תמיד רשום תגיב להתחלה ..
יובל-
"שמח שאתה שמח" הוא אומר לך ואז נותן לך את הפוכדור של טריקו ,פוקידע משוכלל[יש בו מפה וסלולרי] ו5 פוכדורים. אתה יוצא מן המעבדה ורואה ילדעם
עומד ומיסתכל עלייך ואז אומר:"היי אתה אני ואתה קרב מיד".
תמיד רשום תגיב להתחלה ..
יובל-
"שמח שאתה שמח" הוא אומר לך ואז נותן לך את הפוכדור של טריקו ,פוקידע משוכלל[יש בו מפה וסלולרי] ו5 פוכדורים. אתה יוצא מן המעבדה ורואה ילדעם
עומד ומיסתכל עלייך ואז אומר:"היי אתה אני ואתה קרב מיד".
תמיר-
אתה יורד במהירות בעזרת הסדינים ולקרת הסוף אתה מעבד את שיווי המשקל וכמעט נופל אך לבסוף מצליח לרדת בשלום, אתה מתקדם אל המעבדה ולאחר כרבע שעה אתה מגיעה ורואה שנערך שם קרב פוקימונים בין-וה
שלו לבין-
וה
שלו.
יובל-
טריקו יוצא מהפוכדור ומסתכל סביבו ברגע שהוא רואה את צ'ימצ'אר הוא אומר:"טריק טרי-קו" בזעם ורץ אליו עם מתקפה מהירה צ'ירמצ'אר חומק ותוקף בשיריטות שפוגעות בטריקו מעט טריקו תופס לצ'ימצ'אר תיד ברגעש הוא בא לירשוט אותו שוב ותוקף בחבטה עם ידו השנייה הישר לפניו של צ'ימצ'אר. צ'ימ'צאר נפגע בורך קשה מהחבטה והוא יורה גחלת על טריקו.
אלמוג-
את מסימת לצחצח שיניים[לא משפשפת, חח שיפשופ זה לעשות בי*] וחוזרת לחדרך מארגנת תיק עם כל הציוק הדרוש ויוצאת אל המעבדה עם כריך גבינה, לאחר כ 10 דקות את מגיעה למעבדה ורואה שמתנהל קרב לידה בין-וה
שלו לבין-
וה
שלו.
אלמוג-
את מגיעה למעבדה ונוקשת על הדלת מספר פעמים , לאחר כשתי שניות נפתחת הדלך ומולך עומד פרופסור ריד-שאומר:"שלום לך את כניראה נאקה אני צודק?".
תמיר-
אתה מסתכל סביב ורואה שבכניסה למעבדה עומדת נערה-ולידה הפרופסור-
.
אלמוג-
"גם לי נעים מאד.. אז את יוצאת למסע כדי לחקור על האגדיים ולהישתפר כמאמנת?" שואל פרופסור ריד.
אלמוג-
"אממ טוב עכשיו כמו שאני מבין את רוצה צ'יקוריטה בתור פוקימון התחלתי נכון?" אומר הפרוספור ומכניס את ידו לכיס.
שחר-
אתה מתארגן בשיא המהירות , אתה נפרד מהורייך ורץ אל המעבדה ....
כ 5 דקות אתה רץ עד שאתה מגיעה למעבדה , שם אתה רואה קרב פוקימונים בעיצומו בין-וה
שלו לבין-
וה
שלו.
יובל-
טריקו מצליח לחמוק ואז תוקף ברדיפה ופוגע בצי'מצ'אר לאחר מכן הוא מנסה ליתקוף בבעיטה נמוכה אך צ'ימ'צאר חוסם את הבעיטה בעזרת מתקפת ניגוד[counter] לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף בגחלת מטווח אפס ופוגע בטריקו קשות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)