"צא הרקרוס תשתמש במכת קרן ואז בשבירת לבנים" אני אומר.דור
אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"
לוקאס סבבה
גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור
דיפ
אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך
יגאל
אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."
מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*