Pokemon GO
עמוד 167 מתוך 359 ראשוןראשון ... 67117157165166167168169177217267 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,491 עד 2,505 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    [B][COLOR="Cyan"]

מרי
    את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים
    "טוב אני מניחה שלהירשם לזה זה לא דבר רע ."
    אני נרשמת עם מרשטוף
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מרי
    האיש אומר לך"בסדרשם נרשמים"את הולכת לתיבה ומוציה פתק שכתוב עליו שם ופוקימון את כותבת מרי ומרשטופ.כעבור 20 דקות את שומעת את השופט אומר "המתמודדת מרי ועם המרשטופ שלה לעלות"את עולה לבמה והשופט אומר"כדי לעלות לסיסבוב הבא עליך להשיג את מירב הנקודות .תכירי את השופטים"ה1 פרופסור לינה האחת והאגדה. 2האחת ג'ני 3 דון מתצאמת העל."כולם אומרים לך"בהצלחה," השופט אומר"תתחילי מרי ובוא נראהנה אתשווה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'וני השוק בעמוד הראשי זהויטאולי אתהאומר איזה פוקימון אתה רוצה משם ואנישם לך
    אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
    .כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.

[COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר[/color]
    [COLOR="rgb(0, 255, 255)"]ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/color]

לוקאס
    אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך

ג'ון
    אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"

מרי
    את אומרת לילדים"תפסיק ותתעשו קרב" הילדים אומרים" לא בוא נלך מפה" והילדים ממשיכים בדרך. אתם ממשיכה בדרך ורואה הרבבה מאמנים במקום 1 את שואלת את האנשים מה קורה פה ועונים" זוהי תחרות המנצח יזכהבפרס מדהים בעוד חצי שעה התחרותת חיל אם את רוצה להירשם אז כדי לך עכשי לרותץ להירשם.אז את רוצה להירשם שם בפינההתיבה שם נרשמים
    אני אומר לפיפלאפ "פיפלאפ כנס לקרב וקרו בועות"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    פילאפ נכנכס לקרב ומשתמש בקרן בועות על פלאסאל. מהמקור שללו יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה.פלאסאל מתחמק מזה בקלות ומשתמשבמכת ברק על פילאפ. מהשמיים בא מכת ברק אל פילאפ.הקרב של ריין ריין אומר"דונפן גילגול חזק מאוד.דונפן משתמש בגיגול והופך לכדור.מינון לא מצליח להתחמק מהר מהגיגול ונפגע קשה מהגיגול.המאמן אומר"מינון מכת ברקעל דונפן" מינון משתמש בבמכת ברק על דונפן אך ז הלא משפיע עליו מכיון שהוא פוקימון אדמה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    תומר
    פילאפ נכנכס לקרב ומשתמש בקרן בועות על פלאסאל. מהמקור שללו יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה.פלאסאל מתחמק מזה בקלות ומשתמשבמכת ברק על פילאפ. מהשמיים בא מכת ברק אל פילאפ.הקרב של ריין ריין אומר"דונפן גילגול חזק מאוד.דונפן משתמש בגיגול והופך לכדור.מינון לא מצליח להתחמק מהר מהגיגול ונפגע קשה מהגיגול.המאמן אומר"מינון מכת ברקעל דונפן" מינון משתמש בבמכת ברק על דונפן אך ז הלא משפיע עליו מכיון שהוא פוקימון אדמה
    אני אומר לפיפלאפ "להיתחמק"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    אתה אומר לאישה"לא תודה ביי" האישה אומרת לך"טוב ביי בהצלחה במסע שלך" ואתה הולך אל דרך 1
    .כעבור חמש דקות אתה מגיע איפה שהתחלת מקודם וממשיך ללכת בדרך 1.כעבור 5דקות של הליכה אתה רואה 2 פיג'י שמשחים להם בהנה שלם בתפוסת.אחד מהם רואה אותך אז הוא בורח מן המקום.והפיג'י השני אמיץ הוא נשאר להילחם נגדך ברקב פוקימונים.

[COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר[/color]
    [COLOR="rgb(0, 255, 255)"]ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/color]

לוקאס
    אתה ממשיך בדרכך ושמח על הניצחון חבר צוות ניטק ורואה שלט שכתוב עליו"היציה מהר אקוס" ואתה יוצא מן ההר ואתה ממשיך בדרך 6.אתה נכנכס אלדרך 6 ורואה הרבה דאסקלים עפים להם מעל הדרך.לפתע כולם מבחינים בכך ויוריים לעברך הרבה כדורי צל שעומדים להרוג אותך.אך אתה מוצא מסתור מאורי האבן ולא נפגעמהכדורי צל.אך הדסקל לא מתרים ושולחים לכול הכיונים כדורי צל חזקים מאודשעומדים להרוג אותך

ג'ון
    אתה אומר למרק"למקדש" מרק אומר לך"איןםביעה בוא נלך למקדש המפואר של העיר"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים והולכים למקדש העיר.כעבור 5 דקות אתם מגיעים אליו ורואים שהוא מפאור ונכנכסים אליו.כאשראתם נכנכסים למקדש נשמע פיצוץ אדיר מלב המקגדש ואנשים רצים בפחד אל בתיהם המהקדש.אתם לאמבינים ה קורה פה מרק אומר"בוא נשאל מישהו"

מרי
    "סליחה תוכל להגיד לנו מה קורה פה?" שאלתי מישהו שרץ.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    פיפלאפ מקשיב לך ומצליח להתחמק מכת ברק. המאמן של פלאסאל אומר"שוב מכת ברק על פיפלאפ" פלאסאל משתמש במכת ברק חזקה שעומדת לפגוע בפיפלאפ.ביינתים הקרב של ריין .ריין"דונפן תגמור את הקרב בגיגול חזק"דונפן יוצא בגיגול חזק שפוגע במינון ומביס אותו.החחיל בורח ממכם ורייןם בא אלך ואומר"צריך עזרה מהדונפן שלי פלאפ לאהיה סיכוי נגד הבחור הזה ולודנפן כן מה אתהאומר"

ג'ון
    אתה שואל איש ואומר לכם"צצות ניוטק הרשע מנסה להשטלת עלהמקדש הזה ולתפוס את רגאודון הם נמצאים בפנים וגראדו עומד לקום בכול רגע צרכים להתקשר למשטרה. מרק אומר לך"מה אתה אומר שנכסח את הצורה של צוות ניוטק זה יכול להיות אימון נהדר בשבילך ובשבילי.אבל זה יכול להיו מסוכן.צוות ניטק הם צצות מרושע מאוד וחזק אז מה אתה אומר שנעזורנ לתוןשבי העיר לסלק את צוות ניוטק מפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר
    פיפלאפ מקשיב לך ומצליח להתחמק מכת ברק. המאמן של פלאסאל אומר"שוב מכת ברק על פיפלאפ" פלאסאל משתמש במכת ברק חזקה שעומדת לפגוע בפיפלאפ.ביינתים הקרב של ריין .ריין"דונפן תגמור את הקרב בגיגול חזק"דונפן יוצא בגיגול חזק שפוגע במינון ומביס אותו.החחיל בורח ממכם ורייןם בא אלך ואומר"צריך עזרה מהדונפן שלי פלאפ לאהיה סיכוי נגד הבחור הזה ולודנפן כן מה אתהאומר"

ג'ון
    אתה שואל איש ואומר לכם"צצות ניוטק הרשע מנסה להשטלת עלהמקדש הזה ולתפוס את רגאודון הם נמצאים בפנים וגראדו עומד לקום בכול רגע צרכים להתקשר למשטרה. מרק אומר לך"מה אתה אומר שנכסח את הצורה של צוות ניוטק זה יכול להיות אימון נהדר בשבילך ובשבילי.אבל זה יכול להיו מסוכן.צוות ניטק הם צצות מרושע מאוד וחזק אז מה אתה אומר שנעזורנ לתוןשבי העיר לסלק את צוות ניוטק מפה"
    "בוא נעשה את זה, אני רוצה לנקום כי הפסדתי לאחד מהם" אני אומר.

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    מרק אומר לך" בסדר יאלה בוא נכנכס זה עומד להיות מסוכן מאוד ג'ון"אתם נכנכסים למקדש בפחד ורואים 3 אלאטרודים שחוסמים לכם את הדרך לחדר כלשהו.הם מבחינים בכם ותוקפים אותכם במכת ברק אך אתתם מתחבאים מאוחרי עמוד.מרק"אוקי אנו בצרה עלינו להביס אתום הם בטח של צצות ניוטק שמואותם כדישאךף אחד לאיפריע להם בשמיה.יש לך איזה רעיון איך לההביס אותם אולי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    תומר

ג'ון
    אני אומר לרין"אני יש מח אם תיצתרף לקרב ופיפלאפ תנסה להיתחמק שוב ואז תישתמש בדחיפה

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תומר
    פיפלאפ מצליח שוב להתחמק ומשתמש בדחיפה. אך פלאסאל מתחמק מזה בקלות. ריין אומר"אם אתה רוצה שאני יעזור לך בקרב בסדר גמור.צא דונפן תשתמש במקפת גיגול חזקה ביותר ותבס את הפלאסאל הזה." דונפן יוצא ומשתמש במקפת גיגול מהירה.הוא הופך לכדו מהיר וופלאסאל לא מצליח להתחמק ונפגע ומובס ניצחתם בקרב.החיל מחזיר את פלאסאל ואומר לכם"זה לא פייר אנו עוד נתראה והשוב"החיל בורח מהמקום

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    מרק אומר לך" בסדר יאלה בוא נכנכס זה עומד להיות מסוכן מאוד ג'ון"אתם נכנכסים למקדש בפחד ורואים 3 אלאטרודים שחוסמים לכם את הדרך לחדר כלשהו.הם מבחינים בכם ותוקפים אותכם במכת ברק אך אתתם מתחבאים מאוחרי עמוד.מרק"אוקי אנו בצרה עלינו להביס אתום הם בטח של צצות ניוטק שמואותם כדישאךף אחד לאיפריע להם בשמיה.יש לך איזה רעיון איך לההביס אותם אולי"
    "צא הראקרוס, תוציא את פוקימון האדמה שלך ואני ילחם עם הראקרוס" אני אומר.

חתימה בשיפוצים.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה מוציא את הרקרוס ומרק אומר "טוב בסדר" ומוציא את סנדשרו ואומר לו"סנדרשו גיגול חזק על על האלקטרודים".סנשרו מששתמש בגיגול והוא הופך לכדור אחד וגדול שפוגעב1 האלקטרודים ומובס.הרקרוס יוצא בשבירת לבנים.ידוי הופכת ללגנה ופוגעת באלקטרוד האמצאי.הרקרוס קצת מחושמל ואלקטרוד שנפגעמהשבירת לבנים מובס. אתם שמחים.האחרון תוקף במכת ברק את הרקרוס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

[COLOR="rgb(0, 255, 255)"]תומר
    ריין אומר לך"כן ברור צוות ניוטק הרג את אימי לפני 1 ומאז אני רוצה לנקום בצוות ניוטק על זה וזאת הזדמנות שלנו.היי אתם אני מסכים לקרב אני צריך לנקום וזאת תהיה נקמה מתוקה בשבילי תתכוננו להפסד שלכם ותעזבו את המקדש." החיל הימני אומר"אם כך נתחיל כול אחדמתחיל עם פוקימון 1 והמנצח הוא זה שמביס את ני הריבים שלו זה היה קרב זוגות.צא מינון"ומינון יוצא החיל השני מוציא פלטאסאל ריין מוציא דונפן מכיסו[/COLOR]

לוקאס

ג'ון

מרי
    "אני שונא רוחות..." אני אומר בפחד מכדורי הצל "צאו קראקונה גלאיסקור וצ'ימצ'אר קראקונה פעימות מים גלאיסקור מספרי אקס וצ'ימצ'אר להביור!"

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מוציא את הרקרוס ומרק אומר "טוב בסדר" ומוציא את סנדשרו ואומר לו"סנדרשו גיגול חזק על על האלקטרודים".סנשרו מששתמש בגיגול והוא הופך לכדור אחד וגדול שפוגעב1 האלקטרודים ומובס.הרקרוס יוצא בשבירת לבנים.ידוי הופכת ללגנה ופוגעת באלקטרוד האמצאי.הרקרוס קצת מחושמל ואלקטרוד שנפגעמהשבירת לבנים מובס. אתם שמחים.האחרון תוקף במכת ברק את הרקרוס
    "הרקרוס תתחמק ותשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים" אני אומר.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 167 מתוך 359 ראשוןראשון ... 67117157165166167168169177217267 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •