Pokemon GO
עמוד 239 מתוך 359 ראשוןראשון ... 139189229237238239240241249289339 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,571 עד 3,585 מתוך 5381
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר נצמד לקרקע וכך מתחמק מהאקדח המים של קאבוטו.צ'ימצ'אר זוחל אל קבוטו.כאשר צ'ימצ'אר פוגש את קאבוטו.צ'ימצ'אר שורט את קאבוטו חזק.קאבוטו צועק מכאבים חזקים.צ'ימצ'אר משתמש שוב בשריטה.אך הפעם קאבוטו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לקאבוטו שלו"קאבוטו תשתמש בקבר אבן על צ'ימצ'אר"קאבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה
    תנסה לקפוץ באויר ואז תשתמש בשריטה וגחלת!

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    לפתע אתה רואה להביור שיוצא מן העשן.אתה מבין מכך שצ'ימצ'אר שלך בסדר גמור.מה תעשה

ג'וני
    צ'ימצ'אר נצמד לקרקע וכך מתחמק מהאקדח המים של קאבוטו.צ'ימצ'אר זוחל אל קבוטו.כאשר צ'ימצ'אר פוגש את קאבוטו.צ'ימצ'אר שורט את קאבוטו חזק.קאבוטו צועק מכאבים חזקים.צ'ימצ'אר משתמש שוב בשריטה.אך הפעם קאבוטו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.רג'י אומר לקאבוטו שלו"קאבוטו תשתמש בקבר אבן על צ'ימצ'אר"קאבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה

ג'ון
    טרטויג קופץ הצידה וכך מתחמק מהאבנים החדות של לירון.טרטויג משתמש בשוטי גפן על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן השוטיגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויגרץ אל לירון בבלימה.לירון עוד לאא התאושש ולכן נפגע גם מהבלימה של טרטויג.לפתע לירון נופל על רצפת הסיפון מעולף.אלכס מחזיר את לירון לפוכדורשלו ואומר לך"הטרטויג שלך חזק"מה תעשה

דניס
    ארון גורם שהקרן העל חושית של ביוטיפלי תתפגע בגופו.הקרן העל חושית פוגעת בגופו של ארון ומוחזרת אל ביוטיפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ביוטפלי משתמש באס אוירי מה תעשה

יגאל
    הזנב הברזל של ראיצ'ו מהיר יותר מהחימום היתר של צ'רמנדאר ולכן צ'רמנדאר נפםגע.לפתע צ'רמנדאר מתעלף על הרצפה.אלכס אומר לך" 1 1.נואז מי הפוקימון השני שלך.אם אתהה לא יודע מותר לשנינו להחליף פוקימונים באמצע הקרב.ראיצ'ו כול הכבוד לך"מה תעשה
    אני מוציא את שלדון ואומר לו לתקוף בזעם דרקון

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג קופץ הצידה וכך מתחמק מהאבנים החדות של לירון.טרטויג משתמש בשוטי גפן על לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן השוטיגפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויגרץ אל לירון בבלימה.לירון עוד לאא התאושש ולכן נפגע גם מהבלימה של טרטויג.לפתע לירון נופל על רצפת הסיפון מעולף.אלכס מחזיר את לירון לפוכדורשלו ואומר לך"הטרטויג שלך חזק"מה תעשה
    אני אומר לאלכס: "אמרתי לך שאני ינצח אותך, תוציא את הפוקימון השני שלך עכשיו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    כינוי: adidas
    שם במשחק:טוני
    רקע:טוני גר במחוז העשב יחד עם שני הוריו ואחיו.
    מבין אחיו טוני הוא שונה,הוא יותר רגיש,טוב לב ואיכפתי.
    חלומו היחיד של טוני הוא להפוך למאמן פוקימונים דגול ומבגל לזה הוא מצפה כל כך למסע שלו שיתחיל בקרוב.
    מחוז: העשב
    פקימון התחלתי: באלבאזור
    פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
    כסף: 5000$
    ציוד: (תבחרו מה שבא לכם חוץ מחכה)
    הערות/בקשות:

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    adidas מצטער לא בגלל שהמשחק שלי הרבה התקדם והיה קשה להשיג.

ג'ון
    אלכס אומר לך"אז עדין הכול יכול לקרות ."אלכס מוציא פוכדור מכיסו ומתיכו יוצא ראיצ'ו שלו.אלכס אומר לך"תכיר את ידידי ראיצ'ו.בוא נראה אותך מביס את ראיצ'ו שלי.ראיצ'ו זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך להיות לבן.מה תעשה

יגאל
    אתה מחזיר את צ'רמנדאר לפוכדור שלו.אתה מוציא פוכדור ומותכו יוצא שלגון שלך.שלגון מסתער אל ראיצ'ו בזעם דרקןון.ראיצ'ו לא מספיק להיתחמק ונפגע קשה מהזעם דרקון של שלגון.ראיצ'ו מתאושש מהפגיעה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על שלגון"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

ג'וני
    צ'ימצצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קאבוטו.צ'ימצ'אר רץ אל קאבוטו ושורט אותו.קאבוטו מתעצבן מזה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את קאבוטו.קאבוטו מתחמק מהלהביור של צ'ימצ'אר בקלות.רג'יאומר לקאבוטו שלו"קבראבבן שוב"קאבטוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה

דניס
    ארון קופץ וכך מתחמק מהאס האוירי של ביוטפלי.כשארביוטפלי מתחת לארון.ארון תוקף בראשיה את ביוטפלי המסכן.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.ביוטפלי משתמש ברוח כסופה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אלכס אומר לך"אז עדין הכול יכול לקרות ."אלכס מוציא פוכדור מכיסו ומתיכו יוצא ראיצ'ו שלו.אלכס אומר לך"תכיר את ידידי ראיצ'ו.בוא נראה אותך מביס את ראיצ'ו שלי.ראיצ'ו זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך להיות לבן.מה תעשה
    אני אומר לטרטויג: "אנחנו ממשיכים ידידי, תתחמק מהזנב ברזל ואז תשתמש בנשיכה ואז בשוטי גפן על ראיצ'ו".

חתימה בשיפוצים.

7. היכל התהילה
    דניס
    ארון קופץ וכך מתחמק מהאס האוירי של ביוטפלי.כשארביוטפלי מתחת לארון.ארון תוקף בראשיה את ביוטפלי המסכן.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ולכן נפגע.ביוטפלי משתמש ברוח כסופה
    נשיכה כדי שלא תעוף!" אני מורה לו בעודי מקווה שהוא יצליח לנשוך את כנף ביוטיפליי.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    ארון רץ אל ביוטפלי ומנסה לנשוך אותו.אך ארון לא מצליח וכך נפגע מהרוח כסופה של ביוטפלי.לפתע ארון יורה פצצתבוץ שפוגעת ביוטפלי קשה.אתה מבין שארון למד פצצת בוץ.

ג'ון
    טרטויג מנסה להתחמק מהזנב ברזל של ריצ'ו אך הואנפגע מהמתקפה.טרטויג רץ אל ראיצ' במטרה לנשוך את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מתחמק מהנשיכה של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו הפעם מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.אלכס אומר לראיצ'ו"ראיצ'ו תשתמש שוב בזנב ברזל שיגמור את טרטויג "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    דניס
    ארון רץ אל ביוטפלי ומנסה לנשוך אותו.אך ארון לא מצליח וכך נפגע מהרוח כסופה של ביוטפלי.לפתע ארון יורה פצצתבוץ שפוגעת ביוטפלי קשה.אתה מבין שארון למד פצצת בוץ.
    "תנשוך אותו ותשתמש בפצצת בוץ באותו הזמן!" אני מורה לארון

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    ארון רץ אל ביטפלי ומהר נושך את אחד הכנפיים שלו.לאחר מכן ארון יורה פצצות בוץ על היוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק מכל הפצצות הבוץ ולכן נפגע.ביוטפלי מעולף מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    דניס

ג'ון
    טרטויג מנסה להתחמק מהזנב ברזל של ריצ'ו אך הואנפגע מהמתקפה.טרטויג רץ אל ראיצ' במטרה לנשוך את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מתחמק מהנשיכה של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ראיצ'ו.ראיצ'ו הפעם מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג.אלכס אומר לראיצ'ו"ראיצ'ו תשתמש שוב בזנב ברזל שיגמור את טרטויג "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
    אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהזנב ברזל שלו ואז תשתמש בנשיכה ואז בדחיפה הכי חזקים שלך כדי לסיים את זה".

חתימה בשיפוצים.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    טרוטיג לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'.טרטויגנפגע קשנה ומתעלף בקרב.אלכס אומר לך"אז מיהבא שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרוטיג לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'.טרטויגנפגע קשנה ומתעלף בקרב.אלכס אומר לך"אז מיהבא שלך"
    אני אומר לטרטויג: "תודה טרטויג, נתת את כל מה שיכולת וניצחת בקרב הראשון ועזרת בשני, תנוח קצת", אני מחזיר את טרטויג ואז אני מוציא פוכדור ואומר: "צא הרקרוס, תשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש סופר ספאמר
    adidas מצטער לא בגלל שהמשחק שלי הרבה התקדם והיה קשה להשיג.

ג'ון

יגאל
    אתה מחזיר את צ'רמנדאר לפוכדור שלו.אתה מוציא פוכדור ומותכו יוצא שלגון שלך.שלגון מסתער אל ראיצ'ו בזעם דרקןון.ראיצ'ו לא מספיק להיתחמק ונפגע קשה מהזעם דרקון של שלגון.ראיצ'ו מתאושש מהפגיעה.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בזנב ברזל על שלגון"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

ג'וני
    צ'ימצצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קאבוטו.צ'ימצ'אר רץ אל קאבוטו ושורט אותו.קאבוטו מתעצבן מזה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את קאבוטו.קאבוטו מתחמק מהלהביור של צ'ימצ'אר בקלות.רג'יאומר לקאבוטו שלו"קבראבבן שוב"קאבטוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה

דניס
    אני אומר לשלגוןלתפוס את הזנב של ריצ'ו בעזרת נשיכה ואחר כך תתיל אותו באדמה

15. משתמש מנוסה
    מרי
    צ'ימצ'אר רץ ומתחבא מאוחרי גבו של לירון.האבנים חדות של לירון עפות לכיונו של לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.בגללל הגנת הברזל צ'ימצ'אר ולירון לא נפגעו מאבנים החדות של לירון.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור חזק את לירון.בגלל הטוחח של התקפה לירון לא מצליח להתחמק ונפגע מזה קשות.אלכס אומר ללירון"תשתמש בזנב ברזל"לירון משתמש בזנב ברזל.מה תעשי

[/COLOR][/B]
    "תקפוץ עליו וגחלת ולהביור מהירים !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

עמוד 239 מתוך 359 ראשוןראשון ... 139189229237238239240241249289339 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •