Pokemon GO
עמוד 279 מתוך 359 ראשוןראשון ... 179229269277278279280281289329 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,171 עד 4,185 מתוך 5381
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    ג'ון
    אתה יוצא מחדרך מהיא לאחות ג'וי את המפתח והולך אל הקרב.כעבור 5 דקות אתה רואה אצטדיון ענק מאוד.אתה נכנכס אליו מבין שפה אתה תילחם.פתאום מופיעכ מולך איש נשראה כך ואומר לך,שמי סטיבן ונגדי תילחם מובן."אתם מגיעם לזירת הקרב וסיבן מולך עומד.הוא אומר לך"הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אם תפסיד לי תצטרף לעבוןר את המכון שרצית לדלג עליו.אם תנצח תדלג מוהן לך.דרךך אגב מה שמל?"
    אני אומר לסטיבן: "נעים להכיר אותך, לי קוראים ג'ון, בוא נתחיל בקרב, תוציא את הפוקימון הראשון שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    אתה נכנכס לטירה ומולך עומדת אישה שאומרת לך"אוקי בחר סוג של פוקימון ואז פוקימון מאותו סוג ונגדו שלגון שלך ילחם.בסדר הבנת"

ג'ון
    סטיבן אומר לך "בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון.צא גרבלר שלי צא לקרב"סטיבן מוציא גרבלר חזק מאוד ומאים מאוד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה נכנכס לטירה ומולך עומדת אישה שאומרת לך"אוקי בחר סוג של פוקימון ואז פוקימון מאותו סוג ונגדו שלגון שלך ילחם.בסדר הבנת"

ג'ון
    סטיבן אומר לך "בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון.צא גרבלר שלי צא לקרב"סטיבן מוציא גרבלר חזק מאוד ומאים מאוד
    אני אומר לה שהיא תבחר את הפוקימון

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לסטיבן: "לא יהיו לך חיים קלים בקרב הזה, צא גולדק, תשתמש באקדח מים ואז בבילבול על גרבלר".

חתימה בשיפוצים.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    אתה מוציא מהפוכדור שלך את גולדג.גולדג משתמש באקדח מים ותוקף איתו את גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע רצת.גולדג משתמש בילבול על גרבלר.גרבלר מתחמק מהבילבול של גולדג.סטיבן אומר לגרבלר"אבנים מתגנבות "גרבלר משתמש באבנים מתגנבות

יגאל
    האישה אומרת לך"אוקי.שמי אנה ואני היה המאמנת של הפוקימון שתילחם מולה.אני יבחר בבגלילי"היא מובילחה אותכם לזירה רגילה ואז שם מופיע גלילי היא אומרת לך"קרב 1 על 1 תקוף ראשון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש סופר ספאמר
    ג'ון
    אתה מוציא מהפוכדור שלך את גולדג.גולדג משתמש באקדח מים ותוקף איתו את גרבלר.גרבלר לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע רצת.גולדג משתמש בילבול על גרבלר.גרבלר מתחמק מהבילבול של גולדג.סטיבן אומר לגרבלר"אבנים מתגנבות "גרבלר משתמש באבנים מתגנבות

יגאל
    האישה אומרת לך"אוקי.שמי אנה ואני היה המאמנת של הפוקימון שתילחם מולה.אני יבחר בבגלילי"היא מובילחה אותכם לזירה רגילה ואז שם מופיע גלילי היא אומרת לך"קרב 1 על 1 תקוף ראשון"
    אני אומר לה בסדר ומוציא את שלגון ואומר לו לתקוף את גלילי בזעם דרקון

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    אתה מוציא את שלגון לקרב.שלגון רץ אל גלילי בזעם דרקון קטלני.גלילי מתחמק מזעם הדרקון של לשגון.אנה אומרת לגלילי"קרן קרח על שלגון"גלילי משתמש בקרן קרח על שלגון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה מוציא את שלגון לקרב.שלגון רץ אל גלילי בזעם דרקון קטלני.גלילי מתחמק מזעם הדרקון של לשגון.אנה אומרת לגלילי"קרן קרח על שלגון"גלילי משתמש בקרן קרח על שלגון
    אני אומר לשלגון לחמוק ואחר כך לתקוף את גלילי בראשיה ואז בנשיכה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    שלגון מתחמק מקרן הקרח של גלילי.שלגון משתמש בראשיה על גלילי.גלילי לא מצליח לחמוק מראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בנשיכה על גלילי.גלילי מצליח להתחמק מהנשיכה של שלגון.אנה אומרת לגלילי"כדור ג'ירו"גלילי משתמש בכדור ג'ירו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    שלגון מתחמק מקרן הקרח של גלילי.שלגון משתמש בראשיה על גלילי.גלילי לא מצליח לחמוק מראשיה של שלגון ונפגע קצת.שלגון משתמש בנשיכה על גלילי.גלילי מצליח להתחמק מהנשיכה של שלגון.אנה אומרת לגלילי"כדור ג'ירו"גלילי משתמש בכדור ג'ירו
    אני אומר לשלגון לתקוף את הכדור ג'ירו בראשיה ואחר כך בזעם דרקון

11. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ג'ון
    אתה עולה במדרגות ומגיע לחדר שלך.אתה פותח אותו אתהרואה שיש שם מיה נוחה.אתה נרדם עליה ישר.כשאתה קם אתה רואה שכבר בכוקר.מה תעשה

שון
    פולויאג מתחמק מפצצת הבוץ של ג'יודוד.פולויאג משתמש באקדח מים על ג'יודוד.ג'יודוד לא מצליח להתחמק ונפגע ומתעלף.שאורן מחזיר את ג'יודוד ואומר לך"קרב טוב ביי"שארון הולך לדרכו

יגאל
    האחות ג'וי אומרת לך"בסדר אין בעיה" היא מחליפה לך אותם

לוקאס
    סוויפר נחנק הוא מורה לך בכיון צפון מערב האי המאוחד
    "ביי" אני משיב לו.
    "קרב טוב פוליוג,כדאי שתנוח קצת" אני אומר ומחיזר את פוליוג,לאחר מכן אמשיך בדרכי

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לגולדג: "תתחמק מהאבנים מתגנבות ואז תשתמש באקדח מים ואז במשאבת הידרו בכל הכוח שלך".

חתימה בשיפוצים.

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    סוויפר נחנק הוא מורה לך בכיון צפון מערב האי המאוחד
    אני הולך לכיוון שהוא הראה לי ואומר למונפרנו וריאולו להחזיק אותו...

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    ריחולו ומונפרו מחזיקים את סויפר אתה הולך לכיון שסויפר אמר לך.ולפתע אתה רואה גור גרואליט קטן

ג'ון
    גולדג מתחמק מאבנים המתגנבות של גרבלר.גולדג משתמש באקדח מים גרבלר.גרבלר מתחמק מאקדח המים של גולדאק.גולדאק משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר מתחמק גם ממשאבת הידרו של גולדאק.סטיבן אומר לגרבלר"פצצץת בוץ"גרבלר משתמש בפצצת בוץ על גולדאק

שון
    אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו אתה ממשיך בדרכך ורואה יער ולידו שלט שכתוב עליו"יער קובל"

יגאל
    שלגון תוקף את כדור הגי'רו של גלילי בראשיה שתי המתקפות מתנגשות.שני הפוקימונים נפגעים.שלגון משתמש מהר בזעם דרקון על גלילי.גלילי מתחמק מזעם הדרקון של שלגון.אנה אומרת לגלילי"כדור קרח"גלילי משתמש בכדור קרח על שלגון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    ריחולו ומונפרו מחזיקים את סויפר אתה הולך לכיון שסויפר אמר לך.ולפתע אתה רואה גור גרואליט קטן

ג'ון
    גולדג מתחמק מאבנים המתגנבות של גרבלר.גולדג משתמש באקדח מים גרבלר.גרבלר מתחמק מאקדח המים של גולדאק.גולדאק משתמש במשאבת הידרו על גרבלר.גרבלר מתחמק גם ממשאבת הידרו של גולדאק.סטיבן אומר לגרבלר"פצצץת בוץ"גרבלר משתמש בפצצת בוץ על גולדאק

שון
    אתה מחזיר את פולויאג לפוכדור שלו אתה ממשיך בדרכך ורואה יער ולידו שלט שכתוב עליו"יער קובל"

יגאל
    שלגון תוקף את כדור הגי'רו של גלילי בראשיה שתי המתקפות מתנגשות.שני הפוקימונים נפגעים.שלגון משתמש מהר בזעם דרקון על גלילי.גלילי מתחמק מזעם הדרקון של שלגון.אנה אומרת לגלילי"כדור קרח"גלילי משתמש בכדור קרח על שלגון
    אני מתחיל להזיל דמעות קטנות ומתקרב לגראוליט הזה בתקווה שזה הגראוליט' שהיה שלי ואומר "גראוליט'? אתה זוכר אותי?"

עמוד 279 מתוך 359 ראשוןראשון ... 179229269277278279280281289329 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •