Pokemon GO
עמוד 222 מתוך 359 ראשוןראשון ... 122172212220221222223224232272322 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,316 עד 3,330 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
    "צ'ימצ'אר תתחמק ואז תעשה גלגל להבות ואז תקפוץ ותעשה מגן היתנגדות עם להביור!!1"

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    דניס
    קיין מוציא סטטריו מהפוכדור שלו ואומר לך"תקוף ראשון דניס"
    "צא צ'יקו!" אני מורה לצ'יקו להכנס לזירה "עלי טער!"

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל
    אתה מוציא את לפרס וספיל.שניהם תוקפים בקרן קרח את הסלע הבהחוסם.הסלע הופך לקרח ומיש ניהם תוקפים בחבטה.הם מצליחים לשבור רק חל קטן מהסלע.ביניתיים הקרב ממשיך.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתק]פות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז שוב קרן על חושית" באטארפי מתאושש ומשתמש בקרן על חושית.מה תעשה
    אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהקרו על חושית של באטארפי ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    ג'וני
    אתה יוצא מהמכון בשמחה על שקיבלת את התג ה1 שלך.אתה מאושר מרוב אושר שאתה לא שם לב שאתה נידפק באיש.האיש אומר לך"הי ילד תסכל לאן אתה הולך.אתה יודע מי אני אם לא שלם לי 2000 שקל ביבלי אני יעזוב אותך.הבנת ילד"

מרי
    את מחפשת פוקימון וראה אומניט שהולך בדשא של העיר

דיפ
    גרוויל מצליח להתחמק מן העוקץ רעל של סויפר.לאחר מכן גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל סויפר.סויפר לא מצליח להתחמק ונפגע .בנוסף מןהדף של הכדור האנרגיה סויפר מתנגש בקיר ומתעלף.גבריאל מוציא פוכדור ומכניס אליו את סויפר שלו ואומר לך"אנו עוד נתראה ואני ינקום בך בשם צוות ניוטק.הבנת."גבריאל מסתלק מן המקדש.אתה רואה שגראודון כלוא בכלוב.מה תעשה

ג'ון
    זאת בת
    ולפקיס משתמש בלהביור חזק.באטפרי לא מתחמק מן התקפה ונפגע מזה קשה.לאחר מכן ולפקיס משתמשת בגחלת על באטארפי.הפעם באטרפי מתחמק מהמכה של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפםי"קרן על חושית עכשיו"באטארפי משתמש בקרן על חושית.מה תעשה

תומר
    פיפלאפ משתתמש בקרן בועות חזקה מאוד שפוגעת בכריינדוס של רורק.הכריינדוס של ררק נופלך ומתעלף.רקור מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו ואומר לך"נת פייט טוב תרצה את תג האבן"

לוקאס
    צצ'ימצ'אר מנסה לקחת את אלקטויר לתוך הבור אך לא מצליח.רקס אומר לאלקטויר"תשתמש בזנבברזל אוקי"אלקטויר משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

דניס
    "כן שמי קין ושמך.הקרב היה 1 על 1 מוסכם לך"

יגאל
    אתה ומיל הולכים ליציאה אך אתם רואים שהיציה פתאום חסומ הבאבן ענקית.מה תעשה
    אני אתקרב לגראודון ואנסה לדבר איתו.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דיפ
    אתה מתקרב אל גראדון והוא אומר לך"גראד גראד גראד"אתה לא מבין כלום מכיון שאתה לא יודע פוקימונית.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתקפות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז אס אוירי על ולקיס." באטארפי מתאושש ומשתמש באס אוירי על ולפקיס.מה תעשה

דניס
    אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו וממנו מוציא את צ'יקו שלך לקרב.צ'יקו משתמש בעלי טער על סטריו.סטריו קופץ לאויר ומתחמק מהעלי טער של צ'יקו.קיין אומר לך"מהלך טובדניס אך זה לא ינצח אות סטריו שלי.סטריו אקדח מים על צ'יקו שלו"סטריו מוציא מפיו זרם מים חזק שהופך לאקדח מים.מה תעשה

לוקאס
    צ'ימצ'אר זז מהר הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר קופץ לאויר ומשתמש בגלגל להבה על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור כמגן היתתנגדות.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהלהביור של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"היה לך קשה לנצח אותי.אלקטויר כדור חשמל"אלקטויר משגר כדור חשמל לעבר צ'ימצ'אר.מה תעשה

יגאל
    אתה ומיל נכנכסים למערה האמצעית.המערה ההאמצעית מכילה הרבה פוקימונים:שמתעופים במהרה.וגרבלרים וג'יודים שמתגלגלים במהרה.מה תעעשה

מרי
    טראפינץ' מפתיע את אלקטרוד.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל אלקטרוד.אלקטרוד מספיק להגיב ומתגלגל הצידה וכך מתחמק מהמכה.אלקטרוד משתמש בהיתפוצצת.מה תעשי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]
    מרי
    טראפינץ' מפתיע את אלקטרוד.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל אלקטרוד.אלקטרוד מספיק להגיב ומתגלגל הצידה וכך מתחמק מהמכה.אלקטרוד משתמש בהיתפוצצת.מה תעשי
    "תשתמש בחפירה כדי להתחמק טרפינאץ'" אני אומרת לטראפינאץ'
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    טראפינץ' בררגע ששומע את הפוקודה שלך הוא מתחיל לחפור.טראפינץ' חופר בור ולאחר שגמר לחפור נכנכס אליו.טראפינץ' נכנכס ברגעה אחרון אז אלקטרוד משתמש בפצצה.בעקבות הדף את מרגישה את המתקפה פוגעת.הדף יוצר סופת עבק ואת לא רואה כלום בסופת אבק. מה תעשי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    מרי
    טראפינץ' בררגע ששומע את הפוקודה שלך הוא מתחיל לחפור.טראפינץ' חופר בור ולאחר שגמר לחפור נכנכס אליו.טראפינץ' נכנכס ברגעה אחרון אז אלקטרוד משתמש בפצצה.בעקבות הדף את מרגישה את המתקפה פוגעת.הדף יוצר סופת עבק ואת לא רואה כלום בסופת אבק. מה תעשי
    אני נשארת רגועה ואומרת לטראפינאץ'
    "טראפינאץ' ,אתה בסדר ?"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    דיפ
    אתה מתקרב אל גראדון והוא אומר לך"גראד גראד גראד"אתה לא מבין כלום מכיון שאתה לא יודע פוקימונית.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס משתמשת בלהביור על הקרן העל חושית של באטארפי.שני המתקפות מתינגשות וויוצרות הדף שממנו ולפקיס ובאטרפים נפגעים.ולפקיס מתאוששת מהר מהפגיעה ומשתמשת בגחלת.באטארפי עווד לא התאושש ונפגע מהגחלת של ולפקיס.מרק אומר לבאטארפי"תתאוש מהר ואז אס אוירי על ולקיס." באטארפי מתאושש ומשתמש באס אוירי על ולפקיס.מה תעשה

דניס
    אתה מוציא את הפוכדור של צ'יקו וממנו מוציא את צ'יקו שלך לקרב.צ'יקו משתמש בעלי טער על סטריו.סטריו קופץ לאויר ומתחמק מהעלי טער של צ'יקו.קיין אומר לך"מהלך טובדניס אך זה לא ינצח אות סטריו שלי.סטריו אקדח מים על צ'יקו שלו"סטריו מוציא מפיו זרם מים חזק שהופך לאקדח מים.מה תעשה

לוקאס
    צ'ימצ'אר זז מהר הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של אלקטויר.צ'ימצ'אר קופץ לאויר ומשתמש בגלגל להבה על אלקטויר.אלקטויר משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהגלגל הלהבה של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור כמגן היתתנגדות.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה מגנה על אלקטויר מהלהביור של צ'ימצ'אר.רקס אומר לך"היה לך קשה לנצח אותי.אלקטויר כדור חשמל"אלקטויר משגר כדור חשמל לעבר צ'ימצ'אר.מה תעשה

יגאל
    אתה ומיל נכנכסים למערה האמצעית.המערה ההאמצעית מכילה הרבה פוקימונים:שמתעופים במהרה.וגרבלרים וג'יודים שמתגלגלים במהרה.מה תעעשה

מרי
    אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהאס אווירי שלו ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".

חתימה בשיפוצים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    ולפקיס קופצת הצידה וומתחמקת מן האס האוירי של באטארפי.ולפקיס משתמשת בלהביור על באטארפי.באטארפי מתחמק מן הלהביור של ולקיס.ולקיס משתמשת בגחלת.באטרפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ולפקיס ונפגע.באטרפי מתאושש מהפגיעה שספג מופקיס.מרק אומר לבאטארפי"תשתמש באבקת שינה על ולקיס" באטארפי משתמש באבקת שינה על וולקיס.מה תעשה

מרי
    טראפינץ' לא עונה לך ואת מתחילה לדאוג לו מה תעשי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]

מרי
    אני נכנסת לתוך העשן ומתחילה לחפש אותו.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    את נכנכסת לתוך סופת חול באומץ.את מתחילה לחפש את טראפינץ.כעבור דקה של חיפוש את שומעת את הקול של טראפינץ'.את רצה אליו במהרה מוצא אותו קצת פצוע.את מבינה שטראפינץ' נפגע מהפיצוץ של אלקטרוד.לפתע את רואה את אלקטרוד מתגלל לכינונכם.מה תעשי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    ולפקיס קופצת הצידה וומתחמקת מן האס האוירי של באטארפי.ולפקיס משתמשת בלהביור על באטארפי.באטארפי מתחמק מן הלהביור של ולקיס.ולקיס משתמשת בגחלת.באטרפי לא מצליח להתחמק מן הגחלת של ולפקיס ונפגע.באטרפי מתאושש מהפגיעה שספג מופקיס.מרק אומר לבאטארפי"תשתמש באבקת שינה על ולקיס" באטארפי משתמש באבקת שינה על וולקיס.מה תעשה

מרי
    אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהאבקת שינה של באטארפי שלו ואז תשתמשי בלהביור ואז במתקפה מהירה על באטארפי בכל הכוח שלך".

חתימה בשיפוצים.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    ולפקיס מתחמקת מהאבקת השינה של באטרפי.ולפקיס משתמשת בלהביור על באטארפי.באטארפי מתחמק מן הלהביור של ולקיס.ולפקיס משתמשת בהתקפה על מהירה.באטארפי לא מצליח להתחמק ולכגן נפגע ומובסב קרב.מרק מחזיר את באטרפי לפוכדור שלו ואומר לך"לפי דעתי ולפקיס כמעט מוכנה לקרב המכון השני שלך.אך כדי שנאמן אותהעוד.מה אתה חושב ג'ון."מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    ולפקיס מתחמקת מהאבקת השינה של באטרפי.ולפקיס משתמשת בלהביור על באטארפי.באטארפי מתחמק מן הלהביור של ולקיס.ולפקיס משתמשת בהתקפה על מהירה.באטארפי לא מצליח להתחמק ולכגן נפגע ומובסב קרב.מרק מחזיר את באטרפי לפוכדור שלו ואומר לך"לפי דעתי ולפקיס כמעט מוכנה לקרב המכון השני שלך.אך כדי שנאמן אותהעוד.מה אתה חושב ג'ון."מה תעשה
    אני אומר למרק: "אני חושב שכדאי שנגיע קודם לעיר המכון השני ואז נאמן אותה עוד בסדר?".

חתימה בשיפוצים.

עמוד 222 מתוך 359 ראשוןראשון ... 122172212220221222223224232272322 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •