דור
אתה ולי לוחצים יד ביד ולי אומר לך"אני שמח שאתה רוצה דאניהיה שותפך.אז ככה הבסת את המכון ה1 אם לא אז אני מצע להשתמש בפוקימוו אש על הפוקימון הקרח של המאמנת.אני גם מציע שאולי תאמן קצת את הפוקימון האש שלך.אני יעזור לך דור.אך קודם נלך למרכז הפוקימונים כדי שנרפא את הפוקימונים שלנו.ואז נתאמן לקראת המכון .אז מה אתה אומר דור
דיפ
אתה נכנכס ליער קובל בתקווה שלא תיפגש שוב עם רוצח העשב שניסה להרוג אותך מקודם.אאתה מתהלך לו ביער ורואה ביניין שכתוב עליו"בית פיתוח לפוקימוני עשב,חרק ואדמה."
ג'ון
אתה מוציא את טרטויג שלך לקרב נגד מרק.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.שנדלש מתחמק בקלות מהשוטי הגפן של טרטויג.טרטויג מנסה לנשוך את שנסדלש.סנדלש משתמש בחפירה ונכנכס לבור וכך מתחמק מהנשיכה של טרטויג.מרק אומר לך"גון מהלך יפה אך לא מספיק כדי להביס את שנדלשס שלי.סנדלש מתקפת גיגול"שנדלש יוצא מהבור ומשתמש במתקפת גיגול
לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בלהביור מסוחרר.זה יוצר מגן שמגן על צ'ימצ'אר מהכדור הצל של גסטלי.פל אומר לך"כול הכבוד על המהלך מהלך מקורי.גסטלי נסה פיבאק עם תמרון של כדור צל" גסטלי משתמש בכדור צל משולב עם פיבאק שלו. הכדור הצל פוגע בצ'ימצ'אר קשות.
ג'וני
טרטוג משתמש בשוטי גפן וזה עוצר את הראשיה של כריינדוס.לאחר מכן טרטויג דופק את כריינדוס על אבן.אך זה לא פיע חזק על כריינדוס מכיוון שהוא מסוג אבן.טרטוג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג מנסהלה שתמשבנגיחה ולפגוע בכריינדוס.כריינדוס מתחמק גם מהנגיחה של כריינדוס
יגאל
השומר אומר לך"בסדר אבל להשתמש בפקימון תחליט עם היריב שלך.אתה נלחם נגד דימה אוקי בזירה מס '3 הזעירה מצדשמאל.אוקי לך לשם ובהצלחה לך ילד"אתה ומיל הולכים לזירה מס' 3 ומגיעים לשם אתה רואה את היריב שלך*.vut הוא אומר לך" הקרב היה 2על 2 עם החלפת פוקימונים אם אתתה מסכים תוציא פוקימון ותקוף ראשון."דימה מוציא
רורק
השופט אומר לך"אוקי מה שבחרת אתה תקבל"הוא מגיש לך אבן מים ואבן אש וריר קנדי1 ואומר לך"בהצלחה במסע שלך ילד ותתחזק בי"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טרטואיג התשמש שוב בשוטי גפן על מנת ולתפוס אותו.תעיף אותו באויר וכשהוא גבוה מספיק תקוף אותו בשוטי גפן ונגיחה מיד אחר כך"אומר לטרטואיג..ג'וני
טרטוג משתמש בשוטי גפן וזה עוצר את הראשיה של כריינדוס.לאחר מכן טרטויג דופק את כריינדוס על אבן.אך זה לא פיע חזק על כריינדוס מכיוון שהוא מסוג אבן.טרטוג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו.כריינדוס הפעם מתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.טרטויג מנסהלה שתמשבנגיחה ולפגוע בכריינדוס.כריינדוס מתחמק גם מהנגיחה של כריינדוס
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
טרטויג תוקף בשוטי גפן את כריינדוס.טרטויג מצליח לתפוס את כריינדוסב שוטי גפן ומעיף אותו לגובה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בכריינדוס.טרטויג משתמש בנגיחה על כריינדוס שנפגע קשה מזה.רורק אומר לך"מהלכים ייפים ג'וני כול הכבוד לך.כריינדוס תשתמש בלהביור על הטרטויג הזה"כרינדוס משתמש בלהביור אימתני על טרויג
לוקאס
צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור שלו.קאקונה יוצא מהפוכדור שלו.קאקונה משתמש בפעימת מים שמשולבת עם סילון אקוה.הסילון אקוה +הפעימת המים פוגעים חזק בגסטלי ואפילו מביסים אותו.פל מחזיר את גסטלי ואומר לך"כל הכבוד לך אך הסיוכים לטובטי יש לי עוד 2 פוקימונים לא מותשים ולך רק פוקימון 1 לאנ מותש מה תעשה עם זה."
ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהגיגול של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים קצת בשנדלש.טרטויג עובר למתקפת נגיחה.טרטוויג רץ אך שנדלש במטרה לנגוח בו.ששננדלס מתחמק מהנגיחה של טרטויג.מרק אומר"שנדלס תשתמש שוב במתקפת גיגול על טרטויג" שנדלש משתמש במתקפת גיגול על טרטוויג
מרי
את אומרת למאמן"בסדר" את והאמן מתחילים לחפש את הפאנפי של המאמן.כעבור 5דקות של חיפושאת רואה משהובין השיחים את רואה שסה פאנפי של המאמן.המאמן אומר לך"תודה לך ילדה.עכשיו הבטחהשלי תרצי 1000 או דאסק בול או ריר קנדי או משהו אחר תחליטי אך לא פקימוןאנייצתן לך כול דבר חוץ מפוקימון אוקי תחליטי עכשיו ילדה"
דיפ
אתה נכנכס לבית המפתח בתקוה שיפתחו לך את טריקוט שלך.אתה נכנכס ורואה אישה שניגשת אליך ואומרת לך"שלום איזה פוקימון תרצה לפתח פואנו נפתח כול פוקימון עשב אדמה וחרק תוך מס' 2.החלט איזה פוקימון אם כן תביא לי את הפוכדור שלו והוא יפותח.אך אנוט לא מפתחים פוקימונים עד לצורההאחרונהאם זה כאטרפי או מטפוד כן אוקי ילד תחליט"
דור
אתם הולכים אל מרכז הפוקימונים.תוך 5דקות מוצאים את המרכז הפוקימונים ונכנכסים אליו.האחות ג'וי רואה אותכם ואומרת לכם"שלום ילדים מה תרצו חדרלישון בו הלילה או שאני ירפא לכם את הפוקימונים שלכם
יגאל
אתה מוציאאתספיל ממהפוכדור שלו.דימה אומר לך"אוקי אני יתקוף ראשון אין לך ביע עםזה נכון. צא דונפן מכת גיגול על הספיל הנזה"דונפן יוצא ומשתש במכת גיגול על ספיל שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טרטואיג אתה יכול לחמוק מזה!קפוץ והסתובב מהלאביור!השתמש שוב בשוטי גפן כך שיקיפו את קרנידוס ואז מחוץ אותו איתם!תרים אותו קצת באויר והחף ברצף של נגיחות על גבו!"אומר לטרטואיג ברוח לחימה!ג'וני
טרטויג תוקף בשוטי גפן את כריינדוס.טרטויג מצליח לתפוס את כריינדוסב שוטי גפן ומעיף אותו לגובה.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ופוגעים בכריינדוס.טרטויג משתמש בנגיחה על כריינדוס שנפגע קשה מזה.רורק אומר לך"מהלכים ייפים ג'וני כול הכבוד לך.כריינדוס תשתמש בלהביור על הטרטויג הזה"כרינדוס משתמש בלהביור אימתני על טרויג
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)