Pokemon GO
עמוד 254 מתוך 359 ראשוןראשון ... 154204244252253254255256264304354 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,796 עד 3,810 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה.אך צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור וכך גם לא מתחמק ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.צ'ימצ'אר נפגעק שה מהפגיע האחרונה .אלכס אומר לך"תבין אי אפשר לחפור על הספינה שלך.אם תצליח תהרוס את הספינה אז לא תוכל להשתמש בחיפרה.פרינלאפ טופר מתכת על צצ'ימצ'אר"פרינלאפ משתמש בטופר מתכת

עדן זה לא ההתחלה ההתחלה נמצאת בסוף עמ' 1

ג'וני
    אתה ניגש אל הדל הירוקה ופתוח אותה.אתה רואה מסדרון ארון ומתחיל ללכת בו.אתהמתהלך במסדרון ולבסוף רואה ספינה ולידה איששאומר לך"לאי המאוחד תעלו לספינה"

אדם
    אתה מוציא את טרטויג וטורצ'יק להיכרות ביניהם.טרטויג טטורצ'יק מכירים ביינהם ותך רגע הופכים לחבריםהכי טוים.מה תעשה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה ניגש אל הדל הירוקה ופתוח אותה.אתה רואה מסדרון ארון ומתחיל ללכת בו.אתהמתהלך במסדרון ולבסוף רואה ספינה ולידה איששאומר לך"לאי המאוחד תעלו לספינה"
    אאלעה לספניה כשאיני יודע מה צפוי לי.

קרדיט ענק לרועי!

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'ימצ'אר מנסה לחפור בורעל הספינה.אך צ'ימצ'אר לא מצליח לחפור בור וכך גם לא מתחמק ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.צ'ימצ'אר נפגעק שה מהפגיע האחרונה .אלכס אומר לך"תבין אי אפשר לחפור על הספינה שלך.אם תצליח תהרוס את הספינה אז לא תוכל להשתמש בחיפרה.פרינלאפ טופר מתכת על צצ'ימצ'אר"פרינלאפ משתמש בטופר מתכת
    'זהו זה!' "הספינה ממתכת ומתכת מוליכה חשמל! צ'ימצ'אר תקפוץ ואז תשתמש באגרוף חשמל על הריצפה וכשהוא מחושמל ומותש קפוץ לו על הראש ותרביץ לו עם אגרופי חשמל זה אמור לחסל אותו!"

4. משתמש מנוסה
    שם: עדן
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    iger רשום תגיב להתחלה שלמעטה

התחלה לכולם
    אתם קמים לבוקר יפה אתם שומעים את צלצול השעון המעורר שלכם ואתם רואים שהשעה 7 בבוקר.אתם יורדים למטה אמכם אומרת לכם"בהצלחה" ומגישה את ארוחת הבוקר לכם.לאחר שסימתם את ארוחת הבוקר אתם יוצאים מן הבית והולכים אל עבר המעבדה.אתם מגיעים למעבדה ודופקים בדלת קול מוזר עונה מי זה? מה תעשו?
    אני אומר " היי זה עדן באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי , אתה יכול לפתוח?"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה

לוקאס
    צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינלאפ.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על ריצפת הסיפון.ריצפת הציפון מוליכה את החשמל אל עבר פרינפלאפ.פרינלאפ קופץ לאויר וכך מצליח להתחמק מפגיעה קשה מאוד עבורו.אלכס אומר לך"מהלך יפה מאוד חשבת עליו תוך רגע פרינפלאפ מערבולת על צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במעברולת על צ'ימצ'אר

עדן
    אתה מחכה שניות ואז מולך פותח את הדלת פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"הייעדן תיכנס למעבדה שלי"אתהנכנכס והוא טורק את הדלת .פרופסור בירץ' אומר לך"שלום עדן באיזה פוקימון תרצה להשתמש בחרת כבר אם כן תגיד לי את שמו ואני יבא לך אותו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג משתמש בעלי טער על גולדג.גולדג לא מספיק בזמן להתחמק מהעלי טער של טרטויג ולכן נפגע קשה.אתה רואה שגולדג לפתע מתעלף וצף לו על מי הנחל.
    אני אומר לטרטויג: "כל הכבוד טרטויג, בוא נתפוס אותו" אני אומר בקול רם: "צא פוכדור!" וזורק אותו לגולדג.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    לוקאס
    אתתה מחזיר בחזרה את קאקונה לפוכדור שלו.אתה מוציא מהר את צ'ימצ'אר שלך לקרב.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על פרינפלאפ.מכיון שפרינפלאפ קפוא הוא לא מצליח להתחמק מהאגרוף חשמל של צ'ימצ'אר.פרינלאפ משתחרר מהקרח ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"מערבולת מהרעל צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במערבולת

דניס
    אתה מתהלך לו באי ורואה איפום שמתנדנד על העצים

אדם
    אתה הולך בדדרך שאיש אמר לך ומגיע לדוכן תוך זמן מה.אתה רואה שבדוכן יש מוכרת שנראת כך ואומרת לך"שלום נער איה פוקימון תרצה?יש לנו פילאפ נהדר צ'ימצ'אר נהדר ורטויג נהדר כול אחד מהם עולה 2000$"

יגאל
    האמבוסנין מחלטים לזוז ולאפשר את המשך הקרב.צ'רמנדאר תוקף בגחלת את סנור.סנובר מתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר בקלות.סנובר משתמש בפטיש עץ על צ'רמנדאר שלך

טוני
    אתה מחזיר את כולם לפוכדירהם וממשיך ללכת בדרך 1.אתה מתהלך ורואה מאמן שניגש אליך שנראה כך ואומר לך"תרצה נגדיקרב פוקימונים 2 על אבל יחידים?"
    "אני אשמח" אני אומר לו במהרה וחושב במוחי במי להשתמש.

8. Because lizards can swim
    ג'וני
    אתה עולה על הספינה.אתה שומע את הקפטן אומר לכל האנשים"שלום אננשים בעוד שעה תגיעו לאי המאוחד.אך לפני שתגיעו עליכם לעבור מבחן.עליכם פשוט לנצח מישהו מפה.אז זהאומר שרק חצי מכם יגיעו לאי המאוחד.מי שמפסיד פשוט חוזר.מקוה שהבנתם מותר לכם להילחם פפעם 1"מה תעשה

לוקאס
    צ'ימצ'אר מתחמק מהטופר מתכת של פרינלאפ.צ'ימצ'אר משתמש באגרוף חשמל על ריצפת הסיפון.ריצפת הציפון מוליכה את החשמל אל עבר פרינפלאפ.פרינלאפ קופץ לאויר וכך מצליח להתחמק מפגיעה קשה מאוד עבורו.אלכס אומר לך"מהלך יפה מאוד חשבת עליו תוך רגע פרינפלאפ מערבולת על צ'ימצ'אר"פרינפלאפ משתמש במעברולת על צ'ימצ'אר

עדן
    אתה מחכה שניות ואז מולך פותח את הדלת פרופסור בירץ'.הוא אומר לך"הייעדן תיכנס למעבדה שלי"אתהנכנכס והוא טורק את הדלת .פרופסור בירץ' אומר לך"שלום עדן באיזה פוקימון תרצה להשתמש בחרת כבר אם כן תגיד לי את שמו ואני יבא לך אותו"
    "טוב נמאס לי אתה עומד להפסיד צ'ימצ'אר חזור! צא קראקונה תשתמש במשאבת הידרו על הספינה ואז תקפוץ מהמים וכשהוא נמצא בפנים תקפיא את זה עם קרן קרח ותתחיל לרוץ לכיוון שלו הכי מהר שאתה יכול!"

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מוציא את טרטויג וטורצ'יק להיכרות ביניהם.טרטויג טטורצ'יק מכירים ביינהם ותך רגע הופכים לחבריםהכי טוים.מה תעשה
    "כל הכבוד אני רואה שאנחנו ניהיה צוות מנצח" ואחייך אליהם ואחזיר אותם לפוכדורים ואמשיך בדרכי לעבר המכון הראשון

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה זורק פוכדור על גולגד.הפוכדור מכניס את גולדג לתוכו.הפוכדור מתנדד ומתנדנ ונעצר ברכותי לכדת גולדאק יעודכן בקרוב

אדם
    אתה ממשיך בדרך 1.אתה רואה מאמן שנראה כך שניגש אליך ואומר לך"תרצה קר 2 על2 יחידים מה אתה אומר ילד"

טוני
    מצויא גסטלי שמרחף לובאויר ואומר לך"תתקוף ראשון מקובל עליך"

לוקאס
    אתה מחזיר בחזרה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.אתה מויא במקומות את קאקוה שלך לקרב.קאקונה משתמש במשאבת הידרו על פרינפלאפ.פרינלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה של קאקונה.קאקונה משתמש בקרן קרח על פרנפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהקרן קרח של קאקונה ולכן הוא קפוא.פרינפלאפ קפוא

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אעצום עינים ואומר לעצמי שהבנדם הראשון שאראה אלחם מולו..אפתח עיניים ואגש להלחם מול הבנדם הראשון שאראה

קרדיט ענק לרועי!

12. Because lizards can swim
    ג'ון
    אתה זורק פוכדור על גולגד.הפוכדור מכניס את גולדג לתוכו.הפוכדור מתנדד ומתנדנ ונעצר ברכותי לכדת גולדאק יעודכן בקרוב

אדם
    אתה ממשיך בדרך 1.אתה רואה מאמן שנראה כך שניגש אליך ואומר לך"תרצה קר 2 על2 יחידים מה אתה אומר ילד"

טוני

לוקאס
    אתה מחזיר בחזרה את צ'ימצ'אר שלך לפוכדור שלו.אתה מויא במקומות את קאקוה שלך לקרב.קאקונה משתמש במשאבת הידרו על פרינפלאפ.פרינלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע מהמכה של קאקונה.קאקונה משתמש בקרן קרח על פרנפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהקרן קרח של קאקונה ולכן הוא קפוא.פרינפלאפ קפוא
    "תשתמש בנשיכה על הפנים שלו וכשהוא בפה שלך תעשה קרן קרח יאהאהאהאהא!"

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לטרטויג: "תפסנו גולדאק!, בוא נמשיך לחפש פוקימונים טובים ולחזק את הפוקימונים שעכשיו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    ג'ון

אדם

טוני

לוקאס
    אני מחליט להוציא ראשון את טרטויג.
    "צא טרטויג!,תשתמש בשוטי גפן!".

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

"בכיף ידידי"
    'זאת תיהיה הזדמנות מצויינת לבחון את טרטוויג שלי וגם להתאמן טיפה'
    "קדימה תוציא את הפוקימונים שלך!" אגיד ואחייך למאמן

עמוד 254 מתוך 359 ראשוןראשון ... 154204244252253254255256264304354 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •