מרי
גלייגר משתמש בסופת חול אך שוב ניילט מתחמקת מהסופת החול של גלייגר.גליייגר משתמש בכנף ברזל.ניילט מנסה להתחמק אך לא מצליחה נפגעת מהכנף הברזל של גליייגר.אבי אומר" נייטלט לההביור הכי חזק שלך על גלייגר"ניילט משתמשת בלהביור אך גלייגר מתחמק.את רואה שלאבי ירדו חצי חחיםכבר ואת מובילה בקצת.ומותרו רק עוד דקה לסיום הקרב.
לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך,בשמחה אני ישמורעל תינוק אלקיד בשבילך."אתהנותן לה את האלקיד וניא לוקחת אותו ואומרת לך"חדר 102 שלך אוקי אל תדאג אני יטפל יפה מאוד באלקיד שלך.בהצלחה בקרבהמכון שלךהוא קשה מאוד אז שובבהצלחה לך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בנייטלט קשה מאוד.אבי אומר לניטלט"תשתמשי שוב בלהביור על הגלייגר שלה."ניטלט מתאוששת מהתקפה של גליגר ומשתמשת בלהביור שפוגע בגליגר קשה.את רואה שירדו לך חצי חיים וגם לאבי קצת יותר מחצי חיים ירדו לו.ונותרו עוד50 שניות עד סוף הקרב שלכם
דור
המאמן אומר לך"שמי קיל נעים להכיר אותך דור יאלה אני מתחיל תתקוף אתה ראשון" אתה מוציא את ארון שלך לקרב.קיל מוציא פיקאצ'ו חזק מאוד.קיל אומר לך"בהצלחה לשיניהטוב ביותר ינצח את השני"
ג'ון
מרק עכולה והוא נחלם נגד מקס.מרק מוציא את באטארפי שלו.מקס מוציא אתבידריל שלו לקרב .מרק אומר חבאטארפי"אבקת שהרדמה וקרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה שמצליחה להרדים את בידריל ואזבאטארפי משתמש בקרן על חושית שמביסה את בעדריל.השופט אומר"מרקעולה לחצי הגמר ומקסמודח מן התחרותת הזא"
לוקאס
אתה נפרד מן אלקיד והולך אל מכון הרוח אתהמגיע אליו תוך 5 דקות ונכנכס אליו .אתה רואה שחושךבמכון ואתה שומע קול מפחיד אומר לך"היי אז אתה מאתגר אותי לקרב פוקימונים אין ביעה רק שתדעשהיה לך קשה מאוד להביס אותי אני מנהיג מכון הרוח שבמחוז המים.הרבה מאמנים נלמחו נגדי אך רובם הפסידו לי ןלקח להם3 קרבות לנצח אותי אז רוצה להתחיל"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
מרי
גלייגר עף לכול מיני כיונים ומשתמש בצעקה שפוגעת קשה בנילט.אבי אומר"ניטל להביור הכי חזק שלך אנו צריכים לנצח"נילט משתמש בלהביור חזק שפוגעבגליייגר לפתע את שומעת קול זיפזופ את מבינה שהזמן נגמר."המנצך או המנצחת היא או הוא מרי ברכותי זכית בסרטהאדום" "כול הכבוד לך מרי את טוטבה"אבי אומר לך והולך.את שמחה על הניצחון שזסכעת בסרטה1 שלך
דיפ
אנקס וטריקו מצליחים להתחמק מן הסופת העלים של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומתוצאה מכך מגניום לא רואה כלום בתוךף הערפיח הזה.טריקונכנכס אל הערפיח ומשתמש בחטה שפוגעת במגניום.לוקיס מצבן ואומר"אתה מעצבן וזה לא חוקי מגניום עלי טער על שני אלו"מגניום משתמש בעלי טער חזקים וחדים על אנקס וטריקו
לוקאס
אתה מוציא את צ'ימצ'אר שלך לקרב והוא עושה לך אור עם זנבו.אתה רואהאת מנהיג המכוןמדליק לך את האור ואומר לך"טובאז אומר שצימאר הפוקימון ה1 שלך לקרב.אתה בסדר אתה מוצי פוקימון בלי ידיעה כמהעל כמה ומההחוקים.למאמן מותר לההחליךף םפוקימונים למנהיג אסור.הרקב הי 3על3 וצימאר שלך הוא הפוקימון ה1 שלך בקרבעשית טעות"
ג'ון
מרק אומר לך,גם אני מחכה לגמר בא לי נגדך קרב פוקימונים אז בהצלחה בקרב שלך" ג'ון אתה שומע את השופט אומר"ג'ון נגד לי תעלו לזירה ג'ון אתה תוקף ראשון הקרבהיה 1על 1 שוב מי יעלה לגמור גלו זאת עכשיו."לי עולה לזזירה וגם אתה עולה לזירה.לי מוציא את אלקיד שלו לקרב ואומרלך"הייג'ון תוציא את הפוקימון שלך והטוב מבישני ינצח ויעל לגמר.,"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)