Pokemon GO
עמוד 166 מתוך 359 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176216266 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,476 עד 2,490 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    מרי
    את שואלת את גליגר"תרצה להצטרף אלי?" גליגר שמח על הצעתך והוא אומר"גלי גלי"את מבינה שהוא אומר כן.את מוציאה את אחד הפוכדורים מכיסך השמאלי.את פותחת את הפוכדור ואור אדום נעטף בגליגר ונעלם וההפוכדור נסגר ולא מתנדנד.את מבינה שגליגר נסתפס את שמחה שתפסת גליגר.לפתע נכנכסת האחות ג'וי ואומרת לך"אני מבינה שתתפסת את גליגר הזה אני שמחה בהצלחה במסע שלך ולעבור את 5 המכונים* ביי"

[/COLOR][/B]
    "האמתי שאני מתכוונת להשתתף בתחרויות ,בגלל זה אין את התג הראשון " אמרתי לג'וי ואמרתי ביי .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מרי
    את השגת את התגה1 האחות ג'וי אומרת "טוב בהצלחה במטרה שלך" וניא הולכת וגם את וצאת מהמרכז וממשיכה בדרך.כעבור מס'דקות של הלכה את רואה3 כנופיותפוקימון שרבות בינין מי ישלוט על השטח הזה.אחד מהפוקימוננים רואה אותך ותוקף בלהביור חזק מאוד שעומד לפגוע בך בעו דמס'שניות מה תעשי?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת ידיו הקטנות הוא יוצר בור תוך כמה שניות וצ'ימצ'אר נכנכס לבור"סניזל מחפש את צ'ימצ'אר אך הוא לא מוצא אטתו.לפתע מן האדמה צ'ימצ'אר יוצא ומשתמש בגלגל להבה.צ'ימצ'אר הופך לכדר אש בגגלל המרחק הקטן בין סניזל לצ'ימצ'אר סניזל לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהגלגל האש של צ'ימצ'אר. החיל אומר לסניזל" סניזל תשתמש בזנב ברזל.סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן

ג'ון
    ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירי בשל המרחק העצום בין ספירו להררקס.ספירו מקשיב לך ומשתמש ברוח חזקה.הוא מזיז את כנפיו בחוזקה כך שיוצרים רוח חזקה.הררקרוס מנסה להתחמק אך הוא תשושש מהפגיעה הקודמת ולא מצליח להתחמק ולכן שוב נפגע מהרוח חזקה של ספירו.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.ידיו הופכת ללבנה ועומדת עוד מעט לפגוע בספירו.

מרי
    האחות ג'וי אומרת לך"אוקי אזאני יקח אותו לחדר מיון לפוקימונים וחכי פה לתוצאות שלי שאני יגיד לך על גלייגר"
    את מורידה את גלייגר מהגב שלך ונותן אותו לאחות ג'וי את אומרת לה"תרפאי אותו טוב אוקי" האחות ג'וי משיבה לך"בסדר" היא מניחה את גלגר על המטה והולכת לחדר מיון.את ביינתים הולכת לשבת עלהאחת הכיסאות ומחכה לתוצאות. כעבור חצי שעה האחות ג'וי חוזרת ואומרת לך"טוב הגליגר הפראי הזהבריא לגמרי עכשיו ריפאנו אותו.את רוצה לראות את גליגר הפראי הוא עכשיו נח במיטתו מותר לך לראות אותו"
    תשתמש בזנב ברזל בשביל לעצור אותו ואז אגרוף אש!

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    ספירו מצליח להתחמק מהאס האוירי של הרקרוס בשל המרחק ביניהם.ספירו משתמש במכת כנף חזקה במיוחד שפוגעת בהרקרוס המסכן.ספירו משתמש ברוח חזקה,הוא מזיז את כנפיו ויוצר רוח חזקה שמעיפה את הרקרוס לחצי מטר והרקרוס שובר עץ עם ההדף של רוח חזקה.הרקרוס לא צמליח לשרוד עוד בקרב ולכן מפסיד בקרב. מרק אומר"כל הכבוד ג'ון בחירה מעולה לבחור בפוקימון מעופף על חרק.עכשיו זאת הזדמנות שלך לתפוס את הרקרוס הזה לפני שיברח.קדימה זרוק פוכדור זה הרגע הנכון לזרוק פוכדור.זרוק פוכדור עכשיו קדימה ג'ון!"
    "צא פוכדור!".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    צ'ימצ'אר תוקף בנזב ברזל וזנבו הופך להיות כולו לבן.הזנב הברזל של צ'ימצ'אר ושל סניזל מתנגשים ויוצר ענן אבק ואתה לא רואה את צ'ימצ'אר.כעבור שניה אתה רואה את צ'ימצ'אר וסניזל עפים לאחור.צ'ימצ'אר מתאושש מהר ומיד מבצע אגרוף אש.האגרוף שלו הופך לאש ופוגע בסניזל מכיון שסניזל עוד לא התאושש.המאמן אומר לסניזל"תתאוש ונסה לפגוע בצ'ימצ'אר עם זנב ברזל."סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן

ג'ון
    אתה זורק פןכדור על הרקרוס.אור אדוםעוטף את הרקרוס והרקרוס נכנכס לפוכדור שלך.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר אתה מבין שלכדת הרקרוס. מרק אומר לך" כל הכבוד תפסת פוקימון חדש ברכותי" אתה גם שמח על תפיסת הרקרוס.אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לעיר המכון ה1 וכעבור מס'דקות מגיעים לאחות ג'וי האחות ג'וי אומרת" מה תרצו" מרק אומר"תרפאי את הפוקימונים שלי" הא נותן את הפוקימונים שלו ואחות ג'ו אומר לך"מה אתה תרצה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. Because lizards can swim
    לוקאס
    צ'ימצ'אר תוקף בנזב ברזל וזנבו הופך להיות כולו לבן.הזנב הברזל של צ'ימצ'אר ושל סניזל מתנגשים ויוצר ענן אבק ואתה לא רואה את צ'ימצ'אר.כעבור שניה אתה רואה את צ'ימצ'אר וסניזל עפים לאחור.צ'ימצ'אר מתאושש מהר ומיד מבצע אגרוף אש.האגרוף שלו הופך לאש ופוגע בסניזל מכיון שסניזל עוד לא התאושש.המאמן אומר לסניזל"תתאוש ונסה לפגוע בצ'ימצ'אר עם זנב ברזל."סניזל משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן

ג'ון
    אתה זורק פןכדור על הרקרוס.אור אדוםעוטף את הרקרוס והרקרוס נכנכס לפוכדור שלך.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר אתה מבין שלכדת הרקרוס. מרק אומר לך" כל הכבוד תפסת פוקימון חדש ברכותי" אתה גם שמח על תפיסת הרקרוס.אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לעיר המכון ה1 וכעבור מס'דקות מגיעים לאחות ג'וי האחות ג'וי אומרת" מה תרצו" מרק אומר"תרפאי את הפוקימונים שלי" הא נותן את הפוקימונים שלו ואחות ג'ו אומר לך"מה אתה תרצה"
    תשתמש בחפירה ואז תצא קצת מתחתיו ותמשוך את הזנב שלו ואותו לבור ואז תחסל אותו שם בהרבה אדרופי אש!

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    לוקאס

ג'ון
    "תרפאי את הפוקימונים שלי" אמרתי.

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    מרי
    את השגת את התגה1 האחות ג'וי אומרת "טוב בהצלחה במטרה שלך" וניא הולכת וגם את וצאת מהמרכז וממשיכה בדרך.כעבור מס'דקות של הלכה את רואה3 כנופיותפוקימון שרבות בינין מי ישלוט על השטח הזה.אחד מהפוקימוננים רואה אותך ותוקף בלהביור חזק מאוד שעומד לפגוע בך בעו דמס'שניות מה תעשי?
    אני לא ...אתה לא זוכר ?אני התאמנתי למכון וכשהגעתי לאגם ג'נג'ר החלטתי שאני רוצה להשתתף בתחרויות .

אמיר סאן הכין לי ~

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    תשמעי יש בעיה המשחק קשור למכוהות ולא לתחריות אז לא תיכננתי תחריות
    מרשטופ שומע אותך ומשתמש בגלישה לפתע מתיו יש מים והוא חוסם אתה להביור .כול 3הכנופיות שראו אתזה ברחו מהמקום הם פחדו ממרשטטופ שלך.את ממשיכה בדרך ורואה שני מאמנים שרבים בינהים על פיקאצו.את מבינה שהם רבים מי יקח את הפיקאצו' הזה

ג'ון
    אתה נותן לה את הפוכדורים שלך ולוקחת אותם.כעבור מס'דקות האחות ג'וי חוזרת ונותנת לכם את הפוכדורים שלכם.מרק אומר לך"לאן תירצה ללכת לחזור שוב ליער,או למקדש של העיר אומרים שאפשר שם לראות את גראודון האגדי אם יש לנו מזל.או לקרב המכון ה1 שלך.תחליט לאן אני ממליץ למקדש כי שם תוכל לאמן את הפוקימונים שלך.אבל אני אלך איתך לאן שתבחר לא איכפת לי לאיזה מקום"

לוקאס
    צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    מרי
    מרשטופ שומע אותך ומשתמש בגלישה לפתע מתיו יש מים והוא חוסם אתה להביור .כול 3הכנופיות שראו אתזה ברחו מהמקום הם פחדו ממרשטטופ שלך.את ממשיכה בדרך ורואה שני מאמנים שרבים בינהים על פיקאצו.את מבינה שהם רבים מי יקח את הפיקאצו' הזה

ג'ון
    אתה נותן לה את הפוכדורים שלך ולוקחת אותם.כעבור מס'דקות האחות ג'וי חוזרת ונותנת לכם את הפוכדורים שלכם.מרק אומר לך"לאן תירצה ללכת לחזור שוב ליער,או למקדש של העיר אומרים שאפשר שם לראות את גראודון האגדי אם יש לנו מזל.או לקרב המכון ה1 שלך.תחליט לאן אני ממליץ למקדש כי שם תוכל לאמן את הפוקימונים שלך.אבל אני אלך איתך לאן שתבחר לא איכפת לי לאיזה מקום"

לוקאס
    צ'ימצ'אר שומע אותך ומתמש בחפירה.בעזרת ידיו הקטנות הוא חופר בור ונעלם מהשדה הריאה של סניזל.לפתע צ'ימצ'אר תופס את זנבו של סניזל ומכניס אותו לבבור.צ'מצ'אר משתמש באגרופי אש.האגרופים שלו עטופים באשו פוגעים בסניזל.סניזל לא מצליח להתחמק ולכן נפגע ונמובס בקרב.החיל מחזיר את סניזל ואמר לך"טוב נו ביי הפסדתי בהצלחה במטרות שלך"והחיל הולך
    אוקיי אז נגיד שבא לי ללכת למכונים אחרים ואחרי זה המכון הזה טוב ?
    --------------------
    אני אומרת ,
    "אתם שניכם רוצים את הפיקצ'ו הזה ?תעשו קרב פוקימונים !
    אני מתדבת להיות שופטת.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    מרי

ג'ון

לוקאס
    "למקדש של העיר" אמרתי.

חתימה בשיפוצים.

12. Because lizards can swim
    מרי

ג'ון

לוקאס
    "טוב נו כנראה אני חזק מידי" אני אומר לעצמי כגאווה וממשיך בדרכי "אני לא אתן למישהו להיות שותף שלי אם לא יצליח לנצח אותי פעם אחת!"

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    מרי
    את שואלת את גליגר"תרצה להצטרף אלי?" גליגר שמח על הצעתך והוא אומר"גלי גלי"את מבינה שהוא אומר כן.את מוציאה את אחד הפוכדורים מכיסך השמאלי.את פותחת את הפוכדור ואור אדום נעטף בגליגר ונעלם וההפוכדור נסגר ולא מתנדנד.את מבינה שגליגר נסתפס את שמחה שתפסת גליגר.לפתע נכנכסת האחות ג'וי ואומרת לך"אני מבינה שתתפסת את גליגר הזה אני שמחה בהצלחה במסע שלך ולעבור את 5 המכונים* ביי"

תומר
    אתה אומר לראיין"למקדש "ריין אומר לך"אין ביעה" אתם יוצאיים מהמרכז הפוקימונים והולכים לכיון המקדש של העיר.לוקח לכם 5 דקות להגיע למקדש.אתם מתפעלים מגבוהה עצום והכטרטורה של המבנה.אתם נכנכסים למקדש ואתם רואים 2מאמנים שנמצאים במקדש ומבחינים בכם ואומרים לך" תצאו מהמקדש הזה צוות ניטק משתלט עליו ואל תפריעו לנו אז תהיו ילדים טובים ותעופו פה טוב אז לכו מפה לפני שנפגע בכם"
    אני שואל את רין "אתה רוצה להילחם מולם?"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

14. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה הולך אל הדוכן נשמוכרים פוקימונים וכעבור דקה אתה מגיע אליו.אתהרואה שבוכן ניצבת אישה עם שיער שחור היא אומרת לך"אתה רוצה לקנות פוקימון"אתה אומר לה כן" האישה אומר "אוקי יש לנו בויזל.סטארלי,פוניטה,ארון,פאנפי,פאצ'יריסו,מנטי,פיצ' ו,איוי מותר לך לקנות רק אחדמהם כול אחד עולה 1000$ אז במי אתה בוחר החלטת יש לך פה אפשריות מגונות קח לך כמה דקותצ של חשיבה ואז תגיד לי אוקי נער "
    בעמוד הראשי רשום שיש ת'התחלתיים לא?

"אוקקי,לא תודה" אומר למורכת בנימוס.בוא סקוירטל,נלך לעיר הראשונה.

קרדיט ענק לרועי!

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
    אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
    .כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.

[COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר
    ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/COLOR]

לוקאס
    אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך

ג'ון
    אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"

מרי
    את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 166 מתוך 359 ראשוןראשון ... 66116156164165166167168176216266 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •