לוקאס
אומר לך"כי הוא עבר את הקו של זירת הפוקימונים סתכל בעצמך.אתה מסתכעל איפה צ'ימצ'אר עומד ורואה שהוא באמת עבר את הקו.
אומר לך" השיטה שלי מיוחדת אני גורם לירבים שלי להוציא את הפוקימון ה1 שלהם מבלי שירצוו שזה הפוקימון ה1.אם תרצה להחליף את צ'ימצ'אר במקום פוקימון אחר מותר אך צ'ימצ'אר אתהנלחם נגדו"
דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים וזה וצר את העלי הטער של מגניום.אנקס משתמש בערפיח ומגניום לר רואה כלום .אנקס משתמש בחנק אך מגניום מתחמק מהחנק של אנקס.לוקיס אומר " מגניום תשתמש בסופת עלים על שני עלו אוקי טוב."מגניום משתמש בסופת עלים*
דור
ארון יוצא ומשתמש בנשיכה אך פיקאצ'ו לא נותן לו.קיל אומר לפיקאצ'ו"מכת ברק חזקה על ארון" פיקאצו' משתמש במכת ברק חזקה שפוגעת בארון
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טרטואיג!קפוץ מעל תותח ההידרו!הוא צריך להיות משותק לקצת זמן!נצל זאת הצלפות גפן בכל הכוח!ואז שוב נגיחה!"אומר לו בפחד לחייג'וני
טרטויג מצליח ברגע האחרון להתחמק מן הזנב אקוה של פאליגאטור.טרטויג קופץ לאוויר וחושם הוא משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת בפאליגאטור.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגב.הפעם פאליגאטור מתחמק מן השוטים של טרטויג.הרק אומר"רוואה זה לא הולך להיות פשוט להביס את פאליגאטור שלי.פאליגאטור תותח הידרו על טרטויג."פאליגאטור משתמש בתותח הידרו חזק
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
טרטויג מצליח להתחמק מן התוחת הדרו של פאליגאטור.טרטוידג פוגעתמשתמש בשוטי גפן שיוצאים ממגבו.פאלגיטור מותש ולכן נפגע מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג משתמש בנגיחה חזקה ששפוגעת קשה בפאליגאטור.הרג אומר לך" תסתכל בעיני סתכל אל תפחד " לפתע קרן או חזקה ופוכעת בךנ נוכעבור 2 אתה מגיע לעולם אחר שהוא לא מחוז המים שאתה מכיר
דור
אסור 3 מתקפות.
ארון מתאווש מהתקפ]ה של פיקאצ'ו ומשתמש בראשיה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו קשה מאוד.לאחר הפגיעה ארון משתמש בנשיכה חזקה מאוד שפוגעת בפיקאצ'ו.קיל אומר לפיקאצ'ו"פיקאצ'ו תתאושש ואז זנב ברזל על ארון אוקי" פיקאצ'ו מתאושש מהר ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן ועומד לפגוע בארון שלך.
יגאל
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז בעזרת ידיו הקטנות הוא מצליח לחפור בור ענק.וכך מתחמק מזנב הברזל של פרביסן.צ'ימצ'אר מפתיע את פרסין ומשתמשעליו בלהביור קטלני שפוגע בפרסיאן קשות.השומר אומר לפרסיאן"פרסיאן תשתמש בשריטות זעם על צ'ימצ'אר."פרסיאן משתמש בשריטות זעם
דיפ
טריקו משתמש בקליע זרעים שמביס את העלי הטער של מגניום.אנקס מתחמק מהסופת העלים של מגניום ומשתמשב ערפיח וגורם למגניום לא לראות כלום.ואז טריקו משתמש בחבטה שפוגעת קשה במגניום.לוקיס אומר למגניום"קרן סולרית על עליהם" מגנים משתמש בקרן סואלרית
לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר וקארונה יוצא לקרב.נייט אומר "אז קאקונהה הוא הבחירה השניה שלך אוקי צא גסטלי תרא לו מה אתה יודע.ואתה תוקף ראשון עכשיו תתחיל" הגסטלי של נייט יוצא
רורק
שלגון מצליח להתחמק מן ההתקפה של פיקאצ'ו.ואז מסתער על פיקאצ'וט בזעם דרקון קטלני שפוגע קשות בפיקאצ'ו.פיקאצ'ו משתמ שבז נבברזל וזנבו הופך לללבן.
ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה על אלקיד.אך אלקיד לעלות לכמור אוקי אלקיד צא"תחמק מהתקפה .טרטויג משתמש בשוטי גפן על אלקיד.אלקידשוב מתחמק מהתקפות של טרטויג.לי אומר לאלריד"מתשתמשבמכת ברק הכי חזקה שלך על הטרטויג הזה אני רוצה.אלקיד תוקף במכת ברקקטלנית את טרויג
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)