Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 33 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 492
  1. משתמש מנוסה
    [QUOTE=SnitchKick;645179]לרן - אתה מתקדם דרומה לעבר אגם אגמון ואתה מגיע לשם אתה רואה משהו בכניסה עם תפחושת של גרידוס והוא שואל אותך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ?

"אני באתי לפה בשביל לתפוס פוקימונים חדשים לצוות יש לך מקום להמליץ לי עליו"? אני שואל אותו והולך למקום שהוא אמר

2. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnitchKick צפה בהודעה
    [B][COLOR=royalblue]
    בויזל - אתה מתקדם אם פיקאצ'ו לכיוון האגם אגמון ואתה מגיע לשם ואתה רואה איש עם תחפושת של גרידוס והוא אומר לך : " לאיזה אזור אתה רוצה להגיע? לאגם עצמו בשביל פיקניק ושחייה? , לאזור הקרבות ? , לאזור אימוני פיזים? , לאזור אימוני מהירות? או אזור אימוני ההתקפה ? "

תשלח לי בבקשה עוד פעם את הקישור של הפוקדע כי בטעות מחקתי אותו...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אני רוצה קודם כל ללכת לאזור האימונים הפיזי ואז נלך לאזור השחייה מה אתה אומר על זה פיקצ'ו?"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    קאי - חחחח התכוונתי שהוא נצמד לך לרגל ואז מלטף כזה חחח
    -----------------------------------------
    קאי - אחרי שאתה מסביר לו הוא אומר "באלבה באלבה " ומוכן למסע , מה תעשה? תוכל להעזר במפה שבעמ' 1
    אני מתקדם עם באלבזור לדרך מספר אחת.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    טום - " קדימה צ'ארמנדר אתה מוכן " , המאמן : " צא ולפיקס " , פוקדע : ולפיקס שועל האש ולפיקס תמיד חי עם חבורות של ולפיקסים בהרים למרות שהם פוקימוני אש , הקרב מתחיל מה תעשה?
    "צ'רמנדר תתחיל בשריטה ובנהמה ואז בגחלת" אומר

5. Retired
    שם: Ashar
    ג'קסון - אתה מוציא אתה בלאבזור כדי להלחם ברטטה ,
    הקרב :
    באלבזור משתמש בהצלפת גפן ורטטה קופץ ועומד לנחות על באלבזור עם נשיכה מה תעשה?
    סטטיסטיקה:
    ~אין נפגעים~

קני - אתה בתוך דרך 1 ואז פיקאצ'ו מבחין שיש קאטרפי מאחוריכם , אתה בהתחלה מתעלם ממנו ואז הוא משתמש בחוטים וקשור אותלך ואתה ופיקאצ'ו נופלים וקאטרפי צוחק , וכשאתה נופל הופעל הפוקדע ואומר : " קאטרפי , פוקימו ןהזחל קאטרפי אוהב להשתמש בחוטים שלו כדי להשתעשע באנשים " מה תעשה?

נאורלנדו - סקוויקטל יוצא מהפוקדור מבולבל מסתכל לצדדים ורואה אותך ולא מבין כלום

דסו - פרו' אוק' : " גם לך יש בעית זיכרון חח אני פרופסור אוק' "

לי - " בודאי לאיזה תרצה? " איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה?

זאק- פרופסור אוק' : " שלום זאק אני מצטער פשוט הייתי צריך לעשות פה משהו בחוץ , אתה נראה לי מאוד מוכן לקראת המסע שלך , שיהיה לך בהצלחה תוכל להזכיר לי איזה פוקימון אתה צריך לקבל? "

דארקון - אתה מגיע לאזור הספא , אתה שוכב על אבן צובה מאוד חמה בשביל שזה יעשה נעים בגב ואז אתם מקבלים אתה וצ'ארמנדר עיסוי , אתם מסיימים ואתה מרגיש ממש נהדר , ואתה מסתכל על צ'ארמנדר והוא מחייך מרוב כיף מה תעשה?

לרן - " באזור הזה לא תופסים פוקימונים רק מאמנים פוקימוני אש כדי שיתחזקו ויגבירו את כוחם וגם להלחם ולאמן , אז תוכל לבחור מה אתה רוצה לעשות פה "

בויזל - יש לך אותו כל הזמן בדף הראשון איפה שאתה רשום תלחץ שם וזה יקח אותך ישר לפוקדע.
    ------------------------------------------------------------------------------
    בויזל - " פיקה פיקה " האיש : " הובחן תלך מפה ימינה לאזור שמה " , אתה מתקדם לאזור האימנים הפיזים ושאתה מגיע לשם אתה רואה עוד איש עם תחפשות הפעם של פוליווירל : " שלום מה תרצה לעשות אימוני דחיפה? אימוני משיכה ? אימוני כוח ההתקפה? אימוני מהירות ?

קאי - אתה הולך לדרך מס' 1 וכשאתה עומד להכנס עוצרת אותך שוטרת ג'ני ואומרת : " סליחה לאן אתה חושב שאתה הולך ? "

טום - הקרב מתחיל עכשיו!
    הקרב :
    צ'ארמנדר משתמש בשריטה וופליקס מתחמק ומשתמש בהצלפת זנב אך צ'ארמנדר משיג אותה עם נהמה וולפיקס נעדף אחורה.

צ'ארמנדר משתמש בגחלת וגם וולפיקס ושניהם נפגעים
    סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 29/38

רמה 1 , חיים : 30/39

מה תעשה?

פרישה

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

נאורלנדו - סקוויקטל יוצא מהפוקדור מבולבל מסתכל לצדדים ורואה אותך ולא מבין כלום

"סקוויקטל תכיר שמי נאורלנדו ואני המאמן החדש שלך,אתה תהיה איתי במסע ואני מבטיח שיהיה לך כיף...אתה מוכן למסע?"אני אומר לסקוויקטל ומקווה שהוא יבין.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=navy]

קני - אתה בתוך דרך 1 ואז פיקאצ'ו מבחין שיש קאטרפי מאחוריכם , אתה בהתחלה מתעלם ממנו ואז הוא משתמש בחוטים וקשור אותלך ואתה ופיקאצ'ו נופלים וקאטרפי צוחק , וכשאתה נופל הופעל הפוקדע ואומר : " קאטרפי , פוקימו ןהזחל קאטרפי אוהב להשתמש בחוטים שלו כדי להשתעשע באנשים " מה תעשה?

[COLOR=ro
    "משעשע אותך אהה? אז אתה הפוקימון המושלם בשבילנו" אומר "פיקאצ'ו קדימה תנסה להשתחרר ואחר כך תתקיף אותו בשוק רעם" אומר לו בעודי מנסה להשתחרר
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 06-23-2010 בשעה 03:34 PM

8. bbuuuii
    שם: עידן
    [B][COLOR=navy]
    [COLOR=#4169e1][COLOR=teal]בויזל - " פיקה פיקה " האיש : " הובחן תלך מפה ימינה לאזור שמה " , אתה מתקדם לאזור האימנים הפיזים ושאתה מגיע לשם אתה רואה עוד איש עם תחפשות הפעם של פוליווירל : " שלום מה תרצה לעשות אימוני דחיפה? אימוני משיכה ? אימוני כוח ההתקפה? אימוני מהירות ?
    "אימון כוח ההתקפה..."

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=navy

לי - " בודאי לאיזה תרצה? " איך אתה רוצה להתאמן ללהבה? בשריפת עלים לפי דרגה? או מד חוזק של הלהבה?

[/COLOR]
    אני אומר לאיש" מד חוזק של הלהבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ג'קסון - אתה מוציא אתה בלאבזור כדי להלחם ברטטה ,
    הקרב :
    באלבזור משתמש בהצלפת גפן ורטטה קופץ ועומד לנחות על באלבזור עם נשיכה מה תעשה?
    סטטיסטיקה:
    ~אין נפגעים~
    בלבזור השתמש בהצלפת גפן לזוז משם ואז בלימה ' אומר לבלבזור
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    COLOR]

דארקון - אתה מגיע לאזור הספא , אתה שוכב על אבן צובה מאוד חמה בשביל שזה יעשה נעים בגב ואז אתם מקבלים אתה וצ'ארמנדר עיסוי , אתם מסיימים ואתה מרגיש ממש נהדר , ואתה מסתכל על צ'ארמנדר והוא מחייך מרוב כיף מה תעשה?

"אוקי צ'רמנדר, בוא נלך להתאמן על גחלת!." אני אומר לצ'רמנדר והולך איתו לאזור האימון באש.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

12. משתמש מנוסה
    קאי - אתה הולך לדרך מס' 1 וכשאתה עומד להכנס עוצרת אותך שוטרת ג'ני ואומרת : " סליחה לאן אתה חושב שאתה הולך ? "
    "סליחה השוטרת ג'ני אבל קרה משהו?"אני שואל אותה מבולבל.

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

טום - הקרב מתחיל עכשיו!
    הקרב :
    צ'ארמנדר משתמש בשריטה וופליקס מתחמק ומשתמש בהצלפת זנב אך צ'ארמנדר משיג אותה עם נהמה וולפיקס נעדף אחורה.

צ'ארמנדר משתמש בגחלת וגם וולפיקס ושניהם נפגעים
    סטטיסטיקה:
    Spoiler ספוילר
    רמה 1 , חיים : 29/38
    רמה 1 , חיים : 30/39

מה תעשה?

"צ'רמנדר שריטה מהר ואז גחלת מטווח אפס לפנים של וולפיקס.." אומר לצ'רמנדר..

14. משתמש מנוסה

זאק- פרופסור אוק' : " שלום זאק אני מצטער פשוט הייתי צריך לעשות פה משהו בחוץ , אתה נראה לי מאוד מוכן לקראת המסע שלך , שיהיה לך בהצלחה תוכל להזכיר לי איזה פוקימון אתה צריך לקבל? "

אני אומר לפרופסור בהתלהבות: "סקווירטל וביחד אנחנו נתפוס את כל הפוקימונים, דרך אגב פרופסור כמה פוקימונים יש?"

15. Retired
    שם: Ashar
    זאק - " במחוז קנטו יש 151, ואתה לא חייב לתפוס את כולם זה מספיק שיהיה לך 151 בפוקדע , הנה קח את סקווירטל ואיתו אתה מקבל 5 פוקדורים ופוקדע , שיהיה בהצלחה! " מה תעשה?

טום - הקרב ממשיך .
    הקרב :
    צ'ארמנדר רץ עם שריטה לעבר וולפיקס שטוען כדור אש , כשצ'ארמנדר מגיע וולפיקס שולח את כדור אש וזה פוגע ממש קשה בצ'ארמנדר שגוסס , צ'ארמנדר לא מוותר , וולפיקס רץ כדי לנשוך אך לפני שהוא מגיע צ'ארמנדר משתמש בגחלת שמעיפה את וולפיקס

סטטיסטיקה:

רמה 1 , חיים : 16/38
    רמה 1 , חיים : 18/39

מה תעשה?

קאי - שוטרת ג'ני : " אכן כן , יש פה כמה פושעים אנחנו לא נותנים לאף אחד לעבור בלי אישור יש לך פוקדע כדי שאוכל לתת לך אישור לעבור? "

דארקון - אתה הולך לאימוני שיפור ההתקפות של פוקימוני האש , אתה מסתכל ואתה רואה מלא צ'ארמנדרים עם גחלת על דחלילים ויש להם מד חוזק על גופם , תוכל להצטרף אליהם אך תסביר קודם לצ'ארמנדר

ג'קסון - הקרב ממשיך
    הקרב :

רטטה רץ אל עבר באלבזור בנשיכה כאשר לפני שהוא מגיע בלאבזור משתמש בהצלפת גפן ופוגע חזק ברטטה , רטטה משתמש בצעקה ומבהיל את באלבזור שלא יודע מאיפה באה לו הנשיכה והוא נפגע , רטטה רץ כדי לדחוף את באלבזור אך באלבזור מתחמק ומשתמש בדחיפה הוא ופוגע.
    סטטיסטיקה:
    רמה 1 , חיים : 15/30
    רמה 1 , חיים : 36/45

מה תעשה?

בויזל - אתה מגיע לאזור שיפורי כוח ההתקפה ואתה מכונות כאלה שמשתמשים בכוח כדי לבדוק את כוחו ואז מצמידים חיישנים של כוח והוא הולך לאימונים לבד בלי שתראה אותו , איך תעודד אותו לעשות את זה?

לי - אתה מגיע לאזור ואתה רואה את כל הצ'ארמנדרים משתמשי םבגחלת לעבר הדחלילים ועליהם מד הכוח של הלהבה , איך תעודד את צ'ארמנדר להתחיל?

קני - פיקאצ'ו תפוס כל כך חזק כנראה שתזדקק לעזור לו בינתיים שקאטרפי ממשיך לצחוק

נאורלנדו - אתה אומר א תזה לסקוירטל שפתאום יש לו מבט עם אש בעיניים וזה מראה לך שהוא מוכן , לאן תלך ? תוכל להעזר במפה שבע' 1

פרישה

עמוד 8 מתוך 33 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •