שתלוי על העץ וזה מאנקי ,הפוקדע : " מאנקי פוקימו ןהקוף העצבני , את מאנקי לא כדי לעצבן יש לו פתיל מאוד מאוד קצר ואז הוא משתמש בידיים שלו הוא פוקימון לחימה אז תזהרו " מה תעשה?

----------
    "צא פידג'י,ותשתמש במכת חול בשביל לסנוור אותו,ואז תפגע בו עם דחיפה!"אני אומר בביטחון.

7. משתמש מנוסה
    לרן - " צא סקווירטל! " גרי : " צא איווי " , הפוקדע : " איווי פוקימון השועל החמוד , איווי הוא פוקימון דיי רגיש ואוהב חיבה של בני אדם ולכן קל מאוד לתפוס אחד כזה , השאלה היא מוצאי םאחד כזה." הקרב מתחיל!

"קדימה סקווירטל תתחיל עם בועות ואז ישר הצלפת זנב"

8. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick;648536[B
    ג'קסון - אתה מחזיר אותם לפוקדורים ואתה רואה את הפידג'י של הילדה על הרצפה מה תעשה?[/B]
    אקח אותו ואחזור לילדה
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה

זאק - אתה מתחיל לרוץ משם ומצילח אתה מתעייף ומתנשף שלפתע אתה רואה ספירו עף לעבריך מה תעשה?

אני אוציא את סקווירטל ואגיד: "תמלא את האוויר בבועות ככה שלא יוכל להתחמק"

10. Retired
    שם: Ashar
    זאק - ספירו מצליח לפצוץ את הבועות והוא עומד לפוגע בך מה תעשה?

ג'קסון - אתה רואה את הילדה יושבת על הספסל עצובה שלפתע היא מסתכלת עליך ואז היא מחייכת ואומרת : " תודה רבה אדוני בוא איתי אני יביא לך משהו " אתה הולך איתה ואתה נכנס אליה הביתה בורידיאן ואתה רואה את אחותה שאומרת לך : " תודה רבה שעזרתה לך קח זה TM 94 פריקת קצה ( Edge Discharge ) זה מתאים לפוקיומני עשב להיתראות " מה תעשה?

לרן - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    סקווירטל משתמש בבועות אבל איווי מצליח להחמק אך מחליק בגלל שהבועות הפכו את האדמה לבוץ' סקווירטל משתמש בהצלפת זנב ופוגע באיווי שעדיין מחליק

סטטיסטיקה:
    רמה 2 , חיים : 46/57

רמה 1 , חיים : 46/46

מה תעשה?

ג'ים - הקרב מתחיל!
    הקרב :

מאנקי לא ראה מאיפה זה ! פידג'י משתמש בהתקפת חול ופוגע ומאנקי לא רואה ! ואז פידג'י בולם את מאנקי ומעיף אותו על הרצפה! מה תעשה?

לי - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    צ'ארמנדר על 2! צ'ארמנדר משתמש בגחלת שפוגעת באקנס ומעיפה אותו על וזינג שבטעות משתמש בבוץ' ומעיף את זה על העייניים של אקנס!!!

סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 27/35* רמה 1 , חיים : 37/40

רמה 1 , חיים : 39/39

נאולנדו - אתה ממשיך לשחות ואחרי כמה זמן התחיל להימאס על סקווירטל והוא יוצא אתה מסתכל על ג'יודוד ואתה רואה שהוא נרדם בתוך החול מה תעשה?

ברי - הקרב ממשיך
    הקרב :

צ'ארמנדר וולפיקס משתמשים בגחלת! בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... יש עשןן ואחרי הוא מתמוגג שניהם עומדים ומתנשפים ואז וופליקס נופל! המנצח הוא צ'ארמנדר ומקבל 45 נקודות ניסיון! וצ'ארמנדר עולה רמה , גרי : " קרב טוב ברי שיהיה לך בהצלחה " מה תעשה?

קני - אתה פיקאצ'ו וקאטרפי מתפצלים , מחפשים 10 דקות פוקימון מים ובסוף נפגשתם שוב ביאוש שלפתע אתה מסתכל הצידה ורואה פוליוג , הפוקדע : " פוליוג פוקימון מי הסנפיר , פוליוג הוא פוקימון רגיש מאוד לא כדי לגרום לו לבכות אחרי זה זה כואב שהוא בצרה הוא בדרך כלל משתמש בנספיר שלו " מה תעשה?
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - הקרב ממשיך
    הקרב :
    צ'ארמנדר וולפיקס משתמשים בגחלת! בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם... יש עשןן ואחרי הוא מתמוגג שניהם עומדים ומתנשפים ואז וופליקס נופל! המנצח הוא צ'ארמנדר ומקבל 45 נקודות ניסיון! וצ'ארמנדר עולה רמה , גרי : " קרב טוב ברי שיהיה לך בהצלחה " מה תעשה?

"כל הכבוד צ'ארמנדר" אני אומר לו "זה היה קרב ממש טוב" אני אומר לגרי ואז אני הולך לרפאות את צ'ארמנדר

12. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    נאולנדו - אתה ממשיך לשחות ואחרי כמה זמן התחיל להימאס על סקווירטל והוא יוצא אתה מסתכל על ג'יודוד ואתה רואה שהוא נרדם בתוך החול מה תעשה?

'אני לא יפריע לו לישון אך גם ימשיך בדרכי...'אני חושב ומכניס אותו לפוקדור שאשן שם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה

ג'ים - הקרב מתחיל!
    הקרב :

מאנקי לא ראה מאיפה זה ! פידג'י משתמש בהתקפת חול ופוגע ומאנקי לא רואה ! ואז פידג'י בולם את מאנקי ומעיף אותו על הרצפה! מה תעשה?

----------------------
    "קדימה פידג'י תשתמש ברגליים שלך בשביל להרים אותו מהזנב,ואז תעוף איתו גבוה לאוויר,ולבסוף תפיל אותו מגובה רב תוך כדי שימוש בבלימה,בשביל לפגוע בו עוד יותר!"אני אומר.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    צ'ארמנדר על 2! צ'ארמנדר משתמש בגחלת שפוגעת באקנס ומעיפה אותו על וזינג שבטעות משתמש בבוץ' ומעיף את זה על העייניים של אקנס!!!

סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 27/35* רמה 1 , חיים : 37/40

רמה 1 , חיים : 39/39

אני אומר לגאר" תוציא עוד פוקימון תעזור לי" אני אומר לצ'רמנדר" גחלת על אנקס וקופינג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    לרן - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    סקווירטל משתמש בבועות אבל איווי מצליח להחמק אך מחליק בגלל שהבועות הפכו את האדמה לבוץ' סקווירטל משתמש בהצלפת זנב ופוגע באיווי שעדיין מחליק

סטטיסטיקה:
    רמה 2 , חיים : 46/57

רמה 1 , חיים : 46/46

מה תעשה?

"סקוירטל כנס לתווך הקונכייה שלך ותשתמש בבוץ להתחלק עליו במהירות שיא ותפגע באיוי עם בלימה"

עמוד 22 מתוך 33 ראשוןראשון ... 12202122232432 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •