Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 492
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    הודעה חשובה לכולם , הוספתי TMS ומתקפות רגילות שאני מביא לכם חדשים!!! תוכלו למצוא אותם מתחת לאויבים וחברים

ג'קסון - אתה לוקח את הTM האם תשמש בו? ( תוכל ללמוד עליו בדף הראשון מתחת לאויבים וחברים )

כן אני ישתמש בה על בלבזור
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    קאי - ג'וי : " מי עשה לו את זה " כאשר היא מרימה את הטלפון ומחייגת לשוטרת ג'ני
    "לא יודע אני מצאתי אותו ככה בזמן שעקבתי אחרי קלאפרי."אני אומר לאחות ג'וי.

3. משתמש מנוסה
    לרן - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    איווי משתמש בצוות כפול וסקווירטל לא מבין מי זה האמיתי ותוקף אחד בהצלפת זנב אך טועה ואיווי מצליף בו בהצלפת זנב ואז בלימה! , סקווירטל קם ומשתמש בבועות ואיווי גוסס על הרצפה!!! מה תעשה יש סיכוי שתסיים את זה
    סטטיסטיקה:
    רמה 2 , חיים : 10/57

רמה 1 , חיים : 29/46

"אוקיי סקווירטל גמור אותו תכנס לתוך הקונכייה שלך ותשתמש בבועות ותסתובב כך תיצור מערבולת של בועות וכך תביס אותו"

4. Retired
    שם: Ashar
    ג'קסון - אתה משתמש בו ובאלבזור למד Edge Discharge! מה תעשה עכשיו?

זאק - סקווירטל יוצא ומשתמש בבלימה כספירו על הרצפה ופוגע ומפיל אותו סקווירטל משתמש בבועות ופוגע וספירו נבהל ובורח! ( סקווירטל מקבל 12 נקודות ניסיון על הברחה ) מה תעשה עכשיו?

ג'ים - התבלבלת במשחק תכתוב הודעה מחדש.

ברי - אתה מתקרב אל הבית ואתה מגלה שהבית ריק אתה מסתכל ימינה ואתה רואה אותו יושב על דרטיני ומנסה ללמד אותו לעוף , הפוקדע : " דרטיני פוקימון נחש הדרקון דרטיני במשך כל חייו מנסה ללמוד לעוף עד שהוא מגיע לדרגונייט , כפוקימון דרקון קל לא להתקיים על הרים ומקומות מאוד גבוהים מה תעשה?

קאי - קלאפרי עקבה אחריך ואומרת : " קלאפ קלאפ קלאפרי " האחות ג'וי : " אוי לא צוות רוקט עשו לו את זה וגם גנבו לו את ספירו והם ברחו ליער ורידיאן " מה תעשה?

לרן - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    איווי על הרצפה וקם ורץ אל עבר סבקווירטל אך הוא נכנס לקונכין ומשתמש בבועות תוך כדי שהוא מסתובב ומנצח את איווי! ומקבל 36 נקודות ניסיון, גרי : " חזור איווי קרב טוב לרן נפגש פעם הבאה " מה תעשה?
    פרישה

5. משתמש מנוסה

זאק - סקווירטל יוצא ומשתמש בבלימה כספירו על הרצפה ופוגע ומפיל אותו סקווירטל משתמש בבועות ופוגע וספירו נבהל ובורח! ( סקווירטל מקבל 12 נקודות ניסיון על הברחה ) מה תעשה עכשיו?

אני יחפש עוד פוקימונים

6. משתמש מנוסה
    לרן - הקרב מתחיל!
    הקרב :
    איווי על הרצפה וקם ורץ אל עבר סבקווירטל אך הוא נכנס לקונכין ומשתמש בבועות תוך כדי שהוא מסתובב ומנצח את איווי! ומקבל 36 נקודות ניסיון, גרי : " חזור איווי קרב טוב לרן נפגש פעם הבאה " מה תעשה?
    [/QUOTE]

"קדימה סקווירטל בוא נחפש פוקימונים לצוות" אני אומר לו ומסתובב באזור ומחפש פוקימונים זחקים לצוות

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר

ברי - אתה מתקרב אל הבית ואתה מגלה שהבית ריק אתה מסתכל ימינה ואתה רואה אותו יושב על דרטיני ומנסה ללמד אותו לעוף , הפוקדע : " דרטיני פוקימון נחש הדרקון דרטיני במשך כל חייו מנסה ללמוד לעוף עד שהוא מגיע לדרגונייט , כפוקימון דרקון קל לא להתקיים על הרים ומקומות מאוד גבוהים מה תעשה?
    "וואו זה דרטיני" אני אומר לעצמי "איי אתה רוצה קרב מולי?" אני שואל את האיש

8. משתמש מנוסה
    [SIZE=5][U]ג'ים - אתה ממשיך לחפש פוקימונים ואתה רואה אחד בדרך רחוק ממך אתה מתקרב אליו ואתה מגלה שזה אברה ששוכב על חומ ויושן , הפוקדע : " אבברה פוקימון החייזר אברה הוא דיי משונה אך שהוא מותקף הוא תמיד משתמש בטלפוקט ומשתגר למקום אחר כמעט ולא מצליחים לתפוס אותו " מה תעשה?

-------------------------
    "בלבאזור צא,ותיתקוף אותו בגפן מצליפה בכל הכוח!"אני אומר בקול חלש,כדי שאברה לא ישמע ויתעורר.

9. Retired
    ג'ים - באלבזור משתמש בהצלפת גפן וקושר אותו חזק והוא לא יכול לעשות כלום אולי זאת הזדמנות לתפוס אברה שזה לא קורה הרבה מה תעשה?

ברי - האיש : " בשמחה אני מקווה שאתה טוה כי זה הולך להיות קשה "

לרן -אתה מסתובב קצת כדי לחפש פוקימונים ואתה רואה אברישן על הדשא הפוקדע : " אבברה פוקימון החייזר אברה הוא דיי משונה אך שהוא מותקף הוא תמיד משתמש בטלפוקט ומשתגר למקום אחר כמעט ולא מצליחים לתפוס אותו " מה תעשה?

זאק - אתה מחפש עוד פוקימונים ואתה מוצא את קאטרפי והוא מתחיל להזחול לכיוון שלך , הפוקדע : " קאטרפי פוקימון הזחל , קאטרפי אוהב לטפס על בני אדם וגם הוא תמיד אוהב להשתעשע עם בחוטים שלו כדי לצחוק " מה תעשה?
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ?

ברי - האיש : " בשמחה אני מקווה שאתה טוה כי זה הולך להיות קשה "

"תאמין לי שאני טוב, צ'ארמנד ני בוחר בך" אני אומר לאיש

11. Retired
    הלכתי לראו תאת המשחק אני יבוא יותר מאוחר

ברי - הקרב בין דרטיני לצ'ארמנדר מתחיל עכשיו!
    פרישה

12. משתמש מנוסה

זאק - אתה מחפש עוד פוקימונים ואתה מוצא את קאטרפי והוא מתחיל להזחול לכיוון שלך , הפוקדע : " קאטרפי פוקימון הזחל , קאטרפי אוהב לטפס על בני אדם וגם הוא תמיד אוהב להשתעשע עם בחוטים שלו כדי לצחוק " מה תעשה?
    אני אוציא את סקווירטל ואגיד: "סקווירטל קדימה תשתמש בחבטה!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=5][U
    לי -הקרב ממשיך!
    הקרב:
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת על אקנס שמנסה להסיר את הב'וץ ופוגע ובקריטיקיל , קינגלר משתמש במכת פטיש על קופינג אך משתמש וקופינג משתמש בבלימה ופוגע בקינגלר , צקארמנדר רץ אל עבר אקנס כדי לשרוט אותו אך אקנס משיג אותו וחונק אותו , כשאקנס חונק את צ'ארמנדר קינגלר משתמש באקדח מים ומעיף את אקנס ואתם מנצחים אותו! , קופינג משתמש במסך עשן והכל עשן! ( קיבלת 31 נקודות ניסיון על אקנס )

בקופינג.סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 37/40

רמה 1 , חיים : 39/39 רמה 3 , חיים : 60/60

מה תעשה?

אני אומר לצ'רמנדר" גחלת ושריטה על קופינג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ג'קסון - אתה משתמש בו ובאלבזור למד Edge Discharge! מה תעשה עכשיו?

אמשיך לחפש לי פוקימון
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    הודעה חשובה לכולם , הוספתי TMS ומתקפות רגילות שאני מביא לכם חדשים!!! תוכלו למצוא אותם מתחת לאויבים וחברים

קני - אתה ממשיך לחפש ואתה מוצא אגם קטן ביער! ושם אתה רואה סטריו מסתכל על ההשתקפות שלו במים , הפוקדע : " סטריו פוקימון כוכב המים , סטריו פוקימון דיי שמח שאי אפשר לראות את הבעתו בפניו סטריו אוהב להסכל על ההשתקפות שלו במים " מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    "לא מה שאני מחפש" אומר לעצמי ואחפש באזור האגם עוד פוקימונים,אנסה לראות אפילו אם יש בתוך המים פוקימונים

עמוד 24 מתוך 33 ראשוןראשון ... 142223242526 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •