Pokemon GO
עמוד 177 מתוך 359 ראשוןראשון ... 77127167175176177178179187227277 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 2,641 עד 2,655 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'וני
    טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "

לוקאס
    צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"

דיפ
    פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"

ג'וני
    ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Eustass Kid צפה בהודעה
    אוראל
    אתה אומר" תביא לי 1000$" המאמן אומר לך"אין ביעה אני ביא לך מה שרצית" הוא מכנניס את ידיו לכיסו הימני ימוצי משמא חבילת שטרות.הוא סופר ולאחר כמהדקות אומר"יש פה בידיוק 1000$"ומביא לך את הכסף ואומר לך"תרצה נגדי קרב פוקימונים הטורצ'יק שלך נגד הפאנפי שלי"אתה לוקח ממנ את הכסף ושם את הכסף בכיס הימני שלך.וחושב על הצעה שהמאמן אמר לך .

יגאל
    צ'ימצ'אר משתמש בלהביור.יוצא ממנו גוש אש ענק מאוד שמכון על שני הצ'רמיליון שנלחמים.שני הצ'רמיליון לא מספיקים להתחמק ולכן נפגעים קצת מהלהביור.צארמנדאר מצליח ברגע האחרון להתחמק מהלהביור של הצ'רמיליון.ואז משתמש בשריטות.צ'רמדאר מוציא את ציפורניו ושורט את אחד הצ'רמיליון שעומד בדרכו.הצ'רמיליון נפגע קצת מהתקפה.שני הצ'רמיליון משתמשים בזנב ברזל.זנבם נצבעבלבן ועומדים לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר

ג'ון
    מרק שומע את הצעתך ואומר לך"כן בשמחה אני יעזור לך למצוא את הפוקימון ה3 שלך פה אזבוא נחפש" אתם הולכיםביער ומחפשים פוקימונים.אתם לא מוצאים אז ממשכים כעבור כמה דקות אתם עוצרים מרק אומר לך"תסתכל יש פה 2 שמחפשים צוף ביער אז למה שלא תתפוס את אחד מהם הוא היה לך פוקימון נהדר לצוות שלך.אז מה אתה אומר תנסה להשיג את אחד מהם או שנחפש פוקימון אחר בשבילך.נו מה אתהאומר?"

מרי
    אתה מחזירה את מרשטופ ונכנכסת ליער גלגר בתקוה לתפוס גליגר אחד בשבילך.כעבור כמהדקות של הליכה ביער את רואה 2 גליגר שרבים ביניהם.את מנסה להפריד ביהים אך הם בורחים ממך ואת לא רואה אותם יותר.את שוב הולכת ביער גליגר. את שוב עוצרת והפעם את רואה מאמן בעל צבע שיער חום כובע ירוק ואדן גבוה הוא רואה אותך אומר לך"הי שמי לי את מחפשת גליגר אם כן אני יוכל לעזור לך למצוא אחד מה שמך את מסכימה להצעתי מהאת אומרת?"

ג'וני
    פרופסור לינהשמחה שאתה לוקח סקרויטל ואומרת לך"יופי גוני בחירהמצוינת סקרויטל הוא פוקימון נהדר בשבילך.אתם תחברו נהדר ותהיו חברים טובים במסע.אניבטחה שתגדל את סקרויטל טובומצון"היא הולכת אלשולחן ועליו מונחים פוכדור1 היא נותן לך אותו ואז הולכת אל המגיות ומוציא משם 5פוכדוים ופוקידע היא חוזרת אליךהיא נותן לך 5 פוכדורים ופוקידע אתה לוקח אותם וההיא אומרת לך"בהצלחה במסעג'וני תהיה מאמן טב בשביל סקרויטל"

לוקאס
    אתה מוציא אתת צ'ימצ'אר החיל אומר לך"יופי אני שמח שאתה מקשיב לי אזעכשיו אני הולך לנצח אות צ'ימצ'אר שלך ואז להפוך לשותפך.הסניזל שלי חזק מאוד." הוא אומר לסניזל שלו"טוב סניזל אתה מוכן לעזור לי לנצח את הצ'ימצ'אר שלו ואז להפוך לשותפו.אניסומך עליך סניזל.אם כך תשתמש בהקפה מהירה על צ'ימצ'אר הזה".סניזל משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות אדירה .צ'ימצ'אר לא מספיק להגיב ומפגע מהתקפה מהירה שלסניזל
    צ'ימצ'אר תחפור בור וכדי שאתה וצ'רמנדר תתחמקו ואז תתקפו שנכם את הצ'רמיליונים בשריטות

3. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    ג'וני
    טרטויג קופץ גבוהו משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצאים גפנים חזקיםבצבע ירוק פאליגאטור מתחמק מהתקפה בקלות.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו חזקה שפפוגעת בטרטויג קשה.הראומר לך"עוד מתקפה אתה מפסיד לי בקרב היגיע הזמן שתפסיד ילד תמוות "

לוקאס
    צצ'ימצ'אר נעטף באור אדום וחוזר לפוכדור שלו.גליסקר יוצא ומשתמש בניב רעם.אך בלסטויז נכנכסלשריון שלו.השריון של בלסטויז מגן עליו מהניב רעם של גליסקור.בלסאטטויז משתמש במשאבת הידרו שיוצאת מהתותותחים שלו שפוגעת קשה בגלייסקור שלך.ג'וש אומר"אפילו שגלייסקור יודע מתקפת חשמל זה לא יעזור לך בזכות השריון של בלסטויזהוא מוגן מהקפות חשמל"

דיפ
    פרופסור בירץ אומר לך"בסדר אני יביא לך טריקו" הואהולך לשלוחן שעליו מונחים טריקו ולוטקקח את הפוכדור השמאלי.והולך אל המגיערות פותח את המגירהעלינה ומוציא משם פוקידע ו5 פוכדורים.אז הוא חוזר אליך ומגיש לך את הפוכדור של טריקו,5פוכדורים ופוקידע הוא אומר לך"בהצלחה במסע שלך אני מאמין שתהיה מאמן טוב בשביל טריקו שלךאזזבבי לך ובהצלחה במסע שלך"
    יישש! השגתי את הפוקימון הראשון שלי , אוי טריקו אנחנו ניהיה צוות מצוין.
    אני יוצא מהמעבדה והולך לעבר השדות על מנת לראות אילו פוקימונים אני יכול לראות.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'ימצ'אר חופר בור גדול בעזרת שתי ידיו.ואז הוא וצר'מנדאר מתחמקים מהההביור של הצ'רמילון ונכנכסים לבור שצ'ימצ'אר חפר.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מכינים ציפורנים ותוקפים את שני הצר'מיליון.הצ'רמיליון לא מספיקים להגיב ונפגעים מהשריטות של צ'רמנדאר וצ'ימצ'אר.שני הצ'רמיליון תוקפים בזנב ברזל וזנבם הופך ללבן*ועומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שללך

דיפ
    אתה שמח על תפיסת הפוקימון ה1 שלך ווצא אל דרך 1אתה הולך בדרך 1 ורואה לפניך רטטה שרצה נגדך קרב 1על 1הוהוא נראה עצבני ואם לא תילחם נגדו הוא יתקוף אותך ישירות

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'וני

לוקאס

דיפ

ג'וני
    ריין אומר לך"בוא נחזור לדרך שלנו ונמשיך לעיר הבא אוקי כי גם זה מבוי סתום בוא" אתה וריין הולכים אל היציה וכעבור 5דקות רואים את היציה מןהבסיס ויצאים מהביס של ניוטק. לפתע חבורת זנגוס מגיעה עליכם והם נראים עצבניים ורוצים להרוג אותכם.אתם מנסים לברוח אך הקרודפים אחריכם בסוף ריין אומר"כדי שנילחם נגדיהם ואז יעזבואותנו"
    "בוא נוציא 3 פוקימונים שנינו ואז נחסל אותם" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'ימצ'אר חופר בור גדול בעזרת שתי ידיו.ואז הוא וצר'מנדאר מתחמקים מהההביור של הצ'רמילון ונכנכסים לבור שצ'ימצ'אר חפר.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מכינים ציפורנים ותוקפים את שני הצר'מיליון.הצ'רמיליון לא מספיקים להגיב ונפגעים מהשריטות של צ'רמנדאר וצ'ימצ'אר.שני הצ'רמיליון תוקפים בזנב ברזל וזנבם הופך ללבן*ועומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שללך

דיפ
    אתה שמח על תפיסת הפוקימון ה1 שלך ווצא אל דרך 1אתה הולך בדרך 1 ורואה לפניך רטטה שרצה נגדך קרב 1על 1הוהוא נראה עצבני ואם לא תילחם נגדו הוא יתקוף אותך ישירות
    אני אומר לצ'מצ'אר לחפור בור גדול ועמוק מתחת לצ'רמיליונים שיפלו לתוך הבור ולא יוכלו לצאת ואז שהיתקוף אותם בלהביור בכל הכוח וצ'רמנדר תתקוף אותם בגחלת

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת חפירה.ובעזרת שתי ידיו צ'ימצ'אר חופר בור עענק שגורם לשני הצ'רמיליון ליפול לבור ולהיפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ומפיו יוצא פרץ אש גדול שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ומפו יוצא פרץ אש קטן שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.שני הצ'רמיליון מתעצבנים ושניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שלך

ג'ון
    ריין אומר "בסדר" והוא מוציא באטארפי ודונפן ואמר להם"באטרפי קרן על חושית על זאנגוס ודונפן מכת גיגול על זנגוס1 קדימה צו" באטארפי משתמש בקרן על חושית שפוגעת בזאנגוס 1 ומביסה אותו.דונפן משתמש במקפת גיגול ונופך לכדור.מתקפת הגיגול של דונפן פוגע בזאנגוס ומביס אותו.אתה מוציא את הרקרוס שמשתמש בשבירת לבנים חזקה שמביסה את הזאנגוס האחרון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    יגאל

דיפ
    "אוי נו באמת , רטטה? אתה מפריע לי , אך אין לי ברירה אלא להלחם נגדך , צא טריקו!" אני צועק לאוויר ומשחרר את טריקו מהפוכדור.
    "קליע זרעים טריקו" אני פוקד לטריקו לתקוף עם קליע זרעים.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת חפירה.ובעזרת שתי ידיו צ'ימצ'אר חופר בור עענק שגורם לשני הצ'רמיליון ליפול לבור ולהיפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור ומפיו יוצא פרץ אש גדול שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ומפו יוצא פרץ אש קטן שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.שני הצ'רמיליון מתעצבנים ושניהם משתמשים בלהביור חזק מאוד על צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שלך

[/COLOR][/B]
    צ'ימצ'אר וצ'רמנדר תחמקו ואז תתקפו בלהביור וגחלת

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דיפ
    טריקו יוצא מהפוכדור שלו ומוכן להילחם .טריקו משתמש בקליע זרעים ומפיו מוציא זריעם שפוגעים ברטטה קשה מאוד.רטטה משיב בדחיפה אך טריקו מתחמק מהדחיפה של רטטה.רטטה מנסה לפגוע בנשיכה בטריקו.רטטהמצליח לפגוע בטריקו עם הנשיכה.טריקו מתאושש מהר מהנשיכה של רטטה ומוכן לפקודות שלך

יגאל
    צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמיליון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל

ג'ון
    ריין אומר "בסדר" והוא מוציא באטארפי ודונפן ואמר להם"באטרפי קרן על חושית על זאנגוס ודונפן מכת גיגול על זנגוס1 קדימה צו" באטארפי משתמש בקרן על חושית שפוגעת בזאנגוס 1 ומביסה אותו.דונפן משתמש במקפת גיגול ונופך לכדור.מתקפת הגיגול של דונפן פוגע בזאנגוס ומביס אותו.אתה מוציא את הרקרוס שמשתמש בשבירת לבנים חזקה שמביסה את הזאנגוס האחרון
    "לאן עכשיו הולכים מרק?" אני אומר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש סופר ספאמר
    [B][COLOR="Green"]
    יגאל
    צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמנדר
    אני אומר להם לחמוק ואז לתקוף בלהביור וגחלת בכל הכוח שלהם

13. משתמש מנוסה
    דיפ
    טריקו יוצא מהפוכדור שלו ומוכן להילחם .טריקו משתמש בקליע זרעים ומפיו מוציא זריעם שפוגעים ברטטה קשה מאוד.רטטה משיב בדחיפה אך טריקו מתחמק מהדחיפה של רטטה.רטטה מנסה לפגוע בנשיכה בטריקו.רטטהמצליח לפגוע בטריקו עם הנשיכה.טריקו מתאושש מהר מהנשיכה של רטטה ומוכן לפקודות שלך

יגאל
    צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליוון מתאוששים מפגיעות שסבלו הרגע ומשתמשים בלהביור חזק מאוד שיותר חזק מהלבהיור הקודם שלהם שעומד לפגוע בצ'ימצ'אר וצ'רמיליון

"טריקו דחיפה!! ואם קטטה מתחמק תקוף אותו עם קליע זרעים , ככה הוא יובס בקלות" אמרתי בלהט.

14. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    "טרטואיג עכשיו קפוץ קרוב אליו ותקוף ברצפ בהצלפות גפן רבות,זה הסיכוי היחידי חבר!"

קרדיט ענק לרועי!

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ג'וני

לוקאס

דיפ

ג'וני
    "כן? אז צא גלאיסקור מספרי אקס ואז ההוא בתוך השריון תשלך לו מכות ניב ברק לאחד החורים של הידיים או הראש!"

עמוד 177 מתוך 359 ראשוןראשון ... 77127167175176177178179187227277 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •