Pokemon GO
עמוד 259 מתוך 359 ראשוןראשון ... 159209249257258259260261269309 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,871 עד 3,885 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    אתה חושב שפולויאג עוד חי
    אתהניגש אל פולויאג הסובל ומרים אותו ולוקח אותו אל האגם הקרוב.אתה מניח אות ועל הגם.פולויאג טובע באגם.אך כעבור 5 שניות פולויאג חוזר לעצמו ועולה על שפת האגם ויורה לך אקדח מים בפרצוץ

ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג ונפגעת קשה.אנה אומרת לך" ולפקיס זנב ברזל על טרטויג"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל על טרטויג

טוני
    אודיש משתמש באבקת שינה על מינון.מינון לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של אודיש ולכן הוא נרדם.סינדקוויל ניצל מפגיעה.החיל מודהם שמינון יושן לו.זאת הזדמנות שלך להבסיו
    "כפוי טובה" אני אומר וצולל לאגם ומראה לו מזה להתעסק איתי תוך כדי שפוליוואג סובל מהמכות שלי אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו להתאמן עם אלקיד על אגרופים...

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג ונפגעת קשה.אנה אומרת לך" ולפקיס זנב ברזל על טרטויג"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל על טרטויג
    אני אומר לטרטויג: "תתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס ואז תשתמש בבלימה ואז בדחיפה הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' מתחמק מהטופר מתכת של פרינלאפ.טראפינץ' מוחזר לפוכדור שלו.את מוציאה פוכדור וממנו יוצא ארון שלך.ארון רץ בראשיה אל פרינפלאפ.פרינלאפ קופץ לאויר ואז נוחת על ריצפת הסיפון וכך מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לך"אולי.פרינפלאפ מערבולת"פרינלאפ משתמש במערבולת.מה תעשי

"תתחמ' ואז ראשייה"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    לוקאס
    אתה חושב שפולויאג עוד חי
    אתהניגש אל פולויאג הסובל ומרים אותו ולוקח אותו אל האגם הקרוב.אתה מניח אות ועל הגם.פולויאג טובע באגם.אך כעבור 5 שניות פולויאג חוזר לעצמו ועולה על שפת האגם ויורה לך אקדח מים בפרצוץ

ג'ון

טוני
    אודיש משתמש באבקת שינה על מינון.מינון לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של אודיש ולכן הוא נרדם.סינדקוויל ניצל מפגיעה.החיל מודהם שמינון יושן לו.זאת הזדמנות שלך להבסיו
    "אודיש אני כל כך גאה בך!" אני אומר לו בשמחה.
    "אוקיי סינדקוויל,אודיש בואו ונסיים עם זה,סינדקוויל תשתמש בגחלת! ואודיש תשתמש בעלי טער!"

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טרטויג משתמש בשוטי גפן בתור מגן מהנשיכה של אנקס.בזכות שוטי הגפן של טרטויג טרטויג מוגן מהנשיכה של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס בבלימה.אנקס לא מצליח לנגיב ונפגע מהבלימה של טרטויג.לאור אומר לאננקס שלו"תשתמש בעוקץ רעל על טרטויג"אנקס משתמש בעוקץ רעל
    "טרטוויג תתחמק ואז תשתמש בנשיכה קדימה!"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    טרטויג קופץ הצידה ומתחמק מעוקץ הרעל של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס ונושך אותו בחוזקה.אנקס מתאווש מהנשיכה של טרטויג.לאור אומר לאנקס שלו"תשתמש בערפיח על טרטויג שלו"אנקס משתמש בערפיח ואתה לא ראוה את טרטויג וגם לא את אנקס

טוני
    סינדקוויל משתמש בגחלת על מינון.אודיש משתמש בעלי טער על מינון.מינון עדין בהשפעת אבקת השינה ובגלל זה לא מצליח להתחמק מהתקפות של אודיש וסינדקוויל.מינון נפגע קשה אף מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל בורח ואתה לא ראוה אותו כבר

מרי
    טראפינץ' זז הצידה ומתחמק מהמערבולת של פרינפלאפ.טראפינץ' רץ אל פרינפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של טראפינץ' ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו על טראפינץ' שלה"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו

ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג ונפגעת קשה.אנה אומרת לך" ולפקיס להביור על טרטויג"ולפקיס משתמשת בלהביור על טרטויג

לוקאס
    אתה תופס את פוליואג ומתחיל להרביץ לו.ובזזמן הזה אתה מוציא את צ'ימצ'אר לאמן את אלקיד.צ'ימצ'אר ואלקיד מתחילים להתאמן על אגרופיהם.ובזמן הזה אתה רואה שמופיואג יורד דם.פולויאג יורה עליך בועות מעצבנות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    אדם
    טרטויג קופץ הצידה ומתחמק מעוקץ הרעל של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס ונושך אותו בחוזקה.אנקס מתאווש מהנשיכה של טרטויג.לאור אומר לאנקס שלו"תשתמש בערפיח על טרטויג שלו"אנקס משתמש בערפיח ואתה לא ראוה את טרטויג וגם לא את אנקס
    "טרטוויג מהר תסתובב ותשתמש בשוטי גפן כדי להכות בכל מה שסביבך וככה גם להעיף את הערפיח!"
    'אני מקווה שטרטוויג לא עייף מכל המאמץ הזה' אחשוב לעצמי

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג ונפגעת קשה.אנה אומרת לך" ולפקיס להביור על טרטויג"ולפקיס משתמשת בלהביור על טרטויג
    אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהלהביור של ולפקיס ואז תשתמש בלימה ואז בשוטי גפן בכל הכוח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    אדם

טוני
    סינדקוויל משתמש בגחלת על מינון.אודיש משתמש בעלי טער על מינון.מינון עדין בהשפעת אבקת השינה ובגלל זה לא מצליח להתחמק מהתקפות של אודיש וסינדקוויל.מינון נפגע קשה אף מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל בורח ואתה לא ראוה אותו כבר

מרי
    טראפינץ' זז הצידה ומתחמק מהמערבולת של פרינפלאפ.טראפינץ' רץ אל פרינפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של טראפינץ' ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו על טראפינץ' שלה"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו

ג'ון

לוקאס
    אתה תופס את פוליואג ומתחיל להרביץ לו.ובזזמן הזה אתה מוציא את צ'ימצ'אר לאמן את אלקיד.צ'ימצ'אר ואלקיד מתחילים להתאמן על אגרופיהם.ובזמן הזה אתה רואה שמופיואג יורד דם.פולויאג יורה עליך בועות מעצבנות
    "מעניין למה הוא רצה את הפוקימונים שלי..."
    "כל הכבוד חברים אני גאה בכם" אני אומר לסינדקוויל ואודיש בעודי מחזיר כל אחד לפוכדור שלו וממשיך בדרכי במסע.

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    אדם

טוני

מרי

ג'ון

לוקאס
    "בועות? פוליוואג אתה פוקימון דביל..." אני אומר ותופס אותו בזנב ויוצא מהמים "אוקיי מה לעשות איתך.. אני יודע!" אני אומר ועושה פרצוף של מישהו שמתכוון לאכול אותו כדי להפחיד את פוליוואג "סתם יאללה פעם הבאה תלמד לא להתעסק איתי אני לא מרחם על פוקימונים!" אני אומר ומשחר אותו "כדאי שאני לא ארגיש כלום שאני הולך מפה!" אני אומר ומפנה אליו את גבי והולך לעבר אלקיד וצ'ימצ'אר

11. משתמש מנוסה
    מרי

[/COLOR][/B]
    ארון נמצא בחוץ -_-
    _________
    "ארון,התחמק !!!אז ציפורן מתכת וראשיה"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

12. משתמש סופר ספאמר
    אדם
    טרטויג משתמש בשוטי גפן ואז מסתוב בבמקום וכך מעיף את הערפיח של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס בבלימה.אנקס לא מצליח להתחמק מהבלימה של טרטויג.אנקס נפגע קשה מהלימה של טרטויג.לאור אומר לאנקס שלו"תשתמש בבנישה על טרטויג"אנקס משתמש בנשיכה

טוני
    לפתע הקול אומר לך"אני חיל מצוות ניוטק.אני מקווה ששמעת עלינו.הבוס שלנו ציוה שניקח את הפוקימוונים של מאמנים מתחילים.אז תביא את פוקימוניך.אם אתה לא רוצה להתחשמל ממות ילד."אתה רואה את הדמות שנראת כך ולידה מינון.מה תעשה

לוקאס
    אמרתי לך בעוד המשך 1 עכשיו תוכל אוקי
    אתה יורד מהספינה וראה איש נראה כך
    אומר לך"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"

ג'וני
    אתה מוציא את פיג'י שלך לקרב.אלכס מוציא את לירון שלו.אלכס אומר ללירון"לירון תשתמש בכדור ג'ירו על הפיג'י שלו"לירון משתמש בכדור ג'ירו

דניס
    אתה מחפש עוד אימון לאיוי וכשאתה מחפש אימון לאיוי אתה רואה על האדמה
    מה תעשה

ג'ון
    האישה אומרת לך"אין בעיה ולפקיס תרצה תופיע מיד" האישה לוחצת על כפתור ולאחר כמה שניות אתה רואה מולך ולפקיס חזקה כמו שהיתה לך.האישה עומדת מאוחרי ולפקיס ואומרת לך"אני היה המאמנת של ולפקיס מקובל עליך"

יגאל
    אתה יוצא מהחנות ואז מוציא את טרטויג שלך לאימון שיפטרי.טרטויג משתמש בעלי טער על שיפטרי.שיפטרי מתחמק מהעלי טער ומשתמש בנקמה על טרטויג
    אני אומר לטרטויג לחמוק ואחר כך אני חושב אני מוציא את צ'רמיליון ומונפרנו ואומר לטרטויג ושיפטרי שזה לא אימון טוב אם הם נלחמים נגד אותם סוגים אז אני רוצה שצ'רמיליון ומונפרנו הילחמו נגד שניכם טאז אני שואל אותם עם זה בסדר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה

מרי
    אופס
    ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון

לוקאס
    אתה מחזיק את זנבו של פולויאג ועושה לו פרצוף שאתה רוצה לאכול אותו.אתה משחחר את פולויאג לחופשי.לפתע בא אליך מאמן שאומר לך"הי ילד ראיתי את זה שחיסלת את פולויאג המסכן.אז מה דעתך לחסל עוד כמה פוקימונים ובתמורה אנייבא לך משהו שיחזק תאלקיד שלך.מה דעתך"

טוני
    אתה מחזיר את סינדקוויל ואודיש שלך לפוכדור שלהם.אתה ממשיך בדרכך ואתה רואהה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"

ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת

אדם
    טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    אדם
    טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.
    "טרטוויג מהר תעלה לאיזה מקום גבוה כדי שסנדשרו לא יפגע בך ושהוא יצא תשתמש בשוטי גפן!"

15. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה

[/COLOR][/B]
    אני אומר להם ששיפטרי וטרטויג איתי ומונפרנו וצ'רמרליון יתקפו לבד
    ואחר זה אני אומר לשיפטרי לתקוף בנקמה על מונפרנו ולטרטויג אני אומר לתקוף בהצלפת גפן על צ'רמיליון

עמוד 259 מתוך 359 ראשוןראשון ... 159209249257258259260261269309 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •