מלחמת העולם הרביעית -מלחמת המיימדים.
- בקצרה על מלחמת העולם השלישית:
בשנת 2030 רוב מדינות ערב התאחדו למדינה אחת הנקראת הפדרצייה הערבית(=af).
ובראשה עמדו כל ראשי הממשלה של מדינות ערב שהתאחדו.
כשנתיים לאחר האיחוד Af החלה במתקפה על מדינת ישראל ובאותו הזמן רוסייה החלה בתהליכי איחוד עם סין וכך נוצרה המעצמה הרוסינית.
המלחמה פרצה כאשר ברית המועצות הוקמה מחדש על ידי המעצמה הרוסינית והחלה לכבוש ארצות קטנות באסייה [הארצות שהותקפו:יפן,2 הקוריאות,תאילנד,מונגולייה,טיוון וויאטנם.] ובאותו הזמן Af החלו לתקוף את ישראל.
ארה"ב המובולבלת לא ידעה מה לעשות והעדיפה להגן על בת בריתה ישראל.
באותו הזמן ברית המועצות המשיכה לתקוף ארצות קטנות באסיה והחלה אף לתקוף את ארצות אירופה הקרובות אלייה.[הארצות האירופאיות שהותקפו: גרמנייה,פולין,יוון,איטלייה ורומניה.{כל הארצות מהסוגריים הקודמים חוץ ממונגולייה נכבשו\נכנעו\הצטרפו לברית המועצות}].
ארה"ב מתחילה במתקפה על ברית המועצות ובתור תגובה משוגרים 4 טיליים גריעיניים אל ארה"ב לערים: וושינגטון , לאס-ווגס ,ניו-יורק ולוס-אנג'לס.
[ארה"ב מחוסלת אין לה ממשלה]לאחר ש-4 הטילים פוגעים במטרות שלהם ארה"ב נשארת בלי ממשלה ובתוכה מתחילה מלחמה על הישרדות.
בינתיים ברית המועצות כובשת את מונגולייה לאחר שהשתמשה נגדה בנשק לא קומביציונלי[וירוס הרסני אשר משביט לך את זרימת החמצן למוח בצרוה כלשהיאxd+כמובן שלכל החיילים של ברית המועצות יש חיסון נגדו] אשר הרג 95% מתושבייה, ולאחר מכן כובשת את הארצות שתקפה וממשיכה ליתקוף עוד מארצות אירופה[הארצות שמותקפות הפעם : ספרד , צרפת , פורטוגל , פינלנד , נורבגייה , שוודיה ובולגרייה.]
לאחר שכובשת אותן היא מתחילה במתקפה על Af בעזרת הוירוס שאיתו חיסלה את מונגולייה וכך מחסלת 90% מכלל האוכלוסייה של מדינות Af ובכך מסיימת את המלחמה.
שלום אני מאט דרגו ואני רוצה לספר לכם על יום הדין של שלושת המיימדים.
בשנת 2074 פרצה מלחמת ההתנגדות שבה השתתפו הרבה מדינות כנגד ברית המועצות.
מדינות אלה קראו לעצמן מדינות הברית הגדולה - מבה"ג.
במהלך חודש שלם הצליחו מבה"ג לכבוש מידי ברית המועצות את איטלייה וספרד.
מבה"ג החלה לשלוח ציים אל איטלייה כדי להתחיל במתקפה על גרמניה הרוסית.
באותו זמן אני גרתי ברומא שבאיטליה , ראיתי ציים גדולים הנעצרים ברומא למספר ימיים.
באותו יום עבר בעיר צי טנקים גדול במיוחד כשלפתע שמתי לב למין צורה שחורה ומוזרה בשמיים, צורה הדומה לחרוט.
ברגע שהבנתי שזה טיל כבר היה מאוחר מידי...
הדבר האחרון שאני זוכר הוא פיצוץ ענק ושריקה ארוכה שצילצלה באוזני.
ברגע שקמתי הרגשתי מוזר , הגוף שלי היה קל הרבה יותר. בנוסף הרגשתי שיש לי משהו על הגב.
הסתכלתי סביבי והאימה הציפה אותי : גופות אדם בכל מקום ,בתים שלמים נהפכו לאפר ויצורים שחורים ולבנים בעלי כנפיים עפים לכל עבר בשמי רומא.
באותו רגע חשבתי שאני הוזה והתעלמתי ממה שראיתי.
התחלתי ללכת מבלי לדעת לאן , הלכתי והלכתי והמשכתי לראות יצורים עפים בשמיים.
המשכתי ללכת עד שהגעתי לשאריות מהבניין בו התגוררתי , כל הבניין התמוטט אך למזלי גרתי בקומת מרתף. הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות הוא לפנות את הסלעים ואוכל להיכנס לביתי וכך עשיתי. לאחר כשעה סוף סוף סיימתי. נכנסתי לבית וראיתי שכמעט הכל במקום חוץ מהמראה שלי שהייתה על המיטה . הרמתי אותה והסתלכתי על עצמי מספר רגעים. ואז שמתי לב שאני דומה ליצורים הלבנים שראיתי מיקודם. הייתי בהלם אך לאחר מספר דקות אמרתי לעצמי דווקא מגניב ליהיות ככה.
לאחר מספר שבועות שבהן הספקתי להכיר מספר מלאכים גיליתי שאני נפיל.
בעולם אין הרבה נפילים.והופכים לכזה באחת מ2 הדרכים:
1. אתה נולד להורים שאחד מהם הוא מלאך והשני בן אדם.
2. מה שקרה לי נהרגתי ואיך שהוא הנשמה שלי נכנסה לתוך גופו של מלאך .
כחודש אחר כך כבר למדתי לשלוט בכנפיים והצלחתי לעוף , התחלתי לעוף לערים רחוקות וגיליתי שהמלאכים בנו ערים גדולות שחלקן נבנו בשמיים.
ביום אחד שבו סיירתי בעיר הגדולה "קימו-ראש" פגשתי בשני מלאכים אשר שאלו אותי אם אני רוצה להצטרף לקרב נגד השדים. בהתחלה לא הבנתי על מה הם מדברים אבל מהר מאד קלטתי שבעולם יש מלחמה ענקית.
הסכמתי, והם הביאו אותי למנהיג שלהם, טיילר.
הוא הסביר לי שהם אירגון שנקרא מלאכי האור והם מגייסים מלאכים שרוצים להילחם בשדים ולהחזיר את העולם לקדמותו.
כיום, 3 שנים לאחר שהצטרפתי לאירגון אני אחד מהמפקדים הבכירים באירגון ומטרתי היא להדריך אתכם מלאכים צעירים לקרב הגדול בחייכם והוא מלחמת המיימדים.
אתם אנשים רגילים אשר חיים באירופה , אך יום אחד מתחילה מתקפה גדולה של שדים על עירכם ואתם מנסים לברוח כל אחד יקבל התחלה שונה ובה יצטרך לפרט לי את דרך הבריחה שלו עד סוף התקיפה. בנוסף אתם לא יודעים שאתם תיהיו מלאכים ואיך תהפכו אז תיכתבו רקע רגיל.
1.כל החוקים הגלובלאלים וחוקי חת"מ חלים גם כן.
2.בתגובה שלכם אתם צריכים לפרט הכל בפרטי פרטים לא ליכתוב לי :
אני הולך לחנות וקונה אוכל [X]
אלא :
אני יוצא מביתי נועל את הדלת ומתחיל ללכת אל המקולת השכונתית.
כאשר אני מגיעה אני נכנס אומר שלום לג'רי המוכר לאחר מכן אלך אל חלקת מוצרי החלב ואקח 2 קרטוני חלב וגבינה[V].... הבנתם?
3.מי שלא יגיב יותר משבוע מבלי להודיע לי עף.
4.בתגובה אפשר לקלל. לא להגזים אבל.
5.להינות.
6. אם שכחתי אתכם לישלוח ה"פ.
7.אני לא חייב לקבל את כולם מי שלא יתקבל יכול לנסות 2 פעמיים לשפר את הרקע אם אחרי 2 הפעמים הוא לא הצליח אז כבר לא תוכל להירשם.