אפשרויות הפלוס 10 שלי:
חיים : 39 + 3 = 42
התקפה : 52
הגנה : 43 + 2 = 45
אחוזי התקפה : 60 + 2 = 62
אחוזי הגנה : 50
מהירות : 65 + 3 = 69
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
הודעה 1 :
לכל מי שלא הבין מה זה אפשרויות שיילך לדף הראשון מתחת לפוקיומני בחירה יש הסבר מה זה.
הודעה : 2
עכשיו אני מארגן לכם את הפוקדע לכל אחד + קישור.
דארקון - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לצאת לדרכך ממחוז קנטו ועד שינו אתה יוצא החוצה מסתכל לשמיים ורואה מלא פוקימונים מעופפים , אתה מתקדם לעבר השער של המעבדה מתנשף ואומר : " זה הזמן " אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת איך תכנס? מה תעשה?
נאורלנדו - פרו' אוק' : " או שלום לאונרדו מה שלומך? אתה כבר מתרגש לקראת ההתחלה החדשה של מחוז קנטו שיהיה לך הרבה בהצלחה , רק תזכיר לי באיזה פוקימון היה מדובר? "
לי - " שלום פרופסור אוק' זה אני לי אני אוכל בבקשה לקבל את צ'ארמנדר? " , פרו' אוק' " או שלום לי בשמחה שתקבל אותו הנה הוא מוכן ומזומן ללכת איתך , קח איתך גם 5 פוקדורים ופוקדע לדרך " , מה תעשה?
קאי - " בוא נראה אותך באלבזור צא " באלבזור יוצא מלא שמחה ומתחיל ללטף אותך מה תעשה?
בויזל - רשום , תחלק את 10 האפשרויות ( רשמתי הסבר מתחת לכל פוקימוני בחירה )
לרן - רשמתי הסבר איך מחלקים מתחת לפוקימוני בחירה
טום - אתה מתקדם לעבר הפטיניות אתה מזהה אותו כבר בגלל המבנה האדום וכבר מתחיל להיות חם , אתה נכנס פנימה ובכניסה עומד לך משהו ען תחפושת של מגמר ואומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?
ג'קסון - רשום אחי , תחלק את 10 האפשרויות ( יש הסבר מתחת לפוקימוני בחירה )
זאק - אחרי שאתה מדבר האישה פותחת את הדלת ואתה רואה שזאת העוזרת של פרופסור אוק' והיא אומרת לך : " פרופסור אוק' יצא שנייה החוצה אני אלך לקרוא בינתיים בוא תשב " מה תעשה?
קני - פרופסור אוק' : " מי שם ? "
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לי - " צא צ'ארמנדר " , "שלום צ'ארמנדר אני לי המאמן החדש שלך" צ'ארמנדר קופץ עליך ומלקק אותך מה תעשה?
טום - אתה מגיע לאזור של אימון כוח פיזי ויש עוד שומר עם תחפושת של צ'אריזארד ושואל אותך : " למה אתה רוצה ללכת? לאימון הגרון בשביל להביור? , אימוני דחיפה? , אימוני משיכה? , אימוני מהירות?
פרישה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
זה העשר אפשרויות שלי
חיים : 44 (+2)
התקפה : 49 (+2)
הגנה : 65 (+2)
אחוזי התקפה : 50 (+1)
אחוזי הגנה : 64 (+2)
מהירות : 43 (+1)
אפשרויות : +10
לרן - אתה קם בבוקר כולך מאושר לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , אתה יוצא מהבית ומתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' , אתה עולה במדרגות ואתה רואה את פרופסור אוק' מדבר עם גרי בכניסה , כעבור שתי דקות הם מסיימים לדבר וא גרי יורד למעטה מסתכל עליך ואומר : " אהי " , מה תעשה?
טום - " פה מצד ימין תוכל לראות כמה פוקימונים מתאמנים על להביור עם הגרון תוכל להצטרף "
לי - אתה הולך לכיוון הפלטיניום ואתה כבר מבחין בו מרחוק בגלל המבנה שלו וגם מתחיל להיות חם , אתה מגיע לכניסה ובכניסה יש איש עם תחפושת של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?
דארקון - " שלום דארקון מה שלומך? בטח אתה מתרגש לקראת האתגר וההתחלה למחוז קנטו , הנה בבקשה הפוקדור של צ'ארמנדר תשמור עליו טוב טוב ותזהר בדרך , קח גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ! "
פרישה
פאק סוף סוף נפתח משחק חדש
אני מקווה שעוד יש מקום
שם : דסו נוהופ (Deso Knowhope) פשוט תקרא לי דסו [:
תמונה :
פוקימון בחירה :
חברים למסע : בסופו של דבר כן אבל לא ישר על ההתחלה
מס' פוקימונים בPokedex :
תגים :
ציוד : 5 פוקדורים,2 פווישנים,חכה,רדיו,חבל,פנס,אופניים.
הערות/הארות : מקווה שתרשום אותי [:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)