Pokemon GO
עמוד 214 מתוך 359 ראשוןראשון ... 114164204212213214215216224264314 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,196 עד 3,210 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    מרי
    לינה אומרת לך"מצטערת אני לא מלמד המלמד שנמצא בדרך 5ילמד את הפוקימוןשלך מתקפות אוקיהבנת"

יגאל
    מיל אומרת לך"הדרך הכי מהירה היא לעבוראת דרך ואז לעבורעודדר ומגיעיםאםאני לא טועה"
    אני לא רוצה ללמד את טראפינאץ' מתקפה ,אני רוצה שהיא תאמן אותו עד שהיא תחזור ...אם זה מה שהתכוונת ,מצטערת .

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מרי
    לינהאומרת לך"מצטערת הינה תג החרק בהצלחה במסע שלך ילדהובאמווירברה.,היא נותנת לך את תג החרק בשמחה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    מרי
    לינה אומרת לך"מצטערת אני לא מלמד המלמד שנמצא בדרך 5ילמד את הפוקימוןשלך מתקפות אוקיהבנת"

יגאל
    מיל אומרת לך"הדרך הכי מהירה היא לעבוראת דרך ואז לעבורעודדר ומגיעיםאםאני לא טועה"
    אני שם את Exp. Share על לפרס

ואז אני אומר למיל שנצה לדרך ואנחנו הולכים לדרך 7

4. משתמש מנוסה
    מרי
    לינהאומרת לך"מצטערת הינה תג החרק בהצלחה במסע שלך ילדהובאמווירברה.,היא נותנת לך את תג החרק בשמחה
    אני הולכת למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואז לאמן את טרפינאץ '
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

5. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו משתמש בעלי טער וורה אותם תוך פיו של ארון.ארון נפגעקשה מזה.צ'יקו רץ אל ארון ושורט אותו ארון נפגע מזה.ארון רץ בראשיה אל צ'יקו
    "דחיפה!" אני מורה לו

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    דניס
    ארון משתמש בנשיכה על צ'יקו.צ'יקו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון.ארון נפגע קשה מזה.ארון משתמש שוב בנשיכה.מה תעשה

ג'ון
    מרק אומר לך"בסדר צא שנדרו מכת גיגגול על הרגליים של הגנב"ספירו שלך יוצא לקרב.ספירו משתמשברוח חזקה על הכדור הצל ומעיף אותו בחזרה.דסקלופ נפגעמזה.דסקלופ מתחמק מהמכת הכנף של ספירו.שנדלש משתמש במכת גיגול.הגנב לא מספיק מהר ונופל על האדמה בגלל מכת הגיגול שלדלס.מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מתחמק מהאגרוף המוקקד של סלוקינג.צ'רמנדאר משתמבחימום יתר על סלוקינג.סלוקינג מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר"סלוקינג יפה שהתחמקת מהחיום היתר שלו.סלוקינג תשתמש בציפרון צל על צ'רמנדאר"סלוקינג משתמש בציורן צל.מה תעשה*

לוקאס
    סטרביה משתמשבאס אוירי ומתחמק מהתותח הידרו של פאטליגאטור.סטרביה משתמש במתקפת ניקורשפוגעת בפאליגאטור קשה.פאליגאטור נפגע קשה.רקס אומר לפאליגאטור"קדימה גמור אותו בזנב אקוהבכל הכח"פאליגאטור משתמש בזנב אקוה.מה תעש
    אני אומר לגנב: "מי אתה? ולמה גנבתה את הפוקימון הזה?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    דיפ
    אתה נכנכס לחדר המוזר שיוצאים ממנו אורות מוזרים.אתה הולך לאט לאט עד שלבסוף הגעת לחדר אתה רואה שם ואת גראודון כלואב כלוב השלידו.האיש מבחין בך ואומר לך"ילד תתחפף מפה הענין הזה מסוכן אם אתהלא רוצע להיפצע פהאז תצא מהמקדש הזה מובן ילד"מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הציפורן הצל של סלוקינג.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר חזק מאוד.סלוקינג לא מצליח להתחמק מהחימום ולכן נפגע קקשה מאוד.סלוקינג מתאושש מהפגיעה שספג.מרקאומר"סלוקינג אולי תתחמק מהחימום היתרשלו מתישהו.תשתמש בכדור צל"סלוקינג משתמש בכדור צל.מה תעשה

לוקאס
    סטרביה מנסה ליצור רוח סיחרור לאסאורי הוא מצליח אך נפגעבעצמו.סטרביה משתמש באסאוירי על פאליגאטור.פאליגאטור לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.לפתעהסטרביה וגם פאאליגאטו רנופלים על האדמה מעולפים.רקס מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו ואמר לך"סטרביה שלך חזק מאוד כול הכבוד.יפה הצלחנו לצמצם ל 2 2.אז מי הפוקימון הבאשלך?לוקאס"מה תעשה

דניס
    צ'יקו משתמש בעלי טער וורה אותם תוך פיו של ארון.ארון נפגעקשה מזה.צ'יקו רץ אל ארון ושורט אותו ארון נפגע מזה.ארון רץ בראשיה אל צ'יקו
    אחי , לא מבינים כלום עם השגיאות האלה.
    "למה שאני אתחפף מפה? למה שלא אתה? אם אתה רוצה אני אוכיח את זה בקרב? אם אני מנצח , אני נשאר ואתה עף , אם אתה מנצח בדיוק ההפך. מה אתה אומר?" אני שואל.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דיפ מצטער
    "שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי

ג'ון
    הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה

דניס
    צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה

מרי
    את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי

יגאל
    אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו מתחמק מן הראשיה של ארון.צ'יקו משתמש בדחיפה ודוחף את ארון לצד.ארון לא מוותר הוא מנסה לנשוך את צ'יקו והוא מצליח.צ'יקו נפגע מזה.מה תעשה
    "שריטה כמה פעמים!" אני מורה לו "אחרי זה עלי טער!"

10. משתמש סופר ספאמר
    דיפ מצטער
    "שמי גבריאל ואני קצין העשב של צוות ניוטק שמעת עלינו במקרה.אני מסכים לתנאים שלך.אני נותן לך לתקוף ראשון צא סופר לקרב"גבריאל מוציא פוכדור ומהפוכדור הזה יוצא סויפר עוצמתי

ג'ון
    הגנב עונה לך"שמי אלן ואני גנב.גנבתי את המגבי הזה כי הוא שווה הרבה בשוק השחור של הפוקימונים.תעזבו אותי אני רוצה להרויח כסף על המגבי הזה"מה תעשה

דניס

מרי
    את יוצאת מן המכון בשמחה זכית בתג השני שלך.כעבור 8 דקות את מגיעה למרכז הפוקימונים ונכנסת אלו.את אומרת לאחות ג'וי"תרפאי לי את הפוקימונים שלי"האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפאה אותם.את יוצאת מן המרכז הפוקימונים ומוציאה את וירברה.מה תעשי

יגאל
    אתה שם את הExp. Share על לפרס ומיל אומרת לך"בסדר יאלה בוא"אתם יוצאים מן המרכז הפוקימונים.אתם מגיעים ליציעה מן העיר גקס ומגיעים לדרך 7.אתם מטילים בדרך 7 שלפתע משום מקום מגיע להביור שכמעט פוגע בכם.מה תעשה
    אני בודק מי תקף אותנו בלהביור

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה

יגאל
    אתה זז לבדוק מי עשה את הלהביור.אתה מבחין שזה היה מגמר.המגמר תוקף אותוך בלהביור אך למזלך הצלחת להתחמק בזמן מן הלהביור.מה תעשהה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו משתמש בשריטות שפוגעות בארון.צ'יקו משתמש בעלי טער שפוגעים בארון ומביסים אותו.מה תעשה
    "צא פוקדור" אני אזרוק פוקדור על ארון

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    אתה מוציא פוכדו מכיסך ההימני וזורק אותו על ארון.הפוכדור מכניס את ארו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ארון יעודכן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. היכל התהילה
    דניס
    אתה מוציא פוכדו מכיסך ההימני וזורק אותו על ארון.הפוכדור מכניס את ארו.הפוכדור מתנדנד ומתנדנד ונעצר לכדת ארון יעודכן
    "יש" אני מחבק את צ'יקו בשמחה "תפסנו ארון"

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    דיפ מצטער

ג'ון

דניס

מרי

יגאל
    אני אומר לאלן: "אני לא יתן לך לגנוב את הפוקימון הזה צא ספירו ותשתמש ברוח חזקה ואז במכת כנף".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 214 מתוך 359 ראשוןראשון ... 114164204212213214215216224264314 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •