[QUOTE=SnitchKick;654124][RIGHT][B][SIZE=5][COLOR=red][U]ג'ים - הקרב ממשיך :
אברה מסתובב ומכה בתחת שלו ודיגלט מעצבן ומשתמש בזריקת אבנים אך אברה יוצר מראה והמתקפה חוזרת אל דיגלט ומביסה אותו. ( אברה קיבל 20 נקודות ניסיון )
-------------------
"דיגלט שלך הובס,אז איזה פוקימון אתה עומד לבחור?"אני שואל אותו.
"נשמע מגניב" אני אומר ונכנס פנימה.דסו - האיש : " מספרים שבמקום הזה כל הרוחות של הפוקיומנים הקרובים לכאן באים לכאן והם מופיעים בצורות של פוקיוני רוח וצלליות
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
דסו - אתה נכנס פנימה ואתה רואה ג'יגליפאפ זוהרתשמתחילה לרקוד סביבך ופתאום נעלמת , מה תעשה?
ג'ים - " אם לא דיגליט אז צא בידריל, הפוקדע : " בידריל פוקימון הדבורה , בידריל אוהב ע מקומיו בעצים וכאשר מתקרבים הוא יוצא להתקפות. " הקרב מתחיל!
קאי - אתה לוקח את ספירו ואתה ובילרצים חזרה לעיר ורידיאן , מה תעשה?
זאק - הספורטאי : " כמובן , בכמה פוקימונים מדובר ? "
אביב - אתה וצ'ארמנדר מתקדמים לעבר ההפלטיניום ואתם רואים איש ממוזר בכניסה עם תחפושת של מגמר והוא אומר לכם : " לאן תרצו ללכת? אלזור הקרבות? אימוני התקפה? או אימוני פיזיות ?
לרן - " אברה , אברה " ואחרי כמה שניות כולכם במרכז פוקימונים של ורידיאן אבל העברה של 5 אנשים התישה אותו ואז הוא נופל על הרצפה מה תעשה?
ג'קסון - הקרב מתחיל!
הקרב :
פוליוג משתמש בבועות ובאבלזור משתמש בעלי טער שמפוצצים את הבועות ופוגעות בפוילוג וזה ממש אפקטיבי עליו!
סטטיסטיקה :
רמה 7 , חיים : 30/46
רמה 7 , חיים : 49/49
מה תעשה?
קני - הקרב מתחיל!
הקרב :
קאטפרי מגייס אנרגיה ומקבל מלא אנרגיה , ווידל משתמש בעוקץ אך ראטפרי מתחמק ומשתמש בחוטים ופתאום הפכו כמו מתכת קשוחים! בגלל הגיוס אנרגיה ווידל לכוד!
סטטיסטיקה:
~אין נפגעים~
נאולנדו - שכחת? סקווירטל קשור שם
~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מצליח לשחרר את סקווירטל ואתם יוצאים מן הבור מהצד השני , מה תעשה עכשיו?
לי - טנגלה מחייכת ונכנסת לפוקדור. 3.. 2.. 1.... והיא שלך! יש לך טנגלה ברמה 8 והיא יודעת : מכת שורשים ( Ingrain ) ; להגביל ( Constrict ) ; אבקת שינה ( Sleep Powder ) ; שאיבה קלה ( Absord ) ; הצלפת גפן ( Vine Whip ) מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
]ג'ים - " אם לא דיגליט אז צא בידריל, הפוקדע : " בידריל פוקימון הדבורה , בידריל אוהב ע מקומיו בעצים וכאשר מתקרבים הוא יוצא להתקפות. " הקרב מתחיל![/COLOR][/B]
[/COLOR][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]
---------------------------------
"אברה תשתמש בשיגור בשביל להיות מעל בידריל,ואז תתקוף אותו בהתגנבות!"אני אומר בביטחון.
נוסף חבר אחד שתוכלו לפגוש בזכות קאי(יובל)
ג'ים- הקרב מתחיל!
הקרב :
אברה משתמש בשיגור ומשתגר על בידריל שלא מבין איפה אברה , אברה נופל על בידריל בהתגנבות מן השמיים וזה ממש אפקטיבי! בידריל נפול על הרצפה ומתקשה לקום
סטטיסטיקה :
רמה 9 , חיים : 48/75
רמה 7 , חיים : 31/31
מה תעשה?
קאי - אין בעד מה ( ביל נוסף לברים שתפגשו בזכותך ) אתה מחזיר את ספירו לבעליו והוא מביא לך TM 94 - פריקת קצה וזה מתאים לפוקימוני עשב האם תלמד את באלבזורר?
קני - כן בגלל הגיוס אנרגיה החוטים התקשחו והתחזקו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קני - הקרב ממשיך!
הקרב :
קאטפרי משתמש בבלימה ווידל לא יכול להתנגד אף אל העץ במכה חזקה! אבל על העץ היו קוצים וידל הוריד את החוטים!, קאטפרי לא מצליח להשתמש כי אין לו מספיק אנרגיה כדי להשתמש בה.
סטטיסטיקה:
רמה 7 , חיים : 23/44
רמה 7 , חיים : 47/47
מה תעשה?
נאולנדו - " סוקירט סטיקוריטל " כנראה שהוא אומר שכן אבל אתה מבחין בשריטה סגולה שיש לו על היד וזה רעל מה תעשה?
לי - במכון של ברוק פוקימונים חזקים לא כדי שקודם תמצא קרב של 3 פוקיומנים כדי לאמן את הפוקיומנים?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נאולנדו אתה מתקדם ואתה מגיע לעיר ורידיאן שם אתה נכנס למרכז הפוקיומנים , אחרי שעה ורבע סקווירטל יוצא והוא שמח מתמיד , גם ג'יודוד יוצא משם. מה תעשה?
לי - אתה מחפש קרב אימון ואתה רואה נערמתמתך ומתחתיו 3 פוקודרים בשביל קרב .
קני - כן בגלל הגיוס אנרגיה החוטים התקשחו והתחזקו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קני - הקרב ממשיך!
הקרב :
קארטרי משתמש בבלימה אך ווידל מתחמק ובשמש הוא בבלימה ופוגע! , קאטפרי ווידל יוצאים לקרב בלימות ושניהם פוגעים!
סטטיסטיקה:
רמה 7 , חיים : 14/44
רמה 7 , חיים : 30/47![]()
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)