Pokemon GO
עמוד 249 מתוך 359 ראשוןראשון ... 149199239247248249250251259299349 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,721 עד 3,735 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טוני
    אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו טוני באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה

ג'ון
    טרטויג מנסה לצאת מן הבילבול אך לא מצליח ומפגע מהתקפות של עצמו.גולדק תוקף באקדח מים את טרטויג.טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטויג עדין מופשע מהבילבול של גולדק

דניס
    ארון לא מצליח להתחמק מהזנב ברזל של פיצ'ו.ארון נפגע מהזנב ברזל אך לא קשה ממש.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל פיצ'ו.פיצ'ו מצליח להתחמק מהפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף עולה על עץ שהיה לידו וכך מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר.נזליף נשאר על העץ ויורה קליע זרעים על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    טוני
    אתה מחכה שניות בחוץ ואז נפתחת הדלת ומולך עומד פרופסור אוק.פרופסור אוק אומר לך"בוא תיכנס למעבדה שלי"אתה והפרופסור מננכנכסים למעבדה.אוק סוגר את הדלת.אוק אומר לך"נו טוני באיזה פוקימון תבחר בחרת כבר.אם כן תגיד לי"מה תעשה

ג'ון
    טרטויג מנסה לצאת מן הבילבול אך לא מצליח ומפגע מהתקפות של עצמו.גולדק תוקף באקדח מים את טרטויג.טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטויג עדין מופשע מהבילבול של גולדק

דניס
    ארון לא מצליח להתחמק מהזנב ברזל של פיצ'ו.ארון נפגע מהזנב ברזל אך לא קשה ממש.ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל פיצ'ו.פיצ'ו מצליח להתחמק מהפצצת הבוץ של ארון.אלכס אומר לפיצ'ו"זנב ברזל בכל הכח על ארון"פיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מצליח להתחמק מן הנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף עולה על עץ שהיה לידו וכך מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר.נזליף נשאר על העץ ויורה קליע זרעים על צ'רמנדאר שלך.מה תעשה
    אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בחימום יתר

3. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    טוני

ג'ון

דניס

יגאל
    כן פרוספסור,בחרתי בסינדקוויל".

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומרלטרטויג: "בבקשה טרטויג, תצא מהבילבול הזה ואז תשתמש בדחיפה ואז בלימה על גולדג בכל הכוח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    טוני
    פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה טוני" .אוק הולך אל שוחלן שמונך עליו פוכדור.הוא לוקח את הפוכדור ואז הולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של סינדקוויל תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של סינדקוויל ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מצליח להתחמק מהקליע זרעים של זנליף .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותה על נזליף שנמצא על העץ.נזליף קופץ לענף אחר וכך מתחמק מהחימם יתר של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר

ג'ון
    טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    טוני
    פרופסור אוק אומר לך"בחירה טובה טוני" .אוק הולך אל שוחלן שמונך עליו פוכדור.הוא לוקח את הפוכדור ואז הולך אל המגירות.פותח את המגירה העיליונה ומוציא משם 5 פוכדורים ופוקידע ואז חוזר אלך ואומר לך"זה הפוכדור של סינדקוויל תתפל בו יפה"הוא נותן לך תפוכדור של סינדקוויל ו 5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם מה תעשה

יגאל
    צ'רמנדאר מצליח להתחמק מהקליע זרעים של זנליף .צ'רמנדאר משתמש בחימום יתר ויורה אותה על נזליף שנמצא על העץ.נזליף קופץ לענף אחר וכך מתחמק מהחימם יתר של צ'רמנדאר.נזליף משתמש בנקמה על צ'רמנדאר

ג'ון
    טרטויג מצליח לצאת מן הבילבול.טרטויג רץ אל גולדג בדחיפה.אך גולדג מתחמק מהדחיפה של טרטויג.טרטויג רץ בבלימה אל גולדק.אך גולדקגם מזה מתחמק.גולדק משתמש באקדח מים
    אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף בגחלת

7. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    טוני

יגאל

ג'ון

"תודה רבה פרופסור,נראה לי שאתחיל במסע שלי" אני אומר לו בעודי יוצא מהמעבדה ומתכוון ללכת בדרך 1 ולהתחיל את המסע

8. היכל התהילה
    דניס
    "פצצת בוץ כשהוא קרוב אליך!" אני מורה לארון

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהאקדח מים של גולדק ואז תשתמש בשוטי גפן ואז תשתמש בנשיכה עליו כדי לסיים את זה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' לא מצליח להתחמק מן הזנב ברזל של ראיצ'ו וננפגע קשה.טראפינץ' משתמש במכת חול אך ראיצ'ו מתחמק ממנה בקלות.טראפינץ' יורה פצצת בוץ אל ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מן פצצת הבוץ ולכן נפגע קשה.ראיצ'ו מתאושש.אלכס אומר לראיצ'ו שלו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל וזנבו הופך ללבן.מה תעשי

"תראה לו מה זה!תתחמק ופצצת בוץ!"

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טורצ'יק קופץ הצידה וכך מתחמק מהעלי טער של אודיש.טורצ'יק רץ אל אודיש בניקור.אודישזריז ומתחמק מהר מהניקור של טורצ'יק.טורצ'יק במהירות משתמש בגחלת על אודיש.אודיש גם מהגחלת של טורצ'יק מתחמק.אודיש משתמש באבקת שינה שעומדת להרדים את טורצ'יק שלך
    "תורצ'יק מהר תשתמש בניקור ותסתובב כדי שהאבקה לא תפגע בך ואז תתקוף בגחלת קדימה!"

12. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    לפתע אתה רואה להביור שיוצא מן העשן.אתה מבין מכך שצ'ימצ'אר שלך בסדר גמור.מה תעשה
    "צ'ימצ'אר תשתמש במגן התנגדות אש כדי להסיר את העשן ואז חפירה לכל מקרה..."

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.ומסתובב וכך מעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.אודיש שוב משתמש באבקת שינה
    .

מרי
    טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ראיצ'ן.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע קשה.לפתע ראיצ'ו מתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את ראיצ'ו שלו לפוכדור

ג'ון
    טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה

דניס
    ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.

טוני
    אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ומתחיל ללכת בדרך 1.כשאתה הולך בדרך 1 אתה רואה אודיש קטן שעובר בדרך 1

יגאל
    צ'רמנדאר מתחמק מהנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.נזליף נופל מענף שלו על אדמה מעולף

לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש במנגן אש היתנגדות וכך מעליםם את העשן שהיה סביבו.צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה אךמכיון שהיא עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור.לירון תוקף בקצה כפול.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 08-19-2010 בשעה 07:51 AM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש סופר ספאמר
    אדם
    טורצ'יק משתמש במתקפת ניקור.ומסתובב וכך מעיף את אבקת השינה של אודיש.טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על אודיש.אודיש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.אודיש שוב משתמש באבקת שינה
    .

מרי
    טראפינץ' מצליח להתחמק מהזנב ברזל של ראיצ'ו.טראפינץ' משתמש בפצצת בוץ ומשגר אותה אל ראיצ'ן.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של טראפינץ' ולכן נפגע קשה.לפתע ראיצ'ו מתעלף על ריצפת הסיפון.אלכס מחזיר את ראיצ'ו שלו לפוכדור

ג'ון
    טרטויג מצליח להתחמק מהאקדח המים של גולדק.טרטוויג משתמש בשוטי גפן על גולדג.גולדג לא מצליח להתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע קשה.טרטויג משתמש בבלימה על גולדג.גולדג מתחמק מהבלימה של טרטויג.גולדג משתמש בילבול.מה תעשה

דניס
    ארון משתמש בפצצת בוץ ומשגררותה אל פיצ'ו.פיצ'ו לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ולכן מפסיד בקרב.אלכס נדהם.הוא מחזיר את פיצ'ו חזרה לפוכדור והולך לדרכו.

טוני
    אתה יוצא מהמעבדה של הפרופסור ומתחיל ללכת בדרך 1.כשאתה הולך בדרך 1 אתה רואה אודיש קטן שעובר בדרך 1

יגאל
    צ'רמנדאר מתחמק מהנקמה של נזליף.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ויורה אותה על נזליף.נזליף לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.נזליף נופל מענף שלו על אדמה מעולף
    אני אומר לצ'רמנדר כל הכבוד עכשיו תתקוף אותו בחימום יתר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'ימצ'אר משתמש במנגן אש היתנגדות וכך מעליםם את העשן שהיה סביבו.צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה אךמכיון שהיא עשויה מברזל צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור.לירון תוקף בקצה כפול.

"צ'ימצ'אר זנב ברזל על קצה כפול ואז אגרוף אש!!!"

עמוד 249 מתוך 359 ראשוןראשון ... 149199239247248249250251259299349 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •