ג'וני
טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "
לוקאס
צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"
דיפ
פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"
ג'וני
ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"