הודעה: ערכתי את העמודים הראשיים. הוספתי עיצוב.. הוספתי תיאורים למפה ולצוות גאלקטיק. בנוסף הוספתי מין אופי לפוקימון שלכם הוא נמצא מעל המתקפות מי שלא הבין מה האופי של הפוקימון שלו אומר שישאל אותי .. טוב יש לי עוד שאלה.. האם אתם מעוניינים שאכניס למשחק מספר פייקים ומתקפות חדשות?
בנוסף שכל אחד יבחר לעצמו צבע להודעות שלו...
אלמוג-
"טוב אז עוד רגע אני יביא לך אותה" אומר הפרופסור ריד והולך לארונית ברזל קטנה שנימצת משמאל לדלת ולוקח משם פוקידע ורוד ו 6 פוכדורים. לאחר מכן סוגר את המגירה ומגיש לך את הפוקידע והפוכדורים. הפוכדרו של צ'יקוריטה את מזהה לפי סימן העלה שמוטבע על אחד הפוכדורים.
יובל-
טריקו תוקף בהתקפה מהירה מתווח אפס ופוגע בצ'ימצ'אר לאחר מכן הוא תופס את צ'ירמצ'אר מהצוואר ושואב ממינו אנרגיה בכמות קטנה. צ'ימצא'ר המותש מתחיל ליזהור פיתאום ולאחר מספר שניות המאמן שלו צועק:"ססוף סוך הוא צ'ימי חסל אותו בגחלת מחוזקת על ידי להט" הוא מסיים לדבר ואתה רואה את צ'ימי שכולו מוקף בלהבה כתומה וחסרת שליטה, צ'ימו שולח גחלת שצבע הישתנה לכתום להט.
שחר-
אתה אתה מתקדם אל המעבדה ורואה שהקרב הולך וניהיה יותר מותח..
אתה מגיע ה למעבדה ורואה נערה צעירה-יוצאת משם כשלצידה צ'יקוריטה-
.
אלמוג-
את מוציא את צי'קוריטה שלך והיא נראית שמחה מאד, היא מחייכת אלייך ואז קופצת לך ליידים ומלקק אותך.
תמיר-
האם אתה מעוניין בכך שאני יוסיף פייקים ומתקפות חדשות למ"ת? והצבע ששמתי עכשיו בסדר?
"טוב אז את מיי תרצה ראין?" עונה לך הפרופסור .
יובל-
טריקו מנסה לחמוק ומצליח בקושי, לאחר מכן צועק הילד:"צ'ימי תנסה להישתמש בגלגל להבה" באותו הזמן שהוא תועק זאת טריקו מתקדם אל צ'ימי עם המתקפה המהירה, כשטריקו מגיעה ממש מתקרב אל צ'ימי קורה משו..*~* צ'ימי גורם ללהבה ליצור גלגל סביבו ולאחר מכן הוא מתחיל להיתגלגל לכיוון טריקו .. שניהם מתנגשים ואתה רואה שטריקו נופל ומתעלף.. "יפה מאד צ'ימי " אומר הילד כשפיתאום עוטפת את צ'ימי הילה לבנה והוא משנה את צ'ורתו ל-הפוקידע שלך מצפצף ואז נשמע קול אלקטרוני:" מונפרנו המפותח של צ'ימצ'אר , הלהבה הגדולה שעל זנבו מסמלת את כוח מתקפות האש שלו ככל שמונפרנו ישתמש ביולתר מתקפות אש היא תגדל יותר, בנוסף מונפרנו הוא גם סוג לחימה מה שמגביר את כוחו הפיזי". הילד מתקדם אלייך כשמונפרנו לידו ואומר:"תודה על הקרב הנהדר הטריקו שלך מאד חזק ואני צופה שהוא יגדל ויתחזק מאד דרך אגב שמי ריק מה שמך" אומר ריק ומושיט את ידו כדי לילחוץ לך את היד.
תמיר-זה המראה שלך.
הפרופסור אומר בצחקוק:"למה בחור קשוח כמוך יקח מדקיפ ולא צ'רמנדר שיהפוך לצ'ריזרד אימתני?" ומוציא מהכיס פוקידע ,חמש פוכדורים ואת הפוכדור של מדקיפ.
יובל-
"תודה לך וכדי שנוכל לישמור לע קשר ולהילחם שוב כך את מספר הפוקידע שלי-05521778" אומר ריק ואז מוסיף:"טוב כדי שאתחיל ללכת לפני שתיפסו את כלה פוקימונים הנדירים שיש פה באזור. להיתראות" ומתחיל ללכת בעודו מנופף לשלום.
אלמוג-
את וצ'יקוריטה ממשיכות ללכת בדרך לעיר דארקר , אתם הולכות כ-2 דקות כלפתע את רואה קטרפי קטן-זוחל לו באיטיות לצידה השני של הדרך.
שחר-
תבחר צבע להודעות והאם אתה רוצה שאני יוסיף מתקפות חדשות ופייקים למ"ת?
~~~~~~~~~~
היא כבר יצאה,
~~~~~~~
אתה נכנס למעבדה והפרופסור אומר לך :"היי אתה בטח שחר איזה פוקימון תרצה?".
שם משתמש: TheChosenOne
שם במשחק: Desu Knowhope
תמונה\תיאור: שיער חום,עיניים חומות,1.82,רזה - משחק הולך עם חולצה שחורה ללא שרוולים
מכנסיי ברמודה לבנים עם חגורה שחורה ונעלי Allstar בצבע בז' ם:
רקע: דסו הגיע עם הוריו למחוז דרקו מאחר ואביו הוא דיפלומט שעובד בין המחוזות,מולם הם לא נשארו באותו המחוז במשחק יותר משנתיים,דסו מחליט לצאת למסע פוקימונים ולהפסיק להיות תלוי במשפחתו
אביו ואימו החליטו לאפשר לו לצאת למסע להפוך להיות מאמן פוקימונים
חפצים:
פוקימונים: טוטודייל.
תגים:
בקשות: נאדה P:
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
סורי אבל אין מום שתי המקומות שמורים..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)