אני אומר למרק: "בהצלחה מרק כדי שאנחנו נפגש בגמר אז תנצח בסדר?".דיפ
לפתע אתה רואה צצלית פוקימון מולך.אתה מזהה שזה ריקוזה הוא אומר לך"אתתה ובדי דיפ.אל תידאג אתה לא מת ווזה לא חיזיון או תעתועזה אמיתי שאני מדבר אלי. אני הצלתי אותך ממות של הרוצח העשב.תבין יש לו יכול להרוג בן אדם אחרי שהוא אומר את שמו.והוא עוד שניה היהת מת אך הצלתי אותך.עכשיו עליךלהקשיבטוב טוב למה שאני אומר לך אוקי דיפ זה חשוב לדעת.מה שאומר לך עכשיו"
יגאל
צ'ימצ'אר תוקף בלהנביור את הכדור הצל.הלהביור מצליח להעיף בחזרהה את הכדור הצל אל פרסיאן אך פרסיאן מתחמק מהכדור הצל ל עצמו.לפתע אור לבן מכסה את צ'ימצ'אאר והוא גדל.אתה מבין שהוא מתפתח למונפרו.צ'ימצ'אר שלך התפתח.מונפרו משתמש בלהביור חזק מאוד שפוגע בפרסיאן אך גם מביס אותו.השומר מחזיר את פרסיאן ואומר לך"ברכותי ניצחת אותי ואתהרשאי להיכנס לעיר ג'ינקס"הדלתות של העיר גנקס נפתחו
מרי
גלייגר שמח על הניצחן מאוד.אתם יוצאים מן מבנההצחרות וממשיכים לעיר הבאה.כשאתם הולכים לעיר הבאה אתם שומעים צרחות אימות.אתם ממהרים וראים אישה פצועה על האדמה שאומרת לך"ילדה לכי מפה השטח הזה מסוכן אז לכ מפםה לכי בקשה ילדה אם תגיעי לעיר הבא תגידי שישרוצח במחוזהמים.ואיש המתה
ג'ון
טרטויג מתחמק מהתקפה של אלקיד.טרטויג משתתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קשה באלקיד המסכן.טרטויג משתמש בנשיכ חזקה מאוד שמחסלת את אלקיד.ניצחת בקרב.לי מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו ויורד מן הזירה.השופט אומר לך"ברכותי ג'ון עלית לגמר אך כדי לגעת מי ילחם צפה בקרב השני וגלה"ואתה יורד מן הבמה.מרק אומר לךהיית טוב ג'ון כל הכבוד"
לוקאס
קאקונה משתמש בזנב האקוה שלו ועוצר את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הכדור הצל של גסטלי.קאקונה משגר את הכדוור צל קרח אל גסטלי.גסטלי מצליח להתחמק מהכדור צל שלו.נייט אומר לך"מהלך יפה לוקאס אך לא מספיקכדי להביס את גסטלי שלי נכון גסטלי עכשיו גסטלי כדור צל חזק יותר מהקודם עכשיו"גסטלי יוצר כדור צל ומשגר אותו אלקאקונה שלך