Pokemon GO
עמוד 165 מתוך 359 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175215265 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,461 עד 2,475 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר תכתוב מה שאתה אומר עם"
    פילאפ שמח שהוא הביס את פאנפי ושאתה גם שמח על הקרב.אתם ממשיכים בדרך ופילאפ הולך לצידך.כשאתם ממש בסוף דרך 1 אתם רואים כנופיית פוקימונים שחסת לכם את הדרך.הכנפיה מורכבת מ2 ג'יודוד ו3גרבלר שלא נותנים לאף אחד לעבור ולהגיע למכרה שיוצא מדרך1.הג'יודוד וגרבלר מבחינים בכך ומשתמשים במתקפת גילגול. גופם הופך לכדור גדול שמתגלגל במהירות עצומה הם עומדים לפגוע בכם.אך לפתע ממקור לא ידיוע מתקפת מערבולת מביסה את כל הג'יודים והרגלרים שחסמו לכם את הדרך.אתם רואים מאמן שנראה כך עם פרינפלאפ הוא אומר לך"אתה בסדר שמי ריין"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    תומר תכתוב מה שאתה אומר עם"
    פילאפ שמח שהוא הביס את פאנפי ושאתה גם שמח על הקרב.אתם ממשיכים בדרך ופילאפ הולך לצידך.כשאתם ממש בסוף דרך 1 אתם רואים כנופיית פוקימונים שחסת לכם את הדרך.הכנפיה מורכבת מ2 ג'יודוד ו3גרבלר שלא נותנים לאף אחד לעבור ולהגיע למכרה שיוצא מדרך1.הג'יודוד וגרבלר מבחינים בכך ומשתמשים במתקפת גילגול. גופם הופך לכדור גדול שמתגלגל במהירות עצומה הם עומדים לפגוע בכם.אך לפתע ממקור לא ידיוע מתקפת מערבולת מביסה את כל הג'יודים והרגלרים שחסמו לכם את הדרך.אתם רואים מאמן שנראה כך עם פרינפלאפ הוא אומר לך"אתה בסדר שמי ריין"
    אני עונה לו אני בסדר ותודה שהצלתה אותי

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר תכתוב עם "
    אתה אומר לו"בסדר" ריין עונה לך"אני שמח בזמן האחרון יש הרבה כנופיות פוקימונים בדרך הזאת שמפריעים למאמנים מתחילים להגיע למכרה.אתה רוצה שאני היה שותפך.אם אתה לא יודע מה זה שותף אז זה מאמן שעוזר למאמן אחר במסע שלו.אני ישמח לעזור לך לעבור את המסע ,את 5 המכונים של מחוז המים.מה דעתך אני היה מאוד שימושי בשבילך.אני יכול גם לעזור לךל לאמן את פוקימוניך לקרבות המכון של מחוז המים. כך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אם אתה מסכים.אם אתה אומר לא זה גם בסדר מיצדי לא אכפת לי מה תגיד לי.אזקח את הזמן לחששוב"תוכל לעיזר במידע בעמ' 1 על השותפים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    תומר תכתוב עם "
    אתה אומר לו"בסדר" ריין עונה לך"אני שמח בזמן האחרון יש הרבה כנופיות פוקימונים בדרך הזאת שמפריעים למאמנים מתחילים להגיע למכרה.אתה רוצה שאני היה שותפך.אם אתה לא יודע מה זה שותף אז זה מאמן שעוזר למאמן אחר במסע שלו.אני ישמח לעזור לך לעבור את המסע ,את 5 המכונים של מחוז המים.מה דעתך אני היה מאוד שימושי בשבילך.אני יכול גם לעזור לךל לאמן את פוקימוניך לקרבות המכון של מחוז המים. כך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אם אתה מסכים.אם אתה אומר לא זה גם בסדר מיצדי לא אכפת לי מה תגיד לי.אזקח את הזמן לחששוב"תוכל לעיזר במידע בעמ' 1 על השותפים
    אני אומר לריין שאני ישמח שהוא יהיה שותף שלי (תגיד לי אם מה שכתבתי על פיפלאפ בהודעה בעמוד הקודם ובה אם לא אני יתקן)

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר לא הבנתי מה אתה רוצה על פיפלאפ
    אתה אומר לריין" כן אני רוצה מאוד שתהיה שותף שלי" ראין אומר לך"יש אני שמח שאתה מסכים שאני הי שותפך .אני מבטיח שאני יעזור לך במסע שלך.למה שלא פרינפלאפ שלי ופיפלאפ שלך יכירו בינהים" אתה אומר" יאלה בשמחה.פיפלאפ תכיר את פרינפלאפ שלו. אתה רואה שפיפלאפ מנסה להתייד עם פרינפלאפ ולפתע אתה מבחיןשהם מתחילים לשחק בתופסת עם פרינפלאפ.שניכם שמחים שהם נהנים וגם אתם לפתע ריין אומר"אז למה שלא נכנכס כבר למכרה אם אתה רוצה לבגיע למכון ה1 מהר אז כדי שנלך כמה שיותר מהר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    תומר לא הבנתי מה אתה רוצה על פיפלאפ
    אתה אומר לריין" כן אני רוצה מאוד שתהיה שותף שלי" ראין אומר לך"יש אני שמח שאתה מסכים שאני הי שותפך .אני מבטיח שאני יעזור לך במסע שלך.למה שלא פרינפלאפ שלי ופיפלאפ שלך יכירו בינהים" אתה אומר" יאלה בשמחה.פיפלאפ תכיר את פרינפלאפ שלו. אתה רואה שפיפלאפ מנסה להתייד עם פרינפלאפ ולפתע אתה מבחיןשהם מתחילים לשחק בתופסת עם פרינפלאפ.שניכם שמחים שהם נהנים וגם אתם לפתע ריין אומר"אז למה שלא נכנכס כבר למכרה אם אתה רוצה לבגיע למכון ה1 מהר אז כדי שנלך כמה שיותר מהר"
    אני אומר לפיפלאפ שממשיכים בדרך
    אני לא הבנתי מה אתה רוצה ביכלל שאמרתה לי ליכתוב מה אני אומר לפיפלאפ

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר שכשאת מדבר עם מישהו אומר משהו שמים "
    אתה אומר לפיפלאפ"שמשיכים" והוא נהי שמח בא לו כבר להילחם.אתה וראין ממשיכים וכעבור דקה אתם נכנכסים למכרה רוקר. ראין אומר לך" תוכל למצוא פה הרבה פוקימוני אבן אדמה וגם תוכל למצוא פה אבני פיתוח בשבילך" אתם רואים שיש במכרה הרבה כורים ואחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה למצוא פה אבניאש מים וכולה אם כאן תביא 100$ ואני מביא לך מקוש שתוכל לחפור איתו ולמצוא אבנים מה אתה אומר ילד?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    תומר שכשאת מדבר עם מישהו אומר משהו שמים "
    אתה אומר לפיפלאפ"שמשיכים" והוא נהי שמח בא לו כבר להילחם.אתה וראין ממשיכים וכעבור דקה אתם נכנכסים למכרה רוקר. ראין אומר לך" תוכל למצוא פה הרבה פוקימוני אבן אדמה וגם תוכל למצוא פה אבני פיתוח בשבילך" אתם רואים שיש במכרה הרבה כורים ואחד הכורים ניגש אליך ואומר לך"תרצה למצוא פה אבניאש מים וכולה אם כאן תביא 100$ ואני מביא לך מקוש שתוכל לחפור איתו ולמצוא אבנים מה אתה אומר ילד?"
    אני אומר לכורה"לא עכשיו אכרכך" ואז אני אומר לראין"בוא נמשיל למרפע ואז למכון"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    הכורה שומע אותך ואומר לך" אוקי אין ביעה רק תכין בכיסך 100$ אם תהיה פה שוב "והוא הולך ואתם ממשיכים בדרך כעבור כמה דקות אתם מגיעים ליציאה של ההמכרה.אתם ממהרים ויוצאים מן המכרה אתם רואים את יופה של העיר רור.אתם מחפשיםאת ממרכז הפוקימונים ומוצאים אותו בזכות ראיין אתם נכנכסים והאחות ג'ונ אומרת לכם" מה תרצו חדר לישון הלילה או שאני ירפא לכם את הפוקימונים" ראין אומר "בשבילי לרפטא פוקימונים" הוא מגיש לה את הפוימונים שלו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת ידיו הקטנות הוא יוצר בור תוך כמה שניות וצ'ימצ'אר נכנכס לבור"סניזל מחפש את צ'ימצ'אר אך הוא לא מוצא אטתו.לפתע מן האדמה צ'ימצ'אר יוצא ומשתמש בגלגל להבה.צ'ימצ'אר הופך לכדר אש בגגלל המרחק הקטן בין סניזל לצ'ימצ'אר סניזל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהגלגל האש של צ'ימצ'אר. החיל אומר לסניזל" סניזל תשתמש בזנב ברזל.סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן

ג'ון
    ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירי בשל המרחק העצום בין ספירו להררקס.ספירו מקשיב לך ומשתמש ברוח חזקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה כך שיוצרים רוח חזקה.הררקרוס מנסה להתחמק אך הוא תשושש מהפגיעה הקודמת ולא מצליח להתחמק ולכן שוב נפגע מהרוח חזקה של ספירו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיו הופכת ללבנה ועומדת עוד מעט לפגוע בספירו.

מרי
    האחות ג'וי אומרת לך"אוקי אזאני יקח אותו לחדר מיון לפוקימונים וחכי פה לתוצאות שלי שאני יגיד לך על גלייגר"
    את מורידה את גלייגר מהגב שלך ונותן אותו לאחות ג'וי את אומרת לה"תרפאי אותו טוב אוקי" האחות ג'וי משיבה לך"בסדר" היא מניחה את גלגר על המטה והולכת לחדר מיון.את ביינתים הולכת לשבת עלהאחת הכיסאות ומחכה לתוצאות. כעבור חצי שעה האחות ג'וי חוזרת ואומרת לך"טוב הגליגר הפראי הזהבריא לגמרי עכשיו ריפאנו אותו.את רוצה לראות את גליגר הפראי הוא עכשיו נח במיטתו מותר לך לראות אותו"
    אני נכנסת לחדר ואומרת לגליגר -
    "גליגר אתה בסדר?איך אתה מרגיש?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. משתמש מנוסה
    תומר
    הכורה שומע אותך ואומר לך" אוקי אין ביעה רק תכין בכיסך 100$ אם תהיה פה שוב "והוא הולך ואתם ממשיכים בדרך כעבור כמה דקות אתם מגיעים ליציאה של ההמכרה.אתם ממהרים ויוצאים מן המכרה אתם רואים את יופה של העיר רור.אתם מחפשיםאת ממרכז הפוקימונים ומוצאים אותו בזכות ראיין אתם נכנכסים והאחות ג'ונ אומרת לכם" מה תרצו חדר לישון הלילה או שאני ירפא לכם את הפוקימונים" ראין אומר "בשבילי לרפטא פוקימונים" הוא מגיש לה את הפוימונים שלו
    אני אומר ג'ונ "גם בישבלי לרפא את הפוקימונים" ומביא לה את הפוקימונים

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    האחות ג'וי מובילה אותך לחדר שבו נמצא גליגר.אתן מגיעות והיא פותחת לך את הדלת.את רואה שגליגר חבוש כולו בכנפו הימנית וקצת בראש.האחות ג'וי אומרת לך"אל תדאגי הוא בסדר רק צריך להחילים תוכלי לקחת אותו כהפוקימון אני בטוחה שהוא ישמח.אם מאמן מציל פוקימון אז לרוב הפוקימון רוצה שהמאמן יכניס אותו לשישה שלו.אז למה שלא תנסי שגם הוא שלך.קדימה תנסי.את יודעת מה תקחי כמהדקות אם תחליטי אני מרשה לך לקחת אותו."היא יוצאת מהחדר ואת נשארת בו

תומר
    אתה אומר לאחות גכ'וי" תרפאי לי את הפוקימונים" היא לוקחת את שלך ושל ריין וכעבבור כמה דקות היא חוזרת ואומרת לכם"תיקחו הפוקימונים בסדר גמור " ריין לוקח את לו וגם אתה לוקח את פוקימוניך.ריין אומר לך"תגיד לאן תרצה ללכת לחזור למכרה ,או ללכת למקדש זה מקדש יפה מאוד אומרים שנמצא שם פוקימון אדיקדום ואל היה לנו מזל ונראה אותו,או שנלך ישר לקרב המכון ה1 ך כדי לך להתאמן קודם לקרב המכון.המכון פההוא קשה.אזמה בחרת?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    מרי
    האחות ג'וי מובילה אותך לחדר שבו נמצא גליגר.אתן מגיעות והיא פותחת לך את הדלת.את רואה שגליגר חבוש כולו בכנפו הימנית וקצת בראש.האחות ג'וי אומרת לך"אל תדאגי הוא בסדר רק צריך להחילים תוכלי לקחת אותו כהפוקימון אני בטוחה שהוא ישמח.אם מאמן מציל פוקימון אז לרוב הפוקימון רוצה שהמאמן יכניס אותו לשישה שלו.אז למה שלא תנסי שגם הוא שלך.קדימה תנסי.את יודעת מה תקחי כמהדקות אם תחליטי אני מרשה לך לקחת אותו."היא יוצאת מהחדר ואת נשארת בו

[/COLOR][/B]
    "גליגר ...האם תרצה להצטרף אליי ?.." אומרת לו .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

14. משתמש מנוסה
    מרי

תומר
    אתה אומר לאחות גכ'וי" תרפאי לי את הפוקימונים" היא לוקחת את שלך ושל ריין וכעבבור כמה דקות היא חוזרת ואומרת לכם"תיקחו הפוקימונים בסדר גמור " ריין לוקח את לו וגם אתה לוקח את פוקימוניך.ריין אומר לך"תגיד לאן תרצה ללכת לחזור למכרה ,או ללכת למקדש זה מקדש יפה מאוד אומרים שנמצא שם פוקימון אדיקדום ואל היה לנו מזל ונראה אותו,או שנלך ישר לקרב המכון ה1 ך כדי לך להתאמן קודם לקרב המכון.המכון פההוא קשה.אזמה בחרת?"
    אני אומר לרין"אולי נילך למיקדש"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    את שואלת את גליגר"תרצה להצטרף אלי?" גליגר שמח על הצעתך והוא אומר"גלי גלי"את מבינה שהוא אומר כן.את מוציאה את אחד הפוכדורים מכיסך השמאלי.את פותחת את הפוכדור ואור אדום נעטף בגליגר ונעלם וההפוכדור נסגר ולא מתנדנד.את מבינה שגליגר נסתפס את שמחה שתפסת גליגר.לפתע נכנכסת האחות ג'וי ואומרת לך"אני מבינה שתתפסת את גליגר הזה אני שמחה בהצלחה במסע שלך ולעבור את 5 המכונים* ביי"

תומר
    אתה אומר לראיין"למקדש "ריין אומר לך"אין ביעה" אתם יוצאיים מהמרכז הפוקימונים והולכים לכיון המקדש של העיר.לוקח לכם 5 דקות להגיע למקדש.אתם מתפעלים מגבוהה עצום והכטרטורה של המבנה.אתם נכנכסים למקדש ואתם רואים 2מאמנים שנמצאים במקדש ומבחינים בכם ואומרים לך" תצאו מהמקדש הזה צוות ניטק משתלט עליו ואל תפריעו לנו אז תהיו ילדים טובים ותעופו פה טוב אז לכו מפה לפני שנפגע בכם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 165 מתוך 359 ראשוןראשון ... 65115155163164165166167175215265 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •