Pokemon GO
עמוד 246 מתוך 359 ראשוןראשון ... 146196236244245246247248256296346 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,676 עד 3,690 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    הרקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזארלא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של הקרוס ולכן נפגעקשה.לפתע איוזאר מתעלף על ריצפת הסיפון וגם הרקרוס.הקר נגמר 3 2 לך.ג'ון ניצחת.אלכס מחזיר את איוזאר שלו ואומר"לא פייר" הולך לדרכו.מה תעשה

דניס
    אלכס אומר לך"תגלה בעוד רגע.צא פיצ'ו מכת ברק על ארון שלו"אלכס מוציא פיצ'ו.פיצ'ו של אלכס תוקף במכת ברק
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    דניס
    אלכס אומר לך"תגלה בעוד רגע.צא פיצ'ו מכת ברק על ארון שלו"אלכס מוציא פיצ'ו.פיצ'ו של אלכס תוקף במכת ברק
    "פצצת בוץ!" אני מורה לו
    ---
    פיצ'ו? O.O פיצ'ויים מתעלפים ממכות ברק, תמיד ><"

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    הרקרוס מתחמק מפצצת הרעל של איוזאר.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה.שתי ידיו הופכות ללבנות.איוזארלא מצליח להתחמק מן שבירת הלבנים של הקרוס ולכן נפגעקשה.לפתע איוזאר מתעלף על ריצפת הסיפון וגם הרקרוס.הקר נגמר 3 2 לך.ג'ון ניצחת.אלכס מחזיר את איוזאר שלו ואומר"לא פייר" הולך לדרכו.מה תעשה
    אני אומר לאלכס: "אמרתי לך שאני יראה לך, טוב ביי ובהצלחה בהמשך" ומחכה להוראות נוספות כדי להגיע לאי המאוחד.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    ארון מצליח להתחמק מהמכת ברק של פיצ'ו.ארון משגר פצצת בוץ אאל פיצ'.פיצ'ו מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"תשתמש בנשיה מתוקה על ארון"מה תעשה

ג'ון
    אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    שלג'ון תוקף את אגרוף האש של קומבסקין בראשיה.שתי המתקפות מתנגשות ושתי הפוקימונים נפגעים.אלכסאומר לך"זה לא יעבוד לך.קומבסקין אגרוף אש שוב"קומבסקין משתמש באגרוף אש

דניס
    אתה מוציא את ארון שלך לקרב.ארון שלך משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ארון של אלכס.ארון של אטלכס מתחמק מזה בקלות.לפתע ארון שלך משתמש בציפורן ברזל.ארון של אלכס לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהציפורן ברזל.ארון שלך למד ציפורן ברזל.אלכס אומר"ארון ראשיה"ארון של אלכס רץ אל ארון שלך בראשיה

ג'ון
    הרקרוס מתחמק מהמשוטי גפן של איוזאר.הרקרוס משתמש במכת קרן על איוזאר.איוזאר מחמק בקלות מהמכת קרן של הקרוס.הרקרקוס משתמש בשבירת לבנים על איוזאר.שוב איוזאר מתחמק מהמכה של הרקרוס.האפקט של הרעל מוריד להרקרוס קצת חיים.אלכס אומר לאיוזאר שלו"עלי טער על הרקרוס שלו"איוזארשולח עלי טער אלהרקרוס שלך.מה תעשה
    אני אומר לשלגון לתקוף שוב בראשיה ואחר כך בזעם דרקון

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    שלג'ון תוקף בראשיה את קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהראשיה.שלג'ון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קומבסקין גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לפתע קומבסקין מתעלף על הזירה וגם שלג'ון. 3 2 המנצח יגאל.אלכס מחזיר את קומבסקין והולך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    שלג'ון תוקף בראשיה את קומבסקין.קומבסקין לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה מהראשיה.שלג'ון משתמש בזעם דרקון על קומבסקין.קומבסקין גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לפתע קומבסקין מתעלף על הזירה וגם שלג'ון. 3 2 המנצח יגאל.אלכס מחזיר את קומבסקין והולך
    אני הולך לשלגון והומר לו שהוא נלחם חזק

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה עשב וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לעצמי: "יופי, סוף סוף אני באי המאוחד" ואז אני יורד מהספינה אל האי המאוחד כדי להתחיל במסע שם.

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אני מחזיר את שלגון ויורד מהספינה לאי המיוחד

11. היכל התהילה
    דניס
    ארון מצליח להתחמק מהמכת ברק של פיצ'ו.ארון משגר פצצת בוץ אאל פיצ'.פיצ'ו מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"תשתמש בנשיה מתוקה על ארון"מה תעשה
    "תפוצץ את הנשיכה עם פצצת בוץ!" אני מורה לארון "ראשיה על פיצ'ו!"

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    טוני רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1

אדם
    אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו אדם באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה

"כן אני בחרתי בטורצ'יק אפשר לקבל אחד בבקשה?" אשאל בחיוך
    'אני חושב שטורצ'יק הוא בחירה מצויינת כי אני גם מאוד אוהב את בלייזיקן וגם אני חושב שהוא מאוד חזק' אחשוב לעצמי בהתרגשות

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה אדם" .אוק הולך אל שוחלן שמונחים עליו שני פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ואזהולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של טורצ'יק תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של טורציקי ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה

דניס
    ארון משתמש בפצצת בוץ על הנשיקה המתוקה אך זה לא מצליח ואון נפגע מהנשיקה מתוקה.ארון רץ אל פיצ'ו בראשיה.פיצ'ו קופץ לאויר וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו שלו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

יגאל וג'ון
    שנכם יורדים מהספיינה אתם רואים איש נראה כך אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה אדם" .אוק הולך אל שוחלן שמונחים עליו שני פוכדורים.הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ואזהולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של טורצ'יק תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של טורציקי ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה
    "תודה רבה פרופסור אני מבטיח לטפל בו ואנחנו עוד נתראה שהוא יהפוף לבלייזיקן" ואחייך לפרופסור
    'יש איזה כיף קיבלתי טורצ'יק חחח אני מת לראות אותו' אחשוב לעצמי בהתרגשות
    אני יסתכל על הפוקדור של טורצ'יק יזרוק אותו לאוויר ויגיד:"קדימה ידידי צא החוצה!" ואני יחכה בהתרגשות עד שטורצ'יק יצא.

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    יגאל וג'ון
    שנכם יורדים מהספיינה אתם רואים איש נראה כך אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"
    אני אומר לבן: "תודה בן", ומתחיל לחפש פוקימונים וגם לחזק ולפתח את הפוקימונים שיש לי עכשיו.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 246 מתוך 359 ראשוןראשון ... 146196236244245246247248256296346 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •