Pokemon GO
עמוד 174 מתוך 359 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184224274 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,596 עד 2,610 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    תומר
    אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."

מרי
    את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"

לוקאס
    האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"

ג'ון
    הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."

ג'וני
    סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י
    אני אומר לפיפלאפ להישתמש "בניקור על קרינידוס"

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תומר
    פיפלאפ מקיש לך ומשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד.הפה של פילאפ הופך למקור ופוגע בכריינדוס.אך זה לא מזיז לכריינדוס בככלל.כריינדוס משתמש בראשיה ורואשאן הופך שוב לכחול.כריינדוס רץ במהירות עצומה ופוגע בפילאפ קשות עם הראשיה שלו.רורק אומר לך"הגיע הזמן שתוותר עוד מס' ראשיות כאלה הפילאפ שלך מחוסל המתקפת הניקור של פילאפ לא תשפיע על כריינדוס שלי"

ג'ון
    ריין אומר לך"בסדר אני יקח את דלת שמאל ואתה את דלת ימין תיקח בסדר בואנזוז" שניכם הןלכים לדלות שלכם .ריין ואתה פותחים את הדלת שלכם.ריין נכנכס לחדר שהדלת השמאלית מובילה ורואה שאין שם כלום.אתה נכנכס לחדר ימין ורואה שגם אין כלום.אתה אומר לריין"אין כלום בחדר שלי מה איתך"ריין אומר" גם בחדר שללי אין כלום אזהגדלת האמצעית היא הנכונה לפתוח"

דור
    סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי

מרי
    גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    תומר
    פיפלאפ מקיש לך ומשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד.הפה של פילאפ הופך למקור ופוגע בכריינדוס.אך זה לא מזיז לכריינדוס בככלל.כריינדוס משתמש בראשיה ורואשאן הופך שוב לכחול.כריינדוס רץ במהירות עצומה ופוגע בפילאפ קשות עם הראשיה שלו.רורק אומר לך"הגיע הזמן שתוותר עוד מס' ראשיות כאלה הפילאפ שלך מחוסל המתקפת הניקור של פילאפ לא תשפיע על כריינדוס שלי"

ג'ון
    ריין אומר לך"בסדר אני יקח את דלת שמאל ואתה את דלת ימין תיקח בסדר בואנזוז" שניכם הןלכים לדלות שלכם .ריין ואתה פותחים את הדלת שלכם.ריין נכנכס לחדר שהדלת השמאלית מובילה ורואה שאין שם כלום.אתה נכנכס לחדר ימין ורואה שגם אין כלום.אתה אומר לריין"אין כלום בחדר שלי מה איתך"ריין אומר" גם בחדר שללי אין כלום אזהגדלת האמצעית היא הנכונה לפתוח"

דור
    סינדקוויל מצליח מהר להתחמק מהלהביור וברגע שצאריזארד לא רואה כלום.סינדקוויל מוציא את ציפוקינו ושורטט את פיו של צאריזרד המסכן.צארזירד מתצבן וגם כך קייל מתצבן ואמר לך" עלך עליך ילד עצבנת אותי ואת צאריזארד הסינדקויל שלך ימות 1 ואזאתה תמות אחרי הפוקימון שלך" קייל אומר לצאריזרד" צאריזרד תעוף לשמיים ואז אס אוירי על סינדקויל הוא צריך להיות גמנור"צאריזארד עף לשמיים ומשתמש באס אוירי

מרי
    גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"
    "בוא נלך אל הדלת הזאת" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    ריין מקשיב לך ואומר לך" כן יאלה בוא נלך בדלת הזאת אבל אולי זאתץ מלכודת שצוות ניוטק.אך עם אנו רוצים ללמד אותם לקח אז כדי שנכנכס בדלת הזאת."שניכם שמים את ידיכם על הידית ונכנכסים לחדר האמצעי.אתם הולכים כמה צעדים ואתם רואים איש שנראה כך ואומר לכם"שמי גבריאל ואני הוא קצין העשב.עלזה שפלשת אל הביס שלנו אתם תשלמו על זה אזבוא קרב 2 על פוקימון1 שלי אתם מסכימים להצעתי אםכן תוציאו פוקימון 1"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: דור

דור

"תקפוץ מעליו,סינדקוויל!" אומר לסינדקוויל ואקווה שכשצ'אריזרד ירד במהירות,סינדקוויל יקפוץ על גבו ואז הוא יתרסק.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דור
    סינדקויל שומע אותך ומחכה לרגע הנכון לקקפוץ על צאריזרד.צתאריזארד עף אל האדמה באסהאורירי.אך רגע לפני שצאריזרד מתנגש באדמה.סינדקויל קופץ על צאריזארד וצאריזרד נפגע באדמה קשה מהאסהאוירי של עצמו.קייל מתצבן ואומר לך" טובנמאס לי מהסינדקויל המעצבן הזה הוא עומד למות כאן ועכשיו הבנת ילד הוא מעצבןגם אותי וגם את צאריזארד.לפתע קייל מוציא חרב ומתקרב אל סינדקויל במטרה לדקור אותו למוות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    אמממ.. יש מקום?

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי BeHappy צפה בהודעה
    אמממ.. יש מקום?
    כן תתשאל שאלות כאלה ברפטי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    ריין מקשיב לך ואומר לך" כן יאלה בוא נלך בדלת הזאת אבל אולי זאתץ מלכודת שצוות ניוטק.אך עם אנו רוצים ללמד אותם לקח אז כדי שנכנכס בדלת הזאת."שניכם שמים את ידיכם על הידית ונכנכסים לחדר האמצעי.אתם הולכים כמה צעדים ואתם רואים איש שנראה כך ואומר לכם"שמי גבריאל ואני הוא קצין העשב.עלזה שפלשת אל הביס שלנו אתם תשלמו על זה אזבוא קרב 2 על פוקימון1 שלי אתם מסכימים להצעתי אםכן תוציאו פוקימון 1"
    "בסדר, צא טרטויג! תוציא את הפוקימון שלך מרק" אני אומר.

חתימה בשיפוצים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    טרטויג יוצא והוא מוכן לקרב ולנצח את הבחור הזה.ריין אומר לך"אין ביעה אני יוציא את דונפן שלי" ריין מוציא אתדונפן שלו.גבריאל אומר לכם"אז אלו הפוקימונים שלכם אין ביעה לא ההיה לי קשה לנצח אותכם אפילו עם פוקימון 1 שלי נגד2 שלכם טוב הגיע הזמן שאני יתחיל את הקרב והפוקימון שלי יחסף אני מבין שאתם מוכנים אז קבלו את את סוויפר שלי צא סוויפר אה תתקפו ראשונים"סוויפר יוצא לקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג יוצא והוא מוכן לקרב ולנצח את הבחור הזה.ריין אומר לך"אין ביעה אני יוציא את דונפן שלי" ריין מוציא אתדונפן שלו.גבריאל אומר לכם"אז אלו הפוקימונים שלכם אין ביעה לא ההיה לי קשה לנצח אותכם אפילו עם פוקימון 1 שלי נגד2 שלכם טוב הגיע הזמן שאני יתחיל את הקרב והפוקימון שלי יחסף אני מבין שאתם מוכנים אז קבלו את את סוויפר שלי צא סוויפר אה תתקפו ראשונים"סוויפר יוצא לקרב
    "טרטויג תתקוף את סוויפר בעזרת שוטי גפן ואז בנשיכה" אני אומר.

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    מצטער ששאלתי את זה פה.
    כינוי: BeHappy
    שם במשחק: ג'ון.
    רקע:ג'ון הוא נער בן 14 שהתחיל עם פוקימון אש - "טורצ'יק" לאחר כמה זמן טורצ'יק התפתח לבלייזיקן וככה ג'ון ובלייזיקן פותרים תעלומות ועוזרים לצדק.
    כג'ון קיבל את המעטפה הוא חשב בראש כבד האם כדאי לו לעשות את זה ולהפרד מהבלייזיקן. למרבה ההפתעה לג'ון יש אח קטן בן 10 , שכל הזמן מנדנד לג'ון שאין לו פוקימון ולו יש אחד חזק.
    אז ג'ון מחליט לעזור לפרופסור לגלות מי היו הפוקימונים ומה קרה שם , וג'ון נתן את בלייזיקן לאחיו הקטן.
    מחוז: מחוז אש
    פקימון התחלתי: צ'יקוריטה
    פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
    כסף: 5000$
    ציוד: 5 TM ו- 5 HM ו-5 פוכדורים.
    הערות/בקשות: לא , תודה אם תקבל אותי

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    תומר
    אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."

מרי
    את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"

לוקאס
    האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"

ג'ון
    הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."

ג'וני
    סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י
    "אוקיי ביי" אני אומר והולך לזירת האימונים

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    BeHappy יש לי משהו עם השם הזה כבר אי אפשר להיות במחוז האש עם ציקוריטה ואסור TM וHM תתקן זאת

ג'ון
    טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בנישכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה

לוקאס
    אאתה יוצא מן המרכז הפוקימונים והולך אל זירת האימונים של העיר.כעבור 20 דקות של הליכה אתה מצלליח למצוא את זירת האימונים.אתהמנסה להיכנס אך שומר עוצר אותך ואומר לך"אתה לא מהעירה הזאת נכון.אםכן בסדר אני יסבביר לך את החוקים של המקום.אתה והירב שלך בוחרים את נס'הפוקימונים ואם מותר להללחיף פוקימונים באמצע הרקב.עכשיו תגיד לי איזה דרגת מאמןאתה רוצה ותילחם נגדו.יש קל ביבנוי קשה אלוף.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    כינוי: BeHappy
    שם במשחק: דיפ
    רקע:דיפ הוא נער בן 14 שהתחיל עם פוקימון אש - "טורצ'יק" לאחר כמה זמן טורצ'יק התפתח לבלייזיקן וככה דיפ ובלייזיקן פותרים תעלומות ועוזרים לצדק.
    כשדיפ קיבל את המעטפה הוא חשב בראש כבד האם כדאי לו לעשות את זה ולהפרד מהבלייזיקן. למרבה ההפתעה לדיפ יש אח קטן בן 10 , שכל הזמן מנדנד לדיפ שאין לו פוקימון ולו יש אחד חזק.
    אז דיפ מחליט לעזור לפרופסור לגלות מי היו הפוקימונים ומה קרה שם , ודיפ נתן את בלייזיקן לאחיו הקטן.
    מחוז: מחוז עשב
    פקימון התחלתי: צ'יקוריטה
    פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
    כסף: 5000$
    ציוד:5 פוכדורים.
    הערות/בקשות: תיקנתי.

עמוד 174 מתוך 359 ראשוןראשון ... 74124164172173174175176184224274 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •