"עשב , אה? אז בוא עשב נגד עשב" אני אומר. "טריקו צא! ותשתמש בקליע זרעים עליו." אני אומר לטריקו.ג'וני
טרטויג מצליח בקושי להתחמק מן הנשיכה של פאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור. טרטויג משתמש בנגיחה חזקה שמצליחה להפיל את פאליגאטור חזק על האדמה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בפאליגאטור.הרג אומר לפאליגאטור"תתקום מהר ואז תשתמשבזנב אקוה חזק שיגמור את טרטויג לתמיד אוקי פאליגאטור"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה וזנבוהופך לכחול
דיפ
אתה מחליט לברוח מן היערהזה.ובורח אך בזמן הבריחהשלך מן היער אתה רואה דמות מוזרה שרודפת אחרי על העצים.לפתע סופת עלים כמעט פוגעת בך.והדמות שרדפה אחריך נוחת על האדמה ואתה רואה שזהרוצח העשב המפורסם והוא אומר לך"ילד שמי לוקיס אני רוצח העשב אסור לך לצאת מן נהיער הזהב בחיים אסור שתתדע משהו על הרוצחים אסור"
יגאל
אתם ממשיכים את הדרך לעיר הבא כשאתה אתם רואים את העירג'קס .אתם מתחילים לרוץ אל העירג'קס אך אתם רואים שהעיר ג'קס חסומה בחומות וכדי להיכנס לעיר צריכים למוצא פםתרוטן אחר לפתע שומעים קול"הי אני שום אם אתם רוצים להיכנס לעיר ג'קס על אחדמכם להביס אוותי חבקרב 1 על1 ואם תנצחו תוכלו להיכנס לעיר ואם תפסידו לא תוכלו להיכנס לעיר אזמ נלחם נגדי
דור
אתה זוורק פוכדור על סוינב ואור אדום עוטף את סוינב וסוינב נעלם.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר.ברכותי לכדת סוינב פראי.אתהממשיך בדרכך במערת הקרח של סנוי ווראה את היציה.אתה רץ אל היציה ומגיע לעיר סוני.אתהמרגיש את הקור של העיר ולא יודע לאן ללכת(תיעזר במפה בעמ' 1)
תומר
פילאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס בדקה ה90.פילאפ לאחר מכן משתמש בקרן בעות.מהפה של פילאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מנסה להתחמק מהקרן הבעועות של פילאפ אך הוא לאמצליח ולכן נפגע קשה מהקרן בועות של פילאפ.רורק אומר"כריינדוס תתאושש ונסה ראשית זן "כרינדוס מתאושש ומשתמש בראשית זן ראשו הופך לכחול מאוד.
לוקאס
בן אומר לך"בסדר" אתההולך למרכז הפוקימונים ומגיע לשם תוך 10דקות .אתהנככס למרכז ואומר לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים" האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וחוזרת כעבור דקה ונותנת לך את הפוקימונים שלך.את היוצא מן המרכז הפוקימונים ורץ הכי מהר שאתה יכול לזירות האימטון אתה מגיע לשם תוך 10 דקות מתנשאף בחוזקה ורואה שם אתת בן מוכן לקרב שלכם הוא מוציא את וינזאור שלו לקרב