Pokemon GO
עמוד 237 מתוך 359 ראשוןראשון ... 137187227235236237238239247287337 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,541 עד 3,555 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    גליסקור תופס את זנבו של ראיצ'ו ומבטל את זנב הברזל של ראיצ'ו.גליסקור מעיף את ראיצ'ו לשמיים וממבל אוו לגמרי.גלייסקור עף אל עבר ראיצ'ו ומשתמש במספרי איקס.מכיוןשראיצ'ו מבולבל הוא נפגע קשה מהמספרי איקס של גלייסקור.גלייסקור משתמש בבניב אש שמחסלאת ראיצ'ו לגמרי.אלכס מתפלא ומחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.מה תעכשה
    "אני יצירתי במיוחד כפי שאתה רואה עכשיו שחושבים זה באמת מוזר שאני במכונים אבל יצירתיות עוזרת... מי הבא?"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אלכס אומר לך"אתה תראה.צא לירון ראש ברזל על גלייסקור שלו"אלכס מוציא פוכדור וממנו חוזר לירון שלו.לירון רץ אל עבר גלייסקור ומשתמש בראש ברזל.מה תעשה

ג'ון
    טרטויג זז הצידה וכך מתחמק מהאבנים חדות של לירון.טרטויג רץ אל לירון בבלימה חזקה.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מהבלימה של טרטויג.טרטויג רץ אל לירון בדחיפה.לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מהדחיפה של טרטויג.לירון מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.אלכס אומר ללירון"תשתמש בזנב ברזל אוקי."לירון משתמש בזנב ברזל.מה תעשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג זז הצידה וכך מתחמק מהאבנים חדות של לירון.טרטויג רץ אל לירון בבלימה חזקה.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מהבלימה של טרטויג.טרטויג רץ אל לירון בדחיפה.לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מהדחיפה של טרטויג.לירון מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.אלכס אומר ללירון"תשתמש בזנב ברזל אוקי."לירון משתמש בזנב ברזל.מה תעשה
    אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהזנב ברזל של לירון ואז תשתמש בבלימה ואז בשוטי גפן על לירון בכל הכוח כדי לסיים את זה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש סופר ספאמר
    תודה שבחרתם שהמשחק שלי היה משחק השנה תודה לכם
    NatiMan מצטער אין מקום
    יגאל
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה

ג'ון
    אלכס אומר לך"אתה חלש ובעינן הפוקימנים תגלה לבד.דרך אגב תקוף ראשון אני מוציא פוקימון ראשון.צא לירון" לירון של אלכס יוצא לקרב

דניס
    האישה אומרת לך"מצטער נערי אין ל פוקימונים.אז בהצלחה בפיתוח הצ'יקי שלך.להתראות ילד חמוד.בייי"האישה הולכת לאחד החדרים שבמסדרון.

לוקאס
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקוף ראשון אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשה

מרי
    אלכס אומר לך"יפה.אוקי תתקופי ראשונה אני אוציע ראשון.צא לירון לקרב."לירון של אלכס יוצא.מה תעשי

ג'וני
    צ'ימצ'אר משתמש בשריטה וושורט את הגפנים של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בלגחלת אך באדו בקלילות מצליח לברוח מן הגחלת של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לבאדו שלו"באדו תשתמש בכדור צל על צ'ימצ'אר שלו."באדו משגר כדור צל אל עבר צ'ימצ'אר שלך.מה תעשה
    אני מוציא את צ'רמנדר ואומר לו לתקוף בחימום יתר

5. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהכדור הצל של באדו.צ'ימצ'אר משתמש בבגחלת על באדו מטווח 0 .באדו לא מספיק להתחמק מכיון שזה מטוח אפס.באדו נפגע קשה מאוד מהגחלת של צ'ימצ'אר.לאחר כמה שניות באדו מתעלף.רג'י מוציא פוכדור ומכניס אליו את באדו ואומר לך"יפה 2 0 לך כול הכבוד לך ילד אתה חזק."מה תעשה
    "תןדה"אומר לו מבךלי לזכור שהוא אויב..."צ'ימצאר תרצה גם את הקרב הבא?"אשאל אותו

קרדיט ענק לרועי!

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אלכס אומר לך"אתה תראה.צא לירון ראש ברזל על גלייסקור שלו"אלכס מוציא פוכדור וממנו חוזר לירון שלו.לירון רץ אל עבר גלייסקור ומשתמש בראש ברזל.מה תעשה
    תחמוק ותשתמש בגיליוטינה

7. משתמש מנוסה
    מרי
    צ'ימצ'אר קופץ על הקיר הקרוב ביתר לצ'ימצ'אר וכך מתחמק מהכדור ג'ירו של לירון.צ'יימצ'אר משתמש בלהביור על כדור הג'ירו.כדור הג'ירו עף בחזרה אל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מפני כדור הג'ירו של עצמו.אלכס אומר לך"מהלך מחכם מאוד להחזיר את התקפה של היריה ליריב.לירון תשתמש באבנים חדות על צ'ימצ'אר שלה"לירון משתמש באבנים חדות ומשגר אותם אל צ'ימצ'אר שלך.מה תעשי
    צ'ימצ'אר תתחבא מאחורי לירון שהוא יפגע וא תעשה להביור עליו!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    צ'ימצ'אר רץ ומתחבא מאוחרי גבו של לירון.האבנים חדות של לירון עפות לכיונו של לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.בגללל הגנת הברזל צ'ימצ'אר ולירון לא נפגעו מאבנים החדות של לירון.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור חזק את לירון.בגלל הטוחח של התקפה לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מזה קשות.אלכס אומר ללירון"תשתמש בזנב ברזל"לירון משתמש בזנב ברזל.מה תעשי

לוקאס
    גלייסקור לא מצליח להתחמק מהראש ברזל של לירון ולכן נםפגע קשה.גלייסקור מתאושש מהפגיעה.גלייסקור עובר להשתמש בגיליוטינה.לירון מצליח בקלות להתחמק מהגיוליטינה של גלייסקור.אלכס אומר ללירון שלו"אבנים חדות על גלייסקור"לירון משתמש באבנים חדות על גלייסקור.מה תעשה

יגאל
    אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יוצא צ'רמנדאר שלך.לאחר שיצא צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגבנת הברזל מגנה על לירו מהחימום יתר של צ'רמנדאר.אלכס אומר לך"הצ'רמנדאר שללך חזק כבר חימום יתר יודע כול הכבוד על האימון.לירון תשתמש בראש ברזל על צ'רמנדאר שלו."לירון רץ אל צ'רמנדאר בראש ברזל.מה תעשה

ג'וני
    צ'ימצ'אר קופץ משחמ האתה מבין שהוא רוצה להילחם עוד.רג'י אומר"צא קאבוטו לקרב.תשתצמש באקדח מים"קאבוטו של רג'י יוצא ומשתמש באקדח מים

ג'ון
    טרטויג זז הצידה וכך מתחמק מהזנב ברזל של לירון.טרטויג רץ אל לירון בבלימה חזקה.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מהבלימה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן.לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מהשוטי גפן של טרטויג.לירון מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.אלכס אומר ללירון"תשתמש באבנים חדות אוקי."לירון משתמש באבנים חדות.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש סופר ספאמר
    מרי
    צ'ימצ'אר רץ ומתחבא מאוחרי גבו של לירון.האבנים חדות של לירון עפות לכיונו של לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.בגללל הגנת הברזל צ'ימצ'אר ולירון לא נפגעו מאבנים החדות של לירון.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור חזק את לירון.בגלל הטוחח של התקפה לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מזה קשות.אלכס אומר ללירון"תשתמש בזנב ברזל"לירון משתמש בזנב ברזל.מה תעשי

לוקאס
    גלייסקור לא מצליח להתחמק מהראש ברזל של לירון ולכן נםפגע קשה.גלייסקור מתאושש מהפגיעה.גלייסקור עובר להשתמש בגיליוטינה.לירון מצליח בקלות להתחמק מהגיוליטינה של גלייסקור.אלכס אומר ללירון שלו"אבנים חדות על גלייסקור"לירון משתמש באבנים חדות על גלייסקור.מה תעשה

יגאל
    אתה מוציא פוכדור מכיסך הימני ומותכו יוצא צ'רמנדאר שלך.לאחר שיצא צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגבנת הברזל מגנה על לירו מהחימום יתר של צ'רמנדאר.אלכס אומר לך"הצ'רמנדאר שללך חזק כבר חימום יתר יודע כול הכבוד על האימון.לירון תשתמש בראש ברזל על צ'רמנדאר שלו."לירון רץ אל צ'רמנדאר בראש ברזל.מה תעשה

ג'וני
    צ'ימצ'אר קופץ משחמ האתה מבין שהוא רוצה להילחם עוד.רג'י אומר"צא קאבוטו לקרב.תשתצמש באקדח מים"קאבוטו של רג'י יוצא ומשתמש באקדח מים

ג'ון
    טרטויג זז הצידה וכך מתחמק מהזנב ברזל של לירון.טרטויג רץ אל לירון בבלימה חזקה.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת הברזל של לירון מגנה עליו מהבלימה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן.לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מהשוטי גפן של טרטויג.לירון מתאושש מהפגיעה שספג הרגע.אלכס אומר ללירון"תשתמש באבנים חדות אוקי."לירון משתמש באבנים חדות.מה תעשה
    אני אומר לצ'רצנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר פעם נוספת

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהאבנים חדות של לירון.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגבנת הברזל מגנה על לירון מהחימום יתר של צ'רמנדאר.אלכס אומר לך" אתם חזקים המתקפה שצ'רמנדאר תעזור לכם.בכל אופן תפסידו לי .לירון תשתמש בראש ברזל על צ'רמנדאר שלו."לירון רץ אל צ'רמנדאר בראש ברזל.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'רמנדאר זז הצידה וכך מתחמק מהאבנים חדות של לירון.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגבנת הברזל מגנה על לירון מהחימום יתר של צ'רמנדאר.אלכס אומר לך" אתם חזקים המתקפה שצ'רמנדאר תעזור לכם.בכל אופן תפסידו לי .לירון תשתמש בראש ברזל על צ'רמנדאר שלו."לירון רץ אל צ'רמנדאר בראש ברזל.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר לקפוץ באוויר כדי לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    צ'רמנדאר קופץ לאויר וכך מתחמק מהראש ברזל של לירון.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מהחימום יתר של צ'רמנדאר.ולכן נפגע קשה מהמתקפה.לירון מתאושש מהפגיעה שספג מצ'רמנדאר.אלכס אומר לך"הגיע הזמן שצ'רמנדאר שלך גם יפגע בקרב הזה.לירון תשתמש בקצה כפול על צ'רמנדאר שלו"לירון רץ לעבר צ'רמנדאר בקצה כפול.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    צ'רמנדאר קופץ לאויר וכך מתחמק מהראש ברזל של לירון.צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מהחימום יתר של צ'רמנדאר.ולכן נפגע קשה מהמתקפה.לירון מתאושש מהפגיעה שספג מצ'רמנדאר.אלכס אומר לך"הגיע הזמן שצ'רמנדאר שלך גם יפגע בקרב הזה.לירון תשתמש בקצה כפול על צ'רמנדאר שלו"לירון רץ לעבר צ'רמנדאר בקצה כפול.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את כולם בגחלתואחרי שאתה מוצה את האמיתי תתקוף אותו פעם נוספת בחימום יתר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל זה קצה כפול לא צוות כפול יש הבדל
    צ'רמנדאר תוקף בגחלת את לירון אך לירון מתחמק ופגע בצ'רמנדאר עם קצה כפול.צ'רמנדאר מתאושש .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.לירון משתמש בהגנת ברזל וכך הוא מוגן מהחיום יתתר של צ'רמנדאר.אלכסאומר ללירון שלו"גמור את הקרב קצה כפול"לירון רץ אל צ'רמנדאר בקצה כפול.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    יגאל זה קצה כפול לא צוות כפול יש הבדל
    צ'רמנדאר תוקף בגחלת את לירון אך לירון מתחמק ופגע בצ'רמנדאר עם קצה כפול.צ'רמנדאר מתאושש .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר.לירון משתמש בהגנת ברזל וכך הוא מוגן מהחיום יתתר של צ'רמנדאר.אלכסאומר ללירון שלו"גמור את הקרב קצה כפול"לירון רץ אל צ'רמנדאר בקצה כפול.מה תעשה
    טעות שלי
    --------------
    אני אומר לצ'רמנדר לקפוץ על הזב של לירון וןאחר כך לתקוף אותו בחימום יתר

עמוד 237 מתוך 359 ראשוןראשון ... 137187227235236237238239247287337 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •