מרי
מרשטופ משתמש בקרן קרח ומקפיא את כול הזירה.בגלל זירת הקרח פינסיר מפספס את מרטופ עםאגרוף הממוקד שלו.לינה אומרת לך"רעיון יפה עכשיו היה קשה לפינסיר לפגוע בך אבל אולי לא .צא פינסיר מספרי איקס על המרשטופ שלה"פינסיר משתמשבמספרי איקס.מה תעשה
דניס
צי'קו אומר לך"ציקו צ'יקו צ'יקו"אתה מבין שזה כן בשפתו.לפתע ארון רואה אתוכם ורץ אל צ'יקו בראשיה חזקה.מה תעשה
יגאל
ספיל לא היה זריז הפעם ונפגע מהכדור הצל של סלוקינגומובס בקרב.מרק אומר לך" זהו 2 2 עכשיעו תויאאת הצ'רמנדאר שלך ונגמור את הקרבהזה.לצ'רמנדארשלך אין סיוכוי מול הסלוקקינג העצום והחזק שלי.נכון סלוקינג.למרות שהצ'רמנדארקשלך חזק עם החימום היתר שלמד אך עדגין סלוקינג יצליח להביסאתו עוכוחתיו החזקים."מה תעשה
לוקאס
גלייסקור מנסה לתפוסאת זנבו של פאליגאטאור עם גיולטיהנה.הוא לא מצליח ונפגע מהזנבהברזל שלו פאליגאטור.גלייסקו שתמשבמספריאיקסאך פאליגאטור מתחמק מזה.רקס אומר"פאליגאטור תגמורזאת עם משאבת הידרו"פאליגאטור משתמשבמשאבת הידרו
ג'ון
מרק אומר לך"הפוקימון הכי חזק על סוג קרח או אש אבל לאנדמה לי שיש לך אחד כזה אך גם חרק כביעזרו לך אני מציע שנחפש פוקימוןאשבדרך 4והוא היה הפוקיוןיעזור לך אוקי."
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
דניס
צ'יקו מתחמק מהראשיה של ארון.צ'יקו מוציא מעלה שלו עלים דים שהם עלי טער.עלי טער פוגעים בארון הוא נפגע קשה.ארון מנסה שובראשיה.הוא רץ בראשיה.מה תעעשה
לוקאס
המשאבת הידרו של פאליגאטר היתה יותר מהירה מהניברעם של גליסקור ולכן גלייסקורמובסבקרב.רקס אומר לך"רואהאיך השבתי 1 1 לשנינו אזיאלה מי הפוקימון הבא כבר ראיתי 3 מהפוקימונים שלך אז מי הרביעי אנ סקרן מאוד לוקאס."מה תעשה
מרי
מרשטופ מתחמק מהספרי איקסשל פינסירבזמן.מרשטופ קוטפץ ומשתמשבירית בוץ על פינסיר.פינסיר זריז אאך מתחמק מכמה.לינה אומרת לך"פינסיר שלי נסה לפגוע עם מספרי איקס"פינסיר שוב משתמשבמספרי איקס.מה תעשי
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"צא סטרביה! תשתמש באס אווירי משולב עם מכת כנף!"לוקאס
המשאבת הידרו של פאליגאטר היתה יותר מהירה מהניברעם של גליסקור ולכן גלייסקורמובסבקרב.רקס אומר לך"רואהאיך השבתי 1 1 לשנינו אזיאלה מי הפוקימון הבא כבר ראיתי 3 מהפוקימונים שלך אז מי הרביעי אנ סקרן מאוד לוקאס."מה תעשה
ג'ון
אתה ומרק הולכים ומגיעים לדרך 4.אתם מצשיכים ללכת וראים מגבי קטן.לפתע אישמתנפל עלמגבי ושם אותו בשק ובורח.מה תעשה
לוקאס
סטרביה יוצא מהפוכדור שלו.סטרביה משתמש באסאוירי משולב עם מכת כנף.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהמכה.פאליגאטור מתאושש מהפגיעה שספג.רקס אומר לך"אז סטרביה הפו'קימון שתשתמש בו עכשיו אין ביעה.פאליגאטור זנב באקוה"פאליגאטור משמש בזנב אקוה.מה תעשה
מרי
ממרשטופ נפגע מהמספרי איקס של פינסיר.מרשטופ ממתאושש וטמשתמשבקרן קרח.פינסיר מתחמק מהקרן קקרח של מרשטום.לינה אומרת"פינסירגמורזאת עם מספרי איקס"פינסיר משתמש במספרי איקס.מה תעשי
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)