Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 159
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שחר-
    אתה מסתכל ורואה את פול בכבודו ובעצמו הולך לכיוונך ואומר:"צא פוכדור " בעודו זורק אולטרהבול- על גולם. ואז הוא מתקרב אלייך ומוסיף :" איך לעזעזל נתקלת בגולם ועוד ניסיתי להילחם בו" בעודו מרים את הפוכדור עם הגולם.

יובל-
    טריקו לא מקשיב לך ומחכה לרגע שנוזלף יהיה קרוב ואז תופס את ידו ותוקף בבעיטה נמוכה לבטנו ואז מחסל אותו בחבטה לאחר מכן הוא זורק אותו מחוסר הכרה על האדמה והולך אל הרוזלייה והם מתחילים לדבר בפקוימונית.

אלמוג-
    את מרימה את הוכדור ושמה בחגורה.
    ולאחר מכן ממשיכה בדרכך לאחר הליכה קצרה מסתיימת הדרך ואת נכנסת לשדא מלא בפוקימוני חרק ועשב.

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי DouBle R צפה בהודעה
    אלמוג-
    את מרימה את הוכדור ושמה בחגורה.
    ולאחר מכן ממשיכה בדרכך לאחר הליכה קצרה מסתיימת הדרך ואת נכנסת לשדא מלא בפוקימוני חרק ועשב.
    "זה מקום טוב לפוקימוני חרק ודשא!"אני אומרת ומחפשת קרב לאימון טוב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. אני ניניני אני סמל מיני
    שם משתמש:elbaz2008
    שם במשחק:ג'ייק דארק
    תמונה\תיאור:גבטהה עיניים ירוקות,בגדים זרוקים,שיער חום בהיר.
    רקע:גדל כבן למשפחה בת 6 ילדים הבכור מבינהםאביו נשלח לעצור את התוכנית של כיבוש העולם.מאז הוא לא חזרג'ייק. הרגיש שלהביא את המשכורת לביתו זה המעט שיוכל לעשות.הוא עבד קשה אך השהיר לעצמו זמן לאהבת חייו ,גידול פוקימונים.אחיו הקטנים ראו שזה חשוב לו ולקחו על עצמם את האחריות של הבית ומשכורתו.
    הוא נפרד מהם והבטיח להם שמידי שנה ישלח להם 2000$
    חפצים:
    פוקימונים:טורצ'יק
    תגים:
    בקשות:לתפוס אבסול\ויביל (עדיפות לאבסול.)להרשם!

קרדיט ענק לרועי!

תמיר-
    [COLOR=Blue][B]אתה מסתכל סביב ורואה השדה כאילו מחולק לאזורים של משפחות פוקימונים:
    יש קבוצה של באדו-*הרבה* ובה יש רוזלייה- אחת.
    יש קבוצה של סידוטים-.
    יש קבוצה של לוטדים-.
    יש קבוצה של אודישים-.
    ויש קבוצה של הופיפים- .
    וזה רק בטווח הראייה הנוכחי שלך אם תתקדם אל תוך מרכז השדה תראה עוד...*תקרא במפה את המידע על השדה יש שם משו מעניין.*
    אני מחליט ללכת להמשיך לחפש עוד פוקימונים,ואולי גם למצוא את כל הפוקימונים הנדירים האלו...

5. משתמש מנוסה

יובל-
    טריקו לא מקשיב לך ומחכה לרגע שנוזלף יהיה קרוב ואז תופס את ידו ותוקף בבעיטה נמוכה לבטנו ואז מחסל אותו בחבטה לאחר מכן הוא זורק אותו מחוסר הכרה על האדמה והולך אל הרוזלייה והם מתחילים לדבר בפקוימונית.

'מעניין מה הם אומרים' אני חושב לעצמי ובודק בפוקידע משהו על שפת הפוקימונים

6. AllwaysStriveAndProsper
    אביב-סורי נשארו 2 מקומות והם שמורים VIP וגם הרקע שלך לא כל כך טוב..

אלמוג-
    הניסוח שלך מאד לא מובן תנסה להישתפר ויש דרך שהיא הכי טובה שיש עזרה לי מאד..
    תקרא ספרים ממליץ סדרת הארי פוטר ככה אל יהיה לך משעמם וגם תגלה דברים שלא תיראה בסרטים של הארי פוטרD:ולהגיד אתה אמת זה מה שאמרו לי ביסודי כדי שאני יכתוב בלי שגיאות וינסח נכון כי בתכלס אני מדבר עברית מהגן לעומת ילדים אחרים שעברית זאת השפה הראשונה שהם מדברים בה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל סביב ורואה לוטד- נלחם בסידוט-.
    בנוסף אתה רואה אודיש- משחק עם הופיפ- ובאדו-.

תמיר-
    תפרט יותר מה אתה מחפש... לאיפה אתה הולך תדייק זה שדה ענק..

יובל-
    הפוקידע מקליט אותם ואז משמיע קול אלקטרוני מציק שאומר:"נושא הדיבור שלהם הוא אהבה טריקו מאוהב ברוזלייה ומנסה להראות לה זאת".

7. משתמש מנוסה
    יובל-
    הפוקידע מקליט אותם ואז משמיע קול אלקטרוני מציק שאומר:"נושא הדיבור שלהם הוא אהבה טריקו מאוהב ברוזלייה ומנסה להראות לה זאת".

"טרייקו תשאר פה אני עוד מעט חוזר."אני אומר לטרייקו, ומחפש פרחים יפים שהוא יתן אותם לרוזלייה.

8. משתמש על פעיל
    אביב-סורי נשארו 2 מקומות והם שמורים VIP וגם הרקע שלך לא כל כך טוב..

אלמוג-
    הניסוח שלך מאד לא מובן תנסה להישתפר ויש דרך שהיא הכי טובה שיש עזרה לי מאד..
    תקרא ספרים ממליץ סדרת הארי פוטר ככה אל יהיה לך משעמם וגם תגלה דברים שלא תיראה בסרטים של הארי פוטרD:ולהגיד אתה אמת זה מה שאמרו לי ביסודי כדי שאני יכתוב בלי שגיאות וינסח נכון כי בתכלס אני מדבר עברית מהגן לעומת ילדים אחרים שעברית זאת השפה הראשונה שהם מדברים בה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מסתכל סביב ורואה לוטד- נלחם בסידוט-.
    בנוסף אתה רואה אודיש- משחק עם הופיפ- ובאדו-.

'אני לא זקוקה לדשה אך יכול להיות מעניין עם אלחם בקרב שכבר התחיל...'אני חושבת והולכת ליד לוטד וסידוט ומוציאה את צ'יקורטיה וקקנה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

[B]

תמיר-
    [/COLOR] תפרט יותר מה אתה מחפש... לאיפה אתה הולך תדייק זה שדה ענק..
    אני הולך ימינה קצת ואז ממשיך ישר,ואחרי כמה מטרים פונה עוד פעם ימינה ומחפש פוקימונים.

10. משתמש מנוסה
    שם משתמש:shlomii4
    שם במשחק:רד
    תמונה\תיאור:אתה יכול לעשות לי אתה אוואטר? כי זה מסובך ואני לא מוצא בגדים מתאימים,טוב לב,ישר,עקשן ונאמן.
    רקע:רד היה גר במחוז קנטו,רד נולד וגר בעיר פאלט,זאת הייתה עיירה קטנה ולא היו שם הרבה מה לעשות,רד תמיד היה חלום להיות מאסטר פוקימונים ולנצח כל יריב שיאתגר אותו,אמו אמרה שהוא יכול להתחיל את המסע שלו ברחבי קנטו,רד שמח מאוד והתכונן ליום,רד מאוד אהב את מחוז קנטו,הוא היה בהרבה מקומות יפים כמו מערת הירח ומערת סרוליין בטיולים שעשה עם אביו שחוקר פוקימונים אגדיים ולכן הוא לקח אותו לשם ואף רד ראה את מיו ומיוטו האגדיים מקרוב.
    לרד הייתה חצר גדולה יחסית משאר הבתים,בריכה וחצר מלאה דשא ובאו לשם הרבה פוקימונים ויום אחד הגיעו לשם צ'רמנדר אמיץ,סקווירטל ביישן ובלבזור נחוש שחיו בחצר של רד כ-3 חודשים ועדיין רד לא יודע למה הם הגיעו ואיך.
    רד התיידד מאוד עם השלישייה והם נהיו החברים הטובים ביותר.
    ביום שרד היה אמור לצאת למסע קרה משהו,אביו של רד קיבל מכתב שבו היה רשום שצריכים את העזרה שלו במחוז דרקו לשנה ואמו של רד לא הייתה יכולה להחזיק אץ הבית הרי היא לא עובדת אז המשפחה עברה לגור במחוז דרקו והם לקחו איתם את שלושת החברים של רד,רד היה מאוד כועס בגלל שהוא תמיד רצה להתחיל את המסע עם שלישיית החברים שלו מקנטו בקנטו אך אביו אמר שאי אפשר אבל שמחוז דרקו מלא הפתעות ושהוא עוד יאהב את המחוז והוא אמר שרד יוכל להתחיל עם שלישיית ההתחלתיים שלו אך לא ביחד,כל כמה זמן הוא יקבל אחד מהם אבל הבטיח שיתחיל עם צ'רמנדר ויקבל את בלבזור וסקווירטל אחר כך.
    אז בא היום שבוא רד הולך לקבל את צ'רמנדר שהכיר עוד מקנטו מהפרופסור החדש ורד מוכן להרפתקאות והפתעות.
    חפצים:
    פוקימונים:
    תגים:
    בקשות:תראה ששיפרתי את הרקע,הייתי רוצה שיהיו איתי את כל התחלתיים של קנטו כפי שציינתי בקטע

11. AllwaysStriveAndProsper
    שלומי-רקע לא הכי קשור לעלילה אבל הוא מאד מקורי ואני מעריך את ההשקעה שלך היתקבלת הינה הדמות שלך- תגיב להתחלה שבעמוד שתיים. בנוגע לבקשה טוב אבל כל פוקימון בחלק אחר של המשחק.ושמתי לב לרמזים שהבנת שנוגע לאופיD:של הפוקימונים.

יובל-

טריקו מחכה לך בזמן שאתה הולך וקוטף פרחים יפים בשביל רוזלייה ,אתה קוטף בערך 10 פרחים בצבעים שונים וחזור אל טריקו ומביא לו את הפרחים. טריקו נותן אותם לרוזלייה והיא מחבקת אותו נרראה שנוצר ביניהם מה שהוא.

אלמוג-

אתה מוציא את טריקו וקקונה שכבר היתאוששו מהקרב הקודם .
    סידוט ולוטד רואים אותם ומפסיקים בקרב ומאחדים כוחות כנגד קקונה וטריקו.

תמיר-

אתה הולך לכיוון צפון[ימינה] ואז מתקדם לכיוון צפון מערב[ישר] אתה ממשיך ללכת ומגיע למין אגם קטן שלידו גדלים עצי ברי רבים. שמה אתה רואה שיש הרבה רוזליות- וכמה אילומיסיות[illumise]- ווולביטים[volbeat]- וליפיאון- אחד ששותה מהאגם מים.

12. משתמש על פעיל
    אלמוג-
    אתה מוציא את טריקו וקקונה שכבר היתאוששו מהקרב הקודם .
    סידוט ולוטד רואים אותם ומפסיקים בקרב ומאחדים כוחות כנגד קקונה וטריקו.
    *אני משחק בת עם צ'יקורטיה...
    "קקונה תשתמש בירית משי כדי להטוף אותם כהגנה וצ'יקוריטה תשתמשי בהבקת שינה!"אני אומרת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    יובל-
    טריקו מחכה לך בזמן שאתה הולך וקוטף פרחים יפים בשביל רוזלייה ,אתה קוטף בערך 10 פרחים בצבעים שונים וחזור אל טריקו ומביא לו את הפרחים. טריקו נותן אותם לרוזלייה והיא מחבקת אותו נרראה שנוצר ביניהם מה שהוא.
    'מה אני יעשה אני לא ממש רוצה לתפוס רוזלייה אבל טרייקו והיא מאוד קשורים, אולי אחפש מאמן או מאמנת שתסכים להצטרף אליי ולתפוס את הרוזלייה.'אני חושב ומסתכל סביב לראות אם יש מאמנים בסביבה.

14. משתמש מנוסה

התחלה:
    אתם קמים בבוקר בשעה 10:05 , אתם הולכים לאמבטייה ומצחצחים שיניים כשפיתאום אתם נזכרים שהייתם אמורים ליהיות במעבדה ברבע לעשר.
    האמת בקשר לאופי אני סתם חירבשתי לא עשיתי בקשר לפוקימונים סתם רציתי שזה יהיה מעניין ואת ההתחלתיים אני רוצה שהם יהיו אותם אלה שהיו איתי בקנטו ושלא אקבל אותם יותר מדי בחלק שלמשל לא אקבל את בלבלזור במכון ב-5 לדוגמא לפחות שאקבל את כולם עד החזית השלישית

"אוי לא נו באמת דווקא ביום הראשון של המסע שלי אני עושה פאשלות? צ'רמנדר מחכה לי!" אקרא בקול ואתלבש ואתארגן הכי מהר שאני יכול וארוץ מהר למעבדת הפרופסור

תמיר-[/B]
    אתה הולך לכיוון צפון[ימינה] ואז מתקדם לכיוון צפון מערב[ישר] אתה ממשיך ללכת ומגיע למין אגם קטן שלידו גדלים עצי ברי רבים. שמה אתה רואה שיש הרבה רוזליות- וכמה אילומיסיות[illumise]- ווולביטים[volbeat]- וליפיאון- אחד ששותה מהאגם מים.
    [/COLOR]
    אני חוכך בדעתי,חושב האם כדאי לתפוס את הליפאון,אך לבסוף מחליט לוותר ולהסתובב סביב האגם,ולחפש עוד פוקימונים.

עמוד 9 מתוך 11 ראשוןראשון ... 7891011 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •