"איפה אפשר לקנות פה פוקימונים?"אשאל עובר אורח במקום.ג'וני
אתה מוציא את סקרויטל שלך לאויר החופשי .סקרויטל נהנה מהאויר.סקרויטל שמח שיש לו מאמן כו נפלא כמוך.אתה וסקרויטל הולכים לשוק של העיר.כעבורכמה דקות אתם מגיעים לשוקשל העיר.אתם רואים שיש שםהבה דברים *למכירהכמו:פוכדורים מפות אוכל לפוקימון.ועוד.אתם הולכים לשוק ונכסים ורואים מה תוכלו לקנות בשוק הזה.איש רואה אותכם ואומר לכם"הי חברה תרצו כמה פוכדורים שוים כמו דאסק בול ואלטרה בול הצלי המחיים הכיזולים ביבשת כדי לכם לקנות פה"
קרדיט ענק לרועי!
ג'ון
ספירו שומע אותך ומיד משתמשבמכת כנף.כנפיו של ספירו הופכות ללבנות ופוגעות בשנפצע מזה בפציעה קלה.ספירו משתמש בדחיפה על
אך
מתחמק מבקלות מהדחיפה של ספירו ומשתמש בשבירת לבנים על ספירו.ידו של
הופכות ללבנה הוא מניף את ידו על ספירו וספירו לא מצליח להתחמק המכה והפגע מהשבירת לבנים של
ג'וני
אתה מתלבט באיזה עובר אורח לשאול אותו איפה קונים פוקימונים.לבסוף אתה בוחר בבחורגבוה עם ז'קט אדום ועם פסים כחולים.אתהניגש אלי ואומר לו"הי תוכל לעזור לי.אם כן אז איפה אנני אוכל לקנות פוקימונים*בשוק הזה" המאמן משיב לך"אני יעזור לך רק שתדע אני פה הרבה פוקימונים שמוצעים למכירה אם אני זוכר נכון יש בערך 10 פוקיונים לבכירה פה. הדוכן של מכירת פוקימונים נמצא בפניה הבאה ימינה ודוכן מס'3 "והאיש הולך לדרכו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
ספירו מקשיב לך ומשתמש ברוח חזקה.ספירו מזיזאת כנפיו ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב.ספירו משתמש במכת כנף על
.
משתמש בשבירת לבנים על המכת כנף של ספירו.ידיו של
נהפכה ללבנה והודפת את המכת כנף של ספירו.אל הרקאוס נפגע קצת מהמכת כנף של ספירו.לפתע הרקאוס עף לאויר ומשתמש באס אווירי.הוא מתתחיל לעוף לכיונו של ספירו
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירוי של.ספירו משתמש ברוח חקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה ויוצר רוח חזקה שפוגעת ב
שנפגע מזה קשה מאוד.ספירו משתמש בדחיפה והוא מנסה לדחוף את
אך הוא לא נותן לו.
משתמש באגרוף ממקוד והאגרוף שלו מונך חזק ומכוסה באור לבן שעומד לפגוע בפסירו ממש עוד כמה שנניות
מרי
המאמן שומע אותך ואומר לך" לא לא אני יעזור לך בחינם לא בא לי מה שהצעת.תביני אני אדם שאוהב לעזור לאנשים בכל מה שירצו בחינם.אז את מבינה" את אומרת לו"כן אוקי בוא נחפש" אתם הוכים ביער ומחפשים גליגר לתפיסה.וכעבור מס'דקות של הליכה ביער אתם רואים לבסוף גליגר. אך הגליגר הזה פצוע בכנפו הימנית .המאממ ןאומר לך" תקחי אותו למרכז הפוקימונים שם יתרפא ורוב הסיכוים הוא היה שלך בלי קרב מה את אומרת"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"תודה"אצעק לו לפני שכבר לא ישמע.אלך אל הדוכן שמוכרים בו פוקימונים ואשאל את המוכרת איזה פוקימונים היא מציעה.ג'וני
אתה מתלבט באיזה עובר אורח לשאול אותו איפה קונים פוקימונים.לבסוף אתה בוחר בבחורגבוה עם ז'קט אדום ועם פסים כחולים.אתהניגש אלי ואומר לו"הי תוכל לעזור לי.אם כן אז איפה אנני אוכל לקנות פוקימונים*בשוק הזה" המאמן משיב לך"אני יעזור לך רק שתדע אני פה הרבה פוקימונים שמוצעים למכירה אם אני זוכר נכון יש בערך 10 פוקיונים לבכירה פה. הדוכן של מכירת פוקימונים נמצא בפניה הבאה ימינה ודוכן מס'3 "והאיש הולך לדרכו
קרדיט ענק לרועי!
ג'ון
ספירו קופץ לאויר ובכך מתחמק מהאגרוף ממוקד של הרקאוס.ספירו משתמש ברוח חזקה והוא מזיז את כנפיו בחוזקה ובמהירות וכך יוצר רוח חזקה.הרקרוס מנסה להתחמק אך לא מצליח הרוח חזקה מהירה יותר ממנו ונפגע קשה מהתקפה של ספירו.ספירוט משתמש במכת כנף על הרקוס.אך הרקרוס מתחמק במהירות מן המכת כנף ומשיב באס אוירי קטלני על ספירו שעף אליו במהירות גבובה.
מרי
את לוקחת את גליגר המסכן ושמאותו על כתפיו.את אומרת למאמן "תודה על העזרה ביי" המאמן אומר לך"ביי לך נערה"וא רצה במהירות אל מרכז הפוקימונים.את רצה מס' דקות ביער ומגיעה לסוף של היער אך את לא רואה מרכז פוקמונים בסביה. את מנסה לחפש מרכז פוקימונים ולבסוף את מוצאת מרכז פוקימונים קטן.את רצה במהירות אל מרכז הפוקימונים ונכנסת אליו במהירות.את מחפשת את האחות ג'וי ולבסוף את מוצאת אותה וניגשת אליה היא אומת לך"מה קרה לגליגר המסכן.הוא שלך"
ג'וני
אתה הולך אל הדוכן נשמוכרים פוקימונים וכעבור דקה אתה מגיע אליו.אתהרואה שבוכן ניצבת אישה עם שיער שחור היא אומרת לך"אתה רוצה לקנות פוקימון"אתה אומר לה כן" האישה אומר "אוקי יש לנו בויזל.סטארלי,פוניטה,ארון,פאנפי,פאצ'יריסו,מנטי,פיצ' ו,איוי מותר לך לקנות רק אחדמהם כול אחד עולה 1000$ אז במי אתה בוחר החלטת יש לך פה אפשריות מגונות קח לך כמה דקותצ של חשיבה ואז תגיד לי אוקי נער "
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)