שלום אני מעוניין להעביר לחברי פוקימון מהמעבדה של פרופסור אוקלוקאס
רקס אומר לך"נכון שזה כואב להיפרד מהפוקימון ה1 שתפסת אך אל תידאג אני יהפוך אותו לפאנפי חזק.וגגם יפתח אותו לדונפן.אז אל תדאג."בזמן השיחה שלכם אתם מגיעים למרכז הפוקימונים של העיר ג'קס.אתם נכנכסים למרכז הפוקימונים והאחות ג'וי אומרת לכם"שלום,מה תרצו?"מה תעשה
דניס
אתה מוציע פוכדור מכיסך הימני ומותכו יוצא אור אדום בצורת ארון.מיד שארון יוצא הוא רץ אל בידריל ומשתמש בראשיה חזקה.אך בידריל נמצא באויר ולא אדמה וכך ארון לא מצליח לפגע בו.בידריל משתמש בעוקץ רעל על ארון.מה תעשה
לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן אני מביה שאתה רוצה להעביר לאיש שלידך.אז מי הפוקימון שתעביר?"מה צעשה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"פאנפי... תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי גם?"לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן אני מביה שאתה רוצה להעביר לאיש שלידך.אז מי הפוקימון שתעביר?"מה צעשה
לוקאס
אחחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה"היא לוקחת את השישיה שלך ונכנכסת לדלת עם דלת ירוק.כעבור דקה היא יוצאת מהחדר עם חיוך ואמרת"השישה שלך בסדר ריפאתתי אותם.והפוכדור של פאנפי אצלי"האחות ג'וי מגישה לך את הפוכדורים שלך ואתה לוקח אותם.ומגישה לרקס את הפוכדור של פאנפי.רקס לוקח את הפוכדור של פאנפי.מה תעשה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יגאל
לפרס משתמשת באקדח המים על הגיצים של מופרו.הגיצים וקדח מים נעלמים תוך שניו.קיי לאומר לך"אתם חבנ של ילדים מעצבנת אולי תורתו ודי.במאל אין לכם סיכוי להחזיר את לרויטר הזה.אז תבתרו.מונפרו זנב ברזל."מונפרו קופץ ומשתמש בזנב ברזל.מה תעשה
רורק
שלגון זז הצידה ומתחמק מהאגרוף הממוקד של מנקי.שלגון משתמש בזעם דרקון.מנקי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.מנקי מתאושש מהפגיעה שספג.שלגון רץ אל מנקי ונושך אותו בידו.מנקי נפגע קשה מהתקפה.ג'וד אומר"יפה רורק מהלך יפה.מנקי שוב אגרוף ממוקד."מנקי משתמש באגרוף ממוקד.מה תעשה
דיפ
לפתע דיגלט יוצא מהבור שלו.גרוויל קופץ לאויר ומשתמש בקליע זרעים.דיגלט מתחמק שוב בחפירה.תום אומר לדיגלט"סופת חול עכשיו" דיגלט משתמש בסופת חול ואתה לא רואה את גרוויל שלך בתוך הסופה.מה תעשה
ג'ון
פיג'יוטו מתחמק מהרוח היזקה של ספירו.פיג'יטו משתמש ברוח חזקה על ספירו.ספירו לא מצליח להתחמק מהרוח החזקבה של פיג'יוטו ונפגע קשה.פיג'יוטו משתמש במכת כנף.פיג'יטו מניףכנף על ספירו.ספירו עוד לאהתאוש מהפגיעה הקדומת ומובס בקרב.מתעלף.מה תעשה
דניס
ארון מתחמק מהעוקץ רעל שלבידריל.ארון קופץ לאורי ומחית ראשיה חזקה על בידריל.בידריל עף לאדמה ונפגע קשה מאווד.בידריל מתאושש ומנסה להשתמש בנעיצת רעל על ארון.מה תעשה
לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"היי פאנפי" אני אומר ומחבק אותו בעצב "אני לא יכול לאמן אותך יותר אז... החבר שלי פה רקס יאמן אותך מהיום" אני אומר ומצביע על רקס "אז אנחנו עוד נתראה והוא יוכל לפתח אותך במהירות..."לוקאס
רקס אומר לך"כן ברור שאני יתן לך לדבר עם הפאנפי שלך הנה." רקס פותח את הפוכדור של פאנפי וממנו יוצאהפאנפי שלך.אתה רואה שפאנפי שמח.מה תעשה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)