[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני יתעלם ואכנס פנימה יותר עמוק. לחפש איזה פוקימון מגניב.דסו - אתה נכנס פנימה ואתה רואה ג'יגליפאפ זוהרת שמתחילה לרקוד סביבך ופתאום נעלמת , מה תעשה?
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
"צ'ארמנדר קודם כל נתחיל בפיזיום ואז לאיזור האימונים כדי שתהיה חזק יותר"!!!אביב - אתה וצ'ארמנדר מתקדמים לעבר ההפלטיניום ואתם רואים איש ממוזר בכניסה עם תחפושת של מגמר והוא אומר לכם : " לאן תרצו ללכת? אלזור הקרבות? אימוני התקפה? או אימוני פיזיות ?
קרדיט ענק לרועי!
"לפני שאני לוקח אותך למרכז הפוקימונים לרפות אותך אני חייב לשאול את ג'יודוד ואת רטטה אם הם רוצים להצטרף אליי למסע" אני חושב לעצמי ופונה לרטטה וג'יודודלרן - " אברה , אברה " ואחרי כמה שניות כולכם במרכז פוקימונים של ורידיאן אבל העברה של 5 אנשים התישה אותו ואז הוא נופל על הרצפה מה תעשה?
"מתאים לכם להצטרף אליי ולהיות הפוקימונים החזקים בעולם?" אני שואל אותם
' צא בלבזור הצלפת גפן ואז סופת עליםפורסם במקור על ידי NapTime;658810
[B
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
ג'קסון - באלבזור עוד לא למד סופת עלים
~~~~~~~~~~~~~~~~~
ג'קסון - הקרב ממשיך
הקרב :
פוילוג משתמש בבצלפת זנב על באלבזור ומעיף אותו אבל פתאום פוגעות בו הצלפת גפן , באבלזור הפתיע את פוליוג וזה ממש אפקטיבי עליו!
סטטיסטיקה :
רמה 7 , חיים : 14/46
רמה 7 , חיים : 37/49
מה תעשה?
לרן - אתה פונה אליהם וג'יודוד מסכים , רטטה אומר לך שהוא לא יכול כי יש לו משפחה מה תעשה?
אביב - אתם מגיעים לאזור ענק שבו יש סלעים עענקיים שהם צריכים להזיז או משקולות של אבנים וגם לנסות לעבור ק"מ שעל הגב 30 ק"ג של אבנים , לאן תשלח את צ'ארמנדר?
דסו - אתה מתעלם ממנה וממשיך ואתה רואה בלספרוטזוהר שורקד לפניך
קאי - באלבזור לומד בהצלחה את פריקת הקצה והוא מרגיש שהוא יתחזק מה תעשה?
נאולנדו - דרך 2 היית כבר ב1
~~~~~~~~~~~~~~
נאולנדו - אתה הולך לדרך מס' 2 שזה בכיוון ליער ורידיאן אתה שומע מוכר מהאחורה ואתה רואה שזהוהוא אומר לך : " התרצה קרב אימון "
לי - הספורטאי : " בשמחה רבה צא נידורינו" , הפוקדע : " נידורינו ההתפתחות של נידורן זכר , נידורינו הוא פוקימון שמשתמש בקן שלו כגי להרעיל את אויביו היא חדשה מאוד! " את מי תוציא?
קני - הקרב ממשיך!
הקרב :
ווידל משתמש בקפיצה ומסתובב ויורד אם קרן וקאטרפי מתחמק ווידל נפקע ברצפה!!! קאטרפי בום אותו ומביס את ווידל! ( קאטרפי מקבל 38 נקודות ניסיון ) האיש " חזור ווידל! קרב טוב נתת צא נידורןנקבה " הקרב מתחדש!
מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אני מצטער רטטה אך אני חייב אותך לצוות קדימה סקווירטל צא החוצה תשתמש בהצלפת זנב וישר בבועות על רטטה"לרן - אתה פונה אליהם וג'יודוד מסכים , רטטה אומר לך שהוא לא יכול כי יש לו משפחה מה תעשה?
תחילה נלך למשקולות ואז נעצור לנוח ונהבור למסע הק"מאביב - אתם מגיעים לאזור ענק שבו יש סלעים עענקיים שהם צריכים להזיז או משקולות של אבנים וגם לנסות לעבור ק"מ שעל הגב 30 ק"ג של אבנים , לאן תשלח את צ'ארמנדר?
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)