Pokemon GO
עמוד 260 מתוך 359 ראשוןראשון ... 160210250258259260261262270310 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 3,886 עד 3,900 מתוך 5381
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת
    אני אומר לטרטויג: "תנסה לראות איפה נמצאת ולפקיס ואם תמצא תשתמש בעלי טער על המקום ואז בדחיפה על ולפקיס".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    יגאל
    טרטויג חומק מהנקמה של שיפטרי.אתה מוציא את צ'רמיליון ומונפרו לאימון.כולם מסכימים ומחכים לפקודות שלך.מה תעשה

מרי
    אופס
    ארון מצליח להתחמק ממשאבת ההידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בציפורן מתכת על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מציפורן הברזל של ארון.פרינפלאפ נפגע קשה מאוד.ארון רץ אל פרינפלאפ בראשיה.פרינפלאפ מתחמק מהראשיה של ארון.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון

לוקאס
    אתה מחזיק את זנבו של פולויאג ועושה לו פרצוף שאתה רוצה לאכול אותו.אתה משחחר את פולויאג לחופשי.לפתע בא אליך מאמן שאומר לך"הי ילד ראיתי את זה שחיסלת את פולויאג המסכן.אז מה דעתך לחסל עוד כמה פוקימונים ובתמורה אנייבא לך משהו שיחזק תאלקיד שלך.מה דעתך"

טוני
    אתה מחזיר את סינדקוויל ואודיש שלך לפוכדור שלהם.אתה ממשיך בדרכך ואתה רואהה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"

ג'ון
    טרטויג זז הצידה ומתחמק מהלהביור של ולפקיס.טרטויג רץ אל ולפקיס בבלימה.ולפקיס לא מצליחה להתחמק מהבלימה של טרטויג ולכן נפגעת קשה.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולפקיס.שוטיהגפן פוגעים בולפקיס אך לא משפייעים עליה מכיון שהיא סוג אש.אנה אומרת לך"יפה השתמשת במתקפת עשב זה טוב.ולפקיס תשתמש בבחיפרה" ולפקיס משתמשת בחפירה ונעלמת

אדם
    טרטויג משתצמש בשוטי גפן ומכה בהם בכל דבר.בסופו שלדבר הערפיח ונעלם.אתה רואה שטרטויג פגע באנקס ואפילו הביס אותו.לאור מחזיר את אנקס.לאור מוציא פוכדור חדש ומוציא מימנו שנדרו קטן שמשתתמש בחפירה ונעלם.
    "אתה רציני? טוב מי אתה רוצה? חכה שנייה אני רק קורא לפוקימונים שלי... אלקיד!!! צ'ימצ'אר!!!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אלקיד וצ'ימצ'אר חוזרים אליך.המאמן אומר לך"רק תביא לי להיזכר בשמותיהם.5אה נזכרתי ,תרביץ לדיטו ולאיוי הם נמצאים לא רחוק מפה.אז בהצלחה בכיסוח הלוזרים האלו?"

ג'ון
    טרטויג מחפש את ולפקיס ואז מוצא אותה.טרטויג משתמש בעלי טער על ולפקיס.ולפקיס מתחמקת בממהירות מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ במהירות ודוחף את ולפקיס בחוזקה.אנה אומרת לולפקיס"תשתמשי בזנב ברזל"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל

יגאל
    שיפטרי תוקף את מונפרו בנקמה.מונפרו מתחמק מהנקמה של שיפטרי.מונפרו משתמש באגרופי מאך על שיפטרי.טרטויג משתמש בשוטי גפן על צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק משוטי הגפן ש לטרטויג.צ'רמיליון משתמש בניב אש על טרטויג

אדם
    טרטויג מחפש מקום גבוה והוא מוצא אבן גדולה.טרטויג עוולה על האבן וכך מתחמק מפגיעה של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן על שנדלש.שנדלש לא מספיק להתחמק ונפגע משוטי הגפן של טרטויג.לאור אומר לשנדלש."תשתמש בגילגול" שנדלש משתמש במתקפת גילגול
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Because lizards can swim
    לוקאס
    אלקיד וצ'ימצ'אר חוזרים אליך.המאמן אומר לך"רק תביא לי להיזכר בשמותיהם.5אה נזכרתי ,תרביץ לדיטו ולאיוי הם נמצאים לא רחוק מפה.אז בהצלחה בכיסוח הלוזרים האלו?"
    "לדיטו לא אכפת לי זה יהיה מאתגר אבל יש לך פוקימון אחר חוץ מאיווי הוא קצת מסכן אולי אני דווקא אלכוד אותו...
    אני אהיה מוכן להילחם בקומבסקן במקום איווי"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    הנער אומר לך"תרצה את תת התפחות של קומבסקין טורצ'יק.אז בטורצ'יק תרצה להילחם במקום איוי.בכל מקרה גם טורצ'יק נמצא לא רחוק מפה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. Because lizards can swim
    לוקאס
    הנער אומר לך"תרצה את תת התפחות של קומבסקין טורצ'יק.אז בטורצ'יק תרצה להילחם במקום איוי.בכל מקרה גם טורצ'יק נמצא לא רחוק מפה"
    "האמת שהתכוונתי שקומבסקין אבל אני מניח שטורצ'יק הוא יריב ראוי גם כן.." אני אומר ואז מוציא את סטרביה "סטרביה אתה יכול להטיס אותי מעל האי אני צריך לבדוק משהו... אה כמעט שכחתי אלקיד צ'ימצ'אר תחזרו!"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מוציא את סטרביה .נראה שסטרביה למד פלי.אתה מחזיר את אלקיד וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם ועולה על סטרביה.אתה וסטרביה עפים בשמיים.אתה נההנה מהרוח שנושבת .אתהרואה מאמן שמאמן שיפטרי וטרטויג.לפתע אתהרואה את איוי וטורצ'יק שהילד ביקש שתרביץ להם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה מוציא את סטרביה .נראה שסטרביה למד פלי.אתה מחזיר את אלקיד וצ'ימצ'אר לפוכדור שלהם ועולה על סטרביה.אתה וסטרביה עפים בשמיים.אתה נההנה מהרוח שנושבת .אתהרואה מאמן שמאמן שיפטרי וטרטויג.לפתע אתהרואה את איוי וטורצ'יק שהילד ביקש שתרביץ להם
    דיטו וטורצ'יק
    "היי יגאל!! *אופס*" אני אומר לסטרביה לנסות מכת מהירות לעבר שתי הפוקימונים

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    סטרביהעף במהירותאל הפוקימונים ולבסוף אתם נוחתם על האדמה.טורצ'יקודיטו פוחדים מכם ובורחים מכם.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. Because lizards can swim
    לוקאס
    סטרביהעף במהירותאל הפוקימונים ולבסוף אתם נוחתם על האדמה.טורצ'יקודיטו פוחדים מכם ובורחים מכם.
    "איזה יופי... סטרביה תחזור" אני הולך להתחבא בשיחים בזמן שאני הולך בשקט לעבר הפוקימונים ואז חושב לעצמי 'האם זה שווה את זה? יש לי רעיון איך לא להכות פוקימונים מסכנים וגם להסיג את החפץ יאהאהאהאהא!!' אני יוצא מהשיחים וצועק "דיטו!!! טורצ'יק!!! אתם רוצים לנקום באיש שביקש ממני להכות אותכם?!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מחזיר את סטרביה בחזרה לפוכדור שלו.אתה מתחבא בין השיחים.דיטו וטורצ'יקשמחים להרביץ לאיש שביקש ממך להרביץ להם.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה מחזיר את סטרביה בחזרה לפוכדור שלו.אתה מתחבא בין השיחים.דיטו וטורצ'יקשמחים להרביץ לאיש שביקש ממך להרביץ להם.מה תעשה
    "יופי בינתיים אתם תהיו על הגב שלי תשמרו כוח להרבי לו ואז אני אקח את החפץ שהוא רצה להביא לי אסור להרביץ לפוקימונים שלא עשו כלום רק לפוקימון שעצבנו אותי! ואתם חברה לא עשיתם לי כלום... רגע יש לי רעיון! במקום שתהיו על הגב שלי דיטו תהפוך אליי וטורצ'יק תעשה כאילו אתה מעולף דיטו כשאתה הופך אלי תרים את טורצ'יק ה"מעולף" ותלך אל האיש כשאני אוציא את אלקיד שלי והוא יבוא לאזור שלך זה הסימן להתחיל את המכות!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה מוציאאת סטרביה ועלה איתו יחד עם דיטו טורצ'יק.אתם עפים באוויר ואתהרואה את המאמן.סטרביה נוחת מבלי שיראו אותו. אתה מחזיר את סטרביה.דיטו הופך לך ורטורצ'יק משחק מעולף ממש טוב.אתה מוציא את אלקיד.דיטו מתקרב אל הנער.טורצ'יק משתמש בגחלת וניור על הנער ודיטו נותן לו מכות.הנער מעולף צריך טיפול נמרץ

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    טרטויג מחפש את ולפקיס ואז מוצא אותה.טרטויג משתמש בעלי טער על ולפקיס.ולפקיס מתחמקת בממהירות מהעלי טער של טרטויג.טרטויג רץ במהירות ודוחף את ולפקיס בחוזקה.אנה אומרת לולפקיס"תשתמשי בזנב ברזל"ולפקיס משתמשת בזנב ברזל
    אני אומר לטרטויג: "טרטויג תתחמק מהר מהזנב ברזל של ולפקיס ואז תשתמש בדחיפה ואז בשוטי גפן הכי חזקים שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס

ג'ון

יגאל
    שיפטרי תוקף את מונפרו בנקמה.מונפרו מתחמק מהנקמה של שיפטרי.מונפרו משתמש באגרופי מאך על שיפטרי.טרטויג משתמש בשוטי גפן על צ'רמיליון.צ'רמיליון מתחמק משוטי הגפן ש לטרטויג.צ'רמיליון משתמש בניב אש על טרטויג

אדם
    טרטויג מחפש מקום גבוה והוא מוצא אבן גדולה.טרטויג עוולה על האבן וכך מתחמק מפגיעה של שנדלש.טרטויג משתמש בשוטי גפן על שנדלש.שנדלש לא מספיק להתחמק ונפגע משוטי הגפן של טרטויג.לאור אומר לשנדלש."תשתמש בגילגול" שנדלש משתמש במתקפת גילגול
    אני אומר לשיפטרי לתקוף מהר את מונפרנו בסופת עלים
    ולטרטויג אני אומר לחמוק ואחר כך לתקוף בעלי טער

עמוד 260 מתוך 359 ראשוןראשון ... 160210250258259260261262270310 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •