Pokemon GO
עמוד 240 מתוך 359 ראשוןראשון ... 140190230238239240241242250290340 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,586 עד 3,600 מתוך 5381
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קאבוטו.צ'ימצ'אר רץ אל קאבוטו ושורט אותו.קאבוטו מתעצבן מזה.צ'ימצ'אר תוקף בלהביור את קאבוטו.קאבוטו מתחמק מהלהביור של צ'ימצ'אר בקלות.רג'יאומר לקאבוטו שלו"קבראבבן שוב"קאבטוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה
    "חזור צ'ימצ'אר!היית נהדר!צא טרטואיג!עלי טער ואז נגיחה ושוב עלי טער!"אומר

קרדיט ענק לרועי!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    דניס
    ארון רץ אל ביטפלי ומהר נושך את אחד הכנפיים שלו.לאחר מכן ארון יורה פצצות בוץ על היוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק מכל הפצצות הבוץ ולכן נפגע.ביוטפלי מעולף מה תעשה
    אחפש פוקימון אחר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    אתה לארוצה להגיע לאינוט
    אתה הולך ורואה איוי שנולך לו ביער

ג'וני
    אתה מחזיר את צ''ימצ'אר לפוכדור שלו ומוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בעלי טער על קאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ אל קאבוטו בנגיחה.קאבוטו מצליח להתחמק מהנגיחה.רג'י אומר לקאבטוטו"תשתמש בקב ראבן"קבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה

מרי
    מזה מהירים ?
    צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק הזנב ברזל של לירון.צ'ימצ'אר יורה גחלת אל לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הגחחלת ונפגע קשה.צ'ימצ'אר יורה להביור אל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנהעליו מהלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר ללירון"תשתמש בקצה כפול"לירון משתמש בקצה כפול.מה תעשי

יגאל
    שלג'ון תופס את זנבו שלראיצ'ו עם נשיכה.הדבר מבטל את הזנב הברזל של ראיצ'ו.שלגוןמטיח את ראיצ'ו בריצפת הסיפון.ראיצ'ו נפגע מאוד קשה מזה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת ווולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט.מה תעשה

ג'ון
    אתה מחזיר חזרה את טררטויג שלך ובמקומו מוציא את הרקרוס שלך.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש סופר ספאמר
    דניס
    אתה לארוצה להגיע לאינוט
    אתה הולך ורואה איוי שנולך לו ביער

ג'וני
    אתה מחזיר את צ''ימצ'אר לפוכדור שלו ומוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בעלי טער על קאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ אל קאבוטו בנגיחה.קאבוטו מצליח להתחמק מהנגיחה.רג'י אומר לקאבטוטו"תשתמש בקב ראבן"קבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה

מרי
    מזה מהירים ?
    צ'ימצ'אר קופץ לאויר וכך מתחמק הזנב ברזל של לירון.צ'ימצ'אר יורה גחלת אל לירון.לירון לא מצליח להתחמק מן הגחחלת ונפגע קשה.צ'ימצ'אר יורה להביור אל לירון.לירון משתמש בהגנת ברזל.הגנת ברזל של לירון מגנהעליו מהלהביור של צ'ימצ'אר.אלכס אומר ללירון"תשתמש בקצה כפול"לירון משתמש בקצה כפול.מה תעשי

יגאל
    שלג'ון תופס את זנבו שלראיצ'ו עם נשיכה.הדבר מבטל את הזנב הברזל של ראיצ'ו.שלגוןמטיח את ראיצ'ו בריצפת הסיפון.ראיצ'ו נפגע מאוד קשה מזה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת ווולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט.מה תעשה

ג'ון
    אתה מחזיר חזרה את טררטויג שלך ובמקומו מוציא את הרקרוס שלך.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש במכת וולט"ראיצ'ו משתמש במכת וולט
    אני אומר לשלגון לא לחמוק ולתקוף את ריצ'ו בראשיה

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    שלגן רץ אל ראיצ'ו בארשיה חזקה. הכת וולט וראשיה שתיהם מתנגשות וימצורות הבדך חזק מאוד שכימעט מעיף אותך מהספינה.שלג'ון וגם ראיצ'ו נפגעו קשה מהתקפפה של היריב.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    שלגן רץ אל ראיצ'ו בארשיה חזקה. הכת וולט וראשיה שתיהם מתנגשות וימצורות הבדך חזק מאוד שכימעט מעיף אותך מהספינה.שלג'ון וגם ראיצ'ו נפגעו קשה מהתקפפה של היריב.
    אני מחזיר את שלגון ומוציא את טרטויג ואומר לו לתקוף את ריצ'ו מהר בעלי טער

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה מחזיר את שלגון ובמקומו מוציא את טרטויג שלך לקרב.טרטויג תוקף את ראיצ'ו בעלי טער.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהעלי טער של טרטויג.ראיצ'ו מתאושש מהפגיעה.אלכס אומר אומר לך"אז טרטויג הפוקימון האחרון שלך ,יפה.ראיצ'ו זנב ברזל על טרטויג שלו."ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה מחזיר את שלגון ובמקומו מוציא את טרטויג שלך לקרב.טרטויג תוקף את ראיצ'ו בעלי טער.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע מהעלי טער של טרטויג.ראיצ'ו מתאושש מהפגיעה.אלכס אומר אומר לך"אז טרטויג הפוקימון האחרון שלך ,יפה.ראיצ'ו זנב ברזל על טרטויג שלו."ראיצ'ו משתמש בזנבברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה
    אני אומר לטרטויג לתפוס את הזנב של ריצ'ו בעזרת שוטי גפן ואחרי זה ליזרוק אותו על הריצה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    טרטויג תופס את זנבו של ראיצ'ו עם שוטי גפן.וזה מבטל אתז נבב ברזל של ראיצ'ו.טרטויג זורק את ראיצ'ו על ריצפת הסיפון.ראיצ'ו נפגע קשה מהמכה.אך עדין יכול להילחם.ראיצ'ו משתמש במכת וולט

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    טרטויג תופס את זנבו של ראיצ'ו עם שוטי גפן.וזה מבטל אתז נבב ברזל של ראיצ'ו.טרטויג זורק את ראיצ'ו על ריצפת הסיפון.ראיצ'ו נפגע קשה מהמכה.אך עדין יכול להילחם.ראיצ'ו משתמש במכת וולט
    אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך לתקוף בעלי טער

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    טרטויג זז הצידה ומצליח להתחמק מן המכת וולט של ראיצ'ו.טרטויג משתמש בעלי טער.ראיצ'ו לא מצליח להתתחמק מן העל טער של טרטויג.ראיצ'ו נפגע מהעלי טער.ראיצ'ו לבסוף מתעלף.אלכס מחזיר בחזרה את ראיצ'ו שלו ואומר לך"כול הכבוד לך חסר לך עוד ניצחון 1 ואתה מנצח אני לא אתן שזה יקרה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    טרטויג זז הצידה ומצליח להתחמק מן המכת וולט של ראיצ'ו.טרטויג משתמש בעלי טער.ראיצ'ו לא מצליח להתתחמק מן העל טער של טרטויג.ראיצ'ו נפגע מהעלי טער.ראיצ'ו לבסוף מתעלף.אלכס מחזיר בחזרה את ראיצ'ו שלו ואומר לך"כול הכבוד לך חסר לך עוד ניצחון 1 ואתה מנצח אני לא אתן שזה יקרה"
    אני אומר לו שבמקום לדבר שיוציא את הפוקימון האחרון שלו

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אלכס אומר לך"אוקי אין בעיה.צא קומבסקין תראה לו את כוחך" קומבסקיןן של אלכס יוצא לקרב.אלכס אומר"קומבסקין בעיטת מדה על טרטויג"קומבסקין משתמש בביטת מדה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אלכס אומר לך"אוקי אין בעיה.צא קומבסקין תראה לו את כוחך" קומבסקיןן של אלכס יוצא לקרב.אלכס אומר"קומבסקין בעיטת מדה על טרטויג"קומבסקין משתמש בביטת מדה
    אני מחזיר את טרטויג ומוציא את שלגון ואומר לו לתקוף בזעם דרקון

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    טרטויג מוחזר ושלגון יוצא לקרב.שלגון מתחמק מהבעיטת מגה של קומבסקין.שלגון משתמש בזעם דרקון.קומבסקין קופץ לאוירוכך מתחמק מהזעם דרקון של שלגון.קומבסקין יורה להביור אל שלגון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 240 מתוך 359 ראשוןראשון ... 140190230238239240241242250290340 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •