Pokemon GO
עמוד 225 מתוך 359 ראשוןראשון ... 125175215223224225226227235275325 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,361 עד 3,375 מתוך 5381
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס מתחמקת מהאס האוירי של נוקטול.ולפקיס משתמשת בלהביור.נוקטול לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שספג.נוקטול מתאושש מהפגיעה.ולפקיס משתמשת בהתקפה מהירה.אך התקפה של ולפקיס לא מגיעה לנוקטול.נוקטול משתמש ברוח חזקה.מה תעשה

ג'וני
    רג'י אומר לך"אין בעיה תקוף 1.צא אוכטילירי"רג'י מוציא .מה תעשה

יגאל
    מיל אומרת לך"לא אני לא רואה את היציה.כנראה היציה רחוקה."מה תעשה
    זה לא היה פיג'יוט?,
    אני אומר לולפקיס: "ולפקיס תתחמקי מהרוח החזקה שלא ואז תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'ימצ'אר חופר בור מהר מאוד.צ'ימצ'אר נכנכס לבור וכך מתחמק מהכדור החשמל של אלקטויר.צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומשתמש בזנב ברזל.זנבו הופך ללבן.אלקטויר שוב משתמש בהגנה.הגנה של אלקטויר מגנה עליו מפני הזנב הברזל של אלקטויר.רקס אומר לאלקטויר"אלקטויר תשתמש בריקוד גשם"אלקטויר משתמש בריקוד גשם.ריקודהגשם מחליש את צ'ימצ'אר.מה תעשה
    "צ'ימצ'אר תשתמש בחפירה ואז תשגר מהבור להביור חזק שיפרוץ את האדמה ויגיע לאלקטיווייר ותתחבא בבור עד שהגשם יגמר"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס מצליחה להתחמק מהרקוח החזקה של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בגחלת.הגחלת לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה לנק אותה.מה תעשה

ג'וני
    יש מקום מיוחד בעיר שתוכל לקנותת את המקפה הזאת.תגיע תקנה.
    אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה

יגאל
    מיל אומרת לך"נכון יש פה הרבה פוקימונים טובים.כנראה שיש פה עוד מלא פוקימונים שוד לאראינו"בדרך אתם ואים"לרויטר,דוגטריו,ג'יודוד.מה תעשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    צ'ימצ'אר חופר מהר מאוד בור.הוא משתמש בלהביור חזק מאוד אלעבר אלקטויר.צ'ימצ'אר נכנכס לבור שחפר וזה מגן עליו מריקוד הגשם של אלקטויר.הלהביור של צ'ימצ'אר פוגע באלקטויר מכיון שאלקטיר היה עסוק בריקוד הגשם שלו.אלקטויר מתאושש.רקס אומר לאלקטויר"זנב ברזל"אלקטויר משתמש בזנב ברזל.מה תעשה

ג'ון
    ולפקיס מצליחה להתחמק מהרקוח החזקה של פיג'יוט.ולפקיס משתמשת בלהביור חזק מאוד על פיג'יוט.פיג'יוט לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה.פיג'יוט מתאושש.ולפקיס עוברת להשתמש בגחלת.הגחלת לא מגיעה לפיג'יוט.פיג'יוט עף אל ולפקיס במטרה לנק אותה.מה תעשה

ג'וני
    יש מקום מיוחד בעיר שתוכל לקנותת את המקפה הזאת.תגיע תקנה.
    אתה מוציא מכיסך את כול הפוכדורים שלך.מהם יווצאים:טרטויג,צ'ימצ'אר,טוטדיל ופיג'יי. פיג'י יוצא לקרב נגד אוקטילירי.פיג'י משתמש במכת כנף.אוכטיליקי מתחמק מהתקפה של פיג'י.רג'י אומר"אוכטילרי אקדח מים"אוכטילרי משתמש באקדח מים.מה תעשה

יגאל
    מיל אומרת לך"נכון יש פה הרבה פוקימונים טובים.כנראה שיש פה עוד מלא פוקימונים שוד לאראינו"בדרך אתם ואים"לרויטר,דוגטריו,ג'יודוד.מה תעשה
    אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף את לרויטר בחימום יתר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ממנו יוצא צ'רמנדאר שלך.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר את לרויטר.לרטויר זריז והוא מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.לרויטר בורח מכם.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ממנו יוצא צ'רמנדאר שלך.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר את לרויטר.לרטויר זריז והוא מתחמק מהחימום היתר של צ'רמנדאר.לרויטר בורח מכם.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר שלא נורא ואחרי זה אני ומיל ממשיך בדרכנו

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה ומיל ממשיכים במהרעה וכעבור דקה אתם רואים שוב את הלרויטר שברח מכם מקוטדם.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה ומיל ממשיכים במהרעה וכעבור דקה אתם רואים שוב את הלרויטר שברח מכם מקוטדם.מה תעשה
    אני מוציא מהר את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף עוד פעם בחימום יתר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה מוציא את צ'רמנדאר מהר לקרב.לרויטר רואהזאת ומשתמשת בחפירה וחופר בור ונעלם בו.בזמן הזה צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אך לרויטר נמצא בבור וזה לא פפוגעבו.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה מוציא את צ'רמנדאר מהר לקרב.לרויטר רואהזאת ומשתמשת בחפירה וחופר בור ונעלם בו.בזמן הזה צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר אך לרויטר נמצא בבור וזה לא פפוגעבו.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר לחכות עד שלרויטר יצא מהבור ואז לתקוף בחימום יתר

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'רמנדאר שומע אותך.ומחכה לתקוף בחימום יתר את לרויטר.לפתע לרויטר קופץ מהבור.מיד צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לרויטר.לרויטר לא מספיק מהיר ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'רמנדאר שומע אותך.ומחכה לתקוף בחימום יתר את לרויטר.לפתע לרויטר קופץ מהבור.מיד צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לרויטר.לרויטר לא מספיק מהיר ונפגע מהחימום היתר של צ'רמנדאר.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמננדר יופי נעכשיו תתקוף אותו בשריטה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'רמנדאר רץ אל לרויטר במטרה לשרוט אותו.לרויטר מתאושש מהפגיעה.לרויטר קופץ לאויר וכך מתחמק מהשריטה של צ'רמנדאר.לרויטר משתמש בצוות כפול.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'רמנדאר רץ אל לרויטר במטרה לשרוט אותו.לרויטר מתאושש מהפגיעה.לרויטר קופץ לאויר וכך מתחמק מהשריטה של צ'רמנדאר.לרויטר משתמש בצוות כפול.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את כולם בגחלת ואחר כך בחימום יתר

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'רמנדאר תוקף בגחלת חזקה את כל הלרויטרים.אך הלרויטר האמיתי לא נמצא בין הלרויטרים המזויפים.לפתע אתה רואה את הלרויטר האמיתי.בורח מכם שוב במערה.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 225 מתוך 359 ראשוןראשון ... 125175215223224225226227235275325 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •