Pokemon GO
עמוד 278 מתוך 359 ראשוןראשון ... 178228268276277278279280288328 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,156 עד 4,170 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה תופס את זנבו של סויפר וכך עוצר אותו מתלקוף ואז הופך אותו הפוך.אתה מטעין כדור אנרגיה.סוויפר אומר לך,סויפר סויפר סוויפר סויפר"
    *מזל טוב לי!*
    "מה זה סוויפר? אני לא יודע..... אתה רוצה שאני אשלח עליך את זה מטווח אפס???"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס מזל טוב
    סוויפר אומר לך"סויפר סויפר"אך אתה לא מבין סויפרית מה תעשה

יגאל
    גרוטל תוקף את בלדום בטיפוס סלעים.בלדום מובס.אתה זורק פוכדור על בלדום.בלדום נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר.לכדת בלדום יעודכן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. Because lizards can swim
    לוקאס מזל טוב
    'רעיון!' "סוויפר אחד זה כן ושתיים זה לא אתה יודע איפה יש גור גראוליט?"

4. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס מזל טוב

יגאל
    גרוטל תוקף את בלדום בטיפוס סלעים.בלדום מובס.אתה זורק פוכדור על בלדום.בלדום נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנד ונעצר.לכדת בלדום יעודכן
    אילו פוקימונים יש לי בשישיה
    -------------------------------
    אני מחזיר את גרוטל והולך למרכז הפוקימונים

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    שון
    פולויאג משתמש באקדח מים ויורה אותו על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק מאקדח המים של פולויאג ונפגע קצץ.שאורן אומר לג'יודוד"אבנים מתגנבות"ג'יודוד משתמש באבנים מתגנבות

ג'וני
    פיג'י מתחמק מקצה כפול עם מתקפה מהירה לתקרה.פיג'י משתמש בהתקפה מהירה ומתקפת כנף על לירון.לירון לא מצליח להתחמק משילוב התקפות הזה ונפגע קשה.אתה רואה שלירון מותש לגמרי.אלכס אומר ללירון שלו"תשתמש בזנב ברזל שיגמור את פיג'י"לירון משתמש בזנב ברזל על פיג'י

ג'ון
    האחות ג'וי אומרת לך"חדר 210 וכן"היא מגישה לך את מפתח החדר ומרפא לך את הפוקימונים שלך

אדם
    אתה ניכנס למכון וואתה רואה שם שיש זירת קרח.ואז אתה רואה את אומרת לך"שמי מילין ואני מנהיגת מכון הקרח של העייר סנוי.הקרב היה 1 על 1אוקי מי שיפסיד לו הפוקימון הוא המפסיד.אתה תוקף ראשון מובן" מילין מוציאה את
    סווינב שלה לקרב

ניר
    אתה רואה שלט שכתוב עליו"מערת הקרח של העיר סנוי"

מרי
    את שומעת את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוזה המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשי

לוקאס
    אתה תופס את זנבו של סויפר וכך עוצר אותו מתלקוף ואז הופך אותו הפוך.אתה מטעין כדור אנרגיה.סוויפר אומר לך,סויפר סויפר סוויפר סויפר"

יגאל
    גרוטל תוקף את הורדה של בלדום בטיפוס סלעים חזק מאוד.הטיפוס סלעים עוצר את בלדם.גרוטל משתמש בעלי טער על בלדום.בלדום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.בלדום תשוש מאוד
    "פוליוג תגיב באקדח מים מהר!"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שון
    פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.ג'יודוד מתחמק מאקדח המים שלך פולויאג.שאורן אומר לג'יודוד שלו"פצצת בות"ג'יוד משתמש בפצצת בוץ

יגאל
    תבדוק
    אתה מחזיר את גרוטל ומגיע למרכז הפוקימונים.האחות ג'/וי אומרת לך"מה תרצה שאני יעשה"

לוקאס
    סוויפר עושה לך כן עם הראש

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    שון
    פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.ג'יודוד מתחמק מאקדח המים שלך פולויאג.שאורן אומר לג'יודוד שלו"פצצת בות"ג'יוד משתמש בפצצת בוץ

יגאל
    תבדוק
    אתה מחזיר את גרוטל ומגיע למרכז הפוקימונים.האחות ג'/וי אומרת לך"מה תרצה שאני יעשה"

לוקאס
    אני אומר לה שאני רוצה להחלים את שיפטרי הרקרוס ולפרס בבולדם מגבי ושלגון

8. משתמש מנוסה
    שם: שון
    שון

יגאל
    תבדוק

לוקאס
    "ג'יודוד שלך קשוח,אבל לא להרבה זמן!" אני אומר בבטחוון למאמן השני.
    "פוליוג,אני סומך עליך,תתחמק ותשתמש באקדח מים היישר אל ג'יודוד!"

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    האחות ג'וי אומרת לך"חדר 210 וכן"היא מגישה לך את מפתח החדר ומרפא לך את הפוקימונים שלך
    אני אומר לאחות ג'וי: "תודה על זה שריפאת לי את הפוקימונים" ואני עולה אל החדר שלי כדי ללכת לישון.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. Because lizards can swim
    שון

יגאל
    תבדוק

לוקאס
    אני לוחץ חזק על הזנב שלו ושואל "איפה?!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה עולה במדרגות ומגיע לחדר שלך.אתה פותח אותו אתהרואה שיש שם מיה נוחה.אתה נרדם עליה ישר.כשאתה קם אתה רואה שכבר בכוקר.מה תעשה

שון
    פולויאג מתחמק מפצצת הבוץ של ג'יודוד.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.שאורן מחזיר את ג'יודוד ואומר לך"קרב טוב ביי"שארון הולך לדרכו

יגאל
    האחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה" היא מחליפה לך אותם

לוקאס
    סוויפר נחנק הוא מורה לך בכיון צפון מערב האי המאוחד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה עולה במדרגות ומגיע לחדר שלך.אתה פותח אותו אתהרואה שיש שם מיה נוחה.אתה נרדם עליה ישר.כשאתה קם אתה רואה שכבר בכוקר.מה תעשה
    אני אומר: "היום זה הקרב מול האיש שאם אני ינצח אני לא אצטרך להלחם מול המכון השני, כדי שאני התכוננן ללכת אליו" ואז אני עוזב את החדר אל האחות ג'וי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש סופר ספאמר
    ג'ון

שון
    פולויאג מתחמק מפצצת הבוץ של ג'יודוד.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.שאורן מחזיר את ג'יודוד ואומר לך"קרב טוב ביי"שארון הולך לדרכו

יגאל
    האחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה" היא מחליפה לך אותם

לוקאס
    סוויפר נחנק הוא מורה לך בכיון צפון מערב האי המאוחד
    אני אומר לה תודה והולך לטירה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה יוצא מחדרך מהיא לאחות ג'וי את המפתח והולך אל הקרב.כעבור 5 דקות אתה רואה אצטדיון ענק מאוד.אתה נכנכס אליו מבין שפה אתה תילחם.פתאום מופיעכ מולך איש נשראה כך ואומר לך,שמי סטיבן ונגדי תילחם מובן."אתם מגיעם לזירת הקרב וסיבן מולך עומד.הוא אומר לך"הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אם תפסיד לי תצטרף לעבוןר את המכון שרצית לדלג עליו.אם תנצח תדלג מוהן לך.דרךך אגב מה שמל?"

יגאל
    כעבור 5דקות אתה מגיע לטירה.אתה קורא את השלט שליד הטירה"טירת האימונים כול פוקימון יתפתח פו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש סופר ספאמר
    ג'ון
    אתה יוצא מחדרך מהיא לאחות ג'וי את המפתח והולך אל הקרב.כעבור 5 דקות אתה רואה אצטדיון ענק מאוד.אתה נכנכס אליו מבין שפה אתה תילחם.פתאום מופיעכ מולך איש נשראה כך ואומר לך,שמי סטיבן ונגדי תילחם מובן."אתם מגיעם לזירת הקרב וסיבן מולך עומד.הוא אומר לך"הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אם תפסיד לי תצטרף לעבוןר את המכון שרצית לדלג עליו.אם תנצח תדלג מוהן לך.דרךך אגב מה שמל?"

יגאל
    כעבור 5דקות אתה מגיע לטירה.אתה קורא את השלט שליד הטירה"טירת האימונים כול פוקימון יתפתח פו"
    אני נכנס לטירה שאומר למי ששם שאני רוצה לפתח את השלדון שלי

עמוד 278 מתוך 359 ראשוןראשון ... 178228268276277278279280288328 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •