Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 159
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    יש לך כל כך הרבה טעויות לדוגמה:
    איך הוא יכל להיתאמן עם טרטוויג אם הוא עדיין לא קיבל אותו?
    איך אנשים בחדשות ידעו את זה ממש סיירוס ילך למשרדי החדשות ויגיד שלום אני סיירוס ואני בא למחוז דארקו כדי להרוס אותו וליתפוס איזה 6 פוקימונין סודים בקיצור קחו תספר תקראו תבינו הכל?
    ....

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    מצטער על הבלאגן זה פעם ראשונה שלי במשחק כזה
    איך עכשיו?

3. AllwaysStriveAndProsper
    לא עדיין יש לך פאקים...
    ניסית כבר יותר מידי פעמים ולא הצלחת לא רשום...וזהו. מצטער בפעם הבאה תנסה..

4. היכל התהילה
    שם משתמש: DarkTiger
    שם במשחק: קים הולי
    תמונה\תיאור:
    רקע: קימי הייתה ביתו של סטיבן, אלוף הליגה לשעבר, משפחתה הייתה עשירה,
    משפחתה הייתה בנוייה מאחותה הגדולה- ששמה סאלי ומאביה- סטיבן,היא גרה בעיירה מוסדיפ שבמחוז הואן.
    קים הייתה ילדה לא מקובלת עד שעברה למחוז דרקו, ששם היו לה הרבה חברים, אחותה קיבלה את הפוקימון הראשון שלה- מדקיפ כדקה לפני שעלו על המעבורת לדרקו, וכל זה היה לפני כ6 שנים.
    אמה מתה כיום לאחר המעבר לדרקו בנסיון פיגוע של גאלקטיק. קים הייתה בבית הספר וסאלי עבדה במסעדה, היא הייתה טבחית מצויינת.
    אביה סטיבן שהה בביתם ואמא- ששמה אנה- הלכה לסופר מרקט הקרוב לביתם. באותו הזמן אמה הביטה בשעונה, שהראה את השעה 11:38.
    באותו הרגע בדיוק התרחש פיצוץ, ראשו של גירטינה נראה לאנה כהבזק מחלון הסופר. יסודות הסופר, שהיה שקומה השניה של הקניון רעדו וקרסו, ואיתם שאר הבניין.
    את שאר האנשים הצליחו לחלץ אך את אמה של קים השוטרים אינם מצאו, קים שמעה על כך ליד המצבה של אמה שעינייה ספוגות בדמעות.
    בנוסף חלקו מידע מפורט יותר עם סטיבן וסאלי, ושם הוסיפו שצוות גאלקטיק אחראים על התאונה. סטיבן, אביה החליט לספר לה על האחראים כשתקבל את הפוקימון הראשון שלה ותצא למסע.
    חפצים:
    פוקימונים: צ'יקוריטה [אם אני יכול..] או טורצ'יק
    תגים:
    בקשות: להרשם P:
    נערך לאחרונה על ידי גרובייל, 06-30-2010 בשעה 10:01 PM

5. AllwaysStriveAndProsper
    דניס- שלחתי בפרטי.. אחרי שתערוך תגיד לי או בנו"ד או בפרטי...

6. משתמש מנוסה
    שם משתמש:Tony Tony Chopper
    שם במשחק:קאי טאקמינה
    תמונה\תיאור:
    רקע:קאי הוא בן למשפחה ממוצעת שחיו בשלווה בהואן, אביו הוא חוקר המסתובב לו במחוז דרקו מחפש אחריה סודות המחוז, אימו הייתה מתאמת בעברה אבל פרשה אחרי שהגיעה למקום השני בגרנד פסטיבל של שינו, קאי הוא הבן העמצאי בין שלושה הוא בן אחיו לאחותו, אחיו הגדול כבר יצא למסע אבל במחוזות אחרים, אחותו עדין קטנה אז יקח לה זמן עד שהיא תצא, קאי הוא תיפוס סקרן ולפעמים נתפס בצרות שהוא חקר על פוקימונים בעל הפוקימונים במעבדה של הפרופסור בלי רשות, או לפעמים נקלע לקטע שזיגזאגון רודף אחריו, קאי יום אחד שמע בחדשות על מעשיו של סירוס, והתזעזעז ששמע שאביו מת בגלל סירוס, קאי החליט ללכת למחוז דרקו ולמצוא נקמה על מה שסירוס עשה לאביו.
    חפצים:
    פוקימונים:טרייקו
    תגים:
    בקשות:לתפוס מנאצ'לקס

7. AllwaysStriveAndProsper
    יובל אני יתקן לך יסדר לך את הטעויות ניסוח וישים לך אווטר אחר ..רשוםd:

שחר מה זה הספאם הזה ועוד אתה שה"מ ככה אתה עובר על חוקי ברזל? תמחק תהודעה..

התחלה:
    אתם קמים בבוקר בשעה 10:05 , אתם הולכים לאמבטייה ומצחצחים שיניים כשפיתאום אתם נזכרים שהייתם אמורים ליהיות במעבדה ברבע לעשר.

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    שם משתמש:gal142536
    שם במשחק:מקס
    תמונה\תיאור:מקס ילד גבוה שיער חום עיניים ירוקות
    רקע:מקס נולד בעיר מוניסט. מקס גדל במשפחה שאביו היה מאמן פוקימונים חזק מאוד ואימו הייתה מתאמת גדולה. אביו לא היה הרבה בבית, מקס חשב לעצמו תמיד שהוא רוצה את טרטוויג כי תמיד אהב פוקימוני עשב. יום אחד החליט ללכת למכון של אביו ולראות מה הוא עושה שם כל כך הרבה זמן ולמה הוא לא חוזר הבייתה מוקדם. זה היה לפנות ערב החשכה החלה לרדת מקס הגיע לסמטה שהיא קיצור דרך למכון של אביו לפתע תקפו אותו שלושה בידרילים הוא היה מפוחד פיתאום הוא שומע "גיב... גיב... גיבל.." הוא רואה גיבל מתחיל להילחם בבידרלים ומגן עליו הוא רץ למכון של אביו ולא סיפר לו מה קרה. אבל הוא נדר שביום מן הימים הוא ישיג את הגיבל הזה.
    חפצים:5 פוקדורים,חכה,פוקדקס,
    פוקימונים:טרטוויג
    תגים:
    בקשות:לתפוס גיבל

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. AllwaysStriveAndProsper
    גל במחוז דרקו אין מחוזות ואני לא תומך בזה שתם בנים של מאמני מכון \מוחות חזית כי אצתם אמורים להילחם בהםX:
    בנןסף מה זה קשור למשחק שאתה מאד אוהב טרטוייג?
    וד הקטע עםפ הגיבל בסדר... וטרטוויג כבר תפוס..
    וכשאתה עורך תשלח לי הודעה בפרטי אל תספאים לי פה..

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DouBle R צפה בהודעה
    התחלה:
    אתם קמים בבוקר בשעה 10:05 , אתם הולכים לאמבטייה ומצחצחים שיניים כשפיתאום אתם נזכרים שהייתם אמורים ליהיות במעבדה ברבע לעשר.
    *דבר אחד בנוגע לתמונה שעשית לי, תעיף את הכובע זה לא נראה מתאים*
    "שיט אני מאחר."אני אומר קצת בצעקה, מסיים במהירות מתלבש, לוקח את הדברים שלי ורץ בטיל למעבדה.

11. AllwaysStriveAndProsper
    יובל-
    אתה רץ במהירות אל כיוון המעבדה.. לאחר 5 דקות אתה מגיעה ורואה הרבה ילדים יוצאים מהמעבדה..

12. משתמש מנוסה
    יובל-
    אתה רץ במהירות אל כיוון המעבדה.. לאחר 5 דקות אתה מגיעה ורואה הרבה ילדים יוצאים מהמעבדה..
    'מקווה שנשאר לו פוקימון.'אני חושב קצת בלחץ, "סליחה אפשר לעבור."אני אומר לילדים שיוצאים ומנסה להיכנס למעבדה.

13. AllwaysStriveAndProsper
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tony Tony Chopper צפה בהודעה
    'מקווה שנשאר לו פוקימון.'אני חושב קצת בלחץ, "סליחה אפשר לעבור."אני אומר לילדים שיוצאים ומנסה להיכנס למעבדה.
    אתה עובר בין הילדים , ונכנס למעבדה , הפרופסוטר אומר :"סוף סוף הגעת נשאר לי רק טריקו".

טופס הרשמה:
    שם משתמש:Tiger
    שם במשחק:ראין סילבר
    תמונה\תיאור:לוקח לזה שעות להכנס ואין לי כוח...
    תעשה לו שיער שחור עם קצת קוצים(הסוג הזה בשורה הראשונה,משהו כמו שלישי משמאל),העינים(הסוג הראשון) בצבע ירוק,ובגדים כחולים.
    רקע:ראין הוא נער מעט מתוסבך.הוא נולד בעיירה מוניסט,שם גדל והתחנך כאיכר.אך מסיבה לא מובנת,תמיד אהב לחזות ולעזור בשחיטת בעלי החיים במקום בטיפולם.הוא אהב לתקוע מקלות בפוקימונים,להתעלל בהם ולעצבן אותם.הוריו,אשר ראו את הצורה הסדיסטית בה מתנהג בנם,לקחו אותו לפסיכיאטר והתחילו לתת לו תרופות,וגם נתנו לו טיפול מיוחד עם פוקימונים,כדי שילמד איך להתייחס אליהם.לאט לאט מצבו השתפר,אך כל זה רק כאשר הוא לוקח את התרופה.כאשר הוא לא,ה'שד' שבתוכו יוצא,ולא כדאי להיות בסביבה.למרות שהוריו לא הסכימו לכך,ראין רצה לצאת למסע עם פוקימונים משלו,ולכן החליט לברוח מהבית.
    *הולך להיות פה דם!!O_0*
    חפצים:
    פוקימונים:שיהיה מדקיפ.
    תגים:
    בקשות:

מקווה שלא אכפת לך לנסות לשחק עם דמות כזו,זו פעם ראשונה שאני משחק אותה...

15. משתמש מנוסה
    אתה עובר בין הילדים , ונכנס למעבדה , הפרופסוטר אומר :"סוף סוף הגעת נשאר לי רק טריקו".
    "יותר טוב משציפיתי."אני אומר לפרופסור בשמחה ולוקח את הפוקדור של טרייקו, אחרי זה אני יוצא החוצה ומוציא את טרייקו.

עמוד 2 מתוך 11 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •