דיפ
אתה מתהלך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"יער קובל"
יגאל
מיל אומרת לך"אבל לא כדישקודם אולי תתאמן קצת ותרפא את הפוקימונים שלך.בכל זאת מכון מס' 3 זה היה יותר קשה מהמכון הקודם.תשתמע בצאתי יש סיכוי שתפסיד למאמן המכון פה אם לא תתאמן ותרפא את הפוקקימונים שלך.אתה רוצה להתאמן.תשמע בעצתי טוב יגאל
מרי
את ממשיכה לעיר הבאה וואת רואה מאמן שמחפש משהו את ניגשת אליו ואומר לך"הי ילדה תוכלי לעזור לי לחפש את הפאנפ שלי פשוט התאמנו על גיגול ואז לא ראייתי את הפאנפי שלי.בבקשה תעזרי לי אני יתן ל כול מהשתרצי חוץ מפקימונים.בבבקשה אני ופאני שלי נשמח אם תעזרי לי אוקי"
דור
ארון מתאושש מהר מהתקפה.ארון משתמש בראשיה חזקה על גבו של פיקאצ'ו.פיקאצ'ו נפגע מהתקפה ומובס בקרב.לי מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך"היי דור אתה מאמן חזק מאוד תרצה שאני היה שותפך תיעזר בעמ' 1על השותפים.אתה בעד שתרצה אנשי היה שותפך.אני יעזור לך במכון הרקח ובמסעה שלך טוב."
ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אין ביעה אני שמח שאני ילחם נגדך בגמר "אתם עולים לזירה שלהקרב ושופט אומר"הקרבהיה 2 על 2 מותר לשניכם להליף פוקימונים באמצע הקרב שלכם.ג'ון אתה תוקף ראשון אז תוציאו את הפוקימונין שלכם ותתחילו להילחם בשני טוב"מרק מוציא את שנדלש שלוואומר לך"בהצלחה שתנצח אותי טוב יאלה תוציא פוקימוןף,
.לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת שכסטלי נםגע קשהב מהגירים של צ'ימצ'אר.פל אומר"גסטלי כדור צל על צימצ'אר"תי יודיוהוא חופר בור שנכס אליו.ובתוך הבור צ'יצ'מאר משתמש בלהביורבכל החוריםן שיצר מקודם.זה יוצרגיזרים. גסטלי משתמשבכדור צל על צ'ימצ'אר שפוגעקה בצ'ימצ'אר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'ואוו!זה היה מבהיל!'אחשוב לעצמי..קדימה בואו חברים אל המכון הראשון!ג'ווני
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*
קרדיט ענק לרועי!
יגאל
אתם הולכים להתאמן.אתם מחפשים מקום להיתאמן בו.כעבור 5דקות אתם רואים שלט שכתוב בו"מקום באימונים של העיר ג'קס"ובא אליכם איש שאומר"ברוכים באים למרכז האימונים שלנו.כדי להילחם פה עליכם רק להגיד גרת אימון.הדרגות הם:מתחיל בינונני קשה אלוף.באיזה דרגה אתם בוטחרים.ואז אתה ויריב מסכימים על החוקים."
דיפ
כדי להגיע לעיר עליך לעבור את היער הזה
ג'וני
אתההולך אל המכון ה1 .כעבור 4דקות אתה מוצא אוטתו ונכנס למכון של העיר.אתהנכנכס ורואה שם את המנהיג הוא אומר לך"הי אני רורק מנהיג מכון האבן במחוז המים.הקרב היה 1על 1 תנצח תקבל את תגהאבן שלי ברור.אם כך נתחיל צא כריינדוס"כריינדוס יוצא של רורק רורקאונממר"תוציא פוקימון ותתקוף 1 אוקי הצלחה לךבקרב,"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי צא טרטואיג!הצלפות גפן בכל הכוח!ג'וני
אתההולך אל המכון ה1 .כעבור 4דקות אתה מוצא אוטתו ונכנס למכון של העיר.אתהנכנכס ורואה שם את המנהיג הוא אומר לך"הי אני רורק מנהיג מכון האבן במחוז המים.הקרב היה 1על 1 תנצח תקבל את תגהאבן שלי ברור.אם כך נתחיל צא כריינדוס"כריינדוס יוצא של רורק רורקאונממר"תוציא פוקימון ותתקוף 1 אוקי הצלחה לךבקרב,"
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
טרטויג יוצא בשמחה אל הקרב שלו.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ועומדים לפגוע בכרינדוס של רורק.אך הכריינדוס של רוקר מתחמק מהתקפה של טרטויג.רוקר אומר לך"מהלך יפה ילד.אבל בוא נראה אותך מתמודד עם הראשיה של כריינדוסשלי"כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.ועומד לפגוע בטרטויג שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
טרטואיג השתמש בגפנים שלך ותפוס אותו!אחר כך תעיף אותו לקיר!ותשתמש בשוטי גפן ובנגיחה!ג'וני
טרטויג יוצא בשמחה אל הקרב שלו.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ועומדים לפגוע בכרינדוס של רורק.אך הכריינדוס של רוקר מתחמק מהתקפה של טרטויג.רוקר אומר לך"מהלך יפה ילד.אבל בוא נראה אותך מתמודד עם הראשיה של כריינדוסשלי"כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.ועומד לפגוע בטרטויג שלך
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)