Pokemon GO
עמוד 234 מתוך 359 ראשוןראשון ... 134184224232233234235236244284334 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,496 עד 3,510 מתוך 5381
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    פיג'י טס אל משאבת ההיידרו ומתחמק ממהנ.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה.אוכטילרי לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה ולןכן נפגע קשה.פיג'י משתמש במכת כנף על אוכטילירי.אוכטילרי לא מצליח להתחמק גם מזה.אוכטילרי מתעלף.רג'י מחזיר את אוכטילרי לפוכדור שלו ואומר לך"יפה הצלחת להביס את אוכטילרי שלי כול הכבוד לך"
    "תןדה! גם אתה לא רע" אומר לו"קדימה סיביב שני!צא צ'ימצ'ר"

קרדיט ענק לרועי!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'וני
    אתה מחזיר את פיג'י לפוכדור שלו.אתה מוציע פוכדור וממנו יוצא צ'ימצ'אר שלך.רג'י אומר"צא באדו שלי חמודי תשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלו"באדו של רג'י יוצא ומשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה

ג'ון
    אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה

מרי
    את עולה על הספינה.את שומעת את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשי

דניס
    תודה
    --------------------
    האישאה אומרת לך"טוב איך שתרצה.בהצלחה במסע שלך ילד ובפיתוח צ'יקי שלך.להתראות ילד"האישה הולכת.מה תעשה

יגאל
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז האש תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 3 תגים כמה לך יש?"מה תעשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה

מרי
    את עולה על הספינה.את שומעת את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשי

אני מחכה שמישהו יזמין אותי לקרב וחושבת "מקווה שאני ינצח "
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה
    אני אומר לעצמי: "טוב בוא נחפש מישהו כדי להלחם מולו" ואז אני מסתובב בספינה ומחפש מישהו להלחם מולו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה מחזיר את פיג'י לפוכדור שלו.אתה מוציע פוכדור וממנו יוצא צ'ימצ'אר שלך.רג'י אומר"צא באדו שלי חמודי תשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלו"באדו של רג'י יוצא ומשתמש בעלי טער על צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה
    "צ'מצאר תשתמש בגחלת כדי לשרוף את העלי טער ואז שריטה ושוב גחלת בכל הכוח!"אומר לו בחיוך קטן..

קרדיט ענק לרועי!

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז העשב תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 2 תגים כמה לך יש?"מה תעשה

בר
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז המים תרצי נגדי קרב על 3 3ואז תעוופי מהספינה.דרך אגב יש לי 2תגים כמה לך יש?"מה תעשי

ג'וני
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפת את העלי טער של באדו.צ'ימצ'אר רץ אל באדו ושורט אותו בחוזקה.באדו נפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמ שבגחלת אך ההפעם באדו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו"שוטי גפן חזקים עליו אבל קודם פוטוסינטזה" באדו משתמש בפוטסינטזה ומתרפא. באדו משתמש בשוטי גפן.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה

בר
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז המים תרצי נגדי קרב על 3 3ואז תעוופי מהספינה.דרך אגב יש לי 2תגים כמה לך יש?"מה תעשי

"לי יש גם שניים .בגלל שאתה הזמנת אותי ,אז אתה תוציא את הפוקימון שלך ראשון !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת ששורפת את העלי טער של באדו.צ'ימצ'אר רץ אל באדו ושורט אותו בחוזקה.באדו נפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמ שבגחלת אך ההפעם באדו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו"שוטי גפן חזקים עליו אבל קודם פוטוסינטזה" באדו משתמש בפוטסינטזה ומתרפא. באדו משתמש בשוטי גפן.מה תעשה
    "צ'ימצ'אר חתוך את הגפנים עם שריטה!אז שוב גחלת שתקיף את בדאו שלא יהיה לו סיכוי לחמוק!"אומר בלחץ...

קרדיט ענק לרועי!

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ג'ון
    אתה נפרק ממרק וספירו.אתהנכנכס בדלת הירוקה אתה רואה שיש מסדרון ארון.אתה מתחיל ללכת בו וכעבור זמן מה אתה רואה ספינה ואיש ליד.האיש אומר לך"אם אתה מגיע לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאת"מה תעשה

לוקאס
    אתה מחזיר את סטרביה לפוכדור שלו.אתה מחפש מישהו לקרב.אתה רואה שמישהו ניגש אליךואומר לך"שמי מייק תרצה להילחם נגדי 3 על 3 דרך אגב כמה תגים השגת אני 3.כמה אתה?" מה תעשה

יגאל
    האיש אומר לך"על האי יש שם פוקימונים חזקים מאוד חפצים מאוד נדירים.יש שם מישהושאם תיס אותו לא תצטרך להילחם במכון 4.אז אתה עולה יגאל"מה תעשה

דניס
    האישה אומרת לך"לא הוא לומד את זה בTM אז אתה בעינין"מה תעשה

אני אומר בסדר בוא נתחיל בקרב תבחר פוקימון ונצא לדרך

10. היכל התהילה
    דניס
    תודה
    --------------------
    האישאה אומרת לך"טוב איך שתרצה.בהצלחה במסע שלך ילד ובפיתוח צ'יקי שלך.להתראות ילד"האישה הולכת.מה תעשה
    "מוזר" אני אומר לצ'יקו "איך היא ידעה איך קראתי לך?"
    "רוצה להלחם?"

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז העשב תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 2 תגים כמה לך יש?"מה תעשה

בר

ג'וני
    אני אומר לאלכס: "שלום, אני ג'ון, יש לי תג 1 אז תתכוננן לרדת מהספינה הזא. איזה פוקימונים אתה תשתמש?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    כינוי:natiman
    שם במשחק:ג'ו גרין
    רקע:ג'ו נולד וגדל בעיר גראסס עם אימו, אביו של ג'ו נהרג בדרך לא ברורה אך אנשם שחקרו את האירוע שיערו שהוא נכנס למאבק עם פוקימון כועס שלבסוף רצח אותו.
    מאז אותו היום, אימו של ג'ו מפחדת מפוקימונים, אפילו הקטנים והלא מזיקים שביניהם ואמרה לג'ו שבכל יצור כזה תמונה מפלצת שרק מחכה להתנפל עליו ובכך הפחידה אותו מאוד, אך ככל שאימו של ג'ו ניסתה להרחיק אותו מהם, הוא רק רצה להתקרב אליהם יותר ויותר וכשאימו של ראתה את זה היא סגרה אותו בתוך הבית ולא נתנה לו לצאת כדי שלא ילך לפוקמונים, ג'ו המעוצבן החליט לברוח מהבית ולצאת למסע כמו כל בני גילו כדי להוכיח לאימו שהיא טועה.
    מחוז:עשב
    פקימון התחלתי:
    פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
    כסף: 5000$
    ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
    הערות/בקשות: אני די חדש במ"תים של פוקימון אז תחשב קצת

13. משתמש סופר ספאמר
    ג'וני

ג'ון

מרי

דניס
    תודה
    --------------------

יגאל
    לפתע ניגש אליך ילד שנראה כך "שמי אלכס.אני מאמן ממחוז האש תרצה נגדי קרב על 3 3ואז תעווף מהספינה.דרךך אגב יש לי 3 תגים כמה לך יש?"מה תעשה
    אני אומר לו שלי יש גם שלושה תגים ואחר כך אני אומר לו בסדר אני הלחם איתך 3 על 3

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    תודה שבחרתם שהמשחק שלי היה משחק השנה תודה לכם
    NatiMan מצטער אין מקום
    יגאל
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה

ג'ון
    אלכס אומר לך"אתה חלש ובעינן הפוקימנים תגלה לבד.דרך אגב תקוף ראשון אני מוציא פוקימון ראשון.צא לירון" לירון של אלכס יוצא לקרב

דניס
    האישה אומרת לך"מצטער נערי אין ל פוקימונים.אז בהצלחה בפיתוח הצ'יקי שלך.להתראות ילד חמוד.בייי"האישה הולכת לאחד החדרים שבמסדרון.

לוקאס
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה

מרי
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקופי ראשונה אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשי

ג'וני
    צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וושורט את הגפנים של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בלגחלת אך באדו בקלילות מצליח לברוח מן הגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו שלו"באדו תשתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר שלו."באדו משגר כדור צל אל עבר צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וושורט את הגפנים של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בלגחלת אך באדו בקלילות מצליח לברוח מן הגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו שלו"באדו תשתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר שלו."באדו משגר כדור צל אל עבר צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה
    "צ'ימצ'אר קפוץ מעליו,תתקריו אליו אז גחלת בכל הכוח"אומר את יו

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 234 מתוך 359 ראשוןראשון ... 134184224232233234235236244284334 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •