אני צריך שישיה תגידו לי איזה פוקימונים כדיי לי וההתחלתי שלי הוא טרטוויג אבל יש לי את שלושתם
בוא נעשה סדר קצת.
יש לך את שלושת ההתחלתיים?אם כן אז תיראה איזה שישיה אני שם לך עכשיו.
1 אנפרייפ סוג אש ולוחם.
2 טורטרה סוג עשב ואדמה.
3 אמפלון מים ופלדה.
4 קרובאט מעופף ורעל או סטרפטור מעופף ורגיל.
5 גנגר סוג רוח וגם רעל תיקח אותו אם אתה בוחר בסטפטור.
6 ווביל פוקימון קרח וגם חושך מאוד מהיר ומאוד טכני.
שים לב שיש לך פה שישיה מגוונת כל אחד מהם כולל 2 סוגים הינה הפוקדע הרישמי של פנינה ויהלום שזה גם יכול לעזור לך להחליט.
http://www.serebii.net/diamondpearl/shinoudex.shtml
התכוונתי שאני כבר דיי מתקדם במשחק אז חשבתי לעשות שישיה אחרת כי יש לי גם פוקימונים חדשים אז יש לי את רוב הפוקימונים שאתה ואדם הצעתם וכשאמרתה גם לך אדם זה כאילו שהודתי לו אבל הייתי צריך לרשום את זה בהתחלה טעות שלי..
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
השישיה שנתתי לך יכולה להיות איתך לכל אורך הדרך אפילו עד מגדל הקרבות כולל הליגה אבל אני יכול להציע לך שישיה אחרת למשל זאת.
עשב ורעל רוזרייד.
-
יש לך גם אותו מים ואדמה.
אתה יכול גם את הצבע התכלת שלו אין הבדלים הם אותו דבר.
הינה פוקמון מעולה הרקרוס לוחם וחרק.
-
רוח ומעופף זה גם פוקמון לא רע בכלל.
-
אנדום פוקימון אפל וגם אש.
-
ואחרון הוא.
חשמל ופלדה.
-
גם עכשיו תשים לב נתתי לך שישיה מגוונת עם 2 סוגים כל אחד תגיד מה דעתך רצית פוקמונים חדשים אז מה דעתך?
תקשיב אין לי מושג איפה אתה במשחק וכמה תגים יש לך אבל בכל זאת אני רוצה להגיד לך כמה דברים בשביל שתעבוד עם שכל כמו שאני עושה .
1 תסתכל בסרבי על המנהיגי מכון של משחקי פנינה ויהלום ותסתכל איזה סוג המכון שלהם וגם הפוקמונים שלהם תמיד תבוא עם פוקמון שיש לך יתרון על מנהיגי המכון .
2 אותו דבר גם בליגה עצמה.
3 בקשר למגדל הקרבות יש לפלאמר פוקמון מים מילטויק יש לו דרגונייט סוג דרקון ומעופף וגם יש לו ריפור או אייך שלא קוראים לו אדמה ולוחם אחר כך יש לו אגדיים בסיבוב השני סוג רגיל סוג על חושי וסוג אש ופלדה.
השישיה שנתתי לך יכולה לעזור לך בכל מה שכתבתי לך הרגע.
בשביל להשיג אנדום אתה יכול לתפוס אנדור תבדוק בסרבי איפה ניתן ללכוד אותו אני חושב שהוא באגם וולור איפה שנמצא אזלף ניתן לתפוס אותו שם.
אגב יכולת לתת לך פוקמונים אחרים כמו המופתחים של מגמר וגם אלקטרובז אבל שאני בונה שישיה אני אף פעם לא הולך על סוג אחד כמוהם אלה רק עם פוקמונים מ2 סוגים .
חוץ מזה אם אתה משחק במחשב אז אני יכול להציע לך שישיה הרבה יותר טובה אבל זה רק עם קודים חח.
עם ההית מעמיק קצת על הנושא אחי ההית מבין שרעל הוא לא תמיד בישביל ליתקוף...
בלי שום קשר לזה שרוזרייד חזק ברמה מטורפת הוא רעל ועשב שזה אומר
מתקפות רעילות התקפות שינה הימום וכל מיני דברים שמעקבים את הפוקימון היריב מלתקוף עם בכלל,
מחלישים אותו, ולוקחים מימנו חיים בכל צורה ויזדמנות.. ולעומת זאת יש לו התקפות כמו sludge bomb/solar beam
שהם מתקפות החזקות שמזיקות להמון פוקימונים בין עם חולשה ובין עם לא (כי הן חזקות מאוד)
אז יוצא מיזה שקיבלת שילוב של פוקימון חזק שגם במקרה שהוא מפסיד הוא תמיד ישאיר את היריב עם "צלקת" לקרב הבא!
נראה לי אני יקח את השישיה שניקו הציע עם מגנזון והרקרוס תודה למי שעזר אבל אם למישהו יש עוד שישיה אז שיגיד לפני זה..ואני בכלל סיימתי את הליגה והכל אני פשוט רוצה שישיה אחרת ממה שהיה לי
נערך לאחרונה על ידי mc shay, 06-24-2010 בשעה 04:25 PM
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)