אני יודע על מה אני מדבר עשו הפליה עליי אולי בגלל שהמשתמש שבגללו קיבלתי את האזהרות האלו הוא משתמש מוערך ומשתמש שפעיל פה מאוד ושמתי לב לזה אז כך :
1. קיבלתי אזהרה בגלל שאמרתי למשתמש ששמו Niko שהוא מעתיקן כי הוא העתיק ממני בפורום אחר אשכול שעשיתי על המשחקים פוקמון שחור\לבן וההנהלה במקום לתת לו אזהרה ההנהלה ישר נתנה לי אזהרה ומה אמרו לי שהאשמתי אותו שהוא מעתיקן סתם כך אחרי שסיפקתי להנהלה הוכחות שהוא העתיק ממני הם אמרו שהם יטפלו בזה ועדיין לא עשו כלום לא הורידו לי אזהרה ולא נתנו לו אזהרה
2. Niko התחיל לדבר איתי בפרטי והוא ממש עצבן אותי ובתגובה האחרונה שלי (בפרטי) אמרתי לו שהוא דפוק כי הוא ממש הכאיס אותי ומה תוך כמה דקות אני קולט שאני בבאן ושקיבלתי אזהרה אבל הוא גם קילל אותי והוא לא קיבל כלום והוא התחיל איתי בכלל אני קיבלתי אזהרה בגלל שהוא הלשין עליי למרות שגם הוא קילל אותי באותה מידה והוא התחיל בכלל
שני הדברים האלו גורמים לי להחליט שלהנהלה פה יש סדר עדיפויות למשתמשים אחרים והם עושים הפליות אני מקווה שתתפלו בזה העיניין הוא לא שקיבלתי אזהרה זה לא מפריע לי אבל העיניין הוא האפליה פה שזה מעצבן אותי אני מבקש שתוכיחו לי שלהנהלה אין פה סדר עדיפויות ואין פה אפלייה בכך שאתם תטפלו בעיניין הזה כמו שצריך המשתמש הזה Niko מעתיק פה דברים מאשכולות אחרים על ימין ועל שמאל ומה דפוקים פה את זה שקם ומחליט להגיד שהוא מעתיק דברים מאשכולות אחרים ועוד אומר שזה שלו הכל ? אני מאוד אוהב את הפורום הזה ואת המשתמשים פה אבל אני ממש לא רוצה להיות בפורום שבו ההנהלה כזאת תאמינו לי שאני עצבני על מה שקורה פה לצערי זה אחלה פורום אבל בזמן האחרון אני ממש מאוכזב מזה