Pokemon GO
עמוד 242 מתוך 359 ראשוןראשון ... 142192232240241242243244252292342 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,616 עד 3,630 מתוך 5381
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    ג'ון
    הקרוס מצליח להתחמק מהמכת וולט של ראיצ'ו.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן האגרוף הממוקד ולכן נפגע קשה.הרקרוס מתמש בשבירת לבנים על ראיצ'ו.הפעם ראיצ'ו מצליח להתחמק מהמכה של הקרקרוס.אלכס אומר לראיצ'ו"תשתמש בהתקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.מה תעשה
    אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהר מהמתקפה המהירה שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז באגרוף ממוקד הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. היכל התהילה
    דניס
    אתה זורק פוכדור על איוי .הפוכדור נפתח ומכניס את איוי לתוכו.הפוכדור נחת על האדמה ומתנדנד ומתנדנד ולבסוף נעצר.לכדת איוי יעודכן
    "יש!" אני קופץ מאושר והולך למרכז פוקימונים

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    אתה שמח על תפיסת איוי וממשיך לעירה1.אתה מגיע לעיר המכון ה1 שלך והולך אל מרכז הפוטקימונים.כעבור מס' דקות אתה מוצא אותו ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אז אתה בודי דניס בעל 0 תגים.תרצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תעשה

ג'ון
    הרקרוס מתחמק מהתקפה המהירה של ראיצ'ו.הקרוס משתמש בבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק.ראיצ'ו סופג הרבה נזק מהשבירת לבנים של הקרוס.לבסוף ראיצ'ו מתעלף.אלכס מחזיר את ראיצ' לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד 2 1 לך.אתה חזק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    הרקרוס מתחמק מהתקפה המהירה של ראיצ'ו.הקרוס משתמש בבירת לבנים על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק.ראיצ'ו סופג הרבה נזק מהשבירת לבנים של הקרוס.לבסוף ראיצ'ו מתעלף.אלכס מחזיר את ראיצ' לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד 2 1 לך.אתה חזק"
    אני אומר לאלכס: "אמרתי לך שאני יראה לך, תוציא את הפוקימון האחרון שלך כדי שנתחיל כבר".

חתימה בשיפוצים.

5. היכל התהילה
    דניס
    אתה שמח על תפיסת איוי וממשיך לעירה1.אתה מגיע לעיר המכון ה1 שלך והולך אל מרכז הפוטקימונים.כעבור מס' דקות אתה מוצא אותו ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"אז אתה בודי דניס בעל 0 תגים.תרצה להשתתף באיונט האי המאוחד."מה תעשה
    "כן" אני עונה ברצון

6. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה מחזיר את צ''ימצ'אר לפוכדור שלו ומוציא את טרטויג לקרב.טרטויג משתמש בעלי טער על קאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ אל קאבוטו בנגיחה.קאבוטו מצליח להתחמק מהנגיחה.רג'י אומר לקאבטוטו"תשתמש בקב ראבן"קבוטו משתמש בקבר אבן.מה תעשה
    "טרטואיג קפוץ !ואז נחות על קבוטו ורסק אותו!ואז תקוף בעלי טער!"אומר לו!

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]

מרי
    אלכס אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא ראיצ'ו.ראיצ'ו מכת ברק על צ'ימצ'אר שלה"אלכס מוציא פוכדור וממנו יוצא ראיצ'ו שלו.ראיצ'ו תוקף את צ'ימצ'אר במכת ברק
    "מצטערת,אבל כל כך לא !" אני אומרת ומחזירה את צ'ימצאר לפוקדור .
    "טריפינאץ' צא"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    טרטויג קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג נוחת על קבוטו ומרסק אותו קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על קבאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק מן השוטים ולכן נפגע קשה.רג'י אומר בכעס"תנסה שוב ריסוק אבנים"קאבוטו משתמש בריסוק אבנים.מה תעשה

מרי
    את מחזירה מהר את צ'ימ'אר לפוכדור שלו.את מוציה פוכדור חדש שמנו יוצא טראפינץ' שלך.טראפינץ' סופג את מכת הברק של ראיצ'ו בלי שום נזק.מה תעשי

דניס
    האחות ג'וי אומרת לך"אוקי דניס,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך דניס"

ג'ון
    אלכס אומר לך "אוקי איך שתרצה.צא ויזאר לקרב .תשתמש בפצצת רעל על הקרוס שלו"אלכס מוציא פוכדור ומנו יוצא איוזר שלו.איוזזרמשגר פצצת רעל לעבר הרקרוס שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    דניס
    האחות ג'וי אומרת לך"אוקי דניס,עכשיו לך לדלת הירוקה כנס לדלת ומשם כבר תדעאיך להמשיך.בהצלחה לך דניס"
    "תודה" אני מודה לה ונכנס לדלת הירוקה לאחר שאני מרפא את הפוקימונים שלי.

10. משתמש מנוסה

מרי
    את מחזירה מהר את צ'ימ'אר לפוכדור שלו.את מוציה פוכדור חדש שמנו יוצא טראפינץ' שלך.טראפינץ' סופג את מכת הברק של ראיצ'ו בלי שום נזק.מה תעשי

"טריפנאץ,סופת ופצצת בוץ"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

11. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    טרטויג קופץ לאויר וכך מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג נוחת על קבוטו ומרסק אותו קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על קבאבוטו.קאבוטו לא מצליח להתחמק מן השוטים ולכן נפגע קשה.רג'י אומר בכעס"תנסה שוב ריסוק אבנים"קאבוטו משתמש בריסוק אבנים.מה תעשה
    "טרטואיג תפוס אותו בשוטי הגפן!ואז תעיף אותו !אז תשתמש בשוטי גפן!"אומר לטרטואיג!

קרדיט ענק לרועי!

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    טרטויג מתחמק מהקבר אבן של קבוטו.טרטויג תופס את קאבוטו עם שוטי הגפן שלו ומעיף אותו על הבאדמה.לפתע קאבוטו מתעלף.רג'י מחזיר את קאבוטו נותן לך 1000 שקל והולך.
    תרצה להתחיל תאיונט?

מרי
    טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"זנבברזל "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על טראפינץ'.מה תעשי

דניס
    האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים. אתה נכנכס דרך הלדת הירוקה.ניצב מולך מסדרון ארון.כעבורזמן מה של הליכה אתה רואה ספינה ולידה איששאומר לך"אם אתה לאי המאוחד תעלה על הספינה הזאתי בקשה."

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"זנבברזל "ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על טראפינץ'.מה תעשי

"
    "תתחמק!עוד פצצת בוץ ועוד סופת חול!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    .טראפינץ' מתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו .טראפינץ' משתמש בסופת חול שגורמת לראיצ'ו להתעור.טראפינץ' משגר פצצת בוץ אל ראיצ'ו.בגלל סופת החול ראיצ'ו לארואה את הפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע מנה קשה.סופת החול נעלמת.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירה"ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה על טראפינץ'.מה תעשי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אלכס אומר לך "אוקי איך שתרצה.צא ויזאר לקרב .תשתמש בפצצת רעל על הקרוס שלו"אלכס מוציא פוכדור ומנו יוצא איוזר שלו.איוזזרמשגר פצצת רעל לעבר הרקרוס שלך
    אני אומר להרקרוס: "חזור הרקרוס, צאי ולפקיס, תשתמשי בלהביור ואז בגחלת הכי חזקים שלך".

חתימה בשיפוצים.

עמוד 242 מתוך 359 ראשוןראשון ... 142192232240241242243244252292342 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •