Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 33 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 492
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    אלמוגסי - לאחר שאתה דופק בדלת אתה שומע צעדים שלאט לאט מתחזקים ואז שואלים אותך : " מי זה ? "
    "נאורלדו"אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    אפשרויות הפלוס 10 שלי:

חיים : 39 + 3 = 42
    התקפה : 52
    הגנה : 43 + 2 = 45
    אחוזי התקפה : 60 + 2 = 62
    אחוזי הגנה : 50
    מהירות : 65 + 3 = 69
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

3. Retired
    שם: Ashar
    הודעה 1 :
    לכל מי שלא הבין מה זה אפשרויות שיילך לדף הראשון מתחת לפוקיומני בחירה יש הסבר מה זה.
    הודעה : 2
    עכשיו אני מארגן לכם את הפוקדע לכל אחד + קישור.

דארקון - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לצאת לדרכך ממחוז קנטו ועד שינו אתה יוצא החוצה מסתכל לשמיים ורואה מלא פוקימונים מעופפים , אתה מתקדם לעבר השער של המעבדה מתנשף ואומר : " זה הזמן " אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת איך תכנס? מה תעשה?

נאורלנדו - פרו' אוק' : " או שלום לאונרדו מה שלומך? אתה כבר מתרגש לקראת ההתחלה החדשה של מחוז קנטו שיהיה לך הרבה בהצלחה , רק תזכיר לי באיזה פוקימון היה מדובר? "

לי - " שלום פרופסור אוק' זה אני לי אני אוכל בבקשה לקבל את צ'ארמנדר? " , פרו' אוק' " או שלום לי בשמחה שתקבל אותו הנה הוא מוכן ומזומן ללכת איתך , קח איתך גם 5 פוקדורים ופוקדע לדרך " , מה תעשה?

קאי - " בוא נראה אותך באלבזור צא " באלבזור יוצא מלא שמחה ומתחיל ללטף אותך מה תעשה?

בויזל - רשום , תחלק את 10 האפשרויות ( רשמתי הסבר מתחת לכל פוקימוני בחירה )

לרן - רשמתי הסבר איך מחלקים מתחת לפוקימוני בחירה

טום - אתה מתקדם לעבר הפטיניות אתה מזהה אותו כבר בגלל המבנה האדום וכבר מתחיל להיות חם , אתה נכנס פנימה ובכניסה עומד לך משהו ען תחפושת של מגמר ואומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?

ג'קסון - רשום אחי , תחלק את 10 האפשרויות ( יש הסבר מתחת לפוקימוני בחירה )

זאק - אחרי שאתה מדבר האישה פותחת את הדלת ואתה רואה שזאת העוזרת של פרופסור אוק' והיא אומרת לך : " פרופסור אוק' יצא שנייה החוצה אני אלך לקרוא בינתיים בוא תשב " מה תעשה?

קני - פרופסור אוק' : " מי שם ? "
    פרישה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][SIZE=4][COLOR=red

לי - " שלום פרופסור אוק' זה אני לי אני אוכל בבקשה לקבל את צ'ארמנדר? " , פרו' אוק' " או שלום לי בשמחה שתקבל אותו הנה הוא מוכן ומזומן ללכת איתך , קח איתך גם 5 פוקדורים ופוקדע לדרך " , מה תעשה?

אני אומר לפרופסור "תודה רבה" ולוקח את הפוכדור של צ'רמנדר, 5פוכדורים ופוקידע. לאחר מכן אני יוצא מן המעבדה ומוציא את צ'רמנדר ואומר לו"שלום שמי לי ואני המאמן שלך אני מקווה שנתחבר זה אל זה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    הודעה 1 :
    לכל מי שלא הבין מה זה אפשרויות שיילך לדף הראשון מתחת לפוקיומני בחירה יש הסבר מה זה.
    הודעה : 2
    עכשיו אני מארגן לכם את הפוקדע לכל אחד + קישור.

טום - אתה מתקדם לעבר הפטיניות אתה מזהה אותו כבר בגלל המבנה האדום וכבר מתחיל להיות חם , אתה נכנס פנימה ובכניסה עומד לך משהו ען תחפושת של מגמר ואומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?

"אימון כוח פיזי" אומר ..

6. Retired
    לי - " צא צ'ארמנדר " , "שלום צ'ארמנדר אני לי המאמן החדש שלך" צ'ארמנדר קופץ עליך ומלקק אותך מה תעשה?

טום - אתה מגיע לאזור של אימון כוח פיזי ויש עוד שומר עם תחפושת של צ'אריזארד ושואל אותך : " למה אתה רוצה ללכת? לאימון הגרון בשביל להביור? , אימוני דחיפה? , אימוני משיכה? , אימוני מהירות?
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.

דארקון - אתה קם בבוקר מוכן ומזומן לצאת לדרכך ממחוז קנטו ועד שינו אתה יוצא החוצה מסתכל לשמיים ורואה מלא פוקימונים מעופפים , אתה מתקדם לעבר השער של המעבדה מתנשף ואומר : " זה הזמן " אתה עולה במדרגות ומגיע לדלת איך תכנס? מה תעשה?

אני דופק בדלת בכוח בינוני ואומר "פרופסור אוק, באתי לקבל את צ'רמנדר, זה דארקון, אתה מוכן לפתוח בבקשה?."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי - " צא צ'ארמנדר " , "שלום צ'ארמנדר אני לי המאמן החדש שלך" צ'ארמנדר קופץ עליך ומלקק אותך מה תעשה?
    [/B][/COLOR][/FONT]
    אני אומר לצ'רמנדר" אני רואה שאתה מחבב אותי יופי. עכשיו אנו נלך למקום שנאמן אותך שם אוקי צ'רמנדר" אני הולך אל פלטינום.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. AllwaysStriveAndProsper
    טום - אתה מגיע לאזור של אימון כוח פיזי ויש עוד שומר עם תחפושת של צ'אריזארד ושואל אותך : " למה אתה רוצה ללכת? לאימון הגרון בשביל להביור? , אימוני דחיפה? , אימוני משיכה? , אימוני מהירות?
    "נעשה את הכל לפי הסדר " אומר לו ואז הוסיף:"טוב בהתחלה נתחיל מאימון הגרון איפה הוא נמצא?".

10. משתמש מנוסה
    זה העשר אפשרויות שלי

חיים : 44 (+2)
    התקפה : 49 (+2)
    הגנה : 65 (+2)
    אחוזי התקפה : 50 (+1)
    אחוזי הגנה : 64 (+2)
    מהירות : 43 (+1)
    אפשרויות : +10

11. Retired
    לרן - אתה קם בבוקר כולך מאושר לקראת ההרפתקאה החדשה העומדת לפניך , אתה יוצא מהבית ומתקדם לעבר המעבדה של פרופסור אוק' , אתה עולה במדרגות ואתה רואה את פרופסור אוק' מדבר עם גרי בכניסה , כעבור שתי דקות הם מסיימים לדבר וא גרי יורד למעטה מסתכל עליך ואומר : " אהי " , מה תעשה?

טום - " פה מצד ימין תוכל לראות כמה פוקימונים מתאמנים על להביור עם הגרון תוכל להצטרף "

לי - אתה הולך לכיוון הפלטיניום ואתה כבר מבחין בו מרחוק בגלל המבנה שלו וגם מתחיל להיות חם , אתה מגיע לכניסה ובכניסה יש איש עם תחפושת של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?

דארקון - " שלום דארקון מה שלומך? בטח אתה מתרגש לקראת האתגר וההתחלה למחוז קנטו , הנה בבקשה הפוקדור של צ'ארמנדר תשמור עליו טוב טוב ותזהר בדרך , קח גם 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה לך בהצלחה בחור צעיר ! "
    פרישה

12. משתמש מנוסה
    פאק סוף סוף נפתח משחק חדש
    אני מקווה שעוד יש מקום

שם : דסו נוהופ (Deso Knowhope) פשוט תקרא לי דסו [:
    תמונה :
    פוקימון בחירה :
    חברים למסע : בסופו של דבר כן אבל לא ישר על ההתחלה
    מס' פוקימונים בPokedex :
    תגים :
    ציוד : 5 פוקדורים,2 פווישנים,חכה,רדיו,חבל,פנס,אופניים.
    הערות/הארות : מקווה שתרשום אותי [:
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

13. AllwaysStriveAndProsper

טום - " פה מצד ימין תוכל לראות כמה פוקימונים מתאמנים על להביור עם הגרון תוכל להצטרף "

"טוב תודה" אומר לו בזמן שאלך לקבוצה של המצאמנים והוציא את צ'רמנדר ואומר לו:"רואה את מה שהם עושים? כן אז תעשה כמוהם"..

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי - אתה הולך לכיוון הפלטיניום ואתה כבר מבחין בו מרחוק בגלל המבנה שלו וגם מתחיל להיות חם , אתה מגיע לכניסה ובכניסה יש איש עם תחפושת של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?

אני אומר לאיש" אזור התאמנות של להבה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [B][U][SIZE=4][COLOR=red]
    קני - פרופסור אוק' : " מי שם ? "
    "זה אני קני" אקרא לעברו ואכנס למעבדה "באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי" אומר לו בנחישות

עמוד 4 מתוך 33 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •