Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 159
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    תמיד רשום תגיב להתחלה ..

יובל-
    "שמח שאתה שמח" הוא אומר לך ואז נותן לך את הפוכדור של טריקו ,פוקידע משוכלל[יש בו מפה וסלולרי] ו5 פוכדורים. אתה יוצא מן המעבדה ורואה ילד עם עומד ומיסתכל עלייך ואז אומר:"היי אתה אני ואתה קרב מיד".

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DouBle R צפה בהודעה
    יובל-
    "שמח שאתה שמח" הוא אומר לך ואז נותן לך את הפוכדור של טריקו ,פוקידע משוכלל[יש בו מפה וסלולרי] ו5 פוכדורים. אתה יוצא מן המעבדה ורואה ילד עם עומד ומיסתכל עלייך ואז אומר:"היי אתה אני ואתה קרב מיד".
    "חוצפן אבל איך שאתה רוצה."אני אומר לנער ומוציא את טרייקו, "טרייקו צא תשתמש במתקפה מהירה ואז חבטה על צ'אמיצ'ר." אני אומר לטרייקו.

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    התחלה:
    אתם קמים בבוקר בשעה 10:05 , אתם הולכים לאמבטייה ומצחצחים שיניים כשפיתאום אתם נזכרים שהייתם אמורים ליהיות במעבדה ברבע לעשר.
    'התחלת ההרפתקה לעבר האגדים ועבודת המחקר שלי מתחילה!'אני חושבתת לעצמי בחיוך וממשיכה לשפשפף שיינים במהירות גבוהה כדי להגיע במהירות הכי גבוהה למעבדה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

התחלה:
    אתם קמים בבוקר בשעה 10:05 , אתם הולכים לאמבטייה ומצחצחים שיניים כשפיתאום אתם נזכרים שהייתם אמורים ליהיות במעבדה ברבע לעשר.
    'איזה כיף...על היום הראשון שלי במסע אני מאחר' אני חושב לעצמי בנינוחות,ממשיך להתארגן באיטיות האופיינית לי,ואז חוזר לחדרי,אוסף בעצלות את כל החפצים הדרושים למסע(בגדים וכו'),ואז קושר את הסדינים שלי,משלשל אותם דרך החלון ויורד בעזרתם.
    אם אני מצליח אני ממשיך לכיוון מעבדת הפרופ'

5. AllwaysStriveAndProsper
    תמיר-
    אתה יורד במהירות בעזרת הסדינים ולקרת הסוף אתה מעבד את שיווי המשקל וכמעט נופל אך לבסוף מצליח לרדת בשלום, אתה מתקדם אל המעבדה ולאחר כרבע שעה אתה מגיעה ורואה שנערך שם קרב פוקימונים בין-והשלו לבין- והשלו.

יובל-
    טריקו יוצא מהפוכדור ומסתכל סביבו ברגע שהוא רואה את צ'ימצ'אר הוא אומר:"טריק טרי-קו" בזעם ורץ אליו עם מתקפה מהירה צ'ירמצ'אר חומק ותוקף בשיריטות שפוגעות בטריקו מעט טריקו תופס לצ'ימצ'אר תיד ברגעש הוא בא לירשוט אותו שוב ותוקף בחבטה עם ידו השנייה הישר לפניו של צ'ימצ'אר. צ'ימ'צאר נפגע בורך קשה מהחבטה והוא יורה גחלת על טריקו.

אלמוג-
    את מסימת לצחצח שיניים[לא משפשפת, חח שיפשופ זה לעשות בי*] וחוזרת לחדרך מארגנת תיק עם כל הציוק הדרוש ויוצאת אל המעבדה עם כריך גבינה, לאחר כ 10 דקות את מגיעה למעבדה ורואה שמתנהל קרב לידה בין-והשלו לבין- והשלו.

6. משתמש על פעיל
    אלמוג-
    את מסימת לצחצח שיניים[לא משפשפת, חח שיפשופ זה לעשות בי*] וחוזרת לחדרך מארגנת תיק עם כל הציוק הדרוש ויוצאת אל המעבדה עם כריך גבינה, לאחר כ 10 דקות את מגיעה למעבדה ורואה שמתנהל קרב לידה בין-והשלו לבין- והשלו.
    'קרב טוב,כנראה לוחמים חזקים שניהם אבל אני לא יכולה להילחם מולם כרגע...'אני חושבת וממשיכה למעבדה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

תמיר-
    אתה יורד במהירות בעזרת הסדינים ולקרת הסוף אתה מעבד את שיווי המשקל וכמעט נופל אך לבסוף מצליח לרדת בשלום, אתה מתקדם אל המעבדה ולאחר כרבע שעה אתה מגיעה ורואה שנערך שם קרב פוקימונים בין-והשלו לבין- והשלו.
    אני מסובב את ראשי לצדדים,מחפש אדם שנראה כמו פרופסור.
    אם אני לא מוצא,אני מפריע להם באמצע הקרב ושואל אותם:"מי זה הפרופסור?"

8. AllwaysStriveAndProsper
    אלמוג-
    את מגיעה למעבדה ונוקשת על הדלת מספר פעמים , לאחר כשתי שניות נפתחת הדלך ומולך עומד פרופסור ריד- שאומר:"שלום לך את כניראה נאקה אני צודק?".

תמיר-
    אתה מסתכל סביב ורואה שבכניסה למעבדה עומדת נערה- ולידה הפרופסור-.

9. משתמש על פעיל
    אלמוג-
    את מגיעה למעבדה ונוקשת על הדלת מספר פעמים , לאחר כשתי שניות נפתחת הדלך ומולך עומד פרופסור ריד- שאומר:"שלום לך את כניראה נאקה אני צודק?".
    "כן אני נאקה,נעים להכיר."אני אומרת ונכסת למעבדה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. AllwaysStriveAndProsper
    אלמוג-
    "גם לי נעים מאד.. אז את יוצאת למסע כדי לחקור על האגדיים ולהישתפר כמאמנת?" שואל פרופסור ריד.

11. Retired
    שם: Ashar
    התחלה:

" אוי לא " אני אתרגן מהר וארוץ הכי מהר שאני לכיוון המעבדה
    פרישה

12. משתמש על פעיל
    אלמוג-
    "גם לי נעים מאד.. אז את יוצאת למסע כדי לחקור על האגדיים ולהישתפר כמאמנת?" שואל פרופסור ריד.
    "כן,הרבה זמן חיפשתי הרפתקה לחקור ועכשיו מצאתי!"אני אומרת בנעימות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    יובל-
    טריקו יוצא מהפוכדור ומסתכל סביבו ברגע שהוא רואה את צ'ימצ'אר הוא אומר:"טריק טרי-קו" בזעם ורץ אליו עם מתקפה מהירה צ'ירמצ'אר חומק ותוקף בשיריטות שפוגעות בטריקו מעט טריקו תופס לצ'ימצ'אר תיד ברגעש הוא בא לירשוט אותו שוב ותוקף בחבטה עם ידו השנייה הישר לפניו של צ'ימצ'אר. צ'ימ'צאר נפגע בורך קשה מהחבטה והוא יורה גחלת על טריקו.
    "מהר טרייקו תחמוק ותשתמש רדיפה ומיד אחרי זה בעיטה נמוכה."אני אומר לטרייקו.

14. AllwaysStriveAndProsper
    אלמוג-
    "אממ טוב עכשיו כמו שאני מבין את רוצה צ'יקוריטה בתור פוקימון התחלתי נכון?" אומר הפרוספור ומכניס את ידו לכיס.

שחר-
    אתה מתארגן בשיא המהירות , אתה נפרד מהורייך ורץ אל המעבדה ....
    כ 5 דקות אתה רץ עד שאתה מגיעה למעבדה , שם אתה רואה קרב פוקימונים בעיצומו בין-והשלו לבין- והשלו.

יובל-
    טריקו מצליח לחמוק ואז תוקף ברדיפה ופוגע בצי'מצ'אר לאחר מכן הוא מנסה ליתקוף בבעיטה נמוכה אך צ'ימ'צאר חוסם את הבעיטה בעזרת מתקפת ניגוד[counter] לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף בגחלת מטווח אפס ופוגע בטריקו קשות.

15. Retired
    שם: Ashar
    שחר-
    אתה מתארגן בשיא המהירות , אתה נפרד מהורייך ורץ אל המעבדה ....
    כ 5 דקות אתה רץ עד שאתה מגיעה למעבדה , שם אתה רואה קרב פוקימונים בעיצומו בין-והשלו לבין- והשלו.

" וואי זה ממש מגרה אוית להכנס ולהשתתף גם בקרב" ארוץ למעבדה ואדפוק בדלת.
    פרישה

עמוד 3 מתוך 11 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •