[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תודה רבה פרופסור" אני אומר ושם את הפוקדורים והפוקדע בתיקדסו - " פיקאצ'ו אה? בחירה מצוינת הנה קח את הפוקדור שלו ואיתו קח גם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר." מה תעשה?
אני יוצא מהמעבדה והלך לכיוון וורידיאן,בינתיים אני מוציא את הפוקדור של פיקאצ'ו
"בוא נחפש לנו איזה קרב לראות כמה אתה חזק" אני חושב לעצמי ויוצא לדרך
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
"קדימה בוא נלך לאגם אגמון ונחפש שם פוקימונים" אני אומר לו והולך לשםלרן - תעבוד לפי המפה בעמ' 1 אתה יכול ללכת לאגם אגמון יש שם אימוני פוקימוני מים.
לרן - אתה מתקדם דרומה לעבר אגם אגמון ואתה מגיע לשם אתה רואה משהו בכניסה עם תפחושת של גרידוס והוא שואל אותך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ?
דסו - אתה הולך צפונה לדרך מס' 1 שזה בכיוון של העיר ורידיאן אתה מתקדם ואתה פוגש נער צעיר ששואל אותך : " שלום אתה בטח חדש במסע האם תרצה קרב אימון 1 על 1 ? "
טום - " קדימה צ'ארמנדר אתה מוכן " , המאמן : " צא ולפיקס" , פוקדע : ולפיקס שועל האש ולפיקס תמיד חי עם חבורות של ולפיקסים בהרים למרות שהם פוקימוני אש , הקרב מתחיל מה תעשה?
לי - צ'ארמנדר קופץ עליך , מה תעשה עכשיו?
ג'קסון - אתה מתקדם לעבר דרך 1 ואתה רטטהפראי רץ אליך והפוקדע : " רטטה פוקימון העכבר הוא בדרך כלל אוהב להתקיף את האויבים שלו אפילו לו עם הם מסוכנים " מה תעשה?
בויזל - אתה מתקדם אם פיקאצ'ו לכיוון האגם אגמון ואתה מגיע לשם ואתה רואה איש עם תחפושת של גרידוס והוא אומר לך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ? "
קני - " אני מצטערת פשוט יש הרבה רשעים לאחרונה , בבקשה אתה יכול לעבור "
דארקון - אתה מתקדם לעבר הפלטיניום וכשאתה מגיע אתה רואה איש עם חליפה של מגמר והוא אומר לך : " שלום אדוני לאיזה אתה רוצה להגיע? לאזור הקרבות , לאזור התאמנות של להבה , התאמנות על כוח פיזי , או הספא שלנו?
נאורלנדו - " סקווירטל אה? , הנה קח את הפוקדור שלו וגם 5 פוקדורים נוספים ופוקדע למסע , שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר." מה תעשה?
קאי - חחחח התכוונתי שהוא נצמד לך לרגל ואז מלטף כזה חחח
-----------------------------------------
קאי - אחרי שאתה מסביר לו הוא אומר "באלבה באלבה " ומוכן למסע , מה תעשה? תוכל להעזר במפה שבעמ' 1
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני בוחן אותו לשניה, "אני אשמח" אני אומר ומוציא את הפוקדור של פיקאצ'ודסו - " פיקאצ'ו אה? בחירה מצוינת הנה קח את הפוקדור שלו ואיתו קח גם 5 פוקדורים ופוקדע שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר." מה תעשה?
"צא פי'קאצ'ו" אני צועק וזורק את הפוקדור באוויר, "דרך אגב אני דסו,איך קוראים לך?" אני שואל.
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)