Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 36 מתוך 36
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    לאש יש פיקאצו שלב 100 ולא מפתח מזה הדבר הזה לפי עתי צריך לעשות עונה שלמה (ומשעממת והכרחית) בבו הוא מפתח את כל הפוקמונים שלו עד הסוף איזה מאמן גרוע הוא בכלל לא מתחיל להביס פוקמוני בר
    הוא גם צריך לבקש יפה מצוות רוקט שיפסיקו לרדוף אחריו שהפיקצו שלו מעפן ויתפסו פיקצו משלהם
    (באמת מה יש להם מילא פעם אחת 2 3 4 5 6 אבל 600 פעמים אולי די?)
    שלא יתלונן כאשר הוא מפסיד יש לו פוקמונים לא מפותחים
    אני עברתי משחק שלם Soul Silver וכמעט שלא הפסדתי ואם כן אז עשית אימון רציני (לפני הelite Four אני מתכוון) ופיתחתי אותם עד שלב מסוים מה שעוד אני לא מבין זה למה הוא משחרר את הפוקמונים הכי חזקים שלו אם הוא לא היה משחרר את לארביטר היה לו את אחד הכי חזקים (אחרי התפתחות)
    זה למה כל מאמן ממוצע במשחקים טוב יותר מה"גיבור הזה" אני יכול להביס את כל מי שהוא מביס ב מכה וחצי בדרגות שלו
    אגב התגובה הראשונה שלי
    אתה די צודק בחלק הראשון אבל עם לארביטר הוא לא שיחרר אותו הוא אף פעם לא היה בדיוק שלו
    אבל מה הרעיון לשחרר את פיג'יוט נגיד ואת צ'אריזרד הוא נתן שיאמנו ולא לקח בחזרה מה זה השטות הזאת? וטוטודייל באמת לא יתפתח עד כמה תמימים אפשר להיות.

2. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Just Haim~ צפה בהודעה
    איך אתה משווה את הסדרה למשחקים? מאיפה לך שפיקאצ'ו רמה 100 חח

דרך אגב, ברוך הבא..
    הסדרה מבוססת 100% על המשחק הם פשוט לא לומדים מהלכים שלא יכולים ללמוד במשחקים
    טוב הוא עבר 4 אזורים שלמים ועבר כמה ימים באימון אז אני מאמין שהוא שלב 100
    אבל הוא לפחות שלב 45 כי יש לו מהלך THUNDER שהוא לומד ברמה 45
    תודה
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-01-2010 בשעה 10:55 PM

3. משתמש מנוסה
    הסדרה אולי מבוסס על המשחקים אבל לא יותר מזה
    אם תסתכל על הסדרה כמו שאתה מסתכל על המשחקים אתה אידיוט.
    ברוך הבא דרך אגב.
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

4. משתמש מנוסה
    זה פשוט עצוב.
    קודם כל אל תשתמשו במושגים שאתם לא מבינים.
    סטטיסטיקה = מושג בהסתברות (בתור אחד שסיים בגרות עם זה השנה אני יודע), אז מי שדיבר על סטטיסטיקה כדאי מאוד שיילמד.
    הסדרה מבוססת על המשחקים.
    נכון.
    זו טענה נכונה ב100%,
    הפיקאצ'ו של אש הוא סמל. אייקון. לוגו. ה שלא תרצו, ממש. אם פיקאצ'ו ייתפתח, הוא לא יהיה יותר על הגב של אש, משמע יישאו אותו בפוקדור.

פוקימון היא סדרה של מסורת.

המשמעות של זה היא שדברים חשובים לא משתנים.
    דוגמה:
    אש תמיד ישיג את כל 8 התגים שצריך להשיג.
    כבר היו מסורות שנשברו, לדוגמה מהעונה שעברה לאש כבר אין את כל 3 ההתחלתיים.

צוות רוקט לעולם לא יפסיקו לרדוף אחרי אש כל עוד הסדרה הזו קיימת (ואני מתפלא).

עכשיו בנוגע לעניין הרמות: בסדרה אין רמות. מי שמשחק באונליין יודע מה זה Level Balance. אז הסדרה בנוייה על העיקרון הזה. זאת אומרת שע"פ העיקרון הזה אני יכול להביא Beedrill לקרב נגד Skarmory מבלי לחשוש שהסיכויים שלי רעים (מי שלא מבין לעזאזל על מה אני מדבר - כדאי שלא יגיב, כי זה אומר שהוא באמת לא מבין בפוקימון).

עכשיו בנוגע לפוקימונים שלו:
    יש לו גיבל. זה יפה ונחמד. גבייט הוא פוקימון שמאוד מתאים לאפיין את אש. אני בקלות יכול לדמיין את אש עם גבייט.
    היו דיונים לגבי טוטודיל, בלבזור וסקווירטל.
    בלבזור - אני חושב שדי סיכמנו שהוא לא מתפתח. מה גם שהוא די בנוי כאייקון של המגן של הקבוצה של אש. ההסבר שאני מוצא לעניין יכול להיות שגוי לגמרי, אבל עד עכשיו מצאתי אותו נכון לגמרי: אני חושב שבלבזור היה הפוקימון שאש רצה עוד מהפרק הראשון. זה למעשה הפוקימון שהוא הכי קווה להשיג - והנ יש לו בלבזור, וכעת אין לו שום רצון לשנות את המצב. זאת אומרת לא פיתוח, ובטח שלא שחרור.
    טוטדיל - אין לי מושג. אם ראינו את סינדקוויל מתפתח (ואני הכי פחות ציפיתי לזה) אז אני חושב שגם טוטודיל יכול להפתיע.
    בוויזל הוא פוקימון שראיתי שהוזכר הרבה.
    אני חושב שהוא למד אגרוף קרח לאחרונה? תקנו אותי אם אני טועה. במושגים של הסדרה זה אומר: היי! זהו! נתנו לו כוח! כמה אפשר?
    אפע"פ שרובכם עדיין בראש של המשחקים אומרים לעצמכם: "מה? זה הכל?"
    בייליף של אש בדומה לסינדקוויל היא משהו לא נודע. אין לי מושג לגבי התפתחות או לא.
    עכשיו, לגבי קורפיש. אני צופה לו עתיד די דומה לשל צ'יקוריטה.
    למי שלא זוכר זה היה ככה: צ'יקוריטה נהגה להתחכך ברגלו של אש. זה היה המעין סימן זיהוי שלה. ואז כשהיא הפכה לבייליף - סימן הזיהוי השתנה.
    סימן הזיהוי של קורפיש, ואתם מוזמנים לחלוק עלי - זה הקנאה שלו. הוא מתנגד באש המון. ייתכן שבדומה לצ'יקוריטה הוא יפתיע אותנו ויראה לנו קראודואנט. אבל אז אני חושב שלא נראה יותר את טוטודיל, ובטח שלא את סקווירטל.

עכשיו דבר אחרון - לגבי הSent Out של אש כל הזמן - תחשבו על זה ככה, היו לו סיבות מוצדקות.
    באטרפרי, פידג'יוט עוד בסדר, שניהם בכלל לא היו חשובים לו אם לומר את האמת מבחינת קרב. מבחינה רגשית אני מופתע שהתינוק הזה עדיין עומד.
    לפרס הייתה אחד העצובים. אפילו שהיה לה פרק קאמבק פרטי משלה - אני חושב שאש היה צריך לשמור אותה. אבל הסיבה היחידה שאש שיחרר אותה היא כי כנראה שהמפיקים של הסדרה רצו להמשיך את הסדרה לא על הגב של לפרס כל הזמן. לרביטר אני לא משוכע בכלל שהיה שלו 100%.
    אש מעולם לא באמת לכד את לרביטר, אלא יותר שמר עליו. לרביטר לא נלחם בשביל אש, ולא נכנס לשום כדור. ועוד דבר - לגבי ההחלפה של אייפום בבויזל,
    אפילו שמדובר בסדרה, אני אומר:
    פראאאאייייייר.
    אני משתמש באמביפום במשחקים, וזה פוקימון תותח.
    שלום, הגעת לחתימה של נתי,
    נא לקרוא אחרי הקו....
    --------------------------

מסן שלי לשאלות ותשובות בכל מה שקשרו למשחקים החדשים:
    Diamond/Peal/Platinum

Natty_zepko@hotmail.com

--------------------------

סוף החתימה. לקריאה שוב גלגל למעלה.

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ori 67 צפה בהודעה
    אין סיכוי שפיקאצ'ו יתפתח כי אש רצה לפתח אותו אחרי ההפסד שלו למאמן אחד והרייצ'ו שלו
    ופיקאצ'ו לא רצה להתפתח אז אש לא פיתח אותו
    היו על זה 2 פרקים

6. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ציטוט פורסם במקור על ידי nitzanoos צפה בהודעה
    היו על זה 2 פרקים
    לא סתם מאמן..
    מנהיג מכון החשמל סמל סרג'
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •