Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 33 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 492
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    קאי - קלאפרי עקבה אחריך ואומרת : " קלאפ קלאפ קלאפרי " האחות ג'וי : " אוי לא צוות רוקט עשו לו את זה וגם גנבו לו את ספירו והם ברחו ליער ורידיאן " מה תעשה?
    אני נכנס לשוק קצר ויוצא מזה בשאלה הזאת לאחות ג'וי.. "את יכולה לדבר עם פוקימונים."

2. משתמש מנוסה
    לרן -אתה מסתובב קצת כדי לחפש פוקימונים ואתה רואה אברישן על הדשא הפוקדע : " אבברה פוקימון החייזר אברה הוא דיי משונה אך שהוא מותקף הוא תמיד משתמש בטלפוקט ומשתגר למקום אחר כמעט ולא מצליחים לתפוס אותו " מה תעשה?

"קדימה סקוירטל תתגנב אליו בשקט כדי שלא יבחין בך כשאתה מספיק קרוב אליו תשתמש בהצלפת זנב סופר חזקה על הראש שלו כדי שיתעלף"

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    הלכתי לראו תאת המשחק אני יבוא יותר מאוחר

ברי - הקרב בין דרטיני לצ'ארמנדר מתחיל עכשיו!
    "צ'ארמנדר תישתמש בגחלת מהר" אני אומר לו

4. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - אתה רואה ניצוצות אצל פיקאצ'ו כנראה הוא מוכן מה תעשה?
    -------------------------------
    "אוקיי פיקצ'ו אני מאמין בך! קדימה צא למתקפה מהירה!"

Spoiler ספוילר

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

נאולנדו - אתה מתקדם על קצות הבעונות ומצליח להתרחק קצת ואז אתה רואה בור ענקי שחוסם את כל הדרך מה תעשה?
    'אני לא יכול לעבור מכאן בלי להשמיע רעש חזק עדיף לחפש דרך מעבר אחרת...'אני מתקדם והולך על קצת הבועונות לצד הבור כדי למצוא דרך עקיפה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. משתמש מנוסה
    ג'ים - באלבזור משתמש בהצלפת גפן וקושר אותו חזק והוא לא יכול לעשות כלום אולי זאת הזדמנות לתפוס אברה שזה לא קורה הרבה מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    ------------------------
    "בלבאזור תרסק אותו על החומה!"אני אומר,ואז אני זורק פוקדור מהר על אברה לפני שהוא בורח.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב - פקוספור אוק' : " שלום אביב מה שלומך? אהםם , הנה צ'ארמנדר שלך מחכה לך בפוקדור הנה קח אותו ואיתו גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה אביב! " אתה מוציא את צ'ארמנדר שמבולבל ולא מבין למה הוציאו אותו מן הפוקדור.
    "היי צ'ארמנדר!"אומר בהתרגשות "מעכשיו צהיה שותפי למסע קדימה בוא נצא לדרך "אומר לו תוך כדי ריצה..

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    דסו - הקרב ממשיך
    הקרב :
    ספירו עף למעלה ומתחיל להסתובב ולהתקרב לפיקאצ'ו עם ניקור חזק במיוחד , אך פיקאצ'ו משיג אותו ושלוח רעם הלם חזק ביותר שפוגע בספירו ובקריטיקל ומשתק את ספירו על הרצפה שלא מצליח לקום. ( פיקאצ'ו קיבל 15 נקודות ניסיון ) , מה תעשה?
    "תודה רבה על הקרב" אני אומר למאמן ומחזיר את פיקאצ'ו לפוקדור
    ואחרי זה אני ממשיך בדרכי לוורידיאן (Routh 1)

*סליחה שלא הייתי כמה ימים,לא היה לי אינטרנט בגלל מעבר דירה.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

9. Retired
    שם: Ashar
    דסו - אתה ממשיך בדרכך בדרך מס' 1 שלפתע קופץ עליך משום מקום גרימר , הפוקדע : " גרימר פוקימון החומצה , גרימר אוהב לקפוץ על אנשים בלי סיבה ולהישאר עד שהם מגיבים "

אביב - " צ'ארמנדר , צ'ארמנדר " מה תעשה עכשיו? ( תכול להעזר במפה שבע' הראשון

ג'ים - באלבזור מעיף אותו לחומה , "פוקדור צא " , 3..... 2..... 1..... ואברה שלך! כל הכבוד אברה רמה 3 המתקפות שהוא יודע : השתדגרות ( Teleport ) ; מראה ( Appearance ) ; גניבה ( Thief ) מה תעשה?

נאולנדו - אתה הולך על קצות האצבעות ואתה רואה גשר קטן כזה לכל ארוך הבור אבל הוא קצת רעוע האם תנסה אותו?

בויזל - הקרב מתחיל!
    הקרב:
    פיקאצ'ו רץ ומשתמש בהתקפה מהירה וספיירו לא קולט אוות בגלל המהירות הרבה שלו!

סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיםם : 30/40
    רמה 1 , חיים : 35/35

ברי - הקרב מתחיל!
    הקרב:
    דרטיני משתמש בסחרור שמגיע במהירות על צ'ארמנדר ומעיף אותו וזה גם דיי אפקטיבי עליו!! , צ'ארמנדר משתמש בגחלת ודריטיני לא מצילח להתחמק!

סטטיסטיקה:
    רמה 3 , חיים : 40/47

רמה 1 , חיים : 33/43

מה תעשה?

זאק - סקווירטל משתמש בבלימה ומעיף את קאטרי על אחד העצים , קאטפרי מסתובב והולך לצד שני כנראה הוא נעלב מה תעשה?

לי -הקרב ממשיך!
    הקרב:
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת על קופינג וקינגלר משתמש במכת פטיש ושניהם פוגעים! קופינג משתמש במסך עשן! ואף אחד לא רואה צקארמנדר מנסה לשרוט ושורט מטעות את קינגלר! קינגלר מתרגז ומשתמש בבועות לכל פינה ופוגע בצ'ארמנדר וגם בקופינג שנכנע ונופל ( צ'ארמנדר מקבל 31 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 ! )

בקופינג. " חזור קופינג " צוות רוקט בורחים ומשאירים את רטטה שם
    מה תעשה?

ג'קסון - אתה ממשיך לחפש פוקימון ואתה רואה פוקימון שמצמץ ואתה מגלה שזה מאנקי , הפוקדע : " מאנקי פוקימון הוף הרגזן , למאנקי יש פתיל קצר לא כדי לעצבן אותו כי אז משתמש באגרופים וזה מאוד כואב " מה תעשה?

קני - אתה נכנס לאגם ואתה רואה עוד כמה סטריוים ופוליוג וגם ופוריון אחד בצד , ה]הפוקדע : " ופוריון ההתפתחות של איווי , ופוריון הוא יצור שלא יכול כל כך להסתדר בלי מים אבל מה שמיוחד אצלו יש לו גם זימים וגם ריאות " מה תעשה?

קאי - האחות ג'וי : " למדתי קצת לדבר אבל זה לא חשוב עכשיו! מה עם צוות רוקט? "

לרן - סקווירטל מתקרב אליו ומתי שהוא לידו אברה מתעורר אך לא מספיק להגיב ומעלף מהמכה של סקווירטל מה תעשה?
    פרישה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=SnitchKick;651300][B][COLOR=darkolivegreen]
    לי -הקרב ממשיך!
    הקרב:
    צ'ארמנדר משתמש בגחלת על קופינג וקינגלר משתמש במכת פטיש ושניהם פוגעים! קופינג משתמש במסך עשן! ואף אחד לא רואה צקארמנדר מנסה לשרוט ושורט מטעות את קינגלר! קינגלר מתרגז ומשתמש בבועות לכל פינה ופוגע בצ'ארמנדר וגם בקופינג שנכנע ונופל ( צ'ארמנדר מקבל 31 נקודות ניסיון ועולה לרמה 2 ! )

בקופינג. " חזור קופינג " צוות רוקט בורחים ומשאירים את רטטה שם
    מה תעשה?

אני אומר לגארי" יש הבסנו את צוות רוקט בוא נקח את רטטה" אני לוקח את רטטה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    דסו - אתה ממשיך בדרכך בדרך מס' 1 שלפתע קופץ עליך משום מקום גרימר , הפוקדע : " גרימר פוקימון החומצה , גרימר אוהב לקפוץ על אנשים בלי סיבה ולהישאר עד שהם מגיבים "
    "אחחח" אנ צועק ומושך אותו מעלי "איך תמיד כול הפוקימונים המגעילים נמשכים אלי!"
    כשאני מוריד אותו ממני אני מתרחק צעד אחורה וצועק "אתה עוד תשלם על זה! צא פיקאצ'ו! רעם הלם!".
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

12. משתמש מנוסה
    ג'ים - באלבזור מעיף אותו לחומה , "פוקדור צא " , 3..... 2..... 1..... ואברה שלך! כל הכבוד אברה רמה 3 המתקפות שהוא יודע : השתדגרות ( Teleport ) ; מראה ( Appearance ) ; גניבה ( Thief ) מה תעשה?
    [/I]
    --------------------------
    "יש אברה שלי!"אני אומר בשמחה,ולאחר מכן אני מחזיר את בלבאזור לפוקדור,לוקח את הפוקדור של אברה והולך לחפש לו יריב.

13. משתמש מנוסה

קני - אתה נכנס לאגם ואתה רואה עוד כמה סטריוים ופוליוג וגם ופוריון אחד בצד , ה]הפוקדע : " ופוריון ההתפתחות של איווי , ופוריון הוא יצור שלא יכול כל כך להסתדר בלי מים אבל מה שמיוחד אצלו יש לו גם זימים וגם ריאות " מה תעשה?

[/I]
    "יש!!" אומר ואשחה אל הופוריון ואסמן לו לעלות למעלה

14. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך

ג'קסון - אתה ממשיך לחפש פוקימון ואתה רואה פוקימון שמצמץ ואתה מגלה שזה מאנקי , הפוקדע : " מאנקי פוקימון הוף הרגזן , למאנקי יש פתיל קצר לא כדי לעצבן אותו כי אז משתמש באגרופים וזה מאוד כואב " מה תעשה?
    ' אוקי זה הזמן להוסיף עוד חבר לקבוצה שלנו צא בלבזור פריקת קצה ' אומר ואוציא את בלבזור
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    לרן - סקווירטל מתקרב אליו ומתי שהוא לידו אברה מתעורר אך לא מספיק להגיב ומעלף מהמכה של סקווירטל מה תעשה?[/QUOTE]

"קדימה פוכדור צא" זורק עליו פוכדור

עמוד 25 מתוך 33 ראשוןראשון ... 152324252627 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •