Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    אני יודע על מה אני מדבר עשו הפליה עליי אולי בגלל שהמשתמש שבגללו קיבלתי את האזהרות האלו הוא משתמש מוערך ומשתמש שפעיל פה מאוד ושמתי לב לזה אז כך :

1. קיבלתי אזהרה בגלל שאמרתי למשתמש ששמו Niko שהוא מעתיקן כי הוא העתיק ממני בפורום אחר אשכול שעשיתי על המשחקים פוקמון שחור\לבן וההנהלה במקום לתת לו אזהרה ההנהלה ישר נתנה לי אזהרה ומה אמרו לי שהאשמתי אותו שהוא מעתיקן סתם כך אחרי שסיפקתי להנהלה הוכחות שהוא העתיק ממני הם אמרו שהם יטפלו בזה ועדיין לא עשו כלום לא הורידו לי אזהרה ולא נתנו לו אזהרה

2. Niko התחיל לדבר איתי בפרטי והוא ממש עצבן אותי ובתגובה האחרונה שלי (בפרטי) אמרתי לו שהוא דפוק כי הוא ממש הכאיס אותי ומה תוך כמה דקות אני קולט שאני בבאן ושקיבלתי אזהרה אבל הוא גם קילל אותי והוא לא קיבל כלום והוא התחיל איתי בכלל אני קיבלתי אזהרה בגלל שהוא הלשין עליי למרות שגם הוא קילל אותי באותה מידה והוא התחיל בכלל

שני הדברים האלו גורמים לי להחליט שלהנהלה פה יש סדר עדיפויות למשתמשים אחרים והם עושים הפליות אני מקווה שתתפלו בזה העיניין הוא לא שקיבלתי אזהרה זה לא מפריע לי אבל העיניין הוא האפליה פה שזה מעצבן אותי אני מבקש שתוכיחו לי שלהנהלה אין פה סדר עדיפויות ואין פה אפלייה בכך שאתם תטפלו בעיניין הזה כמו שצריך המשתמש הזה Niko מעתיק פה דברים מאשכולות אחרים על ימין ועל שמאל ומה דפוקים פה את זה שקם ומחליט להגיד שהוא מעתיק דברים מאשכולות אחרים ועוד אומר שזה שלו הכל ? אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואת המשתמשים פה אבל אני ממש לא רוצה להיות בפורום שבו ההנהלה כזאת תאמינו לי שאני עצבני על מה שקורה פה לצערי זה אחלה פורום אבל בזמן האחרון אני ממש מאוכזב מזה
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-20-2010 בשעה 01:11 PM

2. היכל התהילה
    יש לך בכלל הוכחות?

3. משתמש מנוסה
    למה אתה מתכוון שאתה אומר הוכחות ?

4. היכל התהילה
    תוכיח לנו שהוא באמת העתיק, תביא תמונה או משו
    איך המנהלים יכולים לדעת שאתה דובר אמת?

5. משתמש מנוסה
    הבאתי כבר למנהל אחד עוד באזהרה הראשונה הוכחה ובכלל מה אם האזהרה השנייה ?
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-20-2010 בשעה 01:34 PM

6. משתמש מנוסה
    הבאתה הוכחה שהמידע שלך פורם מוקדם יותר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    הבאתי לאותו מנהל גם הוכחה שהוא העתיק והוא אמר לי אני אטפל בזה ועדיין לא טיפל בזה

8. מנכ"ל לשעבר.
    תקשיב, אני אישית נותן יחס אחיד לכל המשתמשים. אתה מוכן לתת לי בפרטי את השם של המנל שפנית אליו?
    הבטחה אישית שלי, שזה יבדק עד היסוד.
    אני מוריד לך את האזהרה הראשונה.

9. with great power comes great responsibility
    עם מי דיברת?
    למי הבאת תהוכחה?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. מורחקים
    אמרתי לך כבר שלא העתקתי ממך כלום כולם פה ראו שכל מה שאתה כתבת ומה שאני כתבתי זה ניסוח אחר לגמרי לא העתקתי ממך באותם מילים פשוט כתבתי מה שראיתי

בסרבי ובעוד אתרים בכתב יד שלי ואתה בעצמך אמרת לי בפרטי שאתה כתבת מה שכתבתי רק במילים אחרות לכן זה לא העתקה ב100 אחוז אתה כתבת ניסוח אחר וגם אני

כתבתי בניסוח אחר זה הכל.

טוב שכתבת את זה במשוב כי למי שחושב שאני מעתיק שיסתכלו על האשכולות שלו ושיסתכלו על האשכולות שלי בדרך כלל הוא כותב סימני פיסוק ואני לא ובדרך כלל אני מביא את

התמונות שהוא מביא דרך סרבי . והוא כותב על כל תמונה מה רואים ואני לא יש הבדלים האמינו לי.וזה לא העתקה.

ותתפלא לא הלשנתי עליך במה שאמרת לי בפרטי האמן לי שהנהלה יודעת טוב מאוד מה קורה בהודעות פרטיות .
    ו

חוץ מזה אני אמרתי לך בוא נפסיק לריב על שטיות אתה מביא מידע משלך ואני מביא מידע משלי ואתה המשכת בפרטי ואמרת לי שאני שקרן ואני מעתיק ממך ואתה המשכת לריב ו
    בסוף הנהלה החליטה לשים לזה סוף מה שיש בfxp ומה שאני הבאתי פה זה לא אותו דבר במאה אחוז זה ניסוח אחר בכתב יד אחר תבין כבר.
    נערך לאחרונה על ידי JOHN_CENA, 06-20-2010 בשעה 02:02 PM

11. with great power comes great responsibility
    ציטוט פורסם במקור על ידי NIKO צפה בהודעה
    אמרתי לך כבר שלא העתקתי ממך כלום כולם פה ראו שכל מה שאתה כתבת ומה שאני כתבתי זה ניסוח אחר לגמרי לא העתקתי ממך באותם מילים פשוט כתבתי מה שראיתי

בסרבי ובעוד אתרים בכתב יד שלי ואתה בעצמך אמרת לי בפרטי שאתה כתבת מה שכתבתי רק במילים אחרות לכן זה לא העתקה ב100 אחוז אתה כתבת ניסוח אחר וגם אני

כתבתי בניסוח אחר זה הכל.

טוב שכתבת את זה במשוב כי למי שחושב שאני מעתיק שיסתכלו על האשכולות שלו ושיסתכלו על האשכולות שלי בדרך כלל הוא כותב סימני פיסוק ואני לא ובדרך כלל אני מביא את

התמונות שהוא מביא דרך סרבי . והוא כותב על כל תמונה מה רואים ואני לא יש הבדלים האמינו לי.וזה לא העתקה.

ותתפלא לא הלשנתי עליך במה שאמרת לי בפרטי האמן לי שהנהלה יודעת טוב מאוד מה קורה בהודעות פרטיות .
    ו

חוץ מזה אני אמרתי לך בוא נפסיק לריב על שטיות אתה מביא מידע משלך ואני מביא מידע משלי ואתה המשכת בפרטי ואמרת לי שאני שקרן ואני מעתיק ממך ואתה המשכת לריב ו
    בסוף הנהלה החליטה לשים לזה סוף מה שיש בfxp ומה שאני הבאתי פה זה לא אותו דבר במאה אחוז זה ניסוח אחר בכתב יד אחר תבין כבר.
    אל תגיב פה יותר ג'ון ג'ון...

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    מה לגבי האזהרה השניה ? אני מבקש שלפחות גם הוא יקבל אזהרה או אפילו שרק הוא יקבל כי הוא זה שהתחיל להעליב אותי אל תשכחו שאני קיבלתי גם בגלל האזהרות האלו באן לא מוצדק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Impala צפה בהודעה
    תקשיב, אני אישית נותן יחס אחיד לכל המשתמשים. אתה מוכן לתת לי בפרטי את השם של המנל שפנית אליו?
    הבטחה אישית שלי, שזה יבדק עד היסוד.
    אני מוריד לך את האזהרה הראשונה.
    תודה רבה לך ErWiN מי שנתן לי אזהרה דיברתי איתו אני לא רוצה לערב את המנהל הזה כי אני לא רוצה שהוא יתעצבן עליי או משו שאמרתי לכם את זה אני רק רוצה שתוריד לי את האזהרות ואם אתה תראה את זה לנכון תן ל NIKO אזהרה בכל אופן אני מאוד מעריך את מה שאתה עושה תודה לך
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    עם מי דיברת?
    למי הבאת תהוכחה?
    ל ErWiN זה גם מי שנתן לי את האזהרה הוא דיבר איתי בפרטי ובסוף הוא אמר שהוא בודק אם זה באמת אני המשתמש שפרסם את התוכן שנעתק והוא באמת שאל אותי בפורום שבו פרסמתי את זה לראשונה ושאל אם זה אני אמרתי כן ומאז לא שמעתי ממנו
    אמרתי לך כבר שלא העתקתי ממך כלום כולם פה ראו שכל מה שאתה כתבת ומה שאני כתבתי זה ניסוח אחר לגמרי לא העתקתי ממך באותם מילים פשוט כתבתי מה שראיתי בסרבי ובעוד אתרים בכתב יד שלי ואתה בעצמך אמרת לי בפרטי שאתה כתבת מה שכתבתי רק במילים אחרות לכן זה לא העתקה ב100 אחוז אתה כתבת ניסוח אחר וגם אני כתבתי בניסוח אחר זה הכל.
    טוב שכתבת את זה במשוב כי למי שחושב שאני מעתיק שיסתכלו על האשכולות שלו ושיסתכלו על האשכולות שלי בדרך כלל הוא כותב סימני פיסוק ואני לא ובדרך כלל אני מביא את התמונות שהוא מביא והוא כותב על כל תמונה מה רואים ואני לא יש הבדלים האמינו לי.וזה לא העתקה.
    בסדר את זה בבקשה ניתן להנהלה הגבוה שתחליט וסוף סוף תאמר אם העתקת או לא אני אישית רואה אותך מלא פעמים מעתיק ניתן להנהלה להחליט אני אומר לך מיליון פעם ואתה ראש בקיר אני מבקש שההנהלה תשים לזה סוף וזהו בסך הכל נעים להיות בפורום הזה ואתה היחיד שמעתיק פה לפחות המינימום שאני מבקש ממך זה לתת קרדיט לאותו משתמש שאתה מעתיק ממנו וזהו זה המינימום
    נערך לאחרונה על ידי Horny_Pikacho, 06-20-2010 בשעה 02:07 PM

13. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    אל תגיב פה יותר ג'ון ג'ון...
    מה זה אל תגיב הוא מדבר עליי אז למה שאני לא יגיב?

14. with great power comes great responsibility
    מה זה אל תגיב הוא מדבר עליי אז למה שאני לא יגיב?
    אני לא רוצה ריבים בנושא הזה..
    אם יש לך משהו להגיד תשלח לי ה"פ.

Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

Spoiler ספוילר

15. מורחקים
    שימו לב להבדלים טוב טוב זה האשכול שלו.

http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22941

וזה האשכול שלי.

http://www.pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=22942

תסתכלו היטב באשכול שלו ובאשכול שלי ותגידו לי אם לדעתכם זה מועתק ב100 אחוז או שאתם רואים הבדלים אני ידגיש על ההבדלים בפרט.

מתחת לתמונה הראשונה אני כתבתי את זה.

שימו לב בתמונה הקטנה אפשר לראות שזה כניסה לליגה או למכון כלשהו ככל הניראה.
    יש למטה אתר שמשם לקחתי את התמונה אז אם תרצו להגדיל את התמונה תיכנסו לאתר ותלחצו עליה.

והוא לא.

בסוף הפרטים אני כתבתי את זה.

http://www.serebii.net/index2.shtml קרדיט לסרבי וגל לPOKEBECH על התמונות ועל המידע.קרדיט לי על הכתיבה.
    אני יודע שהביאו לפה פרטים על האגדיים אבל רציתי שתיראו גם את המפה ואת התמונות הונספות שיצאו.

הינה עוד תמונות מהאתר השני שהבאתי את המידע.

http://pokebeach.com/

והוא לא.

וגם כתבתי בפרטים שהבאתי מי שרוצה לעזור לי לתרגם מוזמן לעזור והוא לא כתב את זה.

סימן שאני לא משקר פה והוא חושב שזה מועתק כמו בכתב יד שלו ממש אותו דבר והינה הוכחתי שלא.
    זה אולי דומה לכתב שלו אבל זה ניסוח שונה.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •