"חחחח תודה.." אני אומר ומלטף אותו בראשו בוא נסתובב כאן באי למצוא לך ולריאולו אימון! "צא ריאולו!" אני מוציא את ריאולו ומסתובב עם שני הלוחמים שלי באי...לוקאס
אתה מייצר כדור הילה ומראה למונפרו שלמדת כדור הילה.מונפרו נדהם שלמדת כדור הילה תוך מס' דקות
אדם
אתה זורק פוכדור על ספיל.הפוכדור מכניס אליו את ספיל.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר ברכותי לכדת ספיל.יעודכן
שון
אתה מוציא תפוכדור של פולואג ומצוציא אותו החוצה.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.גיודוד לא מצליח להתחמק מהאקדח המים של פולויראת ונפגע קשה.שאורן אומר לג'יודוד שלו"אבנים מתגנבות עכשיו"ג'יודוד משתמש באבנים מתגנבות
לוקאס
אתה מוציא את ריולו שילך איתך ועם מונפרו.אתה רואהסויפר שמאים עליך
ניר
ארון סופג את ברק הלם של מינון.לרויטר משתמש בחפירה.לרויטר נעלם ואז יוצא ומתכון לנשוך את מינון.ארון משתמש בפצת בוץ על מינון.מינון לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ של ארון ונפגע.אז לרויטר וארון נושכים אותו בחוזקה.מינון מתעלף.החיל מחזיר את מינון ואומר לך"אנו עוד נתראה"החיל מסתלק מהמקום שהיה בו
יגאל
גרוטל סופג את הורדה של בלדום.גרוטל משתמש בעלי טער על בלדום.בלדום מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בפוטוסינטזה ומרפא את עצמו.בלדום משתמש בהורדה
ג'ון
אלקיד חוזר לפוכדור שלו.לא תרצה לאמן קצת את האלקיד שלך לפני הקרב?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדם
אתה רץ ומחבק את טורצ'יק מרוב אושר שתפסת ספיל.אתה ממשיך במערת הקרח.לאחר זמן מה אתה רואה את היציה מן מערת הקרח והכניסה אל העיר סנוי ושם נמצא המכון ה1 שלך
מרי
ארון מתחמק ממשאבת הידרו של פרינפלאפ.ארון משתמש בטופר מתכת על פרינפלאפ.פרינפלךאפ מתחמק מטופר המתכת של ארון.ארון משתמש בראשיה על פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהראשיה של ארון.פרינפלאפ נראה תשוש.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת על ארון"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על ארון
ג'ון
אתה הולך באי המאוחד ורואה מרכז פוקימונים אתה נכנכס אליו ואחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה.תרצה חדר לישון בו את הלילה?"
שון
פולויאג משתמש באקדח מים על האבנים המגנבות של ג'יודוד.ג'יודוד נפגע בעצמו מזה.שאורן אומר לג'יושדוד שלו"תשתמש בגילגול"ג'יודוד משתמש בגילגול על פולויאג
ניר
המוכר אומר לך"לא הצלת את החנות שלי אבל אני מסכים לת לך את לרויטר תמורת 2000$.אתה מסכים למחיר הזה הורדתי בחצי"
לוקאס
אתה משתמש בכדורי הילה על סוויפר.סוויפר מצליח להתחמק מכמה מהם ומכמה להיפגע.סוויעפר משתמש בעוקץ רעל עליך.מה תעשה
יגאל
גרוטל תוקף את הורדה של בלדום בטיפוס סלעים.שני המתקפות מתנגשות .שני הפוקימונים נפגעים קשה מהתקפה של היריב השני
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)