אדם
טרטויג קופץ הצידה ומתחמק מעוקץ הרעל של אנקס.טרטויג רץ אל אנקס ונושך אותו בחוזקה.אנקס מתאווש מהנשיכה של טרטויג.לאור אומר לאנקס שלו"תשתמש בערפיח על טרטויג שלו"אנקס משתמש בערפיח ואתה לא ראוה את טרטויג וגם לא את אנקס
טוני
סינדקוויל משתמש בגחלת על מינון.אודיש משתמש בעלי טער על מינון.מינון עדין בהשפעת אבקת השינה ובגלל זה לא מצליח להתחמק מהתקפות של אודיש וסינדקוויל.מינון נפגע קשה אף מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל בורח ואתה לא ראוה אותו כבר
מרי
טראפינץ' זז הצידה ומתחמק מהמערבולת של פרינפלאפ.טראפינץ' רץ אל פרינפלאפ בראשיה חזקה.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מהראשיה של טראפינץ' ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ שלו"משאבת הידרו על טראפינץ' שלה"פרינפלאפ משתמש במשאבת הידרו
ג'ון
טרטויג זז הצידה ומתחמק מהזנב ברזל של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג רץ אל ולפקיס בדחיפה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהדחיפה של טרטויג ונפגעת קשה.אנה אומרת לך" ולפקיס להביור על טרטויג"ולפקיס משתמשת בלהביור על טרטויג
לוקאס
אתה תופס את פוליואג ומתחיל להרביץ לו.ובזזמן הזה אתה מוציא את צ'ימצ'אר לאמן את אלקיד.צ'ימצ'אר ואלקיד מתחילים להתאמן על אגרופיהם.ובזמן הזה אתה רואה שמופיואג יורד דם.פולויאג יורה עליך בועות מעצבנות
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"בועות? פוליוואג אתה פוקימון דביל..." אני אומר ותופס אותו בזנב ויוצא מהמים "אוקיי מה לעשות איתך.. אני יודע!" אני אומר ועושה פרצוף של מישהו שמתכוון לאכול אותו כדי להפחיד את פוליוואג "סתם יאללה פעם הבאה תלמד לא להתעסק איתי אני לא מרחם על פוקימונים!" אני אומר ומשחר אותו "כדאי שאני לא ארגיש כלום שאני הולך מפה!" אני אומר ומפנה אליו את גבי והולך לעבר אלקיד וצ'ימצ'אר
יגאל
טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה
מרי
אופס
ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון
לוקאס
אתה מחזיק את זנבו של פולויאג ועושה לו פרצוף שאתה רוצה לאכול אותו.אתה משחחר את פולויאג לחופשי.לפתע בא אליך מאמן שאומר לך"הי ילד ראיתי את זה שחיסלת את פולויאג המסכן.אז מה דעתך לחסל עוד כמה פוקימונים ובתמורה אנייבא לך משהו שיחזק תאלקיד שלך.מה דעתך"
טוני
אתה מחזיר את סינדקוויל ואודיש שלך לפוכדור שלהם.אתה ממשיך בדרכך ואתה רואהה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"
ג'ון
טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת
אדם
טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנושנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)